2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ay hayır ben bazenacilegidicek gibioluyorum oynamıyo diye... bazen de kafasını filanbile hissediyorum deriminaltından geçerken
artık panik yapmıycam diyorum ama yine hareketsiz bir gün olunca yine panik oluyor ve bir kutu sarelleyi yiyorum oynasın diye :)

KIZLAR BİZ yarim_ İLE 4 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ KAHVE İÇMEYE GİDECEGİZ , BİZE KATILMAK İSTEYEN OLURMU ???

kızlar beyim o gun antalya yolcusu eğer sabahtan giderse bende sizin yanınıza vınvın
nerde buluşucaksınız

Aslında işin mantığıda öyle olmalı değilmi canımcım.Sonuçta usg bir belge sayılır :13:
bende dün internette bu konuyu araştırdım canım. böyle oluyormuş. haftaya salı kontrolüm var benimde.
çalışabilir raporumuda sorucam doktora. birde benim mesela sata göre doğum tarihi 19 temmuz ama usg de çıkan 12 temmuz. 32. haftayı neye göre hesaplıcaklar onu sorucam. arada 1 hafta var. 1 gün bile önemli benim için

henüz karar vermedik neresi olduguna baska gelen olur ise ortak bir nokta seçelim diye ,

benim iş yerim tuzla / orhanlida evim umraniyede , ama benim için sorun yok ben uyarim neresi olursa .
tamam

siz ümraniye, yarim kayışdağı ben de soyak yenişehirin orası, aslında yakınız hepimiz.

bence usg ye göre olmalı mantıken ama sor bakalım bi canım. sonuçta döllenme geç olmuş vs diyolar ya. walla benim de 3 temmuz ama her gidişimde farklı çıkıyor usg ye göre doktor 15 hazirandan sonra hazır ol dedi en sonunda :)

evet çok yakınız , kesinleştirelim 1 hafta var naısl olsa ortak bir yerde karar kıralım

çok heycannandım
4 hamileyi birarada düşündüm de... üzerimizdeki gözleri...
amannnn

UNUTMADAN bangbang da gelir eminim

Son düzenleme:

canım benim bi standardı yok sürekli değişiyor sabah gece öğlen yemekten sonra önce bi gün çok bi gün az vs. birde artık hareketleri azalacakmış büyüdükçe doktorum öyle söyledi.

benimkide bazen hareketli bazen daha sakin.ablama,yengeme sordum olur öyle gün boyu hareket etmemesi anormal olan dediler.

bir de benimki son kontrolde aşağıdaydı kafası yengem aşağıya dönünce kafası hareketi azalır dedi.

tecrübe tecrübedir 3 çocuk annesi.peki dedim ben de.
oğlu çok hareketliymiş hiç durmazmış,kızda da hareket etmiyor diye doktora gitmiş -erkek büyük- doktor da demiş sakin bir bebek gün içinde hareket ediyorsa dert etme.gerçekten de doğdu oğlan 17 yaşında hala kıpır kıpır.kız 15 yaşında hala sakin.

slm sekerim ruyan hayira ciksin insallah ay cok merak ettim ama kimi gordugunu benimde ruyamda goguslerimden oluk oluk sut akiyordu bugun, bende kocama bikac saat sonra kavusacam insallh
Hadi gözün aydın canım. kocişlerden ayrı kalmak çok zor hakkaten

kesin benim:))) nedense içimde hep 35-37.haftalarda doğum yapıcam die bir his var içimde:)))

ben olmayayım , zaten hep ıcımde erken dogacak gıbı bır hıs soz konusuuu

çatlatma kız söyle sende.erkek anneler iatağa geçti.:18:

İnşallah hepimiz vaktiyle alalım bebişlerimizi kucağımıza. Kim olduğunu söylemicem kızlar çünkü insan ister istemez etkilenir. acaba bişey mi olucak diye

evet çok yakınız , kesinleştirelim 1 hafta var naısl olsa ortak bir yerde karar kıralım

yani en uygun ataşehir merkez gibi göründü bana. arabanız var mı bilmiyorum ama ben araba kullandığım için, kullanmayan kişilere yakın neresi varsa oraya gelirim.

