bencede senin istediğin olsun. sonuçta eşin bi isim seçmiş. ikincisi senin hakkın.eşim mete bn ayaz deyınce arkds saolsun pratık cozm buldu bze :)))) ama cok fazla oluo muzaffr ayaz olucak bnm ddgm :)
dur bizim aldığımızın resmini çekip ekliyim hemen...
utku çokk güzel bir isim. ben eşime sevdirememiştim. Selim Utku daha kolay söylenir sanki ama sıralama olarak
oohh ne güzel miss olmuş kızçenin cicişleri..kızımın tüm eşyalarını (battaniyeleri hariç) attım makineye yıkanıyolar... gardrobunu da sildim güzelce...
kilo konusunu çok takmayın kızlar zaten 7 ay bitiminde istesek de çok yiyemicez bence, ben şimdiden tıkanmaya başladım, mideme acaip baskı yapıyor sıpam dolayısıyla hemen doyuyorum eski iştahım kalmadı :) bu arada en vahim durumda olan da benim heralde, çünkü ben diyetisyenim60 ile hamile kaldım şuan 70'im. boyum da 172 cm. 15 kg ile tamamlamayı planlıyorum inşallah bakalım. önemli olan emzirirken ölçüyü kaçırmamak, çünkü kilo vereceğimiz dönem emzirme dönemi. orda ölçüyü kaçırırırsak aldığımız kiloları o saatten sonra vermek daha zor olur.
buyrunuz efenim...
Eki Görüntüle 689628
Ali nin yanına Hasan değil de başka bişey mi koysanız canım? Mert Ali de güzel? Ali Kemal de güzel. veya Ali Kenan..kızlar sizce hasan ali ismi nasıl? ya eşim de ben de hem erkek ismi olsun ama çok da ağır olmasın istiyoruz. böyle olunca da seçenekler azalıyor, güncel isimlerden istemiyorum çünkü 20 yıl sonra her yer deniz ege kuzey özgür rüzgar toprak olucak gibi geliyo bana. eski ve köklü isimleri daha çok seviyorum. ama abdullah muzaffer gibi çok da ağır olmasın. bi akıl verin bana?hasan ali?
Teşekkür ederim canımşimdi kafamda olayın mantığı tam olarak oturdu.Güle güle kullan çok tatlıymış rengide :)
teşekkür ederim
yalnız internette çok pahalı fiyatları nedense... küvet ayağı 12 tl... küvet 14 tl... fonksiyonel file 7 tl ye aldık biz..
walal ben hep kızacak vs diyorum adam her seferinde bana moral veriyor ne hamileler var sen bi görsen diyor canım doktorum ya :)benimde 2 kez kilomu ölçtü doktorum. görünürde elimde yüzümde bi şişlik olmadığı için pek ilgilenmiyor benim kilomla heralde.daha çok bebekle ilgileniyor.
ne güzel ya diyetisyenimiz varmış oley :) ya benimde bu aralar azalma var iştahımda sanki ne zaman dikkat etsem daha çok kilo alıyorum :) ama o asıl sorunun emririken olduğunu duydum daha önce hatta bir arkadaşta gördüm. 10-12 kg aldı ama emzirirken abarttı 10kg daha aldı haklısınkilo konusunu çok takmayın kızlar zaten 7 ay bitiminde istesek de çok yiyemicez bence, ben şimdiden tıkanmaya başladım, mideme acaip baskı yapıyor sıpam dolayısıyla hemen doyuyorum eski iştahım kalmadı :) bu arada en vahim durumda olan da benim heralde, çünkü ben diyetisyenim60 ile hamile kaldım şuan 70'im. boyum da 172 cm. 15 kg ile tamamlamayı planlıyorum inşallah bakalım. önemli olan emzirirken ölçüyü kaçırmamak, çünkü kilo vereceğimiz dönem emzirme dönemi. orda ölçüyü kaçırırırsak aldığımız kiloları o saatten sonra vermek daha zor olur.
teşekkür ederim
yalnız internette çok pahalı fiyatları nedense... küvet ayağı 12 tl... küvet 14 tl... fonksiyonel file 7 tl ye aldık biz..
Çok uyguna almışsın nerden aldın?
Ne güzel anlayışlı doktorlarımız var. ben 10 kilo aldığımı söyleyince maşallah bi 10 kilo daha alır 70 le doğuma girersin dedi sadecewalal ben hep kızacak vs diyorum adam her seferinde bana moral veriyor ne hamileler var sen bi görsen diyor canım doktorum ya :)
ne güzel ya diyetisyenimiz varmış oley :) ya benimde bu aralar azalma var iştahımda sanki ne zaman dikkat etsem daha çok kilo alıyorum :) ama o asıl sorunun emririken olduğunu duydum daha önce hatta bir arkadaşta gördüm. 10-12 kg aldı ama emzirirken abarttı 10kg daha aldı haklısın
almazsın ya 10 maksimum 5 felan alırsın bence 2 ay kaldı :)Ne güzel anlayışlı doktorlarımız var. ben 10 kilo aldığımı söyleyince maşallah bi 10 kilo daha alır 70 le doğuma girersin dedi sadeceçok falan demedi. gülüştük sadece.
eminönü havuzlu hanın zemin katı...
Ne güzel anlayışlı doktorlarımız var. ben 10 kilo aldığımı söyleyince maşallah bi 10 kilo daha alır 70 le doğuma girersin dedi sadeceçok falan demedi. gülüştük sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?