benim dusakabınım bole oval tplı jakuzı tarzında. ondan dedm blki sabt kalmayblr benm banyoda. dier banyomda normal dusakabın ama gene desen yapmıs akılılar bascagmz yere oyuklu
oyyy yerim ben onuuu. nasıl tatlımış o öyleeeegeçen hafta yeğenime aldım bende civil^den
Eki Görüntüle 689588
hee bizim duşakabinimiz çok küçük olduğundan orda yıkama ihtimalini pek düşünemiyoruz küvet döneminde... ya odasında yada banyoda (banyoda bile zor küçük çünkü) :44:
biz izindeyken yasa çıkarsa faydalanıyoruz değil mi ??bende 15 mayısta senelik izne ayrılıp doğuma 3 hafta kala doğum iznini kullanacağım sobra o kalan 5 haftayı sona atacağım yasa erylülde çıkarsa yetişmek için :)
o boş durmamak değil cicim ihtiyaç çünkü yemen gereken çok şey var meyve yemelisin ceviz yemelisin yoğurt süt anca gün içine bölünce devamlı yiyor gibi oluyor :)
ay napicazzz yaaa( isimsiz mi kalcakk öyle son dakika isim konsunda istemiyorum....
kızlar benim en başından beri düşündüğüm konuydu... küveti yere koyup bebeği yıkamak çok zor gibi düşünürdüm... belim ağrır falan diye... alışverişe gittiğimizde de küvet ayağı olduğunu gördük ve aldık... küvetini de giderli olanlardan tercih ettik ki; koca küveti su dolu halde taşımak zorunda kalmayalım diye... içine file olarak da düz file değil, straforlu çok fonksiyonlu fileyi tercih ettik...
Baby Jem Küvet Ayağı - e-bebek.com
Baby Jem Banyo Küveti Giderli Mavi - e-bebek.com
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder Beyaz - e-bebek.com
öyle olmaz zaten canım apsuruk isim konulur sonra zaten büyük ihtimalle ilk ismi kayınbabamın ismi olucak ikinciye bulamıyoruzeşime söylüyorum isimleri beyenmeyo bende onunkinleri beyenmiyorum
açamadı benim pc bunu yahu
innmıyorummm bnde ıstyorumm bayılırm bole seylere:) ayy cok yaksmıs bu bebıse
oooo hosgeldn kuzumuzulmsdm sen gdnce:) bu arada temmuz anneleri alısveriş konunuzdan senın aldklarına bayıldım hepsı super güle güle kullanmak nasip etsin Allah canım
biz izindeyken yasa çıkarsa faydalanıyoruz değil mi ??
kızlar sizce hasan ali ismi nasıl? ya eşim de ben de hem erkek ismi olsun ama çok da ağır olmasın istiyoruz. böyle olunca da seçenekler azalıyor, güncel isimlerden istemiyorum çünkü 20 yıl sonra her yer deniz ege kuzey özgür rüzgar toprak olucak gibi geliyo bana. eski ve köklü isimleri daha çok seviyorum. ama abdullah muzaffer gibi çok da ağır olmasın. bi akıl verin bana?hasan ali?
Seçimlerin çok güzel güle güle kullan canım.Ancak bişey merak ettim o giderli küvet kullanılırken altına kova konarak mı kirli su alınıyor?:44: eğer öyleyse ayaklığı altından almak gerekir bu kez küveti suyla birlikte kaldırmak zor olacak kafam karıştı :)
kızlar sizce hasan ali ismi nasıl? ya eşim de ben de hem erkek ismi olsun ama çok da ağır olmasın istiyoruz. böyle olunca da seçenekler azalıyor, güncel isimlerden istemiyorum çünkü 20 yıl sonra her yer deniz ege kuzey özgür rüzgar toprak olucak gibi geliyo bana. eski ve köklü isimleri daha çok seviyorum. ama abdullah muzaffer gibi çok da ağır olmasın. bi akıl verin bana?hasan ali?
süpermişş yaaaaAnnelik hikayesi ...
1. Okudum ki: Doğduğunda mutlaka sadece anne sütü verilecek. Yoksa biberona alışabilir veya "emzik karıştırma sorunu" yaşayabilirmiş.
Yaşadım ki: Bebişin kilosu önemli miktarda azalır ve doktor formula ver derse, aynen formula takviyesini dayıyormuşuz.
2. Okudum ki: Sallayarak uyutmaya alıştırmamak lazımmış.
Yaşadım ki: İlk 3 ay bebişin uyuması için her yol mübahmış.
3. Okudum ki: Bebeğimizi memede veya biberonda uyutmamak lazımmış.
Yaşadım ki: Bebiş uyuyacaksa uyusunmuş, ister memede, ister biberonda, ister bacakta sallanırken...
4. Duydum ki: Aman her gak guk dediğinde bebeği kucağa almayın; kucağa alışırmış, şımarırmış.
Yaşadım ki: Kucağa alışma diye diye birşey yokmuş. bebişimizi bol bol kucaklayıp, sarılıp öpecekmişiz. Güven duygusunun gelişmesi için ağladığında cevap verecekmişiz. Sonra çombak zaten kucaktan kaçmak için solucan gibi kıvranacakmış.
5. Okudum ki: 6-7 aylıktan sonra gece beslemelerini kesecekmişiz.
Yaşadım ki: Bu lafi edenler yavrularımız gece uyanıp ağladığında mıçlarında pireler uçuşarak beşinci uykularını uyuyorlarmış. Biz ise gidip güzelce beslemeye devam ediyormuşuz.
6. Okudum ki: İlk dişler ortalama 6. ayda çıkarmış.
Yaşadım ki: İlk dişler 11. - 12. ayda da çıkabilirmiş.
7. Okudum ki: Bebeklere TV seyrettirilmemesi gerekirmiş.
Yaşadım ki: Yavruya yapılacak başka animasyon kalmadığında ve yavru sıkıntıdan sınır küpü olduğunda (az da olsa) TV imdadımıza yetişirmiş.
8. Okudum ki: 1 yaşını geçtiğinde biberonla süt/su vermeyi bırakmak gerekirmiş.
Yaşadım ki: Başka türlü süt içmeyi kabul etmiyorsa biberonla vermeye devam edilirmiş.
9. Duydum ki: Çocuklar 1 yaşından evvel tuvalete alıştırılabilirmiş. (Ya da: annem, ben, kardeşim vs)
Yaşadım ki: Yavru hazır olmadan hiçbirşeyi zorla yaptıramazmışsınız.
10. Düşündüm ki: Biyoloji bilgilerime dayanarak ailede çoğunluk sarışın ise ben de kabak kafalı bebish bekleyebilirim.
Yaşadım ki: Çocuğun kesinlikle sana benzemeyebilir hatta uzak atalarından birine bile çekebilirmiş.
11. Düşündüm ki: Sonsuza kadar yavruşumu emzireceğim.
Yaşadım ki: Sütüm tahminimden evvel azalabilirmiş, hatta kesilebilirmiş.
12. Düşündüm ki: Bunların hepsini ben tek başına yaparım. Kimseye ihtiyacım yok.
Yaşadım ki: Annem olmasa bu çocuk 2 aylık olmazmıs. Belki olurmuş ama o zaman ben böyle olmazmışım.
13. Duydum ki: Ooooo onların zamanında onlar yokmuş, bunlar yokmuş, annelik çok zormuş.
Yaşadım ki: Annelik hala zor.
canım eğer ben 3 temmuzda doğum yaparsam 8 hafta 28 ağustosta doluyor ve yasa 29 ağustosta çıkarsa ben faydalanamıyorum ama 27 ağustosta çıkarsa faydalanıyorum. olurda eylüle yeni yasama yılına kayarsa yasa çıkmazsaa bu yıl diye sonra kullanacağım.
açamadı benim pc bunu yahu
canım sıte bıraz yavas
hoşbuldum canım. maşallah bugün herkesin çenesi pek düşmüş
bu arada teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
bugün civilin internet sitesnde bi sorun var sanırm inanılmaz yavaş işliyo... açıyo ama çok geç... belki zaman aşımına uğruyodur bu sebepten...açamadı benim pc bunu yahu
bebeği yıkadıktan sonra küveti boşaltmak için dolu haliyle dökeceğin yere kadar taşımak biraz güç bi durum... bu zorluğu yaşamamak adına, küvet ayağının arasına tam gider boşluğuna gelecek yere kovayı koyup, küvet giderini açıyoruz... şar şar küvet içindeki su boşalıyo kovaya... ve kirli su dolu kovayı taşımak küveti taşımaktan daha kolay oluyo...
benimde 2 kez kilomu ölçtü doktorum. görünürde elimde yüzümde bi şişlik olmadığı için pek ilgilenmiyor benim kilomla heralde.daha çok bebekle ilgileniyor.benim doktorum kilom ile ilgilenmiyor ya hiç de tartmaz o bebekle alakalı daha çok . Gerçi 3 doktora gititm farklı farklı kimse kg sormadı bile hep ben derim bu kilodayım normal mi diye
Anladım canım eğer ayakla küvet arasında kova girecek kadar boşluk kalıyorsa süpermiş.3 boyutlu haliyle küvet ayaklığı hiç görmedim :)Kovayla taşımak kolayda koca küveti kaldırmak sıkıntı olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?