SLMMM güzel anneler ve minnak tasbaları...biz geldik oğluşumla şükür iyiyiz bugün ve havalarda güzel olunca daha bir neşeliyiz:))

hepinizi çokk öpüyoruz iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle :))

canım çok güzel hayırlı olsun güle güle giy..ozman bana xl rahat olur...göğüs bölümü çok sıkmıyor dimi..benim için önemli olan göğüs bölümünün geniş olması..
BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
paketi açınca bu bana büyük olur dedim :))) kendimide ne kadar incecik gördüysem artık:)))) denedim çokta güzel oldu hafif kumaşı tam yazlık

kızlar bende gebelik takvımı olustrmak ıstyorm yardımm edinn:)))))
olmuş işte yapmışsın canım doğum tarihlerimiz senle çok yakın..
Eki Görüntüle 695425 Eki Görüntüle 695425

kızlar bunu gecen hafta cekmsdım:)

ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan
maşallah çok tatlısın..yaa benim karnım bukadar büyük değil...azıcık çıktı daha kiloluydum karın bölgem vardı ondanmı acep..eşimde diyo hiç hamile gibi görünmüyosun diye ((
oyy maşallah bebişine ..bende doktorumla konuşurken sen benden daha çok şey biliyosun fazla nette takılma dedi :))
Eki Görüntüle 695736
ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.
iyi günlerde giy canım çok güzelmiş..
suzancım gerçekten bugün aklımdan geçtin hatta kızlara yazıcaktım suzan ortalarda görünmüyor diye...özledik tabi...umarım iisinizdir.??
kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
canım bende çikolataya dayanamıyorum..ayrıca kek cips hamurişide arada sırada yiyorum valla (
yaaa...çikolata çok yiyiyosunuz da şekeriniz çıkar kkorkusu olmuyomu hiç... ben yiyemiyorum öyle... çok dellenirsem çikolata ddiye o zaman atıyorum bi parça...
cnm yaa tatlıyla şeker çıkmasının bir ilgisi yok dedi benim doktorum..tabi aşırıya kaçmamak şartıyla birazda genetikmiş..bakalım yaa ben buaralar tatlı yemiyorum çok kilo aldım çünkü 2 ayda 4 kilo (oyüzden dikkat edicem biraz..
benm bacaklarımn ıç tarafı boydan boya çatladıı ((( sızdede varmı
maşallah diyimde tatlım bende çok şükür tek bir çizik bile yok...bende zeytinyağı ve badem yağı sürüyorum düzenli bir şekilde..bundada yapıya bağlı diyolar annende varsa sende olma olasılığı yüksekmiş yoksa sendede olmazmış..benim annemde hiç yok maşallah..bellide olmaz bakalım hayırlısı:))
annem geliyo yarın kısmetse
oyy kuzum gözün aydın...benim annem çok yakınımda oturuyor ama ona rağmen haftada bir zor görüyorum işten güçten ee onunda işleri oluyo kendince..yani yakındayken bile özlüyorum canım annemi..
harika yaa :))

iyi olmana sevindim tatlım inşallah hergünümüz böle geçer..ahh biz kocamla nezmandır şöle biyerlere gidip oturamadık...hep iş hep iş nekadar kötü yaa hayat geçiyor böyle ama biz yaşayamıyoruz..neyse sağlığımız yerindeye bunada şükür:))bak şimdi bu rüyayla herkesi ayağa kaldırdın insanlar meraktan çatlıcak:))yinede biz hayra yoralım..

yani en uygun ataşehir merkez gibi göründü bana. arabanız var mı bilmiyorum ama ben araba kullandığım için, kullanmayan kişilere yakın neresi varsa oraya gelirim.

ben hiçbiyeri bilmediğim için , neresi olursa olsun eşim bırakır zaten... benim için de sorun yok

canım henuz belirlemedik gelenlere göre orta bi yer seçicez , bende 1 ' e kadar calısıyorum zaten

bende buluşmayı çok istiyenlerdenim ama benim işim vardiyalı ve haftasonları genelde hep çalışıyorum( artık bizim yerimizede kahvelerinizden bir yudum alırsınız :))) bol bolda dedikodu yaparsınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…