Kızçeler ben bir kaçayım tutmayın beni
Evimi toparlayayım,yütü yapayım,duş alayım,Kur'an okuyayım
hepimize bağışlayayım ALLAH'ım kabul etsin dualarımızı
Öpüldünüzzzz göbüşlerinizden
Eki Görüntüle 696192
İşte küçük buzağı,süt delisi,şekerli yoğurt canavarı ben
canım o konuyu çok merak ediyorum bi araştırma yaptıktan sonra bizimle paylaşabilirmisin yani 32 ile 37 arasında yıllık izin alabiliyormuyuz diye ?
32+1 ile 32+6 araındaki farkı şu yüzden sordum canım sonuçta arada 5 gün oynuyor acaba..doğum sonrası izin konusunda bi avantaj yaratırmı acaba diye ?
canım bende burada sıkıntı yaşıyorum acaba erken almakmı iyi yoksa geç almakmı ? 32+6 da alsak doğumu erken yaparsak doğumdan sonraya aha çok izin kalmış olmuyormu ?
canım 37.haftada izne ayrılınca diyelim 38.haftada doğum yaparsan kalan 2 haftalık izninde doğum sonrasına ekleniyor diye biliyorum ama yanlışta biliyo olabilirimi..benimde aklım karıştı valla ya :S
GÜNAYDINLAR HERKESE, VALLAHİ SÜPER BİR HABER VERDİN.Sabah ofise gelirken biraz yürüdüm, Allahım karnım kaskatı kesildi güne ii başlıyorum ama bitmek bilmiyor. Bu habar moral oldu valla harikasın:)
Kızlar iyi geceler nasılsınız? okuldan fırsat bulup giremedim ne zamandır herkes iyidir umarım?
mayıs 8 de 31 haftalık oluyoruz. dr senin sezeryan olacağı için 1 hafta erken izne ayırayım dedi. aslında ben 2-3 hafta daha çalışıp sona ekletmeyi düşünüyordum ama öğrenciler iyice cıvıttı havalar ısınınca, dayanamayacağım daha fazla. bide erken doğum yaparsam çalıştığım da boşa gider o zaman vay bana vaylar bana :) izne ayrılan arkadaşlar oldu mu?
bide kızlar bu 6 ay doğum izni hala muallakta değil mi?
Bu arada ilk bebeğimde Lierac kullandım karnım hiç çatlmamıştı ama bunda da Lierac kullanmama rağmen çok çatladım karnım çıktı kocaman maşallah :) şu ana kadar da 8 kilo almışım. sizde durumlar nasıl?
oohh ne güzel denk gelmiş canım.. istesen yapmazlar bunu.
herkese günaydin , hayirli cumalar , umarim bugun çabuk biterrr :))))
herkes iyidir umarimm ???
Canım bayıldım harika bir seçim yapmışsınAllah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Dün akşam kontrolümüz vardı.Oğluşla 1 aylık aradan sonra tekrar buluştuk.Herşey güzel gidiyor kilosu 1000 gr boyu 33 cm suyu duruşu herşey yolundaymış.Çok kıpır kıpırdı dr bile şaşırdı çok hareketli olacak dedi.
Uzun yürüyüşleri azaltacakmışım.Yürüyüşlerde 20 dkda bir 10 dk dinlenme önerdi.Tansiyon yüksekliği gebelikte önemlidir ona dikkat et dedi.Tuzu minimumda tut mümkünse tuzsuz tüket,güneş koruyucularını kullanmadan dışarı çıkma,ağır kaldırma yukarı esneme ,az az sık sık beslen gibi tavsiyelerde bulundu.Kilom gayet normalmiş.Bu aydan sonra kilo artışı hızlanırmış.Abur cuburdan uzak dur dedi.Son olarakta dr um bana normal doğumu önerdi.Kendime güvendiğimden daha çok siz bana güveniyorsunuz dediğimde sen yapabilirsin her şey yolundaysa neden normal olmasın dedi.Benim öngörüm normal son duruma bakarız dedi.
ya kızlar şu son bir haftadır yoğunlukla yaşadığım bişey var. günün belli saatlerinde aralıklarla karnım kaskatı kesiliyor böle ama patlıcakmış gibi oluyorum taşlaşıyor resmen, 1-2 saat sürüyor böle. biraz rahatlıyor, bi bakıyorum yine aynı
cok sıkıntı veriyor, magnezyumada dün başladım gerçi faydası olur inş.
oturunca fln bi görseniz beni,yaşlı neneler gibi tıslaya pıslaya kalkıyorum gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla
yürüyorum böle evin içinde ovalıyorum karnımı hafiften, geçmiyor ama naapsam
böle olupta kendince bi çözüm bulabilen varmıki aramızda ?
hızır acil servislerrim benim
galiba bnm de karnım çatlıcak ama olsun... yıllarca xs bedende incecik gezdim kimse de madalya takmadı. Şimdi de karnım çatlak diye kapıdan çeviriceklerini sanmıyorum hiçbi plajda... Allah sağlıklı çocuklar versin çatlarım da patlarım da ne yapalım bikini değil şık şık mayolar giyerim...
bncede en guzelı soğuk sut canm bnde alıyorum gun içinde yavas yavas sıznle konusurken ıcıorum :))))
çok teşekkür ederim canım çok sağol.sabah sıralamıştım sorularımı ama yok uçtu gitti.aklıma geldikçe sorarım.
ben de soğuk içemiyorum :2: azıcık ılıtıp öyle içebiliyorum.
bana her türlü kokuyor ,bu yaşıma kadar içmeedğim sütü içtimbari tiksinmeyeyim diye diye nefessiz içiyorum kokusunu almamak için
GÜNAYDIN KIZLAR...
bz uyandık kahvaltımızı yaptık... açtık bilgisayarımızı geçmişi okuduk ve hemen dahil oldukanneanne geliyo çok memnunuz ... sanırım kızım da hissetmiş olmalı ki kıpır kıpır bu sabah
çooooooookkk sıcakk yahu... yanıyorum resmen...bugün itibariyle pike takımlarımızı çıkarıcam geceleri pişyorum yoksa..
AZ ÖNCE HÜRRİYETTE ÇAĞLA ŞİKELİN RÖPORTAJINI OKUDUM İLK HAMİLELİĞİNDE 6,5 İKİNCİDE 10-12 KG ALMIŞ YEMEK YEMEKTEN HOŞLANMIYORMUŞ GICIK SEVİLMEZ Mİ YEMEK YEMEK YA HASTA MIDIR NEDİR :) TEK YEDİĞİ TATLI BUYMUŞ Sarelle BENDE İLK KEZ GÖRDÜM BUNU. :)
Eki Görüntüle 696192
İşte küçük buzağı,süt delisi,şekerli yoğurt canavarı ben
canım bu kouyu araştıracağım ve en kısa sürede sana bilgi vereceğim. sabah müdür yardımcımıza sordum dedim ben 32 .haftada rapor alacağım 37 ye kadar çalışabilir diye ama 32 den 37 ye kadar da senelik iznimi alacağım sorun teşkil eder mi diye yok etmez dedi. ama birde bir üstümüze personel müdürüne soracağım emin olmak için ve ondan cevap gelince sanada bilgi vereceğim. ama bence sen 32+1 de al 32 haftalık raporunu
kızlar kocam tee 3 de geldı yazık perısan bı halde tabı gece gece yemek yemesse olmaz:)2 tane kocaman ekmek arası kofteyı huplettı yattık:)
sabah cok zor uyandık tabııkı:) onu yolldm ben hala uyyodum 12de telfn acdı eve geliyorm diye.
kahvaltı yaptık mısss gıbı smdı gerı gıttı bıtanem.
bugun pazar var pazara cıkcam smdı:) aksama mıs gıbı yemekler yapcm bugun balık gunumuz tabıkıde.:)
bıde supurge tutucam.:)
gece oglumuz babasına show yaptı uyurken senı ozledı ondan dolayı sevnclı suanda flan dıye kocısmıde avuttum halıyle:)
napalım 2 cocugumuz var aslnda bızım:)
Selaamm Kızlaarr.
Bugünüme çok neşeli başladım hem hava güzel hemde kocişle uzun zamandır ilk defa kahvaltı yaptık. Çok keyifliydi
İnşallah hepinizin Bugünü ve haftasonu çoookk keyifli geçer
Bu arada kızlar rüyamda aramızdan biri 7,5 aylıkken doğum yaptığının haberini veriyordu
Doğum hikayesini okuyup heyecanlandım rüyamda. Hatta şöyle bişeyler yazıyordu : "Kim ilk doğum yapıcak diye heyecanla beklerken ben süpriz bi şekilde erkenden kızımı aldım kucağıma.Biraz küçük bir bebek ama çok şükür sağlıklı. " Erken doğum yapmış olmasına rağmen gayet neşeli bir doğum hikayesi yazmıştı
Kızlar rüyalarıma girdiniz heee
Kimin yazdığını bile hatırlıyorum ama söylemiyceemmm
Selaamm Kızlaarr.
Bugünüme çok neşeli başladım hem hava güzel hemde kocişle uzun zamandır ilk defa kahvaltı yaptık. Çok keyifliydi
İnşallah hepinizin Bugünü ve haftasonu çoookk keyifli geçer
Bu arada kızlar rüyamda aramızdan biri 7,5 aylıkken doğum yaptığının haberini veriyordu
Doğum hikayesini okuyup heyecanlandım rüyamda. Hatta şöyle bişeyler yazıyordu : "Kim ilk doğum yapıcak diye heyecanla beklerken ben süpriz bi şekilde erkenden kızımı aldım kucağıma.Biraz küçük bir bebek ama çok şükür sağlıklı. " Erken doğum yapmış olmasına rağmen gayet neşeli bir doğum hikayesi yazmıştı
Kızlar rüyalarıma girdiniz heee
Kimin yazdığını bile hatırlıyorum ama söylemiyceemmm
amannnn koca bebekli seniii....
sölemesi ayıp bende az önce bi sızmışım... içim geçmiş... totoyu kaldırırsam nevresimleri değiştiricem ama yemiyo
KIZLAR BİZ yarim_ İLE 4 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ KAHVE İÇMEYE GİDECEGİZ , BİZE KATILMAK İSTEYEN OLURMU ???
KIZLAR BİZ yarim_ İLE 4 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ KAHVE İÇMEYE GİDECEGİZ , BİZE KATILMAK İSTEYEN OLURMU ???
istanbulda olsaydım katılmak isterdim tabi..:2:
benim yerime de için
sen nerdesn canım antalya de nolurr:)
kaldr kız totuyu bende kaldrcam evı spurcem zatı:):) annen nerde bu arada?
cok ısterdım canım
sıze ıyı muhabbtler:) bızede soleyn neler konustgnuzu ama bak
evet şekerim antalyadayım.
dün konuşmuştuk ya seninle.
biz de gideriz içeriz ,bir gün ayarlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?