başladım canım hazırlıklara ama çok garipsedim. sanki hiç gitmiycekmişim gibi hissediyorum nedense. işe çok kaptırmışım ben kendimiselam lar bız geldık paşamlarr sıznden cıktı asagı ındık ebelerınparkında oturduk 1 st kdr sonra acıkdık bır soda ıctık oncesınde zorlada olsa cunku kalcamdakı agrı halende gecmedıı sonra eltım aradı aksam caya cagırdı ınsl kocıs gelsın hemde yuruyus yaparız araba ıle gıtmeyı sevmıyorum artık boll yuruyus ınsll
sonra eve geldık bır tabak makarna yogurt,salatalık,domates doldurdukk tv karsııdna yedık babamızı bekleyemedıkkcok acıkıyoruz artık dr sık sık az az demıstı bırde eltımde atıstrırım aksamm yoksam paşam gece yarısı uyandırrı benı acıktımmmmmmmmmm dıyeeeeeeeeeeeeee işte bölee yemek menusunden ıstedıgnız olursa yaparım hee gercı bır makarnadaa
cok sukur canım benım ıyıyız bız paşamla pc mız hatdadı babamız tamıre goturdu sukur oda ıylestı ır gun bıle uzak kalmak hıcc ıı degıl ya sızdennn:18:
özlüyorummm
daha dur yanıcamız ılerde hazıran sıcakları temmuz belkıdeeeeeeeeeeeee:26:
canım nasılsınn bgn yenı gordum senııı basladı ızın hazırlıklarına cnm benımm dıkat et knedıne nddd cımm :13:
beyazz olan ınsll bende beyaz alıcamm hayalımm ıkı cınsede gıder yarımın dedıgı gıbı bundan sonrakıı erekk yada kız olursaaa:44: beyaz alır objeler degısır sadeceeeeeeeee
bende dün internette bu konuyu araştırdım canım. böyle oluyormuş. haftaya salı kontrolüm var benimde.
çalışabilir raporumuda sorucam doktora. birde benim mesela sata göre doğum tarihi 19 temmuz ama usg de çıkan 12 temmuz. 32. haftayı neye göre hesaplıcaklar onu sorucam. arada 1 hafta var. 1 gün bile önemli benim için
canım benım uzulmeebaşladım canım hazırlıklara ama çok garipsedim. sanki hiç gitmiycekmişim gibi hissediyorum nedense. işe çok kaptırmışım ben kendimi
hımmm pekala canım. benim dr da öyle dicek o zaman büyük ihtimalle.ben o zaman izne çıkmayı 25 mayısta hakediyorum. 19 temmuza göre. o tarihte çalışabilir raporu almam gerekiyor heralde.Cnm ben sordum doktoruma usgye bakılmaz sata göre verilir dedi. Usg hep sabit kalmıyo ki bazen iki gün geride bazen beş gün ilerde falan çıkıyor dedi o yüzden resmiyette sat baz alınıyormuş canım
Evet canım. Ben de 15temmuza göre alacam 20mayıs gibi oluyo galiba. Zaman geçsin de artık işe gitmeyeyim bebişimle başbaşa kalayım istiyorum:))hımmm pekala canım. benim dr da öyle dicek o zaman büyük ihtimalle.ben o zaman izne çıkmayı 25 mayısta hakediyorum. 19 temmuza göre. o tarihte çalışabilir raporu almam gerekiyor heralde.
kızlar merhaba,herkes iyidir umarım çok okuyamadım.
bugün iğnemizi vurulduk geldik,yatış yapılması devletin iğneyi karşılaması içinmiş.sağolsunlar 2-3 saatte işlemleri halledip yolladılar.
dün alışveriş işini bitirdim ben :)
kıyafet,banyo ürünleri,yastık-yorgan-nevresim,saç tırnak ürünleri,alt açma-havlu-battaniye,emzirme ürünleri(sutyen,krem,silikon uç,ped)deterjan,biberon-emzik,lohusa pijaması falan aldım çok şükür.
park yatak siparişini de verince yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim inş.
hala kararsızım hangi yatağı alsam diye :26:
bu arada çok uçuk fiyatlı olmayan şöyle güzel nevresim takımı tavsiye edebilir misiniz kızlar,yedek alacağım.
kızlar merhaba,herkes iyidir umarım çok okuyamadım.
bugün iğnemizi vurulduk geldik,yatış yapılması devletin iğneyi karşılaması içinmiş.sağolsunlar 2-3 saatte işlemleri halledip yolladılar.
kıyafet,banyo ürünleri,yastık-yorgan-nevresim,saç tırnak ürünleri,alt açma-havlu-battaniye,emzirme ürünleri(sutyen,krem,silikon uç,ped)deterjan,biberon-emzik,lohusa pijaması falan aldım çok şükür.
bu arada çok uçuk fiyatlı olmayan şöyle güzel nevresim takımı tavsiye edebilir misiniz kızlar,yedek alacağım.
