kaldr kız totuyu bende kaldrcam evı spurcem zatı:):) annen nerde bu arada?
Cok ısterdım canım
sıze ıyı muhabbtler:) bızede soleyn neler konustgnuzu ama bak:d
3'te binicek inş otobüse...
istanbulda olsaydım katılmak isterdim tabi..:2:
Benim yerime de için
gelmeyene dedikodu yok hıhhhhh
hadı bakalım ıyı yolculuklar anneye ozaman:)
:))))) napalım ozmaan:) bıgun aynı sehrde olursak duyrm bende
Yaaaaaaa koca göbekliiii
:)) ay guldrdun benı kuuzm sen cok yasa emı:)
saka bı yana cıdden ıyı eglenceler:)
bende cıksam ıyı olcak supurge yapmm lazım..
oleeeyyy:))) laradaydın dımı sende hatrladım
Canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah, benim de kontrolüm yarın bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah...Canım bayıldım harika bir seçim yapmışsınAllah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
çok güzel gerçekten :) hayırlı olsun canım...
Dün akşam kontrolümüz vardı.Oğluşla 1 aylık aradan sonra tekrar buluştuk.Herşey güzel gidiyor kilosu 1000 gr boyu 33 cm suyu duruşu herşey yolundaymış.Çok kıpır kıpırdı dr bile şaşırdı çok hareketli olacak dedi.
Uzun yürüyüşleri azaltacakmışım.Yürüyüşlerde 20 dkda bir 10 dk dinlenme önerdi.Tansiyon yüksekliği gebelikte önemlidir ona dikkat et dedi.Tuzu minimumda tut mümkünse tuzsuz tüket,güneş koruyucularını kullanmadan dışarı çıkma,ağır kaldırma yukarı esneme ,az az sık sık beslen gibi tavsiyelerde bulundu.Kilom gayet normalmiş.Bu aydan sonra kilo artışı hızlanırmış.Abur cuburdan uzak dur dedi.Son olarakta dr um bana normal doğumu önerdi.Kendime güvendiğimden daha çok siz bana güveniyorsunuz dediğimde sen yapabilirsin her şey yolundaysa neden normal olmasın dedi.Benim öngörüm normal son duruma bakarız dedi.
:)) ay guldrdun benı kuuzm sen cok yasa emı:)
saka bı yana cıdden ıyı eglenceler:)
bende cıksam ıyı olcak supurge yapmm lazım..
yok ya benim tüm arkadaşlarım aldı alınıyor cicim :)
ondan boyun uzun :)
yanacakbüyük ihtimalle canım mesela 40 haftada yapmayanlar 41 e uzayanlar içinde doktor 10 gün ek rapor yazıyor doğum gerçekleşmemiştir diye onun hatta bi adı var aklıma gelmedi şimdi o raporun adı.onu yazma nedenide doğum sonrası izinden gitmesin. Ay karışık cicim bu işler en iyisi 40 da doğuralım :)
Güzel soru bende merak ettim açıkçasısık dişini doğurma yasal hakkını kullan nasıl slogan ama
benim merak ettiğim konuda şuydu 37. haftada izne çıktım ama 38 de doğum yaptım diyelim kalan 2 haftalık iznim ne olacak yanacak mı? herkes 40. haftada doğum yapmıyo sonuçta.
kızlar birşey merak ediyorum.
bebeğin gün içindeki hareketleriyle ilgili.
hergün aynı derecede,aynı saatlerde hareketli mi oluyor bebekleriniz?
yoksa birgün daha hareketli bir gün az mı hareket ediyorlar?
doktora da unuttum sormayı :26:
oyyyy bu ne sevimlilik böyle yahuuu. bacaklara bak yaa kat kat yerim ben onları.Eki Görüntüle 696192
İşte küçük buzağı,süt delisi,şekerli yoğurt canavarı ben
yok kızlar yanmıyor o izinler. mesela usg çıktısında tahmini doğum tarihi 12 temmuz yazıyor ya. ona göre ilk 8 haftalık izni veriyor doktor. mesela biz 12 değil de 1 temmuzda doğum yaptık diyelim. 8 haftalık iznin yine 12 temmuzda bitiyor devlet ona göre bakıyor yani. 12 temmuzdan sonra gidip diğer 8 haftalık raporu alıyorsun. yanmıyor yani izinlerimiz. Bu arada inşallah 8 hafta değilde 12 hafta oluurrr Aminnnn
ben hala o işi yapıyorum canımevet canım. aslnda bu konularda ck sanslı degilmdr busfer kısmetlı oglum sayesınde ıyı oldu banada.
bızım ıs yorucu bıde 9 saat ayakda gecremzdm hamllgi herhalde
kızlar birşey merak ediyorum.
Bebeğin gün içindeki hareketleriyle ilgili.
Hergün aynı derecede,aynı saatlerde hareketli mi oluyor bebekleriniz?
Yoksa birgün daha hareketli bir gün az mı hareket ediyorlar?
Doktora da unuttum sormayı :26:
işin ilginç tarafı rüyamda gördüğüm kişinin aslında oğlu olucak. rüyamda bile şaşırmıştım. oğlu olucaktı nasıl yani diyebuugn herkesın keyfı yerınde cok guzel. kocısler guldurdu bugun yuzmuzu:)
kız annesı bırı bu ruyanın kahramanı demekkı ustume alınmıyorm ozmaanm:)
hayır olsun tatlım
valla benim sabah ogle aksam mutlaka hoppıdı hop yapıyor acıktıgında veya yemek ve tatlı bişiler yedikten sonra özellikle hareketleniyor.şimdi kuru üzüm kayısı yedik resmen pat küt vuruyo :) bazen cok baskın oluyo t-shırtun dısından bellı oluyo , bazen cok hafıf yer degıstırıyo :) ve benım bebegım ters duruyo ayakları asagıda kafası yukarda , kafasıyla mıgdemı rahatsız edıo , ayaklarıda kasıklarıma baskı yapıyo haylazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?