çalışıyorum cnm benim.ancak haftasonları evde oluyorum.ama rapor aldıktan sonra haftaiçide olabilir yani:)))
evet komşuyuz biliyorum kuzum ben avcılar cihangirdeyim sen merkezdemisin?
cnm sanırım senin telf la alakalı bir durum
evet ozman süper olur yürüyüş yaparız sahilde yada kahvaltı yaparız deniz kenarında...ayyy hayalide güzel ama izinde mutlaka görüşelim...ben merkezde değilim cnm denizköşklerdeyim şükrübey tarafı..
yaa niyeki ama son teknolojisi olan bi telefonum var ama bu gibi durumlarda işe yaramıyor neyleyim ben böle telefonu ...ee ben oğluşumun odası bitince teyzelerine nasıl göstericem...artık bigün üşenmeyip telefonumdaki resimleri pc ye geçirip ordan denicem
evet harika fikir:) 10 mayıstan sonra raporluyum ozaman mutlaka haftaiçinde birgün seninde izin gününde buluşalım cnm.
bayıldım kızz küçüklüğüne
Evet yavrum nedense böyle oluyor çevremde kimi duysam
çocukluğunda şişko,büyüdüğünde çıtır.Ama ben hiç kilo vermek
istememiştim taaa ki Şanlıurfa'ya babamın tayini çıkana kadar
oradaki sıcaktan erimişim resmen bir de salıncakta sıra beklerken
salıncağa binmek için tam bana sıra geldiğinde sen binemezsin
bizim salıncağımızı kırarsın,koca dötlü,şişko,al yanak deyince
ağlaya ağlaya eve gittiğimi dün gibi hatırlarım.o günden
beri erimişimAma bizim sülale de çok uzun annem 1.75,babam 1.80,
kardeşim 1.92,amcam desem ölçemiyorum bile
ya ama olmazkiiiiiiSelaamm Kızlaarr.
Bugünüme çok neşeli başladım hem hava güzel hemde kocişle uzun zamandır ilk defa kahvaltı yaptık. Çok keyifliydi
İnşallah hepinizin Bugünü ve haftasonu çoookk keyifli geçer
Bu arada kızlar rüyamda aramızdan biri 7,5 aylıkken doğum yaptığının haberini veriyordu
Doğum hikayesini okuyup heyecanlandım rüyamda. Hatta şöyle bişeyler yazıyordu : "Kim ilk doğum yapıcak diye heyecanla beklerken ben süpriz bi şekilde erkenden kızımı aldım kucağıma.Biraz küçük bir bebek ama çok şükür sağlıklı. " Erken doğum yapmış olmasına rağmen gayet neşeli bir doğum hikayesi yazmıştı
Kızlar rüyalarıma girdiniz heee
Kimin yazdığını bile hatırlıyorum ama söylemiyceemmm
canım sabah 9 ve akşam 9 saatlerinden sonra benimkki halaya bağlıyorkızlar birşey merak ediyorum.
bebeğin gün içindeki hareketleriyle ilgili.
hergün aynı derecede,aynı saatlerde hareketli mi oluyor bebekleriniz?
yoksa birgün daha hareketli bir gün az mı hareket ediyorlar?
doktora da unuttum sormayı :26:
ne çok iş yapmışsın kıızzzBiz geldik yine kızçemle
Bebişimin odası geldi,pazartesi kuracaklar.Çamaşırları astık,ütü yaptık,duş aldık,Kuran okuduk,
süt içtik(buzdolabı açtığım zaman sütle karşılaşınca
sizler aklıma geldiniz)Birazdan da yemek yapacağız...
Buluşan arkadaşlar bol bol sohbet edin emi?Ben de katılmak isterdim ama
bu haftasonu ve diğer haftasonlarım hep doluüğün,alışveriş,dedeyi ziyaret,
anneler günü için Tekirdağa gidiş filan derken mayıs sonuna kadar doluyum.
Bir daha ki ilk buluşmanızda uygunsa katılacağım kızçeler
ben çok isterim büyükçekmecede oturuyorum ama siz bi günü belirleyin bakıyım da,bizde avrupa yakası hamişleri buluşalım:))))
avcılar-beylikdüzüdüzü-bakırköy de oturan göbüşlüler.bizde bir haftasonu buluşalım olmazmı
tamam anlaştık cnm...sen izne çıktıktan sonra benim h.içi bi iznimde görüşüyoruz..benim taaa haziran sonu gibi olacak iznim bi aksilik olmazsa ..
