walla canım onu bilemiyorum ama bende de önde gidiyor gelişim bi kaç gün benim o yüzden bi kaç günü ciddiye almıyorum ben satla uyumlu diye düşünüyorum.aaaa benim sat ile usg arasında 2 hafta olduğuna göre benim son haftam mı o zaman oleyy :) ama ben devam etmeyi planlıyorum 37/ye kadar devam etmeyi planlıyorum doktorum izin verirse tabi, ama gerçi burda şöle bi durum çıkıyor, benim 2-3 haftam boşa gitrmiş oluyor, çünkü usg ye göre 29 iken sata göre 31 'im, dolayısıyla doğumdan sonra 2 haftam kayıp olmuyor mu ? ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?
GUNAYDINLAR BIR SURU YAZDIM GITTIGERI BASTAN YAZIYORUM SIMDIKK
gece 12 gıbı yattık pşam uygun bır konum bulamadı bende gerı kaltım dolandım bıraz paşam yerlesınce yattım zorda olsa uykuya daldıkkve gece 2,28 de uyandık kostur kostur dusenlı bır skeılde wc yee sonra sbhda babamıza kurdugumuz alarmları kapatıp uyumusuz kı babamızın alarmına kalktık kostur kostur cay yaptık ee tabı bısde yıcez dımı ama az atıstırıp yattık geri 10 dakı alarma kalktkk babamız aksama karabük e gıdıyor iş için yarıngece gelıcekmıss:26:hayırlısı sımdıden ozledık onuu aksama ark.besık katalognu getırecek ve beyenecegız nınsl veee hopp paşamın yatagıı heeh
hayırlısı bakalımm sımdı kahvalt edıp st 1 gıbı ark.KUR AN okumamaız var ınsll ona gıdecegızzzhersey guze olucak ınsallhhh bu aradagece ruyamda annemlerdeydım ve bagımızdan babam sıyah uzum toplamıs bır suru bır yedım bır yedım hayılrısı ınsl yıyerek uyandım ama aklımda üzümlerr hala hayırlısıı
ohh hayılrı haberler ınsl cnm bnmm
aynen kıyafet dısında pek bırsey yok amann saglıkla dogsunda doguncada alırız tekk dımı amaaa
bekle bekle cnm ya ben bu ay acıl gıtım ıcın yanız gıttım buruk gıtım o yusden sen bekle aman deyımm esım halen de dıyor bu gıttıgmızde senn ekranı kapatıcam sende goremıcesın dıyeeıcıne kaymus adamın ayolll
Delirdi bunlar iyice kuzum en sonunda diyeceğim al doğur bari diye
Ne merak ne merak
günaydın anneler :) dün bebişimi görmeye gittim. boyu bir hafta ileride, kilosu bir hafta geride çıktı.. hep böyle çıkıyor üzüldüm. doktorum her bebek 3500 -4000 gr doğacak diye bişey yok seninkide 3100-3200 falan doğacak normal dedi. uzun boylu zayıf bi kızım olacak. iki gündür çok hareketli kızım çok mutlu ediyor beni. hepimizin sağlıkla doğum yaptığı günleri görelim anneler...
dıyorum ya o gun acıl gıtımı bılıyo rp.tesı gunu bızımde randevu cuma dıı e nıye 4 gun beklmmedınız benı oglunla bırlık olduunuz dedıı:26:bende bır daha randevuda ekranı kapatıcam dedı abayagı tırıp yaptı paşam la bana ee bısde sen bıın ddık paşam la guldukkGUNAYDINLAR BIR SURU YAZDIM GITTIGERI BASTAN YAZIYORUM SIMDIKK
gece 12 gıbı yattık pşam uygun bır konum bulamadı bende gerı kaltım dolandım bıraz paşam yerlesınce yattım zorda olsa uykuya daldıkkve gece 2,28 de uyandık kostur kostur dusenlı bır skeılde wc yee sonra sbhda babamıza kurdugumuz alarmları kapatıp uyumusuz kı babamızın alarmına kalktık kostur kostur cay yaptık ee tabı bısde yıcez dımı ama az atıstırıp yattık geri 10 dakı alarma kalktkk babamız aksama karabük e gıdıyor iş için yarıngece gelıcekmıss:26:hayırlısı sımdıden ozledık onuu aksama ark.besık katalognu getırecek ve beyenecegız nınsl veee hopp paşamın yatagıı heeh
hayırlısı bakalımm sımdı kahvalt edıp st 1 gıbı ark.KUR AN okumamaız var ınsll ona gıdecegızzzhersey guze olucak ınsallhhh bu aradagece ruyamda annemlerdeydım ve bagımızdan babam sıyah uzum toplamıs bır suru bır yedım bır yedım hayılrısı ınsl yıyerek uyandım ama aklımda üzümlerr hala hayırlısıı
ohh hayılrı haberler ınsl cnm bnmm
aynen kıyafet dısında pek bırsey yok amann saglıkla dogsunda doguncada alırız tekk dımı amaaa
bekle bekle cnm ya ben bu ay acıl gıtım ıcın yanız gıttım buruk gıtım o yusden sen bekle aman deyımm esım halen de dıyor bu gıttıgmızde senn ekranı kapatıcam sende goremıcesın dıyeeıcıne kaymus adamın ayolll
Delirdi bunlar iyice kuzum en sonunda diyeceğim al doğur bari diye
Ne merak ne merakama ıcım hep burukdu yaa ılk kez yanlıs gıtım i ya onsuz paşam la ılgılı seylerı paylasmak uzuyor benı her tekmesınıoda gorsun doysun ekmelere dıyorum ınsll her aksam o yusden acıyorum gobısı paşam dıyorum basla olum sovuna paşam baslıyor babamız cosuyor ınsll ucagımıza alacagımız gun yakındı safak 58----ordu
bu arada benım gobsımdekı cızgı gobı s delıgıme ulasmı dun baktımdasızınkıne durumdaaa:44:
aaaa benim sat ile usg arasında 2 hafta olduğuna göre benim son haftam mı o zaman oleyy :) ama ben devam etmeyi planlıyorum 37/ye kadar devam etmeyi planlıyorum doktorum izin verirse tabi, ama gerçi burda şöle bi durum çıkıyor, benim 2-3 haftam boşa gitrmiş oluyor, çünkü usg ye göre 29 iken sata göre 31 'im, dolayısıyla doğumdan sonra 2 haftam kayıp olmuyor mu ? ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?
amınn ınsl cnm benım yaaaaaaaKızçeler yatçaz kalkcaz yatçaz kalkcaz kızçemi göreceğim
Bugün görecektik ne güzel şimdi de size yazıyor olacaktım ama olmadı ne yapalım
ah şu meraklı kocalar ahhhhhBugün uyuyup kalmışım,eşim uyandırdı
Hemen kahvaltımızı yaptık ve pc başına.Geçmişi de okudum.Kızçem de mozart baby
müziğini dinledi.Bir KURAN bir mozart bir bjk marşı karıştı kızanımın aklı
Evi süpüreyim azıcık,eşim yapma ben yaparım diyor ama olmaz ki iyice hantallaşıyorum
otur otur nereye kadar.Ondan gizli dün kurulan kızçemin odasını sileyim
Adamıma katkım olsun.Resmen ev hanımı oldu bir yemek yapmıyor.Bazen mutfağa girmek
istiyor ama sokmuyorum.Çünkü bankada çalıştığım sürece o benden erken geliyordu
Yaklaşık 2 sene kadar hep o yaptıBu ayla beraber hep bebişlerimiