2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim dusakabınım bole oval tplı jakuzı tarzında. ondan dedm blki sabt kalmayblr benm banyoda. dier banyomda normal dusakabın ama gene desen yapmıs akılılar bascagmz yere oyuklu

hee bizim duşakabinimiz çok küçük olduğundan orda yıkama ihtimalini pek düşünemiyoruz küvet döneminde... ya odasında yada banyoda (banyoda bile zor küçük çünkü) :44:

hee bizim duşakabinimiz çok küçük olduğundan orda yıkama ihtimalini pek düşünemiyoruz küvet döneminde... ya odasında yada banyoda (banyoda bile zor küçük çünkü) :44:

bakcaz ayarlcaz artık kuuzum dusun duusn kafam patladı artık benım:)
cok arastrmamakda fayda var dıye dusunuyorum kendı adıma cok kafaya takıyorum sanırım

biz izindeyken yasa çıkarsa faydalanıyoruz değil mi ??

ay napicazzz yaaa ( isimsiz mi kalcakk öyle son dakika isim konsunda istemiyorum....

öyle olmaz zaten canım apsuruk isim konulur sonra zaten büyük ihtimalle ilk ismi kayınbabamın ismi olucak ikinciye bulamıyoruz eşime söylüyorum isimleri beyenmeyo bende onunkinleri beyenmiyorum

Seçimlerin çok güzel güle güle kullan canım.Ancak bişey merak ettim o giderli küvet kullanılırken altına kova konarak mı kirli su alınıyor?:44: eğer öyleyse ayaklığı altından almak gerekir bu kez küveti suyla birlikte kaldırmak zor olacak kafam karıştı :)

kızlar sizce hasan ali ismi nasıl? ya eşim de ben de hem erkek ismi olsun ama çok da ağır olmasın istiyoruz. böyle olunca da seçenekler azalıyor, güncel isimlerden istemiyorum çünkü 20 yıl sonra her yer deniz ege kuzey özgür rüzgar toprak olucak gibi geliyo bana. eski ve köklü isimleri daha çok seviyorum. ama abdullah muzaffer gibi çok da ağır olmasın. bi akıl verin bana?hasan ali?

öyle olmaz zaten canım apsuruk isim konulur sonra zaten büyük ihtimalle ilk ismi kayınbabamın ismi olucak ikinciye bulamıyoruz eşime söylüyorum isimleri beyenmeyo bende onunkinleri beyenmiyorum

en son orta yolu bulcanız kuzum. bzde oyleydik ikimizde brbrmizinkini begenmıyoduk:

açamadı benim pc bunu yahu

hoşbuldum canım. maşallah bugün herkesin çenesi pek düşmüş
bu arada teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

biz izindeyken yasa çıkarsa faydalanıyoruz değil mi ??

canım eğer ben 3 temmuzda doğum yaparsam 8 hafta 28 ağustosta doluyor ve yasa 29 ağustosta çıkarsa ben faydalanamıyorum ama 27 ağustosta çıkarsa faydalanıyorum. olurda eylüle yeni yasama yılına kayarsa yasa çıkmazsaa bu yıl diye sonra kullanacağım.

canım hasan alı bırlıkde kullanılcak bı ısım hanı ulama oluyor ya hasanalı gibi. güzel bence. ama ikiside eski koklu ısımlerden bırnı tercıh edp bırne modern bı ısım terch edebilrsin emir mehmet olcak benm oglumun ısmı mesela

bebeği yıkadıktan sonra küveti boşaltmak için dolu haliyle dökeceğin yere kadar taşımak biraz güç bi durum... bu zorluğu yaşamamak adına, küvet ayağının arasına tam gider boşluğuna gelecek yere kovayı koyup, küvet giderini açıyoruz... şar şar küvet içindeki su boşalıyo kovaya... ve kirli su dolu kovayı taşımak küveti taşımaktan daha kolay oluyo...

Ali güzel ancak hasan bence jenerasyonuna göre biraz ağır bir isim canım.İleride hoşlanmayabilir.

süpermişş yaaaa
ben şimdi bunuda çıktısını alır diğerlerinin yanına koyarım. akşam eşimede okurum

ay ınsallah hepinizin işine yarar. hemen cıkar su kanun.

açamadı benim pc bunu yahu

canım sıte bıraz yavas

hoşbuldum canım. maşallah bugün herkesin çenesi pek düşmüş
bu arada teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

saol canım :) pasalarımız en guzelıne layık.

Anladım canım eğer ayakla küvet arasında kova girecek kadar boşluk kalıyorsa süpermiş.3 boyutlu haliyle küvet ayaklığı hiç görmedim :)Kovayla taşımak kolayda koca küveti kaldırmak sıkıntı olurmuş

benim doktorum kilom ile ilgilenmiyor ya hiç de tartmaz o bebekle alakalı daha çok . Gerçi 3 doktora gititm farklı farklı kimse kg sormadı bile hep ben derim bu kilodayım normal mi diye
benimde 2 kez kilomu ölçtü doktorum. görünürde elimde yüzümde bi şişlik olmadığı için pek ilgilenmiyor benim kilomla heralde.daha çok bebekle ilgileniyor.

dur bizim aldığımızın resmini çekip ekliyim hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…