Selaamm Kızlaarr.
Bugünüme çok neşeli başladım hem hava güzel hemde kocişle uzun zamandır ilk defa kahvaltı yaptık. Çok keyifliydi
İnşallah hepinizin Bugünü ve haftasonu çoookk keyifli geçer
Bu arada kızlar rüyamda aramızdan biri 7,5 aylıkken doğum yaptığının haberini veriyordu
Doğum hikayesini okuyup heyecanlandım rüyamda. Hatta şöyle bişeyler yazıyordu : "Kim ilk doğum yapıcak diye heyecanla beklerken ben süpriz bi şekilde erkenden kızımı aldım kucağıma.Biraz küçük bir bebek ama çok şükür sağlıklı. " Erken doğum yapmış olmasına rağmen gayet neşeli bir doğum hikayesi yazmıştı
Kızlar rüyalarıma girdiniz heee
Kimin yazdığını bile hatırlıyorum ama söylemiyceemmm
Eki Görüntüle 696587 Eki Görüntüle 696586
kızlar bakın benim alıcağım oda takımı bu model olacak...pazar günü gidip sipariş vericem..şimdi bana yardım edin biraz kararsızım..pembe olanın aynısının mavi olanıda var internette olmadığı için yükleyemedim...bu modelin mavisimi olsun yoksa düz beyazmı???
ilk başta beyaz aklımdaydı üzerine stickerler yapıştırırım renklendirmek için diye düşünüyodum ama oda basitmi olur??eşim odası biraz renkli olsun , bebek odası olduğu belli olsun diyo arada kaldım valla ??
bizi ektiniz yani....
hıııhhh
kuzucuğum ekmedik izine çıktığım zaman yine toplanırız:)) tabi sizler doğurmassanız ozmana kadar :))
ben genelde renkli odalardan yanayım canım. sonuçta bebek odasıEki Görüntüle 696587 Eki Görüntüle 696586
kızlar bakın benim alıcağım oda takımı bu model olacak...pazar günü gidip sipariş vericem..şimdi bana yardım edin biraz kararsızım..pembe olanın aynısının mavi olanıda var internette olmadığı için yükleyemedim...bu modelin mavisimi olsun yoksa düz beyazmı???
ilk başta beyaz aklımdaydı üzerine stickerler yapıştırırım renklendirmek için diye düşünüyodum ama oda basitmi olur??eşim odası biraz renkli olsun , bebek odası olduğu belli olsun diyo arada kaldım valla ??
bence mobilyalar beyaz olmalı, ama perde-halı ve aksesuarlarla(örn;mobilya kulpları-aydınlatması-duvar stickerları) renklendirilmeli... çünkü kardeşi ya kız olursa... yatmasın mavi karyolada bence...
canım söylediğin ağrılar bende de oluyor. hele ki kalça ağrısı çok fena bişey. gece nasıl yatarsam yatayım aprıyor sabah ağrıyla uyanıyorum:)) Yoksa o ben miyim çünkü dün karnımda özellikle esnediğimde veya karnım gerildiğinde sanki yırtılıyormuş gibi ağrılar oldu hala da oluyor. Ben de çok korktum yoksa bu kasılma mı dedim Allah korusun erken doğumdan korktum. Neyseki bugün doktoruma sordum çok normal dedi rahatladım. Kasılma değilmiş. Bi de kalça kemiklerim gece acayip ağrıdı uyutmadı beni. Zor bir gün geçirdim bebeğim sağlıklı olsun da ben hepsine razıyım. Allah hepimize zamanında sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hamilelik gerçekten zor bir süreçmiş
bebek görmeye gelirsiniz artık
cok sukur canım benım ıyıyız bız paşamla pc mız hatdadı babamız tamıre goturdu sukur oda ıylestı ır gun bıle uzak kalmak hıcc ıı degıl ya sızdennn:18:SLMMM güzel anneler ve minnak tasbaları...biz geldik oğluşumla şükür iyiyiz bugün ve havalarda güzel olunca daha bir neşeliyiz:))
hepinizi çokk öpüyoruz iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle :))
canım çok güzel hayırlı olsun güle güle giy..ozman bana xl rahat olur...göğüs bölümü çok sıkmıyor dimi..benim için önemli olan göğüs bölümünün geniş olması..
olmuş işte yapmışsın canım doğum tarihlerimiz senle çok yakın..
maşallah çok tatlısın..yaa benim karnım bukadar büyük değil...azıcık çıktı daha kiloluydum karın bölgem vardı ondanmı acep..eşimde diyo hiç hamile gibi görünmüyosun diye((
oyy maşallah bebişine ..bende doktorumla konuşurken sen benden daha çok şey biliyosun fazla nette takılma dedi :))
iyi günlerde giy canım çok güzelmiş..
suzancım gerçekten bugün aklımdan geçtin hatta kızlara yazıcaktım suzan ortalarda görünmüyor diye...özledik tabi...umarım iisinizdir.??
canım bende çikolataya dayanamıyorum..ayrıca kek cips hamurişide arada sırada yiyorum valla(
cnm yaa tatlıyla şeker çıkmasının bir ilgisi yok dedi benim doktorum..tabi aşırıya kaçmamak şartıyla birazda genetikmiş..bakalım yaa ben buaralar tatlı yemiyorum çok kilo aldım çünkü 2 ayda 4 kilo(oyüzden dikkat edicem biraz..
maşallah diyimde tatlım bende çok şükür tek bir çizik bile yok...bende zeytinyağı ve badem yağı sürüyorum düzenli bir şekilde..bundada yapıya bağlı diyolar annende varsa sende olma olasılığı yüksekmiş yoksa sendede olmazmış..benim annemde hiç yok maşallah..bellide olmaz bakalım hayırlısı:))
oyy kuzum gözün aydın...benim annem çok yakınımda oturuyor ama ona rağmen haftada bir zor görüyorum işten güçten ee onunda işleri oluyo kendince..yani yakındayken bile özlüyorum canım annemi..
harika yaa :))
iyi olmana sevindim tatlım inşallah hergünümüz böle geçer..ahh biz kocamla nezmandır şöle biyerlere gidip oturamadık...hep iş hep iş nekadar kötü yaa hayat geçiyor böyle ama biz yaşayamıyoruz..neyse sağlığımız yerindeye bunada şükür:))bak şimdi bu rüyayla herkesi ayağa kaldırdın insanlar meraktan çatlıcak:))yinede biz hayra yoralım..
daha dur yanıcamız ılerde hazıran sıcakları temmuz belkıdeeeeeeeeeeeeeayyy nolur serin biyer olsun... yanıyorum ben...
canım nasılsınn bgn yenı gordum senııı basladı ızın hazırlıklarına cnm benımm dıkat et knedıne nddd cımm :13:Kızlar izne ayrılmamla ilgili iş yerindeki işlerimi halletmeye çalışıyorum. çok tuhaf oldum şimdi ben yaa. Hala inanamıyorum ben hamile olduğuma doğum yapacağıma bir bebeğim olacağınaaaSanki hep hamile olucam içimde büyücek bu çocuk
Şimdi gidişimle ilgili işlerle uğraşınca bebişin gelceğini daha iyi anlıyorum
beyazz olan ınsll bende beyaz alıcamm hayalımm ıkı cınsede gıder yarımın dedıgı gıbı bundan sonrakıı erekk yada kız olursaaa:44: beyaz alır objeler degısır sadeceeeeeeeeeEki Görüntüle 696587 Eki Görüntüle 696586
Canım maşallah ne kadar çok iş yapmışsın ben bunların yarısını yapsam belim kopar:))Ndd hayır olsun rüyan bak şimdi merak ettim :) Az önce hiiç üstüme alınmıyodum kızı olucak diye oğlu olan birii ben miyim yoksammm
Benim oğluş da ters duruyo dönmemiş halenn başı sol tarafımda ayakları sağ tarafımda o yüzden tekmeleri sağda hissediyorum
Sağlık ocağına gittik sabah kan verdik tiroid b12 kan değeri ölçümlerim için. Bakalım ne durumdayız ne zamandır baktırmıyoduk. Pzt. sonuçları almaya gittiğimde bide aylık kontrolümü olucam.
Evimi temizledim bendee.. Tüm odaları süpürdüm toz aldım yazlık pikelerimi açtım çıkarttklarımı yıkadım astım Eki Görüntüle 696395 yoruldum.. Şimdide yemeğimi yapıyorum ama sölememm naptımı canınız çeker.
Bu topikte benim gibi halleycileri görmek de güzelll tek benim sanıyodum halley delisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?