çok güzelmiş buu. çok beğendim canım. ben de düşünme aşamasındayım hala alırım bebiş sevmezse içim yanar valla :) bebek arabası ve araba koltuğu aldım acaba diyorum önce onlarda denesem mesela araba koltuğunu severse o zaman düşünürüm sanırım. çünkü bazı bebek ne araba koltuğu ne ana kucağı hiçbişey sevmiyo.gerçi erken alıştırmak lazım alıştırırsak severler gibi. ayy bilemedim :)
az önce 2012 temmuz annelerinin aldığı cicilere bakıyodum. herkes kısa kollu çıtçıtlı body ile geçirmiş yazı. keşke hastane çıkışı falan o kadar almasaydık yazmşlar. bebekler 1-2 gün giymiş sadece.1 ay sonra havalar biraz serinleyince denemişler hastane çıkışının her parçası küçük gelmiş :/ ben de 1 takım daha alsammı diye düşünüyodum ama vazgeçtim sanırım.
canım pusetlerde de cok ıkı buklum gıbı oluyor pusette var bende ama evde bole daha rahat edcgı bısı olsa dıye dusundm banada bu mantklı geldı. bıde ılk neye alstrraan ona alısır dıye dusnuyorm ben
evet canım haklısın ben de birilerine söyliyim o zaman hediye alırlar belki :))
evet canım haklısın ben de birilerine söyliyim o zaman hediye alırlar belki :))
bide senin kendi gönderdiğin linktekini inceleme fırsatın oldu mu? birsürü anakucağı var ya nasıl seçim yapıcaz yerinde görüp mü almak lazım ki
yok canım ıncelemdm ben ıllada o demıyorm hanı bu tıpde bısı olcak chicconunda var bundan oda 230 lira civarı gracco bıraz dhaa pahalı ndd nın gostergıde aynnı mantık oda uygun. kaltesıne gore markasını seccem bu dıcem bıızkler alcak bakcam daha gozumle gorcem tabı
bzm sırkette ben bebegme hdye almak ısteyen 10 kısı fılan var zaten hepsı bı takım alsa 25er lıradan aasagya cıkamcaklar onn yerıne para toplayalm dedı benm cıınde gerekli bi hedye olcak saolsunlar
valla sağolsunlar canım dediğin gibi aldıkları şeyleri belki giydiremiceksin bile küçülcek vs ama böyle bşeyi baya kullanırsın. ben de bi ananeme falan söyliyim şansımı deniyim :) off ihtiyaçlar da bitmiyo ki ikinci bebişe hamile olanlar şanslı bence bu konularda ama ilk olunca herşey eksik sanki.
ınsl cnm ozelden mesaj at yada dırek burdan att ınsll allah kabul etsın sımdıdenn ınsllAyyy çok güzel olmuş bebişinin odasıİnşaallah onu bebişinle güle güle kullanmak nasip olsun.
Canım ya çok geçmiş olsun, aynı problemi ben de yaşadım. Normalda benim normal tansiyonum yüksek ama hamile olunce bu çok riskli olduğunu hiç farkında değildim doktorum da hiç bi şey söylememişti. Geçen hafta sağlık ocağına rutin kontrol için gittim orda tansionum yüksek çıktı eşim işte olduğu için ona bi şey söylemedim direk acile gittim. Sağlık ocağında 150/90 olan tansion orda 170/90 çıktı doktorun gözü çıktı 'nasıl bu tansionla geziyorsun' diye. Hemen muayana ve gereken tahliller yapıldı ve Allahtan hepsi güzel çıktı bu arada izlemeye aldılar. 4 saat sonucunda tansion 11/8 oldu ve işten panikle gelen kocamla eve gittik. Herkesin bunyası değişik oluyor benim şimdiki normal tansiyonum 14/80 ve kendimi çok iyi his ediyorum ama yine de kendimi sürekli kontrol ettirmem gerekiyor.
Tansiyon yüksek olup bi de idrar tahlilinde protein çıkması düşük sebebi oluyormuş ve dikkat edilmese çocuğu da anneyi de öldüre biliyormuş(
Canım ben de okuyucam Allahın izniyle ve yarın akşama kadar söylediğin gibi kaç tane okuyabildiğimi sana bildirecem
Kesinlikle katılıyorum
Bayıldım
ben 1 takım aldım gerısı bnormal kıyafe ıns gıydırmek nasıp olur ee su zamandada magazlar elımızın altında daha da ıhtıyac olursaa esımız dostumuza solerız alırr dımıama cunku cok sıcak bır yaz olucak dıyorlar ve temmuz sıcakları su sıcaklalrda bılem duramıyoruz kaldiki temmuz sıcaklarııı:18:az önce 2012 temmuz annelerinin aldığı cicilere bakıyodum. herkes kısa kollu çıtçıtlı body ile geçirmiş yazı. keşke hastane çıkışı falan o kadar almasaydık yazmşlar. bebekler 1-2 gün giymiş sadece.1 ay sonra havalar biraz serinleyince denemişler hastane çıkışının her parçası küçük gelmiş :/ ben de 1 takım daha alsammı diye düşünüyodum ama vazgeçtim sanırım.
Güzelim sen doğumuda Çamlıca hastanesindemi yapıcaksın yoksa sadece kontrolemi oraya gideceksin...
kızlar smdı benm sallanan byyen besıgım var oda benım odamda bıde oturma odası ıcın ev tıpı anakucagı dusnuyorm
Bright Starts Comfort&Harmony Ev Tipi Ana Kucağı Krem Bright Starts ozgebebek.com
boyle bısı sıızn fıkrınız nedır
Kızlar yardım yirmilik dişim çıkıyor ağrıdan duramıyorum ne yapsam ki
Bide kasık(pelvik) ağrım var yürüyemiyorum dönemiyorum yatak da aranız da aynı durum da olan var mı?
evet bu model ve markada cok tercıh edılıyor bılyorm mantık aynı markalar ve ozellkler frkı sadece. baana ıs yerndekiler hdye alcaklar saolsun.
ben gerekli diye dusnuyorm cnku gunluk yatagı dısında bebeklerı nereye bırakıcaz? baska bısı varsa onada bakym benm aklma btek bu geldı
canım bende alıcaktım böyle bişey. ama çok gerekli olur mu değer mi karar veremedim bir türlü. daha uygun fiyatlarada var bu tarz ana kucakları. benim beğendiğimde şuydu..ama daha karar veremedim alsam mı almasam mı diye :44::44:
Casaul Activity Rocker Ana Kuca Mavi, | , | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,Bebek rnle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?