2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

slm sekerim ruyan hayira ciksin insallah ay cok merak ettim ama kimi gordugunu benimde ruyamda goguslerimden oluk oluk sut akiyordu bugun, bende kocama bikac saat sonra kavusacam insallh

kesin benim:))) nedense içimde hep 35-37.haftalarda doğum yapıcam die bir his var içimde:)))

kısacası fırlama diyoruz biz böyle tiplere...
Kurt kaçmış içine

sanırım öleee :) ama cocugun annesinde kabahat , hamile oldugunu bilmeden insan hergün iş geregi depolarda tırların tepelerinde cocuk napsin Fasulye kadarken annnesı hopluyodu şimdi kendi , haftasonu dr teyzesi bıle ultrasonda bı dur cocugumda olceyım senı dıye sıtem ettı

benim bebisin belli zamani yok devamli hareket halinde 10 dakika duraksadigini hissetmiyorum gece gunduz ayni hic uyumuyo sanirsam bende yarin doktora sorucam fazla hareket edincede merak ediyor insan

Ndd hayır olsun rüyan bak şimdi merak ettim :) Az önce hiiç üstüme alınmıyodum kızı olucak diye oğlu olan birii ben miyim yoksammm

Benim oğluş da ters duruyo dönmemiş halenn başı sol tarafımda ayakları sağ tarafımda o yüzden tekmeleri sağda hissediyorum

Sağlık ocağına gittik sabah kan verdik tiroid b12 kan değeri ölçümlerim için. Bakalım ne durumdayız ne zamandır baktırmıyoduk. Pzt. sonuçları almaya gittiğimde bide aylık kontrolümü olucam.

Evimi temizledim bendee.. Tüm odaları süpürdüm toz aldım yazlık pikelerimi açtım çıkarttklarımı yıkadım astım Eki Görüntüle 696395 yoruldum.. Şimdide yemeğimi yapıyorum ama sölememm naptımı canınız çeker.

Bu topikte benim gibi halleycileri görmek de güzelll tek benim sanıyodum halley delisi olan

benim bebisin belli zamani yok devamli hareket halinde 10 dakika duraksadigini hissetmiyorum gece gunduz ayni hic uyumuyo sanirsam bende yarin doktora sorucam fazla hareket edincede merak ediyor insan

oy oy oy , dogdugundada ole olursaaa yandıkk (( uyusun bebişlerrr

valla aynı bende öyle.kız deyince hiç oralı olmadım aslında oğlu olacak deyince dikkat kesildim.

yorma kendini fazla.
geçenlerde eşim 10 lu paket almış bir seferde hiç 1 tane yediğim olmadı ki bir de kızmıştım neden 10 lu aldın diye.

Yaaa benim de kızım olucak lütfen söyleyin ben miyim?
Benim değil mi? Vallahi üzülmem. Biliyorum benim :) HAhaha psipsikopatım...

Nereye gideceksiniz?
Saat kaçta ben de uğrarım belki. Bildiğim kadarıyla Yarim bize çok uzak değil çünkü.

henüz karar vermedik neresi olduguna baska gelen olur ise ortak bir nokta seçelim diye ,

benim iş yerim tuzla / orhanlida evim umraniyede , ama benim için sorun yok ben uyarim neresi olursa .

bizz geldük paşam laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaARK.KUR AN IMIZI OKUDUK DINLEDIK SONRA IKRAMLARI YEDIKKK EVE GELDIK ORTALIGA BİR GOZ ATTIK TEMIZLIK ISTEMIYOR BUGUN EVIMIZZZVE MEYVEMIZI ALDIK GELDIK SIZEE
EE NELER KAYNATNIZ GENE KIZLARRRRRRRR

BENIM PAŞA GECE AC KALIRSA UYANDIRIYORR KALDIN ULA BE ACIM SIZ NE YATIYORSUNUZ DIYE BGN BABA ILE KONUSUYORLARDI GENE PAŞALARIM BENIMMMMMMMMMMMM
COK SUKUR BIZE BU ANLARI YASATNAA
KUR AN okurken bebegım kıpır kıpır dı ve gene hckırık tuttu paşamı hıkkı hıkkı hıkkıtam 10 dk surdu heehe

ohh sende yeseydın kızzzzzzzzzzzzz evet ıkı bebe ıkı paşamm benımdehehe bazen ben dıl dokuyorum cucuk paşam cosuyor esım dıyor ula benım 5 senelık avladı ne hale getırdın dıyeeeeeeeee

KIZLAR BİZ yarim_ İLE 4 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ KAHVE İÇMEYE GİDECEGİZ , BİZE KATILMAK İSTEYEN OLURMU ???

smılıne bayıldım heeeeeeee
kopy yaptım hemenn ıhh elınıze saglık cnm ınsl ıı cıkar degerlerrrr doner daha ınsl ya erken degımı yanıkıı:44:

tamam canım şimdiden teşekkür ediyorum bilgilerin için :)

tamam canım yarın doktora gidince bende ona bi danışayım, senin dediğin gibi 32+1de alırım büyük ihtimalle bende raporumu
canım an önce konuştum dedim ki ben 32.haftadan 37. haftaya kadar senelik izin yada rapor almak istiyorum yada her ikisini bir almak istiyorum atıyorum 5 gün senelik 10 gün rapor kullanacağım bir sıkıntı olur mu dedim. hayır olmaz dedi doktor 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verse bile senelik izne yarılabilirsin o farklı bi durum dedi. ama rapor alacaksan 37 den önce bu kadın doğum olmasın dedi atıyoruym dahiliye kbb vs den al dedi. yani alabiliyoruz raporda senelik izinde.

canım benim bi standardı yok sürekli değişiyor sabah gece öğlen yemekten sonra önce bi gün çok bi gün az vs. birde artık hareketleri azalacakmış büyüdükçe doktorum öyle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…