pöffff yaşadığım şehirde (izmit) ordan alıp 4 katı fiyata satıyorlardır eminim.TRnin en pahalı şehrinde yaşıyoruz canım.O tarafa sadece iş için gidebiliyorum bakalım belki bi haftasonu uğrarım
teşekkür ederim
yalnız internette çok pahalı fiyatları nedense... küvet ayağı 12 tl... küvet 14 tl... fonksiyonel file 7 tl ye aldık biz..
sabah 1 simit peynir domates salatalık 1 bardak cay
öğlen 1 dilim ekmek 1 kase corba , 1 kase salata1 tabak yemek nadiren pilav yada makarna oda 2 kasık
ikindide kalan simitlerimden yarısını :))
akşam 1 tabak yemek 1 kase salata 1 tabak corba
yatmadan 1 bardak süt çilek yada elma
arada nadiren cips veya tatli
çokmu yiorum ki yaaaaa
bizde ufaktefek alışverişler için eminönüne gideceğiz olmadı küveti falan oradan alalım ama bizim araba olmadığından yük olsın diyoruz bakalım artık Allah ne gösterir
bende 61 le başladım 72 yi geçmişimdir herhalde pöff. 85 te kalsam die dura ediyorum.
az önce ikeadan siparişimiz geldi cibinliği açıp bakabildim sadece gayet güzelmiş bakmadan alsam da. şifonyer ve beşiği ne zman kurarız bilmiyorum artık inşallah onlar da iidir
almazsın ya 10 maksimum 5 felan alırsın bence 2 ay kaldı :)
zaten hamilelikte önerilen kilo alımı max 20 kg. ama tabi hamilelik öncesi vücut ağırlığın önemli... eğer zayıf hamile kaldıysan korkulacak bişey yok 25 kilo da alabilirsin... ama kilolu hamile kaldıysan belki max 15 kilo alman da gerekebilir... o yüzden şanslısın tatlım
kilo konusunu çok takmayın kızlar zaten 7 ay bitiminde istesek de çok yiyemicez bence, ben şimdiden tıkanmaya başladım, mideme acaip baskı yapıyor sıpam dolayısıyla hemen doyuyorum eski iştahım kalmadı :) bu arada en vahim durumda olan da benim heralde, çünkü ben diyetisyenim60 ile hamile kaldım şuan 70'im. boyum da 172 cm. 15 kg ile tamamlamayı planlıyorum inşallah bakalım. önemli olan emzirirken ölçüyü kaçırmamak, çünkü kilo vereceğimiz dönem emzirme dönemi. orda ölçüyü kaçırırırsak aldığımız kiloları o saatten sonra vermek daha zor olur.
sağlık sektöründe saygı alaka sıfır artık ya doktorlarda hemşirelerde ne anlayış var ne bişey (tabi hepsi değil iyilerde var içinde) takma kafana boşver
kızımın tüm eşyalarını (battaniyeleri hariç) attım makineye yıkanıyolar... gardrobunu da sildim güzelce...
sizin içi geçerli değil canım ama hastalardada hiç saygı yok bence para ıle tutmuslar gıbı kotu dvranıyorlar bunun sonucunda ıkı taraftada bırbırıne on yargılı işi yapılırsa iyi bi yerde yapılmadı agıza alınmayacak kufurler bela okumalar maalesef..
evet yaa bazen hastalarda fena. geçenlerde randevumuz olduğu halde epey bi bekledik dr. (doğuma gitmiş çünkü) randevular sarkmış. bizden önce girecek olan adam o kadar çok sorun çıkardıki. benim bile ruhum sıkıldı. hatta karısı bile rahatsız oldu adamda. bir daha senle gelmiycem hiç bir kontrole falan diyordu. böyleside olunca doktorlarda bazen ön yargılı olabiliyor. her iki taraftan bakmak lazım konuyasizin içi geçerli değil canım ama hastalardada hiç saygı yok bence para ıle tutmuslar gıbı kotu dvranıyorlar bunun sonucunda ıkı taraftada bırbırıne on yargılı işi yapılırsa iyi bi yerde yapılmadı agıza alınmayacak kufurler bela okumalar maalesef..
Tadelleye bak ne motive edici nimet oluş..Olsun sigaradan iyidirKilolar bebeğine gitsin inşallah
Bende 12 kilo aldım ancak rahatsız oluyorum.Bünyem yükü kaldıracak kadar sağlam değil anladığım kadarıyla.
biz anadolu yakasındayız... bi kere gittik eminönüne o gün de herşeyi aldık zaten, bi daha gidebilecek olsam ben alır sana gönderirim nolucak... tonlarca para vermektense halledillir bi şekilde ama bizim gitme ihtimalimiz de yok keşke olsaydı
bence değil canım. çünkü ilerleyen zamanlarda daha zor olucak böyle şeylerle uğraşmak. ağırlaşıcaz sıcaklar başlıycak hareketlerimiz daha bir yavaşlıycak. bende biran önce hazırlamak istiyorum o yüzdendaha erken degilmi ??
bugün civilin internet sitesnde bi sorun var sanırm inanılmaz yavaş işliyo... açıyo ama çok geç... belki zaman aşımına uğruyodur bu sebepten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?