günaydın kızlar... biz kahvaltımzı yaptık duşumuzu aldık kızımızı görmeye gidiyoruz... geldikten sonra okurum artık geçmişi çok öpüyoum hepinizi
dua edin güzel haberlerle dönelim...
günaydın kızlar... biz kahvaltımzı yaptık duşumuzu aldık kızımızı görmeye gidiyoruz... geldikten sonra okurum artık geçmişi çok öpüyoum hepinizi
şişlik için aslında yarın limonu bir bardak suya sıkıp içmek çok faydalıymış yeni doğum yapan bi arakadaşım anlattı arada yapıyordum gece yatmadan sabaha balon sönmüş gibi kalkıyordum diyor. ama çok da tavsiye etm,yor kanı sulandırdığı için ilk başlarda düşük riskine sonra ki aylarda ise erken doğuma neden olabiliyormuş.
birde ben her akşam ayaklarımı tavana dikip 1 saat felan yatıyordum ama şimdi herkes burda sırt üstü yatma bebeğe zararlı deyince bıraktım haftaya doktoruma soracağım eğer yat bişey olmaz derse öyle yapacağım oda şişliklere iyi geliyordu.
o tursulara konan taş gibi olan limon tuzuydu sanırım , bu ev tuzuna benziyo taneleri daha iri canım ,
3 çorba kaşıgı tuz 1 paket karbonat .
şişlik için aslında yarın limonu bir bardak suya sıkıp içmek çok faydalıymış yeni doğum yapan bi arakadaşım anlattı arada yapıyordum gece yatmadan sabaha balon sönmüş gibi kalkıyordum diyor. ama çok da tavsiye etm,yor kanı sulandırdığı için ilk başlarda düşük riskine sonra ki aylarda ise erken doğuma neden olabiliyormuş.
birde ben her akşam ayaklarımı tavana dikip 1 saat felan yatıyordum ama şimdi herkes burda sırt üstü yatma bebeğe zararlı deyince bıraktım haftaya doktoruma soracağım eğer yat bişey olmaz derse öyle yapacağım oda şişliklere iyi geliyordu.
suyun miktarı nekadar olacak...hiç denedinmi cnm işe yarıyormu ?
canım çok saol inş dikkat edicem elimden geldiği kadar...iş yerine getirmek çok zor oluyo dediğin gibi...ama napıym katlanıcam..küçük yoğurtlardan alıp depolayım en iyisi hergün bitane atarım çantama..domates salatalık iyi olur bi kap yapayım kendime hergün bol bol getireyim...
ooo mide yanmasımı ben aylardır çekiyorum tatlım..Allahtan şurubum var oda olmasa nasıl katlanırdım bilmiyorum...midem yandığında hooop hemen bir kaşık içiyorum anında kesiyo..ama etkisi fazla sürmüyor bikaç saat sonra tekrar başlayabiliyor..
hadi canım bi yapta banada söle bende bian önce yapıym..inşallah işe yarar..yarım kova su canım , yarin deniycemm
aynen dediğin gibi canım bendede var o suruptan..içince biraz rahatlıyorum ama 2 saat sonra filan tekrar başlıyor..Allah yardımcımız olsun..şu son 3 ayıda hayırlısıyla bi atlatıp yavrularımıza kavuşsaydık
çoook yüksek çıkmamış az biraz dikkatle düzelir dediğin gibi. maşallah bebeişineeslmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
birde suyun çok fazla buda tehlike dedi erken doğuma yol açabilir dedi...sinir oldum ya su az olur erken doğum ,fazla olur erken doğum bu ne yaa(yani anlıcanız bu iki ay çikolata,tatlı,hamurişi,pilav ,makarna yok hatta tatlı meyve bile yeme dedi...
eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
bakbakk kendi yıkasın mademÖyle valla herşeye bir kult takıyoz kızzz aman olsunda razıyım yerleştirmeye eşime kalsa ne gerek var almayacam diyor sinir ediyo benide fırsat varken aldırayım ben yoksa alınmayacakk
hayırdır neden yatıyorsun? Erken dogum riskin mi var?
hersey zamanı gelince oluyor canını sıkmaa
bende doğru düzgün kıyafet almadım bu hafta sonu kayınvalidemle cıkıp heralde hastane cıkışı canta filan alıcaz....
bu arada o kadar cok kıyafet geldi ki hep küçülenleri saklamışlar hep de yepyeni kıyafetler
bazıları giydirmez ama ben giydiririm .
