2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın kızlar... biz kahvaltımzı yaptık duşumuzu aldık kızımızı görmeye gidiyoruz... geldikten sonra okurum artık geçmişi çok öpüyoum hepinizi
dua edin güzel haberlerle dönelim...

günaydin ,

hayirli haberlerle gelirsin inş canim.

aman yaaa o zarar bu zarar ee napcaz bizz...geçen yengeme sordum oda 4 sene oldu doğum yapalı..sen sırt üstü yatarmıydın diye evet zaten hep sırt üstü yatardım dedi karnım büyüyünce yan yatmak zorlaştı dedi...allaha şükürde yiğenim turp gibi doğdu..acaba bizler çokmu takıyoruz bilmiyorum...doktorlarda bi garip ona yok buna yok..

benim doktorum ayakta kalmaktan oluyor demişti , ayaklarının altina 2-3 yastık veya yüksek biyere koy öyle dinlen demişti sırt üstü yan vs bişey dememişti , bazen yapiyorum bende ama öle böle deilki şişlikler , am abugun birşey dikkatimi çekti hep babat giyyodum bugun spor ayakkabi giydim , sanki bugun o kadar şişmedi spor ayakkabı tutuyo sanirim ,

aynen dediğin gibi canım bendede var o suruptan..içince biraz rahatlıyorum ama 2 saat sonra filan tekrar başlıyor..Allah yardımcımız olsun..şu son 3 ayıda hayırlısıyla bi atlatıp yavrularımıza kavuşsaydık

yarım kova su canım , yarin deniycemm
hadi canım bi yapta banada söle bende bian önce yapıym..inşallah işe yarar..

amin canım.

çoook yüksek çıkmamış az biraz dikkatle düzelir dediğin gibi. maşallah bebeişinee
Öyle valla herşeye bir kult takıyoz kızzz aman olsunda razıyım yerleştirmeye eşime kalsa ne gerek var almayacam diyor sinir ediyo benide fırsat varken aldırayım ben yoksa alınmayacakk
bakbakk kendi yıkasın madem ben ilk evlendiğimizden beri akşam bulaşıklarını mümkün olduğunca eşime yerleştirtirim banane bende çalışıyorum geliyorum yemek yapıyorum o kadarda yapsın
günaydın kızlar... biz kahvaltımzı yaptık duşumuzu aldık kızımızı görmeye gidiyoruz... geldikten sonra okurum artık geçmişi çok öpüyoum hepinizi

hayırlı haberlerle dönün inşallahh..

Ikiz olduklari icin erken dogum riskim var ve serklajliyim rahim agzi dikildi yani daha once 3 dusugum var son 1 aydir rahatim cok sükür AMA uzun sure ayakta kalmam yasaklandi

günaydın anneler :) dün bebişimi görmeye gittim. boyu bir hafta ileride, kilosu bir hafta geride çıktı.. hep böyle çıkıyor üzüldüm. doktorum her bebek 3500 -4000 gr doğacak diye bişey yok seninkide 3100-3200 falan doğacak normal dedi. uzun boylu zayıf bi kızım olacak. iki gündür çok hareketli kızım çok mutlu ediyor beni. hepimizin sağlıkla doğum yaptığı günleri görelim anneler...

merhbaa ,

Size ulaşamıyorum, bana özelden iletişim bilgilerinizi yazar mısınız lütfen ?

ya canım şimdi burda bi kaç kişiye sırt üstü yatma demişler ama bana da 26 haftada doktorum istediğin gibi yat dedi daha küçük dedi şimdi 31 olduk büyüdü ya acaba diyorum. ama devamlı sırt üstü uyanıytorum geceleri bilmeden dönüyorum. haftaya soracağım bende. eşim çok rahat birisi yat sen istediğin gibi bişey olmaz diyor ama bakalım

Arkadaşlar hepinizi Allah bir avazda kurtarsın öncelikle, çok uzun zamandır takip ediyorum ama birkaç kez yazmıştım sadece, bizim de Allah nasip ederse oğlumuz geliyor :) sayenizde bir çok şey öğrendim, Allah razı olsun. Benim kafamı karıştıran şu doğum izni olayları, detaylı okuyabileceğim beni yönlendirebileceğiniz bir link varsa yardımcı olabilir misiniz ? Benim sat ile usg tutmuyor çünkü, nasıl neye göre hareket edeceğim ve prosedür nasıl ilerliyor ?

Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)

SSK Doğum İzni | e devlet | edevlet | e devlet girişi | e devlet şifresi

bu sitede bişeyler var bakabilirsin.

link bilmiyorum canım ama sata göre bakılıyor. bende ilk usg göre sanıryordum ama bebeğin gelişimi devamlı farklı çıkıyor sonuçta. bende nöbet tutamaz raporu aldım 26 da sata göre verdiler haftaya da 32 haftalık raporu alacağım oda sata göre verecek.

aaaa benim sat ile usg arasında 2 hafta olduğuna göre benim son haftam mı o zaman oleyy :) ama ben devam etmeyi planlıyorum 37/ye kadar devam etmeyi planlıyorum doktorum izin verirse tabi, ama gerçi burda şöle bi durum çıkıyor, benim 2-3 haftam boşa gitrmiş oluyor, çünkü usg ye göre 29 iken sata göre 31 'im, dolayısıyla doğumdan sonra 2 haftam kayıp olmuyor mu ? ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?

GUNAYDINLAR BIR SURU YAZDIM GITTIGERI BASTAN YAZIYORUM SIMDIKK

gece 12 gıbı yattık pşam uygun bır konum bulamadı bende gerı kaltım dolandım bıraz paşam yerlesınce yattım zorda olsa uykuya daldıkkve gece 2,28 de uyandık kostur kostur dusenlı bır skeılde wc yee sonra sbhda babamıza kurdugumuz alarmları kapatıp uyumusuz kı babamızın alarmına kalktık kostur kostur cay yaptık ee tabı bısde yıcez dımı ama az atıstırıp yattık geri 10 dakı alarma kalktkk babamız aksama karabük e gıdıyor iş için yarıngece gelıcekmıss:26:hayırlısı sımdıden ozledık onuu aksama ark.besık katalognu getırecek ve beyenecegız nınsl veee hopp paşamın yatagıı heeh
hayırlısı bakalımm sımdı kahvalt edıp st 1 gıbı ark.KUR AN okumamaız var ınsll ona gıdecegızzzhersey guze olucak ınsallhhh bu aradagece ruyamda annemlerdeydım ve bagımızdan babam sıyah uzum toplamıs bır suru bır yedım bır yedım hayılrısı ınsl yıyerek uyandımama aklımda üzümlerr halahayırlısıı

ohh hayılrı haberler ınsl cnm bnmm

aynen kıyafet dısında pek bırsey yok amann saglıkla dogsunda doguncada alırız tekk dımı amaaa

bekle bekle cnm ya ben bu ay acıl gıtım ıcın yanız gıttım buruk gıtım o yusden sen bekle aman deyımm esım halen de dıyor bu gıttıgmızde senn ekranı kapatıcam sende goremıcesın dıyeeıcıne kaymus adamın ayolll

Kızlar ,

DALAN roxy bebe DETERJANI GRANUL sabun kullanan varmı ?

Ben sımdı gordum bı sıtede , fıyatı cok ucuz emın olamadım ?
ben kullanıyorum cok da gusel renk acıyor cnmm tavsıye uzerıne aldımm cokda guselll hem matık em el aldımm

bende ılk aylar molfık gobek oyuntulu ıstıyorumm kısmet olursa sonra ne lur blmemm

gozunuz aydın cnm evet gun ıcınde sende olc olurmu tansıyonunu aman deyımm
valla duramıyorım ısler kafamda bır suru yer kaplıyro sımdı pek bırsey kalmadı eltım gelınce yapcaz cam kapı vs ıslerıdeee halılarım temız onları kısa dogru yıkamaya gıder okaa

gecmıs olun dıette dıkkat et cnm gercı ben bır kac gun dıkkt etım cnm surekı tatalı seyler cektı ınsl ıradene sahıp cıkarsınn:26:ben zor cıktım o ıseedeekız kac kg aldınkıne dr ıı dedı ben 10 kg oldu yaa daha son 2 ayım varr 84 le fılan mı gırerım gercı bu ay dıkkt edıyorumm 1,1-5 alım dıye yoksam ucarımm
ınsl cnmm gusel haberlerle geldın coksukr
haydı gıte gel artıkın cnm yaff

nıye ınce uzun olur sennkıcen de hem anne sutu ıle ock gusel kg alanlar var bosuna uzulme tatlımmm

Kuşum günaydın maşallah paşana
Dikkat et kuzum ne kaldı ki şunun şurasında doktorun dediklerini uygula kuzum
Ara öğün olarak meyvelerden özellikle yeşil elma,kivi,çilek,erik tüketebilirsin.
Şeker oranları çok az.Özellikle elmanı her türlüsü.Elmanın lif oranı çok yüksekmiş
Elma yediğimiz zaman sanki bahçe hortumuyla yıkanmış gibi oluyormuş içimiz
Dün öğrendim doktorum programından.Semizotlu salata,yoğurtlu semiz otu filan tüket.
Ama sakın ara öğünleri atlama.Bir de avucun içi kadar fındık,ceviz,çam fıstığı tüket(doktor söyledi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…