bana yıka dedi kv ondan yıkadım bende. ama nasıl öyle bir hata yaptım bende anlamadımbak ben bunu doktoruma sormamıştım mantıklı demek ki usg ye göre :)
bence beyaz canım 2. bebek ne olacak bilemzsin ama benim durumum iyi onada sıfırdan takım alırım dersen sen bilirsin.beyazın asaleti var bence onu halı perde oyuncaklar vs renklendirisin :)
haklısın ama ben elde annem ve kv ördüğünü yıkamayacağım el örgüleri kalsın yıkanmasın bişey olmaz çok titiz değilim :) etrafımda örgüleri hiç yıkayan yok dışardan alınmadığı sürece annem dikkatli örer sonuçta :)
selam canım..Selam kızlar nasılsınız 23 nisanda vodem netimin günü dolmuştu kontür bugün yükledim kaç gündür yoktum.
Yarın hayırlısıyla dr gidicem bakalım neler dicek.
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım:)Selam kızlar nasılsınız 23 nisanda vodem netimin günü dolmuştu kontür bugün yükledim kaç gündür yoktum.
Yarın hayırlısıyla dr gidicem bakalım neler dicek.
Komple pembe olmuş canımelde yıkamak çok zor geldi atıverdim makinaya ama çok üzüldüm nasıl dikkat etmedim ki ben ona bir daha koydum makinaya sadece onları işe gelmeden önce koymuştum. ama pek düzelicek gibi durmuyor
öyle yaptım canım bende. kısa programda yıkayıp tekrar duruladım.
cnm diğer çamaşırları hangi programda yıkadın.ben kısa 30 derece 30 dakikada yıkayıp tekrar durulatıcam
Canım limangoda iyi uykular diye kampanya var. Bebek nevresim takımları var her fiyattakızlar merhaba,herkes iyidir umarım çok okuyamadım.
bugün iğnemizi vurulduk geldik,yatış yapılması devletin iğneyi karşılaması içinmiş.sağolsunlar 2-3 saatte işlemleri halledip yolladılar.
dün alışveriş işini bitirdim ben :)
kıyafet,banyo ürünleri,yastık-yorgan-nevresim,saç tırnak ürünleri,alt açma-havlu-battaniye,emzirme ürünleri(sutyen,krem,silikon uç,ped)deterjan,biberon-emzik,lohusa pijaması falan aldım çok şükür.
park yatak siparişini de verince yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim inş.
hala kararsızım hangi yatağı alsam diye :26:
bu arada çok uçuk fiyatlı olmayan şöyle güzel nevresim takımı tavsiye edebilir misiniz kızlar,yedek alacağım.
seninle doğum tarihimiz aynı canım :) ama senin erken doğum riskin var sanırım de mi?İyi akşamlar hatunlar..Valla geçmişi okurken totom acıdı yaw bi de cimcime tepikleyip duruyo sığınamadı bizim kız.. o yüzden yarım bıraktım uzanmam gerekiyor ama yazmam lazım dünden beri girmiyorum nete. kotam bitti yarın yenilenecek.. Bugün eşimle çok keyifli vakit geçirdik uzun bir aradan sonra, 1.5 aydır beraber kahvaltı yapamıyorduk o derece yani. uzun zamandır naz yaptım kocacıma neyse bizim ufaklığı görmeye gittik biraz sıkıntılarımız vardı malum erken doğum tehdidi her hafta gitmemiz gerekiyor bizim çünkü. bizim cimcime 1580 kg olmuş bile, sağlıklı çok şükür meleğimiz.. ama malesef şu an itibariyle her an hazırlıklı olmam gerekiyormuş.. hazırlığınızı tamamlayın artık beklemeye başlayın dedi doktorumuz. Stres yapmayın dinlenebildiğiniz kadar dinlenin dedi. önümüzdeki cuma bütün eksiklerini tamamlayıp bekleyeceğiz artık. nasipte ne varsa onu yaşayacağız artık. Hepimizin melekleri sağlıkla doğsun tek duam bu.. Neyse hepinize keyifli akşamlar.. (Eşim de arkadan söyleniyor o foruma yazmasan çatlardın diye )
Komple pembe olmuş canımelde yıkamak çok zor geldi atıverdim makinaya ama çok üzüldüm nasıl dikkat etmedim ki ben ona bir daha koydum makinaya sadece onları işe gelmeden önce koymuştum. ama pek düzelicek gibi durmuyor
seninle doğum tarihimiz aynı canım :) ama senin erken doğum riskin var sanırım de mi?
kızlar merhaba,herkes iyidir umarım çok okuyamadım.
bugün iğnemizi vurulduk geldik,yatış yapılması devletin iğneyi karşılaması içinmiş.sağolsunlar 2-3 saatte işlemleri halledip yolladılar.
dün alışveriş işini bitirdim ben :)
kıyafet,banyo ürünleri,yastık-yorgan-nevresim,saç tırnak ürünleri,alt açma-havlu-battaniye,emzirme ürünleri(sutyen,krem,silikon uç,ped)deterjan,biberon-emzik,lohusa pijaması falan aldım çok şükür.
park yatak siparişini de verince yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim inş.
hala kararsızım hangi yatağı alsam diye :26:
bu arada çok uçuk fiyatlı olmayan şöyle güzel nevresim takımı tavsiye edebilir misiniz kızlar,yedek alacağım.
