2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben bacaklarımı da sarsın istiyorum
canım ben çok kullandım malum kilo olunca :) ama bacaklıdan hiç memnun kalmadım pantolundan belli oluyor ve o bacakta korsenin bittiği yerde et sıkışması oluyor tabi yinede sen bilirsin cicim :)

buda güzelmiş ama o korsenin üstüne birde sütyen takmak sıkıntı olmaz mı ? Zaten çok sıcak olucak
şimdi canım eğer sütyenli olursada görünüm kötü oluyor evde giyeceksen sorun değil ama dışarda mesela ben silikonlu destekli kullanıyorum onlar penye gibi destekli değil. Birde bebek emzircez ya sütyen olursa zor olur sanki ama onun üstüne istediğin takıp bebeği emzirebilirsin diye düşündüm ben. Alttan çıtçıtlı olmasıda iyi bişey wc açısından.

ay ne güzel tek seferde hem kız hem erkek allah sağlık nasip etsin hoşgeldin :)
canım hediye alacaklarsa istiyorsan bırak alsınlar ama kendin alacaksan bence pahalı biraz neticede kısa süreli eşya bunlar 6 ay binecek kalkacak. Ben taşıma puseti alıp evde de ona yatırırım diyorum ama bilmiyorum anakucağı düşünmedim hiç. Sen bilirsin tabi:)

yok canım çıkmayacak bence o yasa. çünkü şöyle bir mantık yürüttüm ben ortada seçim yok seçimler seneye bence çıkarsa seneye çıkar oda bize vurmaz. Bende 32 de ayrılacağım 37 ye kadar senelik izin rapor kullanıp 37 de başlatacağım iznimi. Durmadan oayalıyorlar gündem değişiyor her hafta bu konu bi kez veriliyor haberlerde ama kuru gürültü oldu resmen şahsen ben çıkarsa şaşırcam çıkmazsa değil.

evet aynen canım yazlık babetlerimin çoğu olmuyo (( al işte bi ihtiyaç daha çıktı ayakkabı almak gerekiyor yoksa anca terlikle gitcez heryere :))kalın tuz dediğin şu turşulara atardı annem küçük taş gibi onlardanmı?bide ölçüsü ne olacak nekadar tuz nekadar karbonat??işe yarıcaksa yapalım valla çünkü artık şişmekle kalmıyor bide ağrıyo

Allah yardımcımız olsun canım dün okuldan hastaneye gidene kadar baygınlık geçirecektim sıcaktan. ayranla soda banada çok iyi geldi geçen hafta çok yaptım bir de limon sıkıyorum maden suyunun içine oda çok rahatlatıyor ferahlatıyor.

Öyle valla ya elin ayağındır hele bu zamanlarda bide ramazanda doğum olacak nasip olursa gelen giden çok olacak resmen yardımcım olur yaaa ben en iyisi bulaşık makinası aldırayım kızlar

Bu arada herkese güzaydın nasılsınız kızlarr herkes iyidir inşş biz iyiyiz kızımlar çok şükürrr

bende aldım toz deterjan ama burdaki arkadaşlar ii değil sıvı al diyince bu ay sıvısını almaya karar verdim..elimde kaldı anlıcanız :) onuda başka bişeyde kullanırım artık bakalım...

günaydın cnm...bulaşık makinası en doğru karar...hele bi misafir olduğunda resmen hayat kurtarıyor...ama sonra onları çıkartıp yerine dizmek o kabus işşte:))bizde ne sorunluyuz dimi herşeye bişey buluyoruz :))

bende aldım toz deterjan ama burdaki arkadaşlar ii değil sıvı al diyince bu ay sıvısını almaya karar verdim..elimde kaldı anlıcanız :) onuda başka bişeyde kullanırım artık bakalım...

Canım ben kullanmadım ama bebek elbiseleri yıkayan biri var tanıdıgımız oda dedi sıvı ariyel kullanın bebek kıyafetleri için dedi bende ondan alıcam toz deterjan kıyafetlerde bazen kalabiliyor......

canım öncelikle geçmiş olsun. şekeri biraz yüksek olanlarda su fazla olabilir diye okumuştum ben. dediğin gibi dikkat edersen o da normale döner bence. ara öğün olarak da benim en sevdiğim şey yoğurdun içine yulaf vs karıştırıp yemek. hem doyurucu oluyo hem de sağlıklı. onun dışında salatalık-domates-biber küçük bi kaba dilimleyip yanında götürebilirsin. arada minik sandviçler yapabilirsin buğday ekmeğiyle. yarım yağlı süt içebilirsin. badem-ceviz-fındık olabilir. tabi bunları hazırlamak lazım evden götürmek lazım hep. ben de çoğu zaman üşeniyorum bu seferde dışarda ara öğün yapcak bişey bulamıyorum en kolayı tatlı-bisküvi vs oluyo dediğin gibi