Oh ne güzel alışveriş bitince nasıl rahatlar insan. Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin canım.
ohh yaaa ne güzel nasıl rahatlamışsındır şimdi.kızlar merhaba,herkes iyidir umarım çok okuyamadım.
afiyet olsun canımbiz çok acıktık kızlar yemeğe gidip gelcez...mobilyayla ilgili başka yorumlarda bekliyorum az vaktim kaldı artık karar vermem lazım:))
ohh yaaa ne güzel nasıl rahatlamışsındır şimdi.
bende günden güne kıyafetlerini yıkıyorum. ilk fırsatta da ütülücem inşallah
Eki Görüntüle 696587 Eki Görüntüle 696586
kızlar bakın benim alıcağım oda takımı bu model olacak...pazar günü gidip sipariş vericem..şimdi bana yardım edin biraz kararsızım..pembe olanın aynısının mavi olanıda var internette olmadığı için yükleyemedim...bu modelin mavisimi olsun yoksa düz beyazmı???
ilk başta beyaz aklımdaydı üzerine stickerler yapıştırırım renklendirmek için diye düşünüyodum ama oda basitmi olur??eşim odası biraz renkli olsun , bebek odası olduğu belli olsun diyo arada kaldım valla ??
bak yıkama deyince aklıma geldi. çok büyük aptallık ettim ben kıyafetleri yıkarken. birde yarim_ demişti renk bulaştı kıyafetlere diye.ona rağmen dikkatsiz davrandım
sağol cnm öyle oldu biraz :)
bende de yıkama ütü dert şimdi onları da bir halletsem
bak yıkama deyince aklıma geldi. çok büyük aptallık ettim ben kıyafetleri yıkarken. birde yarim_ demişti renk bulaştı kıyafetlere diye.ona rağmen dikkatsiz davrandım((
kv nin ördüklerini koymuştum akşam yıkamaya. bir tane beyaz takım örmüştü kv çok şahane bişeydi (tulumu hırkası yeleği patiği şapkası hepsi bir örnek) ben saf gibi onlarıda diğer renklilerle birlikte koymuşum makinaya. kırmızı iki şapka vardı. onlar pembe yapmış takımları. o kadar üzüldüm ki anlatamam.aman sen yıkarken çok dikkat et canım. ben şimdi kv ye nasıl söylücem onun derdindeydim. o kadar özenerek yapmıştıki
bak ben bunu doktoruma sormamıştım mantıklı demek ki usg ye göre :)ben doktorumla rapor işini konuştum.usg göre değil son sat göre olucak dedi.resmi anlamda bu esas alınacak dedi.normalde 7 temmuz sat göre ona göre hesapladı doktor.ama usg ye göre haziran 25:))))
Eki Görüntüle 696587 Eki Görüntüle 696586
kızlar bakın benim alıcağım oda takımı bu model olacak...pazar günü gidip sipariş vericem..şimdi bana yardım edin biraz kararsızım..pembe olanın aynısının mavi olanıda var internette olmadığı için yükleyemedim...bu modelin mavisimi olsun yoksa düz beyazmı???
ilk başta beyaz aklımdaydı üzerine stickerler yapıştırırım renklendirmek için diye düşünüyodum ama oda basitmi olur??eşim odası biraz renkli olsun , bebek odası olduğu belli olsun diyo arada kaldım valla ??
haklısın ama ben elde annem ve kv ördüğünü yıkamayacağım el örgüleri kalsın yıkanmasın bişey olmaz çok titiz değilim :) etrafımda örgüleri hiç yıkayan yok dışardan alınmadığı sürece annem dikkatli örer sonuçta :)bak yıkama deyince aklıma geldi. çok büyük aptallık ettim ben kıyafetleri yıkarken. birde yarim_ demişti renk bulaştı kıyafetlere diye.ona rağmen dikkatsiz davrandım((
kv nin ördüklerini koymuştum akşam yıkamaya. bir tane beyaz takım örmüştü kv çok şahane bişeydi (tulumu hırkası yeleği patiği şapkası hepsi bir örnek) ben saf gibi onlarıda diğer renklilerle birlikte koymuşum makinaya. kırmızı iki şapka vardı. onlar pembe yapmış takımları. o kadar üzüldüm ki anlatamam.aman sen yıkarken çok dikkat et canım. ben şimdi kv ye nasıl söylücem onun derdindeydim. o kadar özenerek yapmıştıki
Komple pembe olmuş canımcnm tüh keşke örülenleri elde yıkasaydın biz öyle yapacağız.ya da hassas yıkamaya atsaydın.sen onları ayrı tekrar bir makinaya atsan.belli bir renk mi olmuş hey yeri yoksa yer yer mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?