2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
inşallah canlar uayarda gelirim :))

ben avcılarda oturuyorum...siz Anadolu yakası diye kararlaştırıyosunuz ama sorun olmaz metrobüse atladığım gibi karşıdayım :))

biz hepimiz bu taraftayız diye anadolu yakası oldu :))) ben karsiyi hiç bilmiyorum nerdeyse . ama gelirsen sevinirim :))

mesai bitti yuppiii:119::119::119::119::119: çok kaynatmayın haftasonu giremezsem pazartesi böle olurum
öptük hepinizi kızımla iyi bakın kendinize ve bebiklerinize

mesai bitti yuppiii:119::119::119::119::119: çok kaynatmayın haftasonu giremezsem pazartesi böle olurum
öptük hepinizi kızımla iyi bakın kendinize ve bebiklerinize

güle güle cnm darısı benim naşıma ama daha çooook var :)))evet yaa iki gün izinden sonra burayı olumak işkence gibi...bizimkilerinde maşallahı var konuştukça konuşuyolar:))iyi haftasonları tatlım

güle güle cnm darısı benim naşıma ama daha çooook var :)))evet yaa iki gün izinden sonra burayı olumak işkence gibi...bizimkilerinde maşallahı var konuştukça konuşuyolar:))iyi haftasonları tatlım

biri bize gevezemi didiiii

bizde avrupa yakası hamişleri buluşalım:))))

avcılar-beylikdüzüdüzü-bakırköy de oturan göbüşlüler.bizde bir haftasonu buluşalım olmazmı

tatlım bak bende bu iki modeli beğendim pijama takımı olanın L bedeni var ama beli ayarlanabiliyor resimde gördüğüm kadarıyla..belden ayarlanmalı olanlarda göğüs bölümünde sorun yaşamam gibi geliyor bana ama senin fikrin nedir??gecelikte XL var o rahat olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum yaa modelleri çok beğendim ama kararsızım hala denemeden almak konusunda???

kızlar bişey sorcan sinir oldum yaa telefonumdan girmek istiyorum bazen ama site hata veriyo kendiliğinden kapanıyo...bazen sorun olmuyo ama bazende hep böle oluyo hele resim yüklemeye çalışırken daha bi sinir oluyorum..sadece benim telefonumdanmı kaynaklanıyo yoksa bu sorunu yaşayanlar varmı merak ettim ??

benim genelde hep 12 temmuz gözüktü son gittiğimde 11 temmuzdu. bakalım salı günü ne görücez. heralde raporu almadan önceki usg ye göre bakılcak :44:

canım evet belleri ayarlanabilir.gerçektende bende aldım teredüt etmiştim olmaz diye ama kalıpları oldukça büyüktü.ve çok iyi oldu.olmazsada sorun değil hemen iade edebiliyorsun beden değişikliği yapabiliyrsun.Avcılarda çok yer gezdim ama bulamadım

bizde avrupa yakası hamişleri buluşalım:))))

avcılar-beylikdüzüdüzü-bakırköy de oturan göbüşlüler.bizde bir haftasonu buluşalım olmazmı

canım biz senle komşuyuz avcılardayım biliyosun..ama neden hep haftasonları ((benim izin günlerim hiç belli olmuyo yaa nasıl yapalımki??

benim genelde hep 12 temmuz gözüktü son gittiğimde 11 temmuzdu. bakalım salı günü ne görücez. heralde raporu almadan önceki usg ye göre bakılcak :44:

ben doktorumla rapor işini konuştum.usg göre değil son sat göre olucak dedi.resmi anlamda bu esas alınacak dedi.normalde 7 temmuz sat göre ona göre hesapladı doktor.ama usg ye göre haziran 25:))))

cnm sanırım senin telf la alakalı bir durum

ben doktorumla rapor işini konuştum.usg göre değil son sat göre olucak dedi.resmi anlamda bu esas alınacak dedi.normalde 7 temmuz sat göre ona göre hesapladı doktor.ama usg ye göre haziran 25:))))
yaa o zaman bende hesaplamalarımız 19 temmuza göre yapayım

canım biz senle komşuyuz avcılardayım biliyosun..ama neden hep haftasonları ((benim izin günlerim hiç belli olmuyo yaa nasıl yapalımki??

çalışıyorum cnm benim.ancak haftasonları evde oluyorum.ama rapor aldıktan sonra haftaiçide olabilir yani:)))
evet komşuyuz biliyorum kuzum ben avcılar cihangirdeyim sen merkezdemisin?

cnm değişebilirim ama daha büyük bedeni yok işte caprili modelin...offf yaa....neyse yaa alıcam karar verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…