günaydın acenuuuugünaydin güzel annelerrr
sabahin körü-nde kalktik işe geldikk , uyanmaya çalışıyoruz :122:
sizler naslisiniz , ayaklarimin şişmesiyle başim belada ne yapicam bilmiyorum
Gunaydinnnnnn guzel gunler diliyorum once yarin tatil olucagi icin mutluyuz tabi neyse kizlar ben 28. Haftami bitiricem ve ogretmenim artik okula gelemicem diye mudurun yanina gittim 32. Haftama kadar rapor alicam sonrada dogum iznimi kullnicam dedim su 6 aylik izin cikmadi yaa yonetmelik 5 nisanda yenilenmis tekrardan halen eskiye gore izin devam ediyomus sanirim cikmicak bu izin meclisten napcaz acaba buraz cnm sıkıldı calisan annelere allh sabir versinnn.
günaydın acenuuuu
bende erkencikten işimin başındayım ama evden calısıyorum :101:
evet ya şişlikler bende de varr yüzüm bile şişiyor uyanınca....
bol bol salatalık ye demişti birinin doktoru burdaa belki faydası olur....
Gunaydinnnnnn guzel gunler diliyorum once yarin tatil olucagi icin mutluyuz tabi neyse kizlar ben 28. Haftami bitiricem ve ogretmenim artik okula gelemicem diye mudurun yanina gittim 32. Haftama kadar rapor alicam sonrada dogum iznimi kullnicam dedim su 6 aylik izin cikmadi yaa yonetmelik 5 nisanda yenilenmis tekrardan halen eskiye gore izin devam ediyomus sanirim cikmicak bu izin meclisten napcaz acaba buraz cnm sıkıldı calisan annelere allh sabir versinnn.
ahh ahh o diş ağrısıı. bende de çürük var kanal tedavisi dedi ama yaparken kendini kasarsan bebek oksijensiz kalabilir dedi çok duramazsan gelirsinçekeriz dedi bende 2 3 günde bir ağrıyor önce matkapla deliyorlarmış gibi kısa süreli düürtüyor sonra başlıyor ağrımaya coraspin kayuyorum 1 tane parol içiyorum geçiyor. ama geçici tabi hatta yarın tatil çektirsemmi diyorum sıcak soğum tatlı ne yesem sızlıyor. 20likk zor gerçekten ben liseden beri çekiyordum en sonunda ameliyat dedi bitanesini aldılar rahatladım şimdi tabi öle bi şansın yok ağrı kesicilere devam gibi.Kızlar yardım yirmilik dişim çıkıyor ağrıdan duramıyorum ne yapsam ki
Bide kasık(pelvik) ağrım var yürüyemiyorum dönemiyorum yatak da aranız da aynı durum da olan var mı?
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn........ inşallah yetişir bizeGunaydinnnnnn guzel gunler diliyorum once yarin tatil olucagi icin mutluyuz tabi neyse kizlar ben 28. Haftami bitiricem ve ogretmenim artik okula gelemicem diye mudurun yanina gittim 32. Haftama kadar rapor alicam sonrada dogum iznimi kullnicam dedim su 6 aylik izin cikmadi yaa yonetmelik 5 nisanda yenilenmis tekrardan halen eskiye gore izin devam ediyomus sanirim cikmicak bu izin meclisten napcaz acaba buraz cnm sıkıldı calisan annelere allh sabir versinnn.
Alisverislerinizi cogunuz tamamlamissiniz ne guzel Ben daha igne almadim AMA kiyafetleri tamamina sayilir herkes alma icin yaris yapiyor odalarini dogum sonrasina biraktik Ben izmirliyim doguma kadar Istanbuldayim annemde yatak istirahatindeyim disari dr kontrollerinde kisa sureligine cikabiliyorum saglik olsunnn
gunaydinnn ,
canım bu hafta birşeyler olacagini duymuştum izin ile ilgili , en kötü meclis tatile girmeden kesin olacakmiş . biz izindeyken sanirim ciksada faydalanabilecegiz.
elifcim sorma yaaa cıkmadı bu yasa cıkmıcak bence de... o kadar umutluydum halbuki....
rapor neden alıyorsun 32. haftaya kadar? zor mu oluyor çalışmak..
ben 37. haftama kadar calışmayı düşünüyorum ama rapor ne için alınıyo bide rapor paranı alabilyormusun öyle bi şansmımız varsa valla ben bile alırım izin yaaa
bende cuma günü gidicem doktora rapor işlemini sorucam malum ben devlet hastanesine gidiyorum da...
