2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
başladım canım hazırlıklara ama çok garipsedim. sanki hiç gitmiycekmişim gibi hissediyorum nedense. işe çok kaptırmışım ben kendimi

Cnm ben sordum doktoruma usgye bakılmaz sata göre verilir dedi. Usg hep sabit kalmıyo ki bazen iki gün geride bazen beş gün ilerde falan çıkıyor dedi o yüzden resmiyette sat baz alınıyormuş canım

başladım canım hazırlıklara ama çok garipsedim. sanki hiç gitmiycekmişim gibi hissediyorum nedense. işe çok kaptırmışım ben kendimi
canım benım uzulmee

babamız geldı gelıcekk bız cıkıyorumm yarın gorusuruz ınsll

Cnm ben sordum doktoruma usgye bakılmaz sata göre verilir dedi. Usg hep sabit kalmıyo ki bazen iki gün geride bazen beş gün ilerde falan çıkıyor dedi o yüzden resmiyette sat baz alınıyormuş canım
hımmm pekala canım. benim dr da öyle dicek o zaman büyük ihtimalle.ben o zaman izne çıkmayı 25 mayısta hakediyorum. 19 temmuza göre. o tarihte çalışabilir raporu almam gerekiyor heralde.

kızlar merhaba,herkes iyidir umarım çok okuyamadım.
bugün iğnemizi vurulduk geldik,yatış yapılması devletin iğneyi karşılaması içinmiş.sağolsunlar 2-3 saatte işlemleri halledip yolladılar.

dün alışveriş işini bitirdim ben :)
kıyafet,banyo ürünleri,yastık-yorgan-nevresim,saç tırnak ürünleri,alt açma-havlu-battaniye,emzirme ürünleri(sutyen,krem,silikon uç,ped)deterjan,biberon-emzik,lohusa pijaması falan aldım çok şükür.
park yatak siparişini de verince yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim inş.

hala kararsızım hangi yatağı alsam diye :26:

bu arada çok uçuk fiyatlı olmayan şöyle güzel nevresim takımı tavsiye edebilir misiniz kızlar,yedek alacağım.

Son düzenleme:
hımmm pekala canım. benim dr da öyle dicek o zaman büyük ihtimalle.ben o zaman izne çıkmayı 25 mayısta hakediyorum. 19 temmuza göre. o tarihte çalışabilir raporu almam gerekiyor heralde.
Evet canım. Ben de 15temmuza göre alacam 20mayıs gibi oluyo galiba. Zaman geçsin de artık işe gitmeyeyim bebişimle başbaşa kalayım istiyorum:))

Oh ne güzel alışveriş bitince nasıl rahatlar insan. Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin canım.

ohhh güle güle kullan canım hepsini :))

biz çok acıktık kızlar yemeğe gidip gelcez...mobilyayla ilgili başka yorumlarda bekliyorum az vaktim kaldı artık karar vermem lazım:))

ohh yaaa ne güzel nasıl rahatlamışsındır şimdi.
bende günden güne kıyafetlerini yıkıyorum. ilk fırsatta da ütülücem inşallah

Son düzenleme:
ohh yaaa ne güzel nasıl rahatlamışsındır şimdi.
bende günden güne kıyafetlerini yıkıyorum. ilk fırsatta da ütülücem inşallah

sağol cnm öyle oldu biraz :)
bende de yıkama ütü dert şimdi onları da bir halletsem

Son düzenleme:

bence duz beyaz tatlım suslerını rengarenk yaparsın canlı olur ılerdede kullnır

sağol cnm öyle oldu biraz :)
bende de yıkama ütü dert şimdi onları da bir halletsem
bak yıkama deyince aklıma geldi. çok büyük aptallık ettim ben kıyafetleri yıkarken. birde yarim_ demişti renk bulaştı kıyafetlere diye.ona rağmen dikkatsiz davrandım ((
kv nin ördüklerini koymuştum akşam yıkamaya. bir tane beyaz takım örmüştü kv çok şahane bişeydi (tulumu hırkası yeleği patiği şapkası hepsi bir örnek) ben saf gibi onlarıda diğer renklilerle birlikte koymuşum makinaya. kırmızı iki şapka vardı. onlar pembe yapmış takımları. o kadar üzüldüm ki anlatamam. aman sen yıkarken çok dikkat et canım. ben şimdi kv ye nasıl söylücem onun derdindeydim. o kadar özenerek yapmıştıki

Son düzenleme:

cnm tüh keşke örülenleri elde yıkasaydın biz öyle yapacağız.ya da hassas yıkamaya atsaydın.sen onları ayrı tekrar bir makinaya atsan.belli bir renk mi olmuş hey yeri yoksa yer yer mi ?

Selam kızlar nasılsınız 23 nisanda vodem netimin günü dolmuştu kontür bugün yükledim kaç gündür yoktum.
Yarın hayırlısıyla dr gidicem bakalım neler dicek.

ben doktorumla rapor işini konuştum.usg göre değil son sat göre olucak dedi.resmi anlamda bu esas alınacak dedi.normalde 7 temmuz sat göre ona göre hesapladı doktor.ama usg ye göre haziran 25:))))
bak ben bunu doktoruma sormamıştım mantıklı demek ki usg ye göre :)

bence beyaz canım 2. bebek ne olacak bilemzsin ama benim durumum iyi onada sıfırdan takım alırım dersen sen bilirsin.beyazın asaleti var bence onu halı perde oyuncaklar vs renklendirisin :)

haklısın ama ben elde annem ve kv ördüğünü yıkamayacağım el örgüleri kalsın yıkanmasın bişey olmaz çok titiz değilim :) etrafımda örgüleri hiç yıkayan yok dışardan alınmadığı sürece annem dikkatli örer sonuçta :)

cnm tüh keşke örülenleri elde yıkasaydın biz öyle yapacağız.ya da hassas yıkamaya atsaydın.sen onları ayrı tekrar bir makinaya atsan.belli bir renk mi olmuş hey yeri yoksa yer yer mi ?
Komple pembe olmuş canım elde yıkamak çok zor geldi atıverdim makinaya ama çok üzüldüm nasıl dikkat etmedim ki ben ona bir daha koydum makinaya sadece onları işe gelmeden önce koymuştum. ama pek düzelicek gibi durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…