Öyle valla herşeye bir kult takıyoz kızzz aman olsunda razıyım yerleştirmeye eşime kalsa ne gerek var almayacam diyor sinir ediyo benide fırsat varken aldırayım ben yoksa alınmayacakk

Son düzenleme:
bendensin cicim bende saldım temizlik vs. :) ya sezeryan olayını bende bilmiyorum 1ay sonra mı korse olur sonra mı.

tüm memurlara canım benim bildiğim.

walla canım çok geçmiş olsun çikolatasız hayat zor. Ama ara öğün için kuru kayısı incir ceviz badem ye diyeceğim ama kayısı ve incirin şeker oranı yüksek en iyisi badem fındık ceviz.

günaydın kızlarrrr öpüyorum hepiniziiii

şişmelerden bahsetmişsiniz kızlar maden sularının içindede tuz varmış oda şişlik yapıyormuş haberiniz olsun dikkatli kullanın..

benim daha ödem yok ama ayaklarımı yere çok sallandırırsam şişme oluyo bende o yüzdem bilgisayar kasasının üstüne koyuyorum

bendede çok mide yanması var nasıl fena bişey anlatamam boğazım hep alev alev

canim dikkat etmek lazim , ablamdada cıkmıstı seker ufak bi diyetle geçiştirdi son aylarini ,

ben fazla kilo aldigim için ara öğünlerimde salata yiorumn artık :) semizotu özellikle bu aralar , hem tok tutuyo hem bebişlere çok faydali , hatta akşamdan hazırlıyorum işe getiriyorum. Bazen üşeniyorum yıkama vs faslı uzun sürdüğü için o zamanda domates salatalık kurtarıcım oluyo .

ben leke cıkarmasından ziyade alerjik vs durumları olurmu onu merak ediyorum , dediğin gibi yapayım ilk çamarsılara ondan kullanayım.

Gunaydin kizlar sabah yaklasik bir saat kasik agrisi cektim.biraz daha devam etseydi acile gidecektim.bu sirada esim e sordum acil bisey olunca hangi hastaneye gideriz diye denemek amacli sordum.bana alakasiz bi hastane soyledi.iyi ve buyuk bi hastane ama dogum uzerine uzerine uzman degil.esinizle bu durumda neler yapacaginizi konusun mutlaka.yoksa aklina ilk gelen yere goturur sizi o telasla.insallah ihtiyacimiz olmaz oyle bi duruma

limonda tansıyonu dusurur. Ben sabah 7.30 aksam 7 oldugu ıcın cok sıcaklarda dısarda kalmıyorum ,

dıkkat et sende canım

o tursulara konan taş gibi olan limon tuzuydu sanırım , bu ev tuzuna benziyo taneleri daha iri canım ,

3 çorba kaşıgı tuz 1 paket karbonat .

ben de 30. haftadayım. 6 aylık izni dört gözle bekleyenlerdenim ama sanırım hayal kırıklığı olacak sonu.ben mümkün olduğunca derslere devam etmek istiyorum.hem dönemi bitirmek açısından, hem de doğum öncesi çalıştığımız her gün doğum sonrası kızımla geçireceğim bir gün olacak.32. haftada tekrar gidicem doktoruma, çalışabilir raporu için. inşallah bi sorun çıkmaz ve haziran başına kadar gidebilirim okula.

günaydın kızlar... biz kahvaltımzı yaptık duşumuzu aldık kızımızı görmeye gidiyoruz... geldikten sonra okurum artık geçmişi çok öpüyoum hepinizi
dua edin güzel haberlerle dönelim...

canım çok saol inş dikkat edicem elimden geldiği kadar...iş yerine getirmek çok zor oluyo dediğin gibi...ama napıym katlanıcam..küçük yoğurtlardan alıp depolayım en iyisi hergün bitane atarım çantama..domates salatalık iyi olur bi kap yapayım kendime hergün bol bol getireyim...

ooo mide yanmasımı ben aylardır çekiyorum tatlım..Allahtan şurubum var oda olmasa nasıl katlanırdım bilmiyorum...midem yandığında hooop hemen bir kaşık içiyorum anında kesiyo..ama etkisi fazla sürmüyor bikaç saat sonra tekrar başlayabiliyor..

şişlik için aslında yarın limonu bir bardak suya sıkıp içmek çok faydalıymış yeni doğum yapan bi arakadaşım anlattı arada yapıyordum gece yatmadan sabaha balon sönmüş gibi kalkıyordum diyor. ama çok da tavsiye etm,yor kanı sulandırdığı için ilk başlarda düşük riskine sonra ki aylarda ise erken doğuma neden olabiliyormuş.
birde ben her akşam ayaklarımı tavana dikip 1 saat felan yatıyordum ama şimdi herkes burda sırt üstü yatma bebeğe zararlı deyince bıraktım haftaya doktoruma soracağım eğer yat bişey olmaz derse öyle yapacağım oda şişliklere iyi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…