2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım pusetlerde de cok ıkı buklum gıbı oluyor pusette var bende ama evde bole daha rahat edcgı bısı olsa dıye dusundm banada bu mantklı geldı. bıde ılk neye alstrraan ona alısır dıye dusnuyorm ben

az önce 2012 temmuz annelerinin aldığı cicilere bakıyodum. herkes kısa kollu çıtçıtlı body ile geçirmiş yazı. keşke hastane çıkışı falan o kadar almasaydık yazmşlar. bebekler 1-2 gün giymiş sadece.1 ay sonra havalar biraz serinleyince denemişler hastane çıkışının her parçası küçük gelmiş :/ ben de 1 takım daha alsammı diye düşünüyodum ama vazgeçtim sanırım.

aslnda oyle ama yınede engel olamadm aldm ben yedek bıtane daha hastane cıksıı degılde zııbın takımı dıye ama gercekdende mınnacıklar

canım pusetlerde de cok ıkı buklum gıbı oluyor pusette var bende ama evde bole daha rahat edcgı bısı olsa dıye dusundm banada bu mantklı geldı. bıde ılk neye alstrraan ona alısır dıye dusnuyorm ben

evet canım haklısın ben de birilerine söyliyim o zaman hediye alırlar belki :))

bide senin kendi gönderdiğin linktekini inceleme fırsatın oldu mu? birsürü anakucağı var ya nasıl seçim yapıcaz yerinde görüp mü almak lazım ki

bide senin kendi gönderdiğin linktekini inceleme fırsatın oldu mu? birsürü anakucağı var ya nasıl seçim yapıcaz yerinde görüp mü almak lazım ki

yok canım ıncelemdm ben ıllada o demıyorm hanı bu tıpde bısı olcak chicconunda var bundan oda 230 lira civarı gracco bıraz dhaa pahalı ndd nın gostergıde aynnı mantık oda uygun. kaltesıne gore markasını seccem bu dıcem bıızkler alcak bakcam daha gozumle gorcem tabı
bzm sırkette ben bebegme hdye almak ısteyen 10 kısı fılan var zaten hepsı bı takım alsa 25er lıradan aasagya cıkamcaklar onn yerıne para toplayalm dedı benm cıınde gerekli bi hedye olcak saolsunlar

valla sağolsunlar canım dediğin gibi aldıkları şeyleri belki giydiremiceksin bile küçülcek vs ama böyle bşeyi baya kullanırsın. ben de bi ananeme falan söyliyim şansımı deniyim :) off ihtiyaçlar da bitmiyo ki ikinci bebişe hamile olanlar şanslı bence bu konularda ama ilk olunca herşey eksik sanki.

aynen canım ya cok tecrubesız hıısdyorm kendmı.
ınsallah hedye olrk onlarda alırlar cnm ne dym
ben cıkmk zorndaym tatlm baya dıkldm kaldm burda. iyi geceler snada bebşinede

ınsl cnm ozelden mesaj at yada dırek burdan att ınsll allah kabul etsın sımdıdenn ınsll

ben 1 takım aldım gerısı bnormal kıyafe ıns gıydırmek nasıp olur ee su zamandada magazlar elımızın altında daha da ıhtıyac olursaa esımız dostumuza solerız alırr dımıama cunku cok sıcak bır yaz olucak dıyorlar ve temmuz sıcakları su sıcaklalrda bılem duramıyoruz kaldiki temmuz sıcaklarııı:18:

camasırlar katlandıı ayrıldı yarın aksam kocıs sehır dısına cıkıcakk aksam 10 daa ertesı gun gece gelıcek snaırım ve persembe gunu yozgat a gıdecgzı kocısle ınsll ordan annemlere ve pazar evımız donecegız gene ınsll hayılrısı ıleee temız haavaa paşamada ıı gelıcek ınslll köy havasıııbelkım daha sonraları cıkamam ama dımı

bu akşam babişkomuz erkenden geldi bizde hemen kapattık bilgisayarı... mamamızı yedik sonra attık kendimizi dışarı... sahilde babamız model arabasını sürdü bizde yürüdük biraz... sonra da markete gidip alışveriş yaptık... şimdi geldik evimize... yarın da doktor kontrolümüz var çok özledik Ayliz'imizi... hayırlı haberlerle dönelim inşallah...

Alisverislerinizi cogunuz tamamlamissiniz ne guzel Ben daha igne almadim AMA kiyafetleri tamamina sayilir herkes alma icin yaris yapiyor odalarini dogum sonrasina biraktik Ben izmirliyim doguma kadar Istanbuldayim annemde yatak istirahatindeyim disari dr kontrollerinde kisa sureligine cikabiliyorum saglik olsunnn

Kızlar yardım yirmilik dişim çıkıyor ağrıdan duramıyorum ne yapsam ki
Bide kasık(pelvik) ağrım var yürüyemiyorum dönemiyorum yatak da aranız da aynı durum da olan var mı?

cnm 3-5 tane karanfil emmek diş ağrısına iyi geliyor

hediye ise alsınlar o zaman

Gece kuşu olarak geldik...Kızçemin odasını kurdular çok güzel
oldu.Gelip geçerken bir tuhaf oluyorum.Eksikleri tamamlanınca
resim çekeceğim.Eşim halı saha maçına gitti ben de de azıcık
başım ağrıyor:26::26::26::26:Kızçemle yarın buluşacaktık ama
babamızın işi çıktı ben giderim diyorum olmaz diyor ben de gelcem
bırakmam sizi diye erteledik perşembeye:26::26::26::26:2 gün daha beklerim
ne yapayım babamız da meraklı
Klimayı açınca rahatladık en sonunda kızçemle
İiyi gecelerrrrrrrr

masallah baya girmedim 800 sayfa birden ilerlemissiniz artik sondan biraz okurum allah simdiden tum anne adaylarina rahat ahamilelik ve rahat dogum nasip etsin

ben bundan sipariş verdim fiyatıı da uygun Baby2go 8953 Ana Dizi - 42.29 TL + KDV bu sayfadan biri daha almıştı ..yarim di galiba :)

Günaydin güzel anneler ve yavrulari Erkenden kalktik dus aldik kremlendik sükür keyfimiz yernde iki taraftan tekmelerimiz basladi kahfalti yapalim sohbete baslariz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…