hos buldukkkkkkkkkkkkkkbizz geldük paşam laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaARK.KUR AN IMIZI OKUDUK DINLEDIK SONRA IKRAMLARI YEDIKKK EVE GELDIK ORTALIGA BİR GOZ ATTIK TEMIZLIK ISTEMIYOR BUGUN EVIMIZZZ VE MEYVEMIZI ALDIK GELDIK SIZEE
EE NELER KAYNATNIZ GENE KIZLARRRRRRRR
BENIM PAŞA GECE AC KALIRSA UYANDIRIYORR KALDIN ULA BE ACIM SIZ NE YATIYORSUNUZ DIYE BGN BABA ILE KONUSUYORLARDI GENE PAŞALARIM BENIMMMMMMMMMMMM
COK SUKUR BIZE BU ANLARI YASATNAA
KUR AN okurken bebegım kıpır kıpır dı ve gene hckırık tuttu paşamı hıkkı hıkkı hıkkıtam 10 dk surdu heehe
ohh sende yeseydın kızzzzzzzzzzzzz evet ıkı bebe ıkı paşamm benımdehehe bazen ben dıl dokuyorum cucuk paşam cosuyor esım dıyor ula benım 5 senelık avladı ne hale getırdın dıyeeeeeeeee
smılıne bayıldım heeeeeeeekopy yaptım hemenn ıhh elınıze saglık cnm ınsl ıı cıkar degerlerrrr doner daha ınsl ya erken degımı yanıkıı:44:[/
hoş geldinnnnn
hıc halım kalmadı nıye se cok yorgun hıssdıyorum kendımı uyku halındeyım artık böle sanırımmm
kızlar birşey merak ediyorum.
bebeğin gün içindeki hareketleriyle ilgili.
hergün aynı derecede,aynı saatlerde hareketli mi oluyor bebekleriniz?
yoksa birgün daha hareketli bir gün az mı hareket ediyorlar?
doktora da unuttum sormayı :26:
KIZLAR BİZ yarim_ İLE 4 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ KAHVE İÇMEYE GİDECEGİZ , BİZE KATILMAK İSTEYEN OLURMU ???
bende dün internette bu konuyu araştırdım canım. böyle oluyormuş. haftaya salı kontrolüm var benimde.Aslında işin mantığıda öyle olmalı değilmi canımcım.Sonuçta usg bir belge sayılır :13:
tamamhenüz karar vermedik neresi olduguna baska gelen olur ise ortak bir nokta seçelim diye ,
benim iş yerim tuzla / orhanlida evim umraniyede , ama benim için sorun yok ben uyarim neresi olursa .
bende dün internette bu konuyu araştırdım canım. böyle oluyormuş. haftaya salı kontrolüm var benimde.
çalışabilir raporumuda sorucam doktora. birde benim mesela sata göre doğum tarihi 19 temmuz ama usg de çıkan 12 temmuz. 32. haftayı neye göre hesaplıcaklar onu sorucam. arada 1 hafta var. 1 gün bile önemli benim için
kızlar beyim o gun antalya yolcusuEğer sabahtan giderse bende sizin yanınıza vınvın
Nerde buluşucaksınız
tamam
siz ümraniye, yarim kayışdağı ben de soyak yenişehirin orası, aslında yakınız hepimiz.
KIZLAR BİZ yarim_ İLE 4 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ KAHVE İÇMEYE GİDECEGİZ , BİZE KATILMAK İSTEYEN OLURMU ???
evet çok yakınız , kesinleştirelim 1 hafta var naısl olsa ortak bir yerde karar kıralım
evet çok yakınız , kesinleştirelim 1 hafta var naısl olsa ortak bir yerde karar kıralım
ay hayır ben bazenacilegidicek gibioluyorum oynamıyo diye... bazen de kafasını filanbile hissediyorum deriminaltından geçerken
artık panik yapmıycam diyorum ama yine hareketsiz bir gün olunca yine panik oluyor ve bir kutu sarelleyi yiyorum oynasın diye :)
canım benim bi standardı yok sürekli değişiyor sabah gece öğlen yemekten sonra önce bi gün çok bi gün az vs. birde artık hareketleri azalacakmış büyüdükçe doktorum öyle söyledi.
Hadi gözün aydın canım. kocişlerden ayrı kalmak çok zor hakkatenslm sekerim ruyan hayira ciksin insallah ay cok merak ettim ama kimi gordugunubenimde ruyamda goguslerimden oluk oluk sut akiyordu bugun, bende kocama bikac saat sonra kavusacam insallh
kesin benim:))) nedense içimde hep 35-37.haftalarda doğum yapıcam die bir his var içimde:)))
ben olmayayım , zaten hep ıcımde erken dogacak gıbı bır hıs soz konusuuu
çatlatma kız söyle sende.erkek anneler iatağa geçti.:18:
canım çok güzel hayırlı olsun güle güle giy..ozman bana xl rahat olur...göğüs bölümü çok sıkmıyor dimi..benim için önemli olan göğüs bölümünün geniş olması..canım pijama dünyasından geldi siparişlerim. 3-L beden söylemiştim.allahtan xl sölememişim çok rahat oldu kumaşı falanda çok güzel.çok memnun kaldım denedim ifil ifil valla:))) emzirme olayıda çok güzel belide ayarlanabilir.
BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
paketi açınca bu bana büyük olur dedim :))) kendimide ne kadar incecik gördüysem artık:)))) denedim çokta güzel oldu hafif kumaşı tam yazlık
olmuş işte yapmışsın canım doğum tarihlerimiz senle çok yakın..kızlar bende gebelik takvımı olustrmak ıstyorm yardımm edinn:)))))
maşallah çok tatlısın..yaa benim karnım bukadar büyük değil...azıcık çıktı daha kiloluydum karın bölgem vardı ondanmı acep..eşimde diyo hiç hamile gibi görünmüyosun diyeEki Görüntüle 695425 Eki Görüntüle 695425
kızlar bunu gecen hafta cekmsdım:)
ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan
oyy maşallah bebişine ..bende doktorumla konuşurken sen benden daha çok şey biliyosun fazla nette takılma dedi :))Selamm güzell annişşlerrr
Biz geldik oğluşumlaaa... Maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı. Kilomuz 1482gr boyumuz 38.08 cmSuyumuz normal. ama duruşumuz hala ters. dönmemiş benim oğlum ama dönmesi için daha çok süremiz varmış. 35. haftada doğumu konuşuruz dedi. Ben çok sevdim ferat beyii yaa son adet tarihimi sordu söyledim bide üstüne 29+1 dedim Adam diyoki artık bizim yapacak bişeyimiz yok millet herşeyi biliyo bize sadece çekip doğurtmak kalıyo Zaten ben sormadan heerşeyi söyledi kramplar için magnezyum yazdı bidahaki kontrolümüz 1 ay sonraya.
Hastaneye giderken eşime sende izin alıp gel demiştim işler var çok zor demişti. Girerken konuştuk çalışıyodu dedim tamam gelemicek. Çıktım aradım oğlumuzun haberlerini verdim sen çarşıya in bende geliyorum dediiiNasıı sevindim yaa kocişim bana kıyamamış muayaneye yetişemese de yanıma geldi. Mobilyamız için kulp beğendim beşiğimize uygun yeşil papatya beğeendim. Mobilyamızı eve getirdik daha sonra eşim ve babasıyla. Şimdi kuruyorlar yarınn kıyafetlerini yıkarım bende duramam
iyi günlerde giy canım çok güzelmiş..Eki Görüntüle 695736
ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.
suzancım gerçekten bugün aklımdan geçtin hatta kızlara yazıcaktım suzan ortalarda görünmüyor diye...özledik tabi...umarım iisinizdir.??biz geldıkk tyzelerı sızlerı cokk ozledıkk pc mız tamırdedıı hastalanmısdaacok uzuldum ama sızden 1 gun bıle ayrı oldumuz ıcın hemen yemegı yedık sıze geldık yazalımdıye bırde dogum yaapan ark.bakmaya geldım dun sezeryan olucaktı ınsl ıyıdırlerr
sımdı namaz kılıcaz sonra mutfegı toprlar larız amcamız nette snavı var onu nısı bıtınce burdayımm ınslll gecmısı merak edıyorumm bırde sızlerıı
bu arda umarım ozlemıssınızdır bızııı
canım bende çikolataya dayanamıyorum..ayrıca kek cips hamurişide arada sırada yiyorum vallakızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
cnm yaa tatlıyla şeker çıkmasının bir ilgisi yok dedi benim doktorum..tabi aşırıya kaçmamak şartıyla birazda genetikmiş..bakalım yaa ben buaralar tatlı yemiyorum çok kilo aldım çünkü 2 ayda 4 kiloyaaa...çikolata çok yiyiyosunuz da şekeriniz çıkar kkorkusu olmuyomu hiç... ben yiyemiyorum öyle... çok dellenirsem çikolata ddiye o zaman atıyorum bi parça...
maşallah diyimde tatlım bende çok şükür tek bir çizik bile yok...bende zeytinyağı ve badem yağı sürüyorum düzenli bir şekilde..bundada yapıya bağlı diyolar annende varsa sende olma olasılığı yüksekmiş yoksa sendede olmazmış..benim annemde hiç yok maşallah..bellide olmaz bakalım hayırlısı:))benm bacaklarımn ıç tarafı boydan boya çatladıı((( sızdede varmı
oyy kuzum gözün aydın...benim annem çok yakınımda oturuyor ama ona rağmen haftada bir zor görüyorum işten güçten ee onunda işleri oluyo kendince..yani yakındayken bile özlüyorum canım annemi..annem geliyo yarın kısmetse
harika yaa :))
Selaamm Kızlaarr.
Bugünüme çok neşeli başladım hem hava güzel hemde kocişle uzun zamandır ilk defa kahvaltı yaptık. Çok keyifliydi
İnşallah hepinizin Bugünü ve haftasonu çoookk keyifli geçer
Bu arada kızlar rüyamda aramızdan biri 7,5 aylıkken doğum yaptığının haberini veriyordu
Doğum hikayesini okuyup heyecanlandım rüyamda. Hatta şöyle bişeyler yazıyordu : "Kim ilk doğum yapıcak diye heyecanla beklerken ben süpriz bi şekilde erkenden kızımı aldım kucağıma.Biraz küçük bir bebek ama çok şükür sağlıklı. " Erken doğum yapmış olmasına rağmen gayet neşeli bir doğum hikayesi yazmıştı
Kızlar rüyalarıma girdiniz heee
Kimin yazdığını bile hatırlıyorum ama söylemiyceemmm
bende çamlıca erdemin ordayım yani santrale yakınım
yani en uygun ataşehir merkez gibi göründü bana. arabanız var mı bilmiyorum ama ben araba kullandığım için, kullanmayan kişilere yakın neresi varsa oraya gelirim.
canım henuz belirlemedik gelenlere göre orta bi yer seçicez , bende 1 ' e kadar calısıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?