canım ben çok kullandım malum kilo olunca :) ama bacaklıdan hiç memnun kalmadım pantolundan belli oluyor ve o bacakta korsenin bittiği yerde et sıkışması oluyor tabi yinede sen bilirsin cicim :)ben bacaklarımı da sarsın istiyorum
şimdi canım eğer sütyenli olursada görünüm kötü oluyor evde giyeceksen sorun değil ama dışarda mesela ben silikonlu destekli kullanıyorum onlar penye gibi destekli değil. Birde bebek emzircez ya sütyen olursa zor olur sanki ama onun üstüne istediğin takıp bebeği emzirebilirsin diye düşündüm ben. Alttan çıtçıtlı olmasıda iyi bişey wc açısından.buda güzelmişama o korsenin üstüne birde sütyen takmak sıkıntı olmaz mı ? Zaten çok sıcak olucak
ay ne güzel tek seferde hem kız hem erkek allah sağlık nasip etsin hoşgeldin :)merhaba arkadaslar sat 20/10/2012 ikiz gebeyim cok erken gelmezlerse bende temmuz annnesi olucak bi kizim bi oglum olucak hayirlisiyla 9. Tup bebek tedavisi sonucu lkavusucam 12 yil sonra suana kadar bi sürü problem atlattim gebelik boyunca simdi iyiyiz sükür bizide araniza alirmisinizzz :))
canım hediye alacaklarsa istiyorsan bırak alsınlar ama kendin alacaksan bence pahalı biraz neticede kısa süreli eşya bunlar 6 ay binecek kalkacak. Ben taşıma puseti alıp evde de ona yatırırım diyorum ama bilmiyorum anakucağı düşünmedim hiç. Sen bilirsin tabi:)kızlar smdı benm sallanan byyen besıgım var oda benım odamda bıde oturma odası ıcın ev tıpı anakucagı dusnuyorm
bright starts comfort&harmony ev tipi ana kucağı krem bright starts ozgebebek.com
boyle bısı sıızn fıkrınız nedır
gunaydinnnnnn guzel gunler diliyorum once yarin tatil olucagi icin mutluyuz tabi neyse kizlar ben 28. Haftami bitiricem ve ogretmenim artik okula gelemicem diye mudurun yanina gittim 32. Haftama kadar rapor alicam sonrada dogum iznimi kullnicam dedim su 6 aylik izin cikmadi yaa yonetmelik 5 nisanda yenilenmis tekrardan halen eskiye gore izin devam ediyomus sanirim cikmicak bu izin meclisten napcaz acaba buraz cnm sıkıldı calisan annelere allh sabir versinnn.
canim henuz giymedim korseyı ama çamaşır gibi kıvrılmaz umarım ,
ayal şişmesi için ben şimdi buludm bişeyler ,
tuz ve karbonatlı suda bekletmek :) tuz kalın olur ise daha makbullmüş , ben yarın tatilim yarın tuz alayım kalın bakayım nerde varsa yapayım , ben 36 numara giyyodum normalde şimdi ayakalrimi görünce korkuyorum
günaydin canim ,
havalar ısındıkca bizimde problemlerimiz artıcak sanırım, allah hepimizin yardimcisi olsun , benim babam yuksek tansiyon hastası ve doktorununb tavsiyesi , havalar ısındıgında ayrana soda katıp içmesi oldu , inanilmaz derecede ferahlık veriyor ve tansiyonunu dengeliyor , herkeste işe yararmı bilmiyorum ama dene istersen canım .
evet cnm gezdim kalabalık oluyor bazen ama ona ragmen çok temiz
benim beğendiğim model alttan çıtçıtlı ee göğüsleride indiririm bi zahmet gülü seven
bulaşık makinesi candır
bende 3 gündür temizlik derdindeyim yoruldum oğluşumunda hareketleri azaldı tabi yemek yedik uzandım kıpır kıpır
link açılmıyor
cnm ben camlıca adalet hanıma gidiyorum medicanaya göre daha uygun
çok güzel
ben de bir paket aldım bebişin çamaşırlarını yıkadım ama şimdilik zaten temiz oldukları için ne kadar temizliyo lekeleri ne kadar çıkarıyo anlayamadım. ama çok uygun fiyatı dediğin gibi en azından ilk çamaşırları yıkarsın doğduklarında iyi temizlemediğini görürsek o zaman başka alırız dalin vs.
Öyle valla ya elin ayağındır hele bu zamanlarda bide ramazanda doğum olacak nasip olursa gelen giden çok olacak resmen yardımcım olur yaaa ben en iyisi bulaşık makinası aldırayım kızlar
Bu arada herkese güzaydın nasılsınız kızlarr herkes iyidir inşş biz iyiyiz kızımlar çok şükürrr
bende aldım toz deterjan ama burdaki arkadaşlar ii değil sıvı al diyince bu ay sıvısını almaya karar verdim..elimde kaldı anlıcanız :) onuda başka bişeyde kullanırım artık bakalım...
slmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
birde suyun çok fazla buda tehlike dedi erken doğuma yol açabilir dedi...sinir oldum ya su az olur erken doğum ,fazla olur erken doğum bu ne yaa(yani anlıcanız bu iki ay çikolata,tatlı,hamurişi,pilav ,makarna yok hatta tatlı meyve bile yeme dedi...
eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
günaydın cnm...bulaşık makinası en doğru karar...hele bi misafir olduğunda resmen hayat kurtarıyor...ama sonra onları çıkartıp yerine dizmek o kabus işşte:))bizde ne sorunluyuz dimi herşeye bişey buluyoruz :))
bendensin cicim bende saldım temizlik vs. :) ya sezeryan olayını bende bilmiyorum 1ay sonra mı korse olur sonra mı.benimde 24 temmuz :)) hayırlısıyla oğlumda 24 temmuzda gelirse çifte mutluluk olur..tabi önce sağlıcakla gelmesi
cnm bende gece odamda benle yatar gündüzleride odasında yatırırım diyodum ama annem dediki bebeğin yeri öle zırt pırt değiştirilmez belli bi zamana kadar yatağından başa yerde yatırmıcaz dedi...bende el mahkum tamam dedim..nede olsa tecrübe konuşuyo:))
çok şık canım güle güle kullanın..
Allah kabul etsin canım çok saol..
Ohhh tabi yaa..boğaz havası eşliğinde kahvaltı ...ben sabahçıyım o gün yani çalışıyorum((bi an önce izne çıkmak istiyorum yaa hiçbiyere gidemiyorum doğru düzgün (size iyi eğlenceler minikkuşlar inşallah güzel bi gün geçirirsiniz...
Bitanem yaa bukadar işi senmi yaptın???ya bende bir sorun var çok mız mızım yada sende süper bi güç var maşallah...yaa ben 1 aydır evi süpüremiyorum sen bahar temizliğinden bahsediyosun..helal olsun yapabiliyosan..ama çokta yorma kendini bu haftalardan sonra hemi kuzummm
ahh canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamassın...allahım yardımcın olsun ve bebeğine ve sana sağlık versin..
Cnım ne güzel maşallah büyüyolar..benimde hemen hemen aynı 1.80 gr olmuş paşam :)))cnm doğru bence çünkü benide 3 haziranda çağırdı doktorum 32.haftanda geleceksin dedi..senlede aramızda fazla bişey yok oyüzden doğrudur canım...
Bizim hastane normal epidurale 325 tl alıyormuş..sezeryanda istersen gerek yokmuş fiyata dahil dedi..bakalım hayırlısı hangisi olacak acaba???cnm yaa sezeryanla doğum yaparsak en az 1 ay o korseleri giymeyin diyolar dikişler için onu napcaz?bende korse giymek istiyorum dikişli halimizle giysek bişey olurmiki doktora sormak lazım...
Saol cnm bi bakalımda aklımızda olsun...bişey sorcam bele kadar olanlar kıvrılmazmıki?benim karın bölgem olduğu için önceleride korse kullanırdım bitane vardı hatta yukarı çektikçe lastikli kısımları aşağı doğru kıvrılırdı...askılı modeller daha iyi olur ama onuda nasıl kullanıcaz ki off be ne zormuş bu işler..
Hem sütyen hem bu pöfff patlarız valla ..birde buda askılı sütyende omuzlarımız mahvolur valla...uygun başak bi model bakmak lazım ama nasıl :))))
bu modeller kıvrılıyor bel bölgesinden ...sende de oldumu cnm??
Oyy maşallah hoş geldin cnm allah evlatlarını sana bağışlasın bukadar hasret kaldıktan sonra inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın..bende hep istemişimdir bi kız bir erkek ikizim olsun bi anda bitsin diye :))allahım bunda şükür oğluma sağlık versin kızıda başka bahara düşünürüz artık :))
amin canm benim hala umudum var çıkıcak ve bizde yararlanıccaz inşalah :))artık zor geliyor işe gelmek..allah yardımcımız olsun
günaydın tatalım yalnız değilsin ben ve oğlumda burdayız sabahın köründe :))ayaklarım şuan dvul gibi(tuzluda yemem ama niyese son 1 aydır çok şişiyo...hele biraz fazla yürüdüysem ertesi gün ölüyorum ağrısından...daha bi çaresini bulamadım be bilen varsa banada sölesin..
