2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah, benim de kontrolüm yarın bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah...

Thalasso Bain Bebe par Sonia Rochel - YouTube

Banyo yaptırılırken bebek uyuyor çok etkileyici

çok tatlı ya :)

kızlar birşey merak ediyorum.

bebeğin gün içindeki hareketleriyle ilgili.
hergün aynı derecede,aynı saatlerde hareketli mi oluyor bebekleriniz?
yoksa birgün daha hareketli bir gün az mı hareket ediyorlar?
doktora da unuttum sormayı :26:

Güzel soru bende merak ettim açıkçası sık dişini doğurma yasal hakkını kullan nasıl slogan ama

benim merak ettiğim konuda şuydu 37. haftada izne çıktım ama 38 de doğum yaptım diyelim kalan 2 haftalık iznim ne olacak yanacak mı? herkes 40. haftada doğum yapmıyo sonuçta.

yok kızlar yanmıyor o izinler. mesela usg çıktısında tahmini doğum tarihi 12 temmuz yazıyor ya. ona göre ilk 8 haftalık izni veriyor doktor. mesela biz 12 değil de 1 temmuzda doğum yaptık diyelim. 8 haftalık iznin yine 12 temmuzda bitiyor devlet ona göre bakıyor yani. 12 temmuzdan sonra gidip diğer 8 haftalık raporu alıyorsun. yanmıyor yani izinlerimiz. Bu arada inşallah 8 hafta değilde 12 hafta oluurrr Aminnnn

saat - zaman anlamında pek dikkat etmedim ama genelde hergün aynı derecede hissettiriyor kendini...

Aslında işin mantığıda öyle olmalı değilmi canımcım.Sonuçta usg bir belge sayılır :13:

evet canım. aslnda bu konularda ck sanslı degilmdr busfer kısmetlı oglum sayesınde ıyı oldu banada.
bızım ıs yorucu bıde 9 saat ayakda gecremzdm hamllgi herhalde
ben hala o işi yapıyorum canım
fırsat buldukça oturmaya çalışıyorum. gün geçtikçe dahada zorlaşıyor.

valla benim sabah ogle aksam mutlaka hoppıdı hop yapıyor acıktıgında veya yemek ve tatlı bişiler yedikten sonra özellikle hareketleniyor.şimdi kuru üzüm kayısı yedik resmen pat küt vuruyo :) bazen cok baskın oluyo t-shırtun dısından bellı oluyo , bazen cok hafıf yer degıstırıyo :) ve benım bebegım ters duruyo ayakları asagıda kafası yukarda , kafasıyla mıgdemı rahatsız edıo , ayaklarıda kasıklarıma baskı yapıyo haylazın

buugn herkesın keyfı yerınde cok guzel. kocısler guldurdu bugun yuzmuzu:)
kız annesı bırı bu ruyanın kahramanı demekkı ustume alınmıyorm ozmaanm:)
hayır olsun tatlım
işin ilginç tarafı rüyamda gördüğüm kişinin aslında oğlu olucak. rüyamda bile şaşırmıştım. oğlu olucaktı nasıl yani diye

kısacası fırlama diyoruz biz böyle tiplere...
kurt kaçmış içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…