2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kac kılosunkı ama cok cabuk hasta oluyorum bnde
65 il hamile kaldım şu an 73-74 boyumda 1,70 cicim :)

gayette iyi ya boşver bebek sağlıklı olsun yeter :)

aynen oyle hıcbısı soylenenı turmucak bence. benım hep aklımın kosesınde bunlar. bebek ne ısterse onu yapcaz gerekrs ebutun kuralları yıkcaz:)

bencede mantıklı ama kayarsa ya o ayak

benim doktorum kilom ile ilgilenmiyor ya hiç de tartmaz o bebekle alakalı daha çok . Gerçi 3 doktora gititm farklı farklı kimse kg sormadı bile hep ben derim bu kilodayım normal mi diye

sen kendine kare mi dedin... ben bildiğin bowling topu modundayım...
79la hamiile kaldım sanıırm... şimdi 93'üm... ama doktorum kilo almamın gayet iyi devam ettiğini söylüyo, çünkü dediğim gibi iri kemikli bi yapım var dışardan bakınca pek de 93 demezler... pfff dana gibi oldum...

heyecanla bekliyoruz tatlım öğrendiklerini

aaaa o nerden cikti :)))) ya 3 ünüde koyun :) muzaffer mete ayaz

ablamin 7 aylik bebegi var ömer berk efe , görmemişin oglu olmuş misali uzayip duran bir isme sahip
heheeh kararsız mı kaldılar ki 3 isim koydular

hmen hemen aynı olculerdyz cnm 78le kaldm bnde smdi 87ym takma kafana.
egzersıze baslcam ben ama zamnı geldı

bende 61 le başladım 72 yi geçmişimdir herhalde pöff. 85 te kalsam die dura ediyorum.
az önce ikeadan siparişimiz geldi cibinliği açıp bakabildim sadece gayet güzelmiş bakmadan alsam da. şifonyer ve beşiği ne zman kurarız bilmiyorum artık inşallah onlar da iidir

bnda bısı yok canm :) ıyı gıdıosun

yok canım... ayak uçlarında plastik tutaçları var... ayrıca üzerine ağırlık geliyo iyice sabitleniyo yere... korkma..

benim dusakabınım bole oval tplı jakuzı tarzında. ondan dedm blki sabt kalmayblr benm banyoda. dier banyomda normal dusakabın ama gene desen yapmıs akılılar bascagmz yere oyuklu

kızımın tüm eşyalarını (battaniyeleri hariç) attım makineye yıkanıyolar... gardrobunu da sildim güzelce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…