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
aman yaaa o zarar bu zarar ee napcaz bizz...geçen yengeme sordum oda 4 sene oldu doğum yapalı..sen sırt üstü yatarmıydın diye evet zaten hep sırt üstü yatardım dedi karnım büyüyünce yan yatmak zorlaştı dedi...allaha şükürde yiğenim turp gibi doğdu..acaba bizler çokmu takıyoruz bilmiyorum...doktorlarda bi garip ona yok buna yok..
Arkadaşlar hepinizi Allah bir avazda kurtarsın öncelikle, çok uzun zamandır takip ediyorum ama birkaç kez yazmıştım sadece, bizim de Allah nasip ederse oğlumuz geliyor :) sayenizde bir çok şey öğrendim, Allah razı olsun. Benim kafamı karıştıran şu doğum izni olayları, detaylı okuyabileceğim beni yönlendirebileceğiniz bir link varsa yardımcı olabilir misiniz ? Benim sat ile usg tutmuyor çünkü, nasıl neye göre hareket edeceğim ve prosedür nasıl ilerliyor ?
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)
Arkadaşlar hepinizi Allah bir avazda kurtarsın öncelikle, çok uzun zamandır takip ediyorum ama birkaç kez yazmıştım sadece, bizim de Allah nasip ederse oğlumuz geliyor :) sayenizde bir çok şey öğrendim, Allah razı olsun. Benim kafamı karıştıran şu doğum izni olayları, detaylı okuyabileceğim beni yönlendirebileceğiniz bir link varsa yardımcı olabilir misiniz ? Benim sat ile usg tutmuyor çünkü, nasıl neye göre hareket edeceğim ve prosedür nasıl ilerliyor ?
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)
SSK Doğum İzni | e devlet | edevlet | e devlet girişi | e devlet şifresi
bu sitede bişeyler var bakabilirsin.
link bilmiyorum canım ama sata göre bakılıyor. bende ilk usg göre sanıryordum ama bebeğin gelişimi devamlı farklı çıkıyor sonuçta. bende nöbet tutamaz raporu aldım 26 da sata göre verdiler haftaya da 32 haftalık raporu alacağım oda sata göre verecek.
ohh hayılrı haberler ınsl cnm bnmmbu akşam babişkomuz erkenden geldi bizde hemen kapattık bilgisayarı... mamamızı yedik sonra attık kendimizi dışarı... sahilde babamız model arabasını sürdü bizde yürüdük biraz... sonra da markete gidip alışveriş yaptık... şimdi geldik evimize... yarın da doktor kontrolümüz var çok özledik Ayliz'imizi... hayırlı haberlerle dönelim inşallah...
aynen kıyafet dısında pek bırsey yok amann saglıkla dogsunda doguncada alırız tekk dımı amaaaAlisverislerinizi cogunuz tamamlamissiniz ne guzel Ben daha igne almadim AMA kiyafetleri tamamina sayilir herkes alma icin yaris yapiyor odalarini dogum sonrasina biraktik Ben izmirliyim doguma kadar Istanbuldayim annemde yatak istirahatindeyim disari dr kontrollerinde kisa sureligine cikabiliyorum saglik olsunnn
bekle bekle cnm ya ben bu ay acıl gıtım ıcın yanız gıttım buruk gıtım o yusden sen bekle aman deyımm esım halen de dıyor bu gıttıgmızde senn ekranı kapatıcam sende goremıcesın dıyeeGece kuşu olarak geldik...Kızçemin odasını kurdular çok güzel
oldu.Gelip geçerken bir tuhaf oluyorum.Eksikleri tamamlanınca
resim çekeceğim.Eşim halı saha maçına gitti ben de de azıcık
başım ağrıyor:26::26::26::26:Kızçemle yarın buluşacaktık ama
babamızın işi çıktı ben giderim diyorum olmaz diyor ben de gelcem
bırakmam sizi diye erteledik perşembeye:26::26::26::26:2 gün daha beklerim
ne yapayım babamız da meraklı
Klimayı açınca rahatladık en sonunda kızçemle
İiyi gecelerrrrrrrr
ben kullanıyorum cok da gusel renk acıyor cnmm tavsıye uzerıne aldımm cokda guselll hem matık em el aldımmKızlar ,
DALAN roxy bebe DETERJANI GRANUL sabun kullanan varmı ?
Ben sımdı gordum bı sıtede , fıyatı cok ucuz emın olamadım ?
bende ılk aylar molfık gobek oyuntulu ıstıyorumm kısmet olursa sonra ne lur blmemmAYRICA , BEBEK BEZİ NE KULLANACAKSİNİZ ?
01 Molfix Bebek Bezi Yenidoğan (2-5 kg.) 44 Adet - Ürün Kategorileri
İNDİRİMDEYMİŞ . HERKES PRİMA VS DİYOR , BAZILARIDA NASIL ALISTIRIRSAN ÖYLE GİDER DİYORLAR ? BAZI BEBEKLERE PRİMA BİLE ALERJİ YAPIOMUS ... NAPICAZ???
gozunuz aydın cnm evet gun ıcınde sende olc olurmu tansıyonunu aman deyımmgünaydın hanımlar dün hastaneden gelince yazamadım çok şükür oğlum iyiymiş ama dr amcamız tansiyon plobleminin ne kadar tehlikeli olduğunu bir daha söyledi. inşallah bir daha o kadar yükselmez dedi. ama şunuda belirtti sadece tuzla alakalı değilmiş yorgunluk ve sıcakta tetikliyormuş tansiyonu. 32. haftamı doldurunca izne ayrılacağım ve oğlumla evde başbaşa keyif yapacağız doğuma kadar...
valla duramıyorım ısler kafamda bır suru yer kaplıyro sımdı pek bırsey kalmadı eltım gelınce yapcaz cam kapı vs ıslerıdeeebenimde 24 temmuz :)) hayırlısıyla oğlumda 24 temmuzda gelirse çifte mutluluk olur..tabi önce sağlıcakla gelmesi
cnm bende gece odamda benle yatar gündüzleride odasında yatırırım diyodum ama annem dediki bebeğin yeri öle zırt pırt değiştirilmez belli bi zamana kadar yatağından başa yerde yatırmıcaz dedi...bende el mahkum tamam dedim..nede olsa tecrübe konuşuyo:))
çok şık canım güle güle kullanın..
allah kabul etsin canım çok saol..
ohhh tabi yaa..boğaz havası eşliğinde kahvaltı ...ben sabahçıyım o gün yani çalışıyorum((bi an önce izne çıkmak istiyorum yaa hiçbiyere gidemiyorum doğru düzgün (size iyi eğlenceler minikkuşlar inşallah güzel bi gün geçirirsiniz...
bitanem yaa bukadar işi senmi yaptın???ya bende bir sorun var çok mız mızım yada sende süper bi güç var maşallah...yaa ben 1 aydır evi süpüremiyorum sen bahar temizliğinden bahsediyosun..helal olsun yapabiliyosan..ama çokta yorma kendini bu haftalardan sonra hemi kuzummm
ahh canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamassın...allahım yardımcın olsun ve bebeğine ve sana sağlık versin..
cnım ne güzel maşallah büyüyolar..benimde hemen hemen aynı 1.80 gr olmuş paşam :)))cnm doğru bence çünkü benide 3 haziranda çağırdı doktorum 32.haftanda geleceksin dedi..senlede aramızda fazla bişey yok oyüzden doğrudur canım...
bizim hastane normal epidurale 325 tl alıyormuş..sezeryanda istersen gerek yokmuş fiyata dahil dedi..bakalım hayırlısı hangisi olacak acaba???cnm yaa sezeryanla doğum yaparsak en az 1 ay o korseleri giymeyin diyolar dikişler için onu napcaz?bende korse giymek istiyorum dikişli halimizle giysek bişey olurmiki doktora sormak lazım...
saol cnm bi bakalımda aklımızda olsun...bişey sorcam bele kadar olanlar kıvrılmazmıki?benim karın bölgem olduğu için önceleride korse kullanırdım bitane vardı hatta yukarı çektikçe lastikli kısımları aşağı doğru kıvrılırdı...askılı modeller daha iyi olur ama onuda nasıl kullanıcaz ki off be ne zormuş bu işler..
hem sütyen hem bu pöfff patlarız valla ..birde buda askılı sütyende omuzlarımız mahvolur valla...uygun başak bi model bakmak lazım ama nasıl :))))
bu modeller kıvrılıyor bel bölgesinden ...sende de oldumu cnm??
oyy maşallah hoş geldin cnm allah evlatlarını sana bağışlasın bukadar hasret kaldıktan sonra inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın..bende hep istemişimdir bi kız bir erkek ikizim olsun bi anda bitsin diye :))allahım bunda şükür oğluma sağlık versin kızıda başka bahara düşünürüz artık :))
amin canm benim hala umudum var çıkıcak ve bizde yararlanıccaz inşalah :))artık zor geliyor işe gelmek..allah yardımcımız olsun
günaydın tatalım yalnız değilsin ben ve oğlumda burdayız sabahın köründe :))ayaklarım şuan dvul gibi(tuzluda yemem ama niyese son 1 aydır çok şişiyo...hele biraz fazla yürüdüysem ertesi gün ölüyorum ağrısından...daha bi çaresini bulamadım be bilen varsa banada sölesin..
günaydın cnm...bende yorulduğumda o gece uyku haram oluyo....sırtım bacaklarım ayaklarım heryerim ağrıyo...bunun üzerine bide işe gelince berbat bi hal alıyo(
gecmıs olun dıette dıkkat et cnm gercı ben bır kac gun dıkkt etım cnm surekı tatalı seyler cektı ınsl ıradene sahıp cıkarsınn:26:slmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
birde suyun çok fazla buda tehlike dedi erken doğuma yol açabilir dedi...sinir oldum ya su az olur erken doğum ,fazla olur erken doğum bu ne yaa(yani anlıcanız bu iki ay çikolata,tatlı,hamurişi,pilav ,makarna yok hatta tatlı meyve bile yeme dedi...
eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
haydı gıte gel artıkın cnm yaffgünaydın kızlar... biz kahvaltımzı yaptık duşumuzu aldık kızımızı görmeye gidiyoruz... geldikten sonra okurum artık geçmişi çok öpüyoum hepinizi
nıye ınce uzun olur sennkıcen de hem anne sutu ıle ock gusel kg alanlar var bosuna uzulme tatlımmmgünaydın anneler :) dün bebişimi görmeye gittim. boyu bir hafta ileride, kilosu bir hafta geride çıktı.. hep böyle çıkıyor üzüldüm. doktorum her bebek 3500 -4000 gr doğacak diye bişey yok seninkide 3100-3200 falan doğacak normal dedi. uzun boylu zayıf bi kızım olacak. iki gündür çok hareketli kızım çok mutlu ediyor beni. hepimizin sağlıkla doğum yaptığı günleri görelim anneler...
slmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?