2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ben bıraz halsız hıssdyorm kendımı. uzanıcam bıraz. iyi sohbetler hepınızı optum

eşim mete bn ayaz deyınce arkds saolsun pratık cozm buldu bze :)))) ama cok fazla oluo muzaffr ayaz olucak bnm ddgm :)
bencede senin istediğin olsun. sonuçta eşin bi isim seçmiş. ikincisi senin hakkın.
bizde oğluma eşimin dedesinin (Allah rahmet eylesin) ismini koyduk Ali. Eşimin küçüklükten beri isteğiymiş. eşimde iki isim koyalım diğerini de sen seç dedi. Bende Ali ye en çok Kaan ı yakıştırdım. Ali Kaan Oldu oğlum. Çevremdeki herkeste çok beğendi. Eşimin ailesi hele bayıldı dede ismini koydum diye. pek bi gururlandılar benle hayırlı gelin oldum

kilo konusunu çok takmayın kızlar zaten 7 ay bitiminde istesek de çok yiyemicez bence, ben şimdiden tıkanmaya başladım, mideme acaip baskı yapıyor sıpam dolayısıyla hemen doyuyorum eski iştahım kalmadı :) bu arada en vahim durumda olan da benim heralde, çünkü ben diyetisyenim 60 ile hamile kaldım şuan 70'im. boyum da 172 cm. 15 kg ile tamamlamayı planlıyorum inşallah bakalım. önemli olan emzirirken ölçüyü kaçırmamak, çünkü kilo vereceğimiz dönem emzirme dönemi. orda ölçüyü kaçırırırsak aldığımız kiloları o saatten sonra vermek daha zor olur.

utku çokk güzel bir isim. ben eşime sevdirememiştim. Selim Utku daha kolay söylenir sanki ama sıralama olarak

teşekkür ederim canım :) Sırası olarak çok tereddütteydik zaten ama ben öğretmen arkadaşlarımla bir anket uyguladım sonunda Utku Selim olmasına karar verdim... önerin için sağol belki de öyle olur, ben de bu kararsızlık sürerken her şey olabilir zaten

kızımın tüm eşyalarını (battaniyeleri hariç) attım makineye yıkanıyolar... gardrobunu da sildim güzelce...
oohh ne güzel miss olmuş kızçenin cicişleri..
bende yıkamak istiyorum. salı halledicem inşallah bende. kardeşim gelicekte onla yaparız artık

Mesleğinden dolayı ister istemez bir otokontrolün oluyordur.Aşçı olsak nolurdu acaba Gayet ölçülü gidiyorsun.İştah azalması bendede oldu son bir haftadır.Daha doğrusu nefes darlığı şişlik hissetme endişesinden daha fazla yemiyorum galiba.Hamilelerin fazla iştahlı olması sanıyorum kullanılan vitaminlerin yanında birazda psikolojik.Bebeği besleyememe endişesi duygusal açlığa sebep oluyor.Çünkü hiç yemediğim kadar yemek istiyorum zaman zaman :))

Ali nin yanına Hasan değil de başka bişey mi koysanız canım? Mert Ali de güzel? Ali Kemal de güzel. veya Ali Kenan..
Tabi bunlar benim fikrim. Ben ali ile çok isim düşünmüştüm. Ali nin yanına çoğu isim yakışıyor esasında..

Teşekkür ederim canım şimdi kafamda olayın mantığı tam olarak oturdu.Güle güle kullan çok tatlıymış rengide :)

teşekkür ederim
yalnız internette çok pahalı fiyatları nedense... küvet ayağı 12 tl... küvet 14 tl... fonksiyonel file 7 tl ye aldık biz..

benimde 2 kez kilomu ölçtü doktorum. görünürde elimde yüzümde bi şişlik olmadığı için pek ilgilenmiyor benim kilomla heralde.daha çok bebekle ilgileniyor.
walal ben hep kızacak vs diyorum adam her seferinde bana moral veriyor ne hamileler var sen bi görsen diyor canım doktorum ya :)

ne güzel ya diyetisyenimiz varmış oley :) ya benimde bu aralar azalma var iştahımda sanki ne zaman dikkat etsem daha çok kilo alıyorum :) ama o asıl sorunun emririken olduğunu duydum daha önce hatta bir arkadaşta gördüm. 10-12 kg aldı ama emzirirken abarttı 10kg daha aldı haklısın

Ne güzel anlayışlı doktorlarımız var. ben 10 kilo aldığımı söyleyince maşallah bi 10 kilo daha alır 70 le doğuma girersin dedi sadece çok falan demedi. gülüştük sadece.

Ne güzel anlayışlı doktorlarımız var. ben 10 kilo aldığımı söyleyince maşallah bi 10 kilo daha alır 70 le doğuma girersin dedi sadece çok falan demedi. gülüştük sadece.
almazsın ya 10 maksimum 5 felan alırsın bence 2 ay kaldı :)

eminönü havuzlu hanın zemin katı...

pöffff yaşadığım şehirde (izmit) ordan alıp 4 katı fiyata satıyorlardır eminim.TRnin en pahalı şehrinde yaşıyoruz canım.O tarafa sadece iş için gidebiliyorum bakalım belki bi haftasonu uğrarım

zaten hamilelikte önerilen kilo alımı max 20 kg. ama tabi hamilelik öncesi vücut ağırlığın önemli... eğer zayıf hamile kaldıysan korkulacak bişey yok 25 kilo da alabilirsin... ama kilolu hamile kaldıysan belki max 15 kilo alman da gerekebilir... o yüzden şanslısın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…