gunaydin canim ,
sadece ayaklarimda var , yumak yumak oldu ayaklarim :) yediğim salataligin haddi hesabi yok ya
benimde 24 temmuz :)) hayırlısıyla oğlumda 24 temmuzda gelirse çifte mutluluk olur..tabi önce sağlıcakla gelmesibenimde evlilik yildonumum 24 temmuz :))
cnm bende gece odamda benle yatar gündüzleride odasında yatırırım diyodum ama annem dediki bebeğin yeri öle zırt pırt değiştirilmez belli bi zamana kadar yatağından başa yerde yatırmıcaz dedi...bende el mahkum tamam dedim..nede olsa tecrübe konuşuyo:))bende pembe istemiştim canm ama bu halı evde vardı kiracı olunca alıyorsun başka yere uymuyor 3. evim 3-4 tane halı var boşta tekrar almayayım çiçekli falan diye bunu serelim dedik. halı alacak olsam sorun yoktu perdesini de pembe alacaktım. şimdi renkli alayım yeşil pembe sarı falan karışık bulabilirsem tabi sticker mobilyalara zarar verio demiş biri tekrar düşüneyim bari beşik kapının yanında dursun dedik oturma odasıyla karşı karşıya oturunca bakar dururum diyealt açma almayacağım zaten oda kullanılmayacak çok fazla diye düşünüyorum gündüz yatırırsam yatırırım gece odamız için parkyatak alacağız pöff çok iş var daha:18::18::18:
çok şık canım güle güle kullanın..Canım duanı okudum allah kabul etsin inş
çok saol canım allahım kabul etsin hepimizin dualarını...sonunda dua listesine girmişim bunada ayrıca çok sevindim:))
Kızlar günaydın herkese biz geldik kızçemle nasılsınız bakalım gene gevezesiniz haaa maşallah hepinizee
nisayy çok güzel olmuş kızçenin odası halında güzel ayrıca ona uygun perdede bulursun turunculu ,yeşilli felan güzel olur yani hep pembe olacak diye bir kaide yokki
Kızlar buda kızımın odasına aldığım kapı süsü
umarın ekleyebilmişimdir kızlar nasıl sizceee
allah kabul etsin canım çok saol..Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Haftanız sağlıklı, huzurlu, keyifli ve bol tekmeli geçer inşallah! bebişim52, adiyeff, essue, admen canlar duanızı okudum Allah kabul etsin, meleklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inş.
admen canım bugün kontrolün ve şeker yüklemen varmış inşallah iyi haberlerle gelirsin canım.
merln meleğinin odası süper olmuş sağlıkla huzurla kullanın inşallah..
ohhh tabi yaa..boğaz havası eşliğinde kahvaltı ...ben sabahçıyım o gün yani çalışıyorumKızlar bu cumartesi toplanalım demiştik hatırlarsanız... Saat 11-12 gibi kahvaltı olabilir diye düşündük... Dilerseniz gelmek isteyenler aşağıya ekleyebilir, nerden geleceksiniz ve sizin için neresi uygun olur... Ona göre ortak bir nokta tercih edebiliriz... Kahvaltı değil de; çay-kahve olsun derseniz onu da ekleyin lütfen rumuzlarınızın yanına...
Ayrıca bildiğiniz açıkbüfe kahvaltı mekanları varsa önerilerinizi bekliyoruz...
yarim - Kayışdağı - Kahvaltı - Buluşma yeri farketmez... Ataşehir - Üsküdar - Kadıköy vs.
Acenu - Ümraniye - Kahvaltı - Buluşma yeri farketmez... Ataşehir - Üsküdar - Kadıköy vs.
bitanem yaa bukadar işi senmi yaptın???ya bende bir sorun var çok mız mızım yada sende süper bi güç var maşallah...yaa ben 1 aydır evi süpüremiyorum sen bahar temizliğinden bahsediyosun..helal olsun yapabiliyosan..ama çokta yorma kendini bu haftalardan sonra hemi kuzummmsbh 11 de uyandık dun acık hava bayagı yormuss:26:bahar temızlıgıne basladık yatak daları oturma odası her yer supuruldu oturma odası halısı kaldırıldı balkona atıldı yazlık halısı serıldı sılındı yer yerr salon cekyat altları ve mutfak supurup slınecekk sonrada banyo wc
az dınlenelım dedık aşam la yoksam supururkene batıyor aşam elı ayagııhaylrısı ınsll camları sılmeye eltım gelıcek bende o ara kapıları sılerımm mutfak dolabı ara ara sılıyorum zatenn vee bıttı az cok halılarım temız dogumdan sonra kısa dogru yıkamaya ınsll dgıdecekk sonrada bebısımın besıgı yatak odası genel temzlıgı olacakk ve sorada paşamın st gunlerı sayıcaz ınsl hayırlıs ıleee az dınleneelım tabım gercı esım duysa bunca ısı bır gune sıydırdıgımı benı fuururrr
belkım aksama mısafırde gelır am cocukları nı evde bıraksınlar yaa yoksam temızledıgım evm gerı harappp olucakkk
ahh canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamassın...allahım yardımcın olsun ve bebeğine ve sana sağlık versin..çok zorlu bir hafta geçirdik ama Allaha şükür atlatıyoruz. geçen hafta tansiyonum 19-11 le acile gittim hemen apar topar yatırdılar hastaneye tansiyorumu düşürdüler ama ben oğluma bişiy oldu diye çok korktum. 3gündür hastanedeydik serumlarla falan toparladık ama yinede oğlum için ciğer geliştirici iğne yaptılar dr bebek için çok gerekli olduğunu söyledi ama bu durum beni çok etkiledi tüm tetkikler temiz çıktı ama dr doğum erken olabileceğini söylüyor. bizim için dua edermisiniz şimdi kontrole gidiyorum dönünce tekrar yazarım inşallah sorunsuz bir şekilde döneriz
cnım ne güzel maşallah büyüyolar..benimde hemen hemen aynı 1.80 gr olmuş paşam :)))cnm doğru bence çünkü benide 3 haziranda çağırdı doktorum 32.haftanda geleceksin dedi..senlede aramızda fazla bişey yok oyüzden doğrudur canım...slm kızlar
bende hafta sonu doktordaydım..oğluşum büyümüş 34cm olmuş kilosuda 900 gr..annesiyle babası gibi ince uzun olucak heralde :)
doktorla rapr işini konuştum 32.haftayı geçirmeden rapor yazalım dedi..31 mayısa gidicem devam edebilir diye rapor vericek bana..o tarihte işte 31+3 e denk geliyor..sizce doğru hesaplamışmıyız..
bu arada bende fazla kilo almamışım sadece 2 kilo daha almışım okadar :) bu ay şekerim yüksek çıkmasın diye tatlıyı kısmıştım ya ondan heralde
bu arada oğluma nevresim takımı aldım..odası belis çapaydı..nevresim takımınıda denizci buldum takım oldu
sizler kaç takım nevresim almayı düşünüyorsunuz kızlar:26:
haaaa bu arada oğlumun odaı geldiiiiiiii...ama kurmadılar önümüzdeki hafta bi ekip gelip onlar kurucakmış umarım hayırlısıyla oda kurulur..bi kursunlar resmini çekicem sizee:)
bende bu kadar şimdilik amma uzun yazdım ya
bizim hastane normal epidurale 325 tl alıyormuş..sezeryanda istersen gerek yokmuş fiyata dahil dedi..bakalım hayırlısı hangisi olacak acaba???cnm yaa sezeryanla doğum yaparsak en az 1 ay o korseleri giymeyin diyolar dikişler için onu napcaz?bende korse giymek istiyorum dikişli halimizle giysek bişey olurmiki doktora sormak lazım...kızlar bu arada bi arakadaşımla konuştum 1 yıl kadar önce devlet hastanesinde epidural normal doğum yaptı ekstra ücret ödememişler. yani epidural iğnesine para alınmışyormuş devlette. haftaya kontrolde birde kendi doktoruma soracağım. birde 2-3 ay önce arkadaşım sezeryanla doğum yaptı 20-25 kg aldı kız resmen eridi 2 ayda ya inanamazsınız ama korse ile geziyor devamlı. yemek az yiyorum korse olunca birde terkletiyor dedi çok şaşırdım nasıl verdi onca kg bi anda :)
saol cnm bi bakalımda aklımızda olsun...bişey sorcam bele kadar olanlar kıvrılmazmıki?benim karın bölgem olduğu için önceleride korse kullanırdım bitane vardı hatta yukarı çektikçe lastikli kısımları aşağı doğru kıvrılırdı...askılı modeller daha iyi olur ama onuda nasıl kullanıcaz ki off be ne zormuş bu işler..bunlarn tamamını kullanabiliriz sanırım...
Doum Sonras Korse
hem sütyen hem bu pöfff patlarız valla ..birde buda askılı sütyende omuzlarımız mahvolur valla...uygun başak bi model bakmak lazım ama nasıl :))))Anıl Bayan Badi Korse - Giyim / Aksesuar - Hepsiburada.com ben bunu düşünüyorum hem sütyen istediğini takarsın hem alttan çıtçıtlı hemde sırtınıda topluyor üstten yağ fışkırması yapmaz :)
bu modeller kıvrılıyor bel bölgesinden ...sende de oldumu cnm??ben bundan aldimm canim :) eve geldim denedim çok rahat tavsiye ederim.
nce Slip Korse 7024
oyy maşallah hoş geldin cnm allah evlatlarını sana bağışlasın bukadar hasret kaldıktan sonra inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın..bende hep istemişimdir bi kız bir erkek ikizim olsun bi anda bitsin diye :))allahım bunda şükür oğluma sağlık versin kızıda başka bahara düşünürüz artık :))Merhaba arkadaslar sat 20/10/2012 ikiz gebeyim cok erken gelmezlerse bende temmuz annnesi Olucak bi kizim bi oglum Olucak hayirlisiyla 9. Tup bebek tedavisi sonucu lkavusucam 12 yil sonra suana kadar bi sürü problem atlattim gebelik boyunca simdi iyiyiz sükür bizide araniza alirmisinizzz :))
amin canm benim hala umudum var çıkıcak ve bizde yararlanıccaz inşalah :))artık zor geliyor işe gelmek..allah yardımcımız olsunGunaydinnnnnn guzel gunler diliyorum once yarin tatil olucagi icin mutluyuz tabi neyse kizlar ben 28. Haftami bitiricem ve ogretmenim artik okula gelemicem diye mudurun yanina gittim 32. Haftama kadar rapor alicam sonrada dogum iznimi kullnicam dedim su 6 aylik izin cikmadi yaa yonetmelik 5 nisanda yenilenmis tekrardan halen eskiye gore izin devam ediyomus sanirim cikmicak bu izin meclisten napcaz acaba buraz cnm sıkıldı calisan annelere allh sabir versinnn.
günaydın tatalım yalnız değilsin ben ve oğlumda burdayız sabahın köründe :))ayaklarım şuan dvul gibigünaydin güzel annelerrr
sabahin körü-nde kalktik işe geldikk , uyanmaya çalışıyoruz :122:
sizler naslisiniz , ayaklarimin şişmesiyle başim belada ne yapicam bilmiyorum
günaydın kızzlarr
2 akşamdır hiç uyyamıyorum
geceler kabus oldu
uykum kaçıyo ve artık baya zorlmaya başladı göbüşüm bebişim=)
bende erkenciyim bu sabahhh
bizimde bebiş odamız inşallah bu hafta içi geliceek , evi komple kaldırdık yerleştirdik resmeeenöldüm yorgunluktan
gece benim heryerim agrıyo sizde agrı sızı oluyor mu
bacaklarım ve belimle beraber sırtımm agrıyoo cokkk
:26:
gecmişe bakamadım gene kimbilir ne inciler paylaşılmıştır biraz bakarım
benimde 24 temmuz :)) hayırlısıyla oğlumda 24 temmuzda gelirse çifte mutluluk olur..tabi önce sağlıcakla gelmesi
cnm bende gece odamda benle yatar gündüzleride odasında yatırırım diyodum ama annem dediki bebeğin yeri öle zırt pırt değiştirilmez belli bi zamana kadar yatağından başa yerde yatırmıcaz dedi...bende el mahkum tamam dedim..nede olsa tecrübe konuşuyo:))
çok şık canım güle güle kullanın..
Allah kabul etsin canım çok saol..
Ohhh tabi yaa..boğaz havası eşliğinde kahvaltı ...ben sabahçıyım o gün yani çalışıyorum((bi an önce izne çıkmak istiyorum yaa hiçbiyere gidemiyorum doğru düzgün (size iyi eğlenceler minikkuşlar inşallah güzel bi gün geçirirsiniz...
Bitanem yaa bukadar işi senmi yaptın???ya bende bir sorun var çok mız mızım yada sende süper bi güç var maşallah...yaa ben 1 aydır evi süpüremiyorum sen bahar temizliğinden bahsediyosun..helal olsun yapabiliyosan..ama çokta yorma kendini bu haftalardan sonra hemi kuzummm
ahh canım çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamassın...allahım yardımcın olsun ve bebeğine ve sana sağlık versin..
Cnım ne güzel maşallah büyüyolar..benimde hemen hemen aynı 1.80 gr olmuş paşam :)))cnm doğru bence çünkü benide 3 haziranda çağırdı doktorum 32.haftanda geleceksin dedi..senlede aramızda fazla bişey yok oyüzden doğrudur canım...
Bizim hastane normal epidurale 325 tl alıyormuş..sezeryanda istersen gerek yokmuş fiyata dahil dedi..bakalım hayırlısı hangisi olacak acaba???cnm yaa sezeryanla doğum yaparsak en az 1 ay o korseleri giymeyin diyolar dikişler için onu napcaz?bende korse giymek istiyorum dikişli halimizle giysek bişey olurmiki doktora sormak lazım...
Saol cnm bi bakalımda aklımızda olsun...bişey sorcam bele kadar olanlar kıvrılmazmıki?benim karın bölgem olduğu için önceleride korse kullanırdım bitane vardı hatta yukarı çektikçe lastikli kısımları aşağı doğru kıvrılırdı...askılı modeller daha iyi olur ama onuda nasıl kullanıcaz ki off be ne zormuş bu işler..
Hem sütyen hem bu pöfff patlarız valla ..birde buda askılı sütyende omuzlarımız mahvolur valla...uygun başak bi model bakmak lazım ama nasıl :))))
bu modeller kıvrılıyor bel bölgesinden ...sende de oldumu cnm??
Oyy maşallah hoş geldin cnm allah evlatlarını sana bağışlasın bukadar hasret kaldıktan sonra inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın..bende hep istemişimdir bi kız bir erkek ikizim olsun bi anda bitsin diye :))allahım bunda şükür oğluma sağlık versin kızıda başka bahara düşünürüz artık :))
amin canm benim hala umudum var çıkıcak ve bizde yararlanıccaz inşalah :))artık zor geliyor işe gelmek..allah yardımcımız olsun
günaydın tatalım yalnız değilsin ben ve oğlumda burdayız sabahın köründe :))ayaklarım şuan dvul gibi(tuzluda yemem ama niyese son 1 aydır çok şişiyo...hele biraz fazla yürüdüysem ertesi gün ölüyorum ağrısından...daha bi çaresini bulamadım be bilen varsa banada sölesin..
Günaydın cnm...bende yorulduğumda o gece uyku haram oluyo....sırtım bacaklarım ayaklarım heryerim ağrıyo...bunun üzerine bide işe gelince berbat bi hal alıyo(
günaydın hanımlar dün hastaneden gelince yazamadım çok şükür oğlum iyiymiş ama dr amcamız tansiyon plobleminin ne kadar tehlikeli olduğunu bir daha söyledi. Inşallah bir daha o kadar yükselmez dedi. Ama şunuda belirtti sadece tuzla alakalı değilmiş yorgunluk ve sıcakta tetikliyormuş tansiyonu. 32. Haftamı doldurunca izne ayrılacağım ve oğlumla evde başbaşa keyif yapacağız doğuma kadar...
40 gün rapor hakkı öğretmenleremi sadece tüm memurlara mı ben 7 gün diye biliyordum da bende alabilrim o zaman 40 sa araştırmak lazımCanim bizim normalde 40 gun rapor hakkimiz var 32. Haftaya kadar onu kullanicam dogum iznimi simdi baslatamam cunku 37. Haftayi bekleyemem o zamana okul tatile giriyo zaten sicaklarda cocuklar ile ugrasilmiyo cok hareketliler valla dayanilmiyo o yuzden canim belki erken aliyorum ama ben birazda kilo aldim bunaliyorum artik
ohh gözün aydın allahım tekrar yaşatmasın inşallahhgünaydın hanımlar dün hastaneden gelince yazamadım çok şükür oğlum iyiymiş ama dr amcamız tansiyon plobleminin ne kadar tehlikeli olduğunu bir daha söyledi. inşallah bir daha o kadar yükselmez dedi. ama şunuda belirtti sadece tuzla alakalı değilmiş yorgunluk ve sıcakta tetikliyormuş tansiyonu. 32. haftamı doldurunca izne ayrılacağım ve oğlumla evde başbaşa keyif yapacağız doğuma kadar...
o zaman sadece yatak odamızda kalacak heran odasına gidip gelemeyiz özellikle yeni doğduğunda sezeryan olursa birde o dikişlerle düşünemiyorum saat başı kalkıp yatmayı :26::26::26:cnm bende gece odamda benle yatar gündüzleride odasında yatırırım diyodum ama annem dediki bebeğin yeri öle zırt pırt değiştirilmez belli bi zamana kadar yatağından başa yerde yatırmıcaz dedi...bende el mahkum tamam dedim..nede olsa tecrübe konuşuyo:))
(
Kızlar ,
DALAN roxy bebe DETERJANI GRANUL sabun kullanan varmı ?
Ben sımdı gordum bı sıtede , fıyatı cok ucuz emın olamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?