2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
bana yıka dedi kv ondan yıkadım bende. ama nasıl öyle bir hata yaptım bende anlamadım ((
 
Selam kızlar nasılsınız 23 nisanda vodem netimin günü dolmuştu kontür bugün yükledim kaç gündür yoktum.
Yarın hayırlısıyla dr gidicem bakalım neler dicek.
selam canım..
yarın buluşma günü demek ne güzel.
inşallah güzel haberler alır getirirsin bizede
 

cnm diğer çamaşırları hangi programda yıkadın.ben kısa 30 derece 30 dakikada yıkayıp tekrar durulatıcam
 
Canım limangoda iyi uykular diye kampanya var. Bebek nevresim takımları var her fiyatta
 
İyi akşamlar hatunlar.. Valla geçmişi okurken totom acıdı yaw bi de cimcime tepikleyip duruyo sığınamadı bizim kız.. o yüzden yarım bıraktım uzanmam gerekiyor ama yazmam lazım dünden beri girmiyorum nete. kotam bitti yarın yenilenecek.. Bugün eşimle çok keyifli vakit geçirdik uzun bir aradan sonra, 1.5 aydır beraber kahvaltı yapamıyorduk o derece yani. uzun zamandır naz yaptım kocacıma neyse bizim ufaklığı görmeye gittik biraz sıkıntılarımız vardı malum erken doğum tehdidi her hafta gitmemiz gerekiyor bizim çünkü. bizim cimcime 1580 kg olmuş bile, sağlıklı çok şükür meleğimiz.. ama malesef şu an itibariyle her an hazırlıklı olmam gerekiyormuş.. hazırlığınızı tamamlayın artık beklemeye başlayın dedi doktorumuz. Stres yapmayın dinlenebildiğiniz kadar dinlenin dedi. önümüzdeki cuma bütün eksiklerini tamamlayıp bekleyeceğiz artık. nasipte ne varsa onu yaşayacağız artık. Hepimizin melekleri sağlıkla doğsun tek duam bu.. Neyse hepinize keyifli akşamlar.. (Eşim de arkadan söyleniyor o foruma yazmasan çatlardın diye )
 
seninle doğum tarihimiz aynı canım :) ama senin erken doğum riskin var sanırım de mi?
 

Canım bebek eşyası ama arielin leke çıkarıcısını ya da koslayı denesen bi olmaz mı acaba?

seninle doğum tarihimiz aynı canım :) ama senin erken doğum riskin var sanırım de mi?

Evet canım, direnebildiğimiz kadar direneceğiz bakalım hayırlısı..
 



selm ,

ben ikeadan aldim 25-35 arasi nevresimler. carsafi yok sadece , strech carsaf aldim beyaz çifti 14 dü sanirim , çok güzeller.
 
canım üzüldüm bak (yârimde demişti renkleri karıştı diye ama sonradan d a düzeldi demişti yanlış hatırlamıyosam bi sor bakalım ne uygulamış sende denersin inşallah düzelir...valla bende yünlüleri yıkamıcam zaten çokta yaptırmadım ama diğerlerinide elde yıkıcam önce nolur nolmaz..

kızımız büyümüş maşallah allahım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm ama daha erken değilmi neden öle dedi doktor??sen sezeryan olacaktın dimi?
 
selam şekerim.
bugün herkes güne pek bir keyifli başlamış ne güzel. bende eşimle kahvaltı yaptım uzun bir aradan sonra ilk kez. hakkaten huzur geldi banada
sen bol bol yat dinlen tatlım. ne kadar çok durursa bebişin içinde o kadar iyi. erken de doğsa biraz daha beklesin kuzucuk
 
kızımız büyümüş maşallah allahım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm ama daha erken değilmi neden öle dedi doktor??sen sezeryan olacaktın dimi?

Amin canım inş. Daha erken aslında kistlerim var yumurtalıklarda baya büyükçe. küçülür diye ilaç tedavisi yapıldı ama işe yaramadı malesef. ilaçları sonlandırdık erken doğum ilaçlarını da sonlandırdı doktorum. bu yüzden her an bekleniyor 32. haftadan sonra dedi. Sezeryan olacağım mecburen.
 
Canım bebek eşyası ama arielin leke çıkarıcısını ya da koslayı denesen bi olmaz mı acaba?



Evet canım, direnebildiğimiz kadar direneceğiz bakalım hayırlısı..
eve gidince deniycem leke çıkarıcı canım. biliyorum çok kimyasal var ama napayım babannesi ördü onları inşallah işe yarar
 
yarim e de sorucam ama hatırladığım kadarıyla ona doğal bir sabun vermişler bebek için onla yıkamışta çıkmış. öyle hatırlıyorum. bende de öyle bişey yok.
 

ahh bebeğim yaa ..olsun sağlıklı doğsun sende iyi olda napıcan başka...ozman aramızda ilk doğum yapan sen olucan kısmetse...güzel haberlerinide alırız inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…