Günaydın cnm...bende yorulduğumda o gece uyku haram oluyo....sırtım bacaklarım ayaklarım heryerim ağrıyo...bunun üzerine bide işe gelince berbat bi hal alıyo(
tüm memurlara canım benim bildiğim.40 gün rapor hakkı öğretmenleremi sadece tüm memurlara mı ben 7 gün diye biliyordum da bende alabilrim o zaman 40 sa araştırmak lazım
ohh gözün aydın allahım tekrar yaşatmasın inşallahh
o zaman sadece yatak odamızda kalacak heran odasına gidip gelemeyiz özellikle yeni doğduğunda sezeryan olursa birde o dikişlerle düşünemiyorum saat başı kalkıp yatmayı :26::26::26:
slmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
Iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
birde suyun çok fazla buda tehlike dedi erken doğuma yol açabilir dedi...sinir oldum ya su az olur erken doğum ,fazla olur erken doğum bu ne yaa(yani anlıcanız bu iki ay çikolata,tatlı,hamurişi,pilav ,makarna yok hatta tatlı meyve bile yeme dedi...
Eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
Ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
Bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
Iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
Eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
Ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
Bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
ben de bir paket aldım bebişin çamaşırlarını yıkadım ama şimdilik zaten temiz oldukları için ne kadar temizliyo lekeleri ne kadar çıkarıyo anlayamadım. Ama çok uygun fiyatı dediğin gibi en azından ilk çamaşırları yıkarsın doğduklarında iyi temizlemediğini görürsek o zaman başka alırız dalin vs.
allah yardımcımız olsun canım dün okuldan hastaneye gidene kadar baygınlık geçirecektim sıcaktan. Ayranla soda banada çok iyi geldi geçen hafta çok yaptım bir de limon sıkıyorum maden suyunun içine oda çok rahatlatıyor ferahlatıyor.
evet aynen canım yazlık babetlerimin çoğu olmuyo(( al işte bi ihtiyaç daha çıktı ayakkabı almak gerekiyor yoksa anca terlikle gitcez heryere :))kalın tuz dediğin şu turşulara atardı annem küçük taş gibi onlardanmı?bide ölçüsü ne olacak nekadar tuz nekadar karbonat??işe yarıcaksa yapalım valla çünkü artık şişmekle kalmıyor bide ağrıyo
elifcim sorma yaaa cıkmadı bu yasa cıkmıcak bence de... o kadar umutluydum halbuki....
rapor neden alıyorsun 32. haftaya kadar? zor mu oluyor çalışmak..
ben 37. haftama kadar calışmayı düşünüyorum ama rapor ne için alınıyo bide rapor paranı alabilyormusun öyle bi şansmımız varsa valla ben bile alırım izin yaaa
bende cuma günü gidicem doktora rapor işlemini sorucam malum ben devlet hastanesine gidiyorum da...
canım çok saol inş dikkat edicem elimden geldiği kadar...iş yerine getirmek çok zor oluyo dediğin gibi...ama napıym katlanıcam..küçük yoğurtlardan alıp depolayım en iyisi hergün bitane atarım çantama..domates salatalık iyi olur bi kap yapayım kendime hergün bol bol getireyim...canım öncelikle geçmiş olsun. şekeri biraz yüksek olanlarda su fazla olabilir diye okumuştum ben. dediğin gibi dikkat edersen o da normale döner bence. ara öğün olarak da benim en sevdiğim şey yoğurdun içine yulaf vs karıştırıp yemek. hem doyurucu oluyo hem de sağlıklı. onun dışında salatalık-domates-biber küçük bi kaba dilimleyip yanında götürebilirsin. arada minik sandviçler yapabilirsin buğday ekmeğiyle. yarım yağlı süt içebilirsin. badem-ceviz-fındık olabilir. tabi bunları hazırlamak lazım evden götürmek lazım hep. ben de çoğu zaman üşeniyorum bu seferde dışarda ara öğün yapcak bişey bulamıyorum en kolayı tatlı-bisküvi vs oluyo dediğin gibi
günaydın kızlarrrr öpüyorum hepiniziiii
şişmelerden bahsetmişsiniz kızlar maden sularının içindede tuz varmış oda şişlik yapıyormuş haberiniz olsun dikkatli kullanın..
benim daha ödem yok ama ayaklarımı yere çok sallandırırsam şişme oluyo bende o yüzdem bilgisayar kasasının üstüne koyuyorum
bendede çok mide yanması var nasıl fena bişey anlatamam boğazım hep alev alev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?