2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çalışıyorum cnm benim.ancak haftasonları evde oluyorum.ama rapor aldıktan sonra haftaiçide olabilir yani:)))
evet komşuyuz biliyorum kuzum ben avcılar cihangirdeyim sen merkezdemisin?

evet ozman süper olur yürüyüş yaparız sahilde yada kahvaltı yaparız deniz kenarında...ayyy hayalide güzel ama izinde mutlaka görüşelim...ben merkezde değilim cnm denizköşklerdeyim şükrübey tarafı..

cnm sanırım senin telf la alakalı bir durum

yaa niyeki ama son teknolojisi olan bi telefonum var ama bu gibi durumlarda işe yaramıyor neyleyim ben böle telefonu ...ee ben oğluşumun odası bitince teyzelerine nasıl göstericem...artık bigün üşenmeyip telefonumdaki resimleri pc ye geçirip ordan denicem

evet harika fikir:) 10 mayıstan sonra raporluyum ozaman mutlaka haftaiçinde birgün seninde izin gününde buluşalım cnm.

işte diyosun son teknoloji olmaması lazım bir sorun var belliki telf da demek istedim

evet harika fikir:) 10 mayıstan sonra raporluyum ozaman mutlaka haftaiçinde birgün seninde izin gününde buluşalım cnm.

tamam anlaştık cnm...sen izne çıktıktan sonra benim h.içi bi iznimde görüşüyoruz..benim taaa haziran sonu gibi olacak iznim bi aksilik olmazsa ..

bayıldım kızz küçüklüğüne bende sendenim sanırsam bizim kızçelerde bize benzicek
benimde annem babam aynı seninkiler gibi, e bende ergenlikte serpildim öle tombişmişimki hep büyük sanarlarmış şimdi tam tersi şişkoluk gidip boy uzayınca çıtır olduk yaşım 28 diyorum kimse inanmıyor çok hoşuma gidiyor valla

ya ama olmazkiiiiii söle ismini yaaahhh

canım sabah 9 ve akşam 9 saatlerinden sonra benimkki halaya bağlıyor
gün içindede kendi hareketlilik durumuma göre ara ara hissediyorum, kayıyor, sürtünüyor, geriliyor
ama herkeste farklıdır kimisi daha az hisseder seninde sürekli dinleyip dinlememenlede alakalı

ne çok iş yapmışsın kıızzz becerikli hatun senii
bizde avrupa yakası hamişleri buluşalım:))))

avcılar-beylikdüzüdüzü-bakırköy de oturan göbüşlüler.bizde bir haftasonu buluşalım olmazmı
ben çok isterim büyükçekmecede oturuyorum ama siz bi günü belirleyin bakıyım da,
benim kociş ne der daha soramadım ki şöle iyi anını yakalayıp

Kızlar izne ayrılmamla ilgili iş yerindeki işlerimi halletmeye çalışıyorum. çok tuhaf oldum şimdi ben yaa. Hala inanamıyorum ben hamile olduğuma doğum yapacağıma bir bebeğim olacağınaaa Sanki hep hamile olucam içimde büyücek bu çocuk
Şimdi gidişimle ilgili işlerle uğraşınca bebişin gelceğini daha iyi anlıyorum

Eki Görüntüle 696587

kızlar bakın benim alıcağım oda takımı bu model olacak...pazar günü gidip sipariş vericem..şimdi bana yardım edin biraz kararsızım..pembe olanın aynısının mavi olanıda var internette olmadığı için yükleyemedim...bu modelin mavisimi olsun yoksa düz beyazmı???

ilk başta beyaz aklımdaydı üzerine stickerler yapıştırırım renklendirmek için diye düşünüyodum ama oda basitmi olur??eşim odası biraz renkli olsun , bebek odası olduğu belli olsun diyo arada kaldım valla ??

:)) Yoksa o ben miyim çünkü dün karnımda özellikle esnediğimde veya karnım gerildiğinde sanki yırtılıyormuş gibi ağrılar oldu hala da oluyor. Ben de çok korktum yoksa bu kasılma mı dedim Allah korusun erken doğumdan korktum. Neyseki bugün doktoruma sordum çok normal dedi rahatladım. Kasılma değilmiş. Bi de kalça kemiklerim gece acayip ağrıdı uyutmadı beni. Zor bir gün geçirdim bebeğim sağlıklı olsun da ben hepsine razıyım. Allah hepimize zamanında sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hamilelik gerçekten zor bir süreçmiş

bence mobilyalar beyaz olmalı, ama perde-halı ve aksesuarlarla(örn;mobilya kulpları-aydınlatması-duvar stickerları) renklendirilmeli... çünkü kardeşi ya kız olursa... yatmasın mavi karyolada bence...

Son düzenleme:
ben genelde renkli odalardan yanayım canım. sonuçta bebek odası

bence mobilyalar beyaz olmalı, ama perde-halı ve aksesuarlarla(örn;mobilya kulpları-aydınlatması-duvar stickerları) renklendirilmeli... çünkü kardeşi ya kız olursa... yatmasın mavi karyolada bence...

yarimcim seninle aynı fikirdeyim..zaten duvar kağıdı mavi,perdesi mavi,halısı ve bikaç aksesuar aldım mavi onlar ..ama kocam alıcağımız beyaz bile olsa bikaç yerine sticker yapıştırırız daha eğlenceli olur diyo şöyle bir şey yapıştırsak mobilyanın belirli yerlerine kötü olurmu ki?

canım söylediğin ağrılar bende de oluyor. hele ki kalça ağrısı çok fena bişey. gece nasıl yatarsam yatayım aprıyor sabah ağrıyla uyanıyorum ama tüm bu ağrıları yaşarken oğlum hep kıpır kıpır. bende öyle rahatlıyorum

selam lar bız geldık paşamlarr sıznden cıktı asagı ındık ebelerınparkında oturduk 1 st kdr sonra acıkdık bır soda ıctık oncesınde zorlada olsa cunku kalcamdakı agrı halende gecmedıı sonra eltım aradı aksam caya cagırdı ınsl kocıs gelsın hemde yuruyus yaparız araba ıle gıtmeyı sevmıyorum artık boll yuruyus ınsll
sonra eve geldık bır tabak makarna yogurt,salatalık,domates doldurdukk tv karsııdna yedık babamızı bekleyemedıkkcok acıkıyoruz artık dr sık sık az az demıstı bırde eltımde atıstrırım aksamm yoksam paşam gece yarısı uyandırrı benı acıktımmmmmmmmmm dıyeeeeeeeeeeeeeeişte bölee yemek menusunden ıstedıgnız olursa yaparım hee gercı bır makarnadaa

cok sukur canım benım ıyıyız bız paşamla pc mız hatdadı babamız tamıre goturdu sukur oda ıylestı ır gun bıle uzak kalmak hıcc ıı degıl ya sızdennn:18:
özlüyorummm
ayyy nolur serin biyer olsun... yanıyorum ben...
daha dur yanıcamız ılerde hazıran sıcakları temmuz belkıdeeeeeeeeeeeee:26:

canım nasılsınn bgn yenı gordum senııı basladı ızın hazırlıklarına cnm benımm dıkat et knedıne nddd cımm :13:

beyazz olan ınsll bende beyaz alıcamm hayalımm ıkı cınsede gıder yarımın dedıgı gıbı bundan sonrakıı erekk yada kız olursaaa:44: beyaz alır objeler degısır sadeceeeeeeeee

Canım maşallah ne kadar çok iş yapmışsın ben bunların yarısını yapsam belim kopar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…