2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

biz anadolu yakasındayız... bi kere gittik eminönüne o gün de herşeyi aldık zaten, bi daha gidebilecek olsam ben alır sana gönderirim nolucak... tonlarca para vermektense halledillir bi şekilde ama bizim gitme ihtimalimiz de yok keşke olsaydı

bizde ufaktefek alışverişler için eminönüne gideceğiz olmadı küveti falan oradan alalım ama bizim araba olmadığından yük olsın diyoruz bakalım artık Allah ne gösterir

benim yediğimin çeyreği

bizde ufaktefek alışverişler için eminönüne gideceğiz olmadı küveti falan oradan alalım ama bizim araba olmadığından yük olsın diyoruz bakalım artık Allah ne gösterir

biz bebek arabasını da ordan aldık... hemde henüz bebek arabası almayı düşünmyoken... çeşit olarak çok fazla... dolayısıyla karşılaştırıp almak daha kolay... ucuzu da pahalısı da var... mesela küvet ayağı 40 tlye de var ama bence o kadar para gereksiz... zaten yaşından sonra banyoda yıkanabilir... ben havuzluhandan çok memnun kaldım... piyasadan ucuz olduğunu iddia etmiyorum kesinlikle ama hem kalite-hem fiyat olarak alternatif oldukça fazla ve dilediğin herşeyi ordan temin edebiliyosun bütçene göre... 40 tl ye de hastane çıkış seti var 200 tlye de..

Bende 54 kgla hamile kaldım 65 kilo olmuştum nisanın başında yani şimdi almışımdır kesin umarım veririm :18::18::18::18::18:

Hayırlı olsun canım bebişinin odası güle güle iyi günlerde kullanın inş resim eklemeyi unutma

almazsın ya 10 maksimum 5 felan alırsın bence 2 ay kaldı :)

alsamda artık çok takılmıyorum canım yaa. dün bi ark.la konuştum ocakta doğum yaptı 18 kilo almıl toplamda. 7kilosu doğumda gitmiş(normal doğum) emzirikende 5-6 kilo verdim dedi. hamile kaldığı kiloya ulaşmasına çok az kalmış yani. bizde veririz heralde

ben zayıftım hamile kalmadan önce canım.şuanda da 10 kilo almama rağmen görenler hiç kilo almamış gibisin diyorlar. bende mutlu oluyorum

herkese merhaba.. hamileliğimin ilk aylarında ne kadar çok girerdim foruma. şimdi fırsat bulamıyorum hiç işten gelince hemen evdeki işlerimi yapıp anca dinleniyorum valla.. şöyle bir göz gezdireyim bakalım kimler neler yapmışş

ohhh bunu duyduguma cok sevindim . bir diyetisyen böle kilo alirsa ben niye almayayim ki dimi yaaaaaa

sağlık sektöründe saygı alaka sıfır artık ya doktorlarda hemşirelerde ne anlayış var ne bişey (tabi hepsi değil iyilerde var içinde) takma kafana boşver

sizin içi geçerli değil canım ama hastalardada hiç saygı yok bence para ıle tutmuslar gıbı kotu dvranıyorlar bunun sonucunda ıkı taraftada bırbırıne on yargılı işi yapılırsa iyi bi yerde yapılmadı agıza alınmayacak kufurler bela okumalar maalesef..

evet o konuda da haklısın çok fazla kendilerine güvenleri var doktorla iddialaşıyorlar yada işini zorlaştırıyorlar vs var öyle tiplerde

evet yaa bazen hastalarda fena. geçenlerde randevumuz olduğu halde epey bi bekledik dr. (doğuma gitmiş çünkü) randevular sarkmış. bizden önce girecek olan adam o kadar çok sorun çıkardıki. benim bile ruhum sıkıldı. hatta karısı bile rahatsız oldu adamda. bir daha senle gelmiycem hiç bir kontrole falan diyordu. böyleside olunca doktorlarda bazen ön yargılı olabiliyor. her iki taraftan bakmak lazım konuya

evet , insallah , bebege gider kilolar. benim tek rahatsızlıgım göbegimden dolayı hareketlerimde kısıtlılık olmasi :) yoksa baska sorunum yok.

Çok incesin teşekkür ederim canımcım düşünmen yeter.Bakalım bir yolunu bulucaz bir şekilde alınacak eşyalarımız :)

daha erken degilmi ??
bence değil canım. çünkü ilerleyen zamanlarda daha zor olucak böyle şeylerle uğraşmak. ağırlaşıcaz sıcaklar başlıycak hareketlerimiz daha bir yavaşlıycak. bende biran önce hazırlamak istiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…