canım üzüldüm bakbak yıkama deyince aklıma geldi. çok büyük aptallık ettim ben kıyafetleri yıkarken. birde yarim_ demişti renk bulaştı kıyafetlere diye.ona rağmen dikkatsiz davrandım((
kv nin ördüklerini koymuştum akşam yıkamaya. bir tane beyaz takım örmüştü kv çok şahane bişeydi (tulumu hırkası yeleği patiği şapkası hepsi bir örnek) ben saf gibi onlarıda diğer renklilerle birlikte koymuşum makinaya. kırmızı iki şapka vardı. onlar pembe yapmış takımları. o kadar üzüldüm ki anlatamam.aman sen yıkarken çok dikkat et canım. ben şimdi kv ye nasıl söylücem onun derdindeydim. o kadar özenerek yapmıştıki
İyi akşamlar hatunlar..Valla geçmişi okurken totom acıdı yaw bi de cimcime tepikleyip duruyo sığınamadı bizim kız.. o yüzden yarım bıraktım uzanmam gerekiyor ama yazmam lazım dünden beri girmiyorum nete. kotam bitti yarın yenilenecek.. Bugün eşimle çok keyifli vakit geçirdik uzun bir aradan sonra, 1.5 aydır beraber kahvaltı yapamıyorduk o derece yani. uzun zamandır naz yaptım kocacıma neyse bizim ufaklığı görmeye gittik biraz sıkıntılarımız vardı malum erken doğum tehdidi her hafta gitmemiz gerekiyor bizim çünkü. bizim cimcime 1580 kg olmuş bile, sağlıklı çok şükür meleğimiz.. ama malesef şu an itibariyle her an hazırlıklı olmam gerekiyormuş.. hazırlığınızı tamamlayın artık beklemeye başlayın dedi doktorumuz. Stres yapmayın dinlenebildiğiniz kadar dinlenin dedi. önümüzdeki cuma bütün eksiklerini tamamlayıp bekleyeceğiz artık. nasipte ne varsa onu yaşayacağız artık. Hepimizin melekleri sağlıkla doğsun tek duam bu.. Neyse hepinize keyifli akşamlar.. (Eşim de arkadan söyleniyor o foruma yazmasan çatlardın diye )
bu arada biz işten yeni geldik(((
pc karsisinda yemek yioruz ..
ohh keyfe bakk yaa :))afiyet olsun cnm dinlenmene bak..
selam şekerim.İyi akşamlar hatunlar..Valla geçmişi okurken totom acıdı yaw bi de cimcime tepikleyip duruyo sığınamadı bizim kız.. o yüzden yarım bıraktım uzanmam gerekiyor ama yazmam lazım dünden beri girmiyorum nete. kotam bitti yarın yenilenecek.. Bugün eşimle çok keyifli vakit geçirdik uzun bir aradan sonra, 1.5 aydır beraber kahvaltı yapamıyorduk o derece yani. uzun zamandır naz yaptım kocacıma neyse bizim ufaklığı görmeye gittik biraz sıkıntılarımız vardı malum erken doğum tehdidi her hafta gitmemiz gerekiyor bizim çünkü. bizim cimcime 1580 kg olmuş bile, sağlıklı çok şükür meleğimiz.. ama malesef şu an itibariyle her an hazırlıklı olmam gerekiyormuş.. hazırlığınızı tamamlayın artık beklemeye başlayın dedi doktorumuz. Stres yapmayın dinlenebildiğiniz kadar dinlenin dedi. önümüzdeki cuma bütün eksiklerini tamamlayıp bekleyeceğiz artık. nasipte ne varsa onu yaşayacağız artık. Hepimizin melekleri sağlıkla doğsun tek duam bu.. Neyse hepinize keyifli akşamlar.. (Eşim de arkadan söyleniyor o foruma yazmasan çatlardın diye )
kızımız büyümüş maşallah allahım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm ama daha erken değilmi neden öle dedi doktor??sen sezeryan olacaktın dimi?
eve gidince deniycem leke çıkarıcı canım. biliyorum çok kimyasal var ama napayım babannesi ördü onlarıCanım bebek eşyası ama arielin leke çıkarıcısını ya da koslayı denesen bi olmaz mı acaba?
Evet canım, direnebildiğimiz kadar direneceğiz bakalım hayırlısı..
hoşgeldin canım. benim mesaimin bitmesini daha 1 saat vaarrrbu arada biz işten yeni geldik(((
pc karsisinda yemek yioruz ..
yarim e de sorucam ama hatırladığım kadarıyla ona doğal bir sabun vermişler bebek için onla yıkamışta çıkmış. öyle hatırlıyorum. bende de öyle bişey yok.canım üzüldüm bak(yârimde demişti renkleri karıştı diye ama sonradan d a düzeldi demişti yanlış hatırlamıyosam bi sor bakalım ne uygulamış sende denersin inşallah düzelir...valla bende yünlüleri yıkamıcam zaten çokta yaptırmadım ama diğerlerinide elde yıkıcam önce nolur nolmaz..
kızımız büyümüş maşallah allahım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm ama daha erken değilmi neden öle dedi doktor??sen sezeryan olacaktın dimi?
Amin canım inş. Daha erken aslında kistlerim var yumurtalıklarda baya büyükçe. küçülür diye ilaç tedavisi yapıldı ama işe yaramadı malesef. ilaçları sonlandırdık erken doğum ilaçlarını da sonlandırdı doktorum. bu yüzden her an bekleniyor 32. haftadan sonra dedi. Sezeryan olacağım mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?