bana ikizleremi hamilesin demişdi kadının biri gıcıkkk kadınn...
denk getırebılırsen beklerız canım .
inşallah canlar uayarda gelirim :))töbe bilmiyorumama sora sora bağdat bulunur
admen inş çalışmazsında gelebilirsin
kız sen istanbulun neresindensinn
inşallah canlar uayarda gelirim :))
ben avcılarda oturuyorum...siz Anadolu yakası diye kararlaştırıyosunuz ama sorun olmaz metrobüse atladığım gibi karşıdayım :))
inşallah canlar uayarda gelirim :))
ben avcılarda oturuyorum...siz Anadolu yakası diye kararlaştırıyosunuz ama sorun olmaz metrobüse atladığım gibi karşıdayım :))
sen nerdesn canım antalya de nolurr:)
mesai bitti yuppiii:119::119::119::119::119: çok kaynatmayın haftasonu giremezsem pazartesi böle olurum
öptük hepinizi kızımla iyi bakın kendinize ve bebiklerinize
güle güle cnm darısı benim naşıma ama daha çooook var :)))evet yaa iki gün izinden sonra burayı olumak işkence gibi...bizimkilerinde maşallahı var konuştukça konuşuyolar:))iyi haftasonları tatlım
benim genelde hep 12 temmuz gözüktü son gittiğimde 11 temmuzdu. bakalım salı günü ne görücez. heralde raporu almadan önceki usg ye göre bakılcak :44:bence usg ye göre olmalı mantıken ama sor bakalım bi canım. sonuçta döllenme geç olmuş vs diyolar ya. walla benim de 3 temmuz ama her gidişimde farklı çıkıyor usg ye göre doktor 15 hazirandan sonra hazır ol dedi en sonunda :)
Eki Görüntüle 696550 Eki Görüntüle 696551
tatlım bak bende bu iki modeli beğendim pijama takımı olanın L bedeni var ama beli ayarlanabiliyor resimde gördüğüm kadarıyla..belden ayarlanmalı olanlarda göğüs bölümünde sorun yaşamam gibi geliyor bana ama senin fikrin nedir??gecelikte XL var o rahat olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum yaa modelleri çok beğendim ama kararsızım hala denemeden almak konusunda???
bizde avrupa yakası hamişleri buluşalım:))))
avcılar-beylikdüzüdüzü-bakırköy de oturan göbüşlüler.bizde bir haftasonu buluşalım olmazmı
benim genelde hep 12 temmuz gözüktü son gittiğimde 11 temmuzdu. bakalım salı günü ne görücez. heralde raporu almadan önceki usg ye göre bakılcak :44:
kızlar bişey sorcan sinir oldum yaa telefonumdan girmek istiyorum bazen ama site hata veriyo kendiliğinden kapanıyo...bazen sorun olmuyo ama bazende hep böle oluyo hele resim yüklemeye çalışırken daha bi sinir oluyorum..sadece benim telefonumdanmı kaynaklanıyo yoksa bu sorunu yaşayanlar varmı merak ettim ??
yaa o zaman bende hesaplamalarımız 19 temmuza göre yapayımben doktorumla rapor işini konuştum.usg göre değil son sat göre olucak dedi.resmi anlamda bu esas alınacak dedi.normalde 7 temmuz sat göre ona göre hesapladı doktor.ama usg ye göre haziran 25:))))
canım biz senle komşuyuz avcılardayım biliyosun..ama neden hep haftasonları((benim izin günlerim hiç belli olmuyo yaa nasıl yapalımki??
canım evet belleri ayarlanabilir.gerçektende bende aldım teredüt etmiştim olmaz diye ama kalıpları oldukça büyüktü.ve çok iyi oldu.olmazsada sorun değil hemen iade edebiliyorsun beden değişikliği yapabiliyrsun.Avcılarda çok yer gezdim ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?