2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
walla canım onu bilemiyorum ama bende de önde gidiyor gelişim bi kaç gün benim o yüzden bi kaç günü ciddiye almıyorum ben satla uyumlu diye düşünüyorum.

hiç takma canım kafana benim 2 hafta geri çıktı gelişimi başka risklerden de söz edildi bence sen içini ferah tut

Kızçeler yatçaz kalkcaz yatçaz kalkcaz kızçemi göreceğim
Bugün görecektik ne güzel şimdi de size yazıyor olacaktım ama olmadı ne yapalım
ah şu meraklı kocalar ahhhhhBugün uyuyup kalmışım,eşim uyandırdı
Hemen kahvaltımızı yaptık ve pc başına.Geçmişi de okudum.Kızçem de mozart baby
müziğini dinledi.Bir KURAN bir mozart bir bjk marşı karıştı kızanımın aklı
Evi süpüreyim azıcık,eşim yapma ben yaparım diyor ama olmaz ki iyice hantallaşıyorum
otur otur nereye kadar.Ondan gizli dün kurulan kızçemin odasını sileyim
Adamıma katkım olsun.Resmen ev hanımı oldu bir yemek yapmıyor.Bazen mutfağa girmek
istiyor ama sokmuyorum.Çünkü bankada çalıştığım sürece o benden erken geliyordu
Yaklaşık 2 sene kadar hep o yaptıBu ayla beraber hep bebişlerimiz
kilo alacakmış deli gibiYerim ben onun boğumlu bacaklarını.Allah'ım
yüzünü görmeyi,kokusunu duymayı nasip etsin bize ve isteyen herkese versin(amin)

canım usgye göre senin bebeiş iki hafta geriden mi gidiyor ilerden mi. benim bildiğim önemi olan sat göre usg 24den sonra bebeğin gelişimine göre hesaplıyor benimkinin gelişi geri ya şimdi usgye bakarsak ben 43. haftada doğrururm

amınn ınsl cnm benım yaaaaaaa

bızde cıkıyoruz paşamla MUTFAGI TOPLAYIP kur an IMIZI OKUYUPP ark.gıdecegız ınsl saglıcakla kalınn

yarım ınsl gusel haberlerle gelırsın seker

bende kiyamiyorum canim eşime surekli ev işi yaptiginda :) bazen kziyorum yap tabiki tek benim cocugum degil diye sonrada üzülüyorum vs vs :)) ama biraz idare edecekler az kaldi zaten .

amin canim inşallah Allah her isteyene nasip etsin .

tünaydın herkese,,,

uykusuzum,halsizim,yorgunum.
tam uyudum komşuların birinden tak tak ses geliyor.gece gece.neyse dedim kalktım dolaştım evde biraz ses kesildi.
tekrar yattım uyumaya çalışırken bir başka komşu eşiyle kavga ediyor ses yatak odamda.çıldırıcim sesle uyanınca kalp atışım tavan yaptı.bu sefer uyuyamadım sabaha kadar bir sağa bir sola döndüm kaç saat uyudum bilmiyorum.kalktım işe geldim ama sersem gibiyim.
havada pek sıcaktı gece.şimdi de öyle.

sizi antalya tarafına transfer etmemiz mümkün mü?

bende öyleyim.uykusuzluk mahfediyor.bir de komşu gürültüsü

ben de giydireceğim.aldım küçülenleri yıkadım,ütüledim.
ne olcak ki .alt tarafı kaç kez giyilmiştir.

o yanmayı be n maden suyuyla geçiriyorum.alev topu var sanki midemde nasıl birşey anlatamam.ilaç kullanmamaya çalışıyorum.
o tursulara konan taş gibi olan limon tuzuydu sanırım , bu ev tuzuna benziyo taneleri daha iri canım ,

3 çorba kaşıgı tuz 1 paket karbonat .
kaya tuzu veya iri tuz dedikleri olsa gerek...

kızlar paşama callou dinletiyorum bende izliyorum valla bi sakin ki anlatamam sessiz sesiz dinliyo yavrucakk

Resmiyette sata göre veriliyor cnm :)

Aynı şekilde uyuyamıyorum heryerim ağrıyo özellikle sırtım,belim dinlenemiyorum resmen ayaklarım okadar şişiyorki kaldırmıyorum yürürken resmen sürüyorum

günaydin güzel annelerrr

sabahin körü-nde kalktik işe geldikk , uyanmaya çalışıyoruz :122:

sizler naslisiniz , ayaklarimin şişmesiyle başim belada ne yapicam bilmiyorum

Yalnız değilsin benimde ayaklarım çok şişiyor malesef kütük gibi 40 numara ayakkabı giymeye başladım bilek denen bişey kalmadı ayakla aynı hizada

bekliyoruz bebegım haberlerınızı ayrıca aylız cok guzel bıısım bence cokda sırın bı kızın olcak

canım masallah ogluna:) ohh oda derdi hepimizi sardı::) mobılyalar hazır ama ufak suslemeler var cıbınlık duvar rafları oyuncklar flan:)
seker ııcın gecmıs olsn tatlım ama gercekden sen ne yceksın? ara ogunlerde meyve cıkolata yıyorm bende. hayırlısı olsun tatlım saglıklı olsnda oglun erkende dogsa sorn olmaz sıkma canını

ay o mıdemı ekstır benım ya:)
doktor banada sırt ustu yatma dıyor bende cozemedm nedn. bazen yatmak ıstyorm aklma gelıyo donuyom gerı.

ya tabıkıde oyle saglıklı olmıcak dıye bısı yokda ısde onlem. banada doktor yatma dedi bazen cnm cok ıstyoır ama dınlıyorm donyorm hemen bide bebişlerin hic sevmedgi poziyonlrdanmıs bu sırt ustu durumu

kızlar ıyı guzel gunler herkese:) tam pcnın basına otrudum baabmız telfn acdı gelyomus yemek yemeye ben onu bı yedrym gonderym gelcm gene opuyorz oglumla hepnızı:)

2 gün ara ile lekelenme tarzı kanamalarım oluyo.. Gecen günkünde ağrı yoktu bu sefer ağrı da var.. Evde değiliz istanbul a gelmiştik 2 haftalığına.. Artık bugün doktora gidicem nereyi bulursak.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Hoşçakalın

evet canim kayatuzu .

canım yaa inşallah ciddi bişey değildir...çok geçmiş olsun ..iyi haberlerle gel..

Canım öncelikle sana tavsiyem 6 öğün beslen ben öyle yapıyorum.(insülin direncim vardı hamiş kalınca insülin almaya başladım.)
aralarda meyva yiyebilirsin yanına yoğurt veya süt alırsan şekerini dengelersin.
Tam buğday ekmeği ye hatta tuzsuz olsun tuzuda azaltki tansiyonunda çıkmasın.
Banada dr şekerle alakalı su fazlalığı dedi tuzda su tutturuyor vücutta biliyosun.
2,5 saatten fazlada aç kalma yatarken ya süt iç yada ayran içip yat hem iyi uyursun hem gece şekerini dengelersin.
Şimdilik tavsiyelerim bunlar ama düzenli yemek yediğinde ve havuç patates ekmek makarna pilav bunların hepsini bir arada yemezsen şekerin dengelenir.
Mesela ben patates varsa o öğün ekmek yemiyorum.dengeliyorum.
Diyetisyenime gece tuvalete kalktığımda çok acıkmış oluyorum dedim oda ya süt ayran yada yoğurt ye dedi yiyemezsen 2 ceviz 3 tane de kayısı ye yada 1 dilim ekmek ve peynir ye dedi.

Kızlar tansiyona limon iyi geliyor. Ama abartmayın yarım limon bir ara öğün yerine geçiyomuş fazlada alırsak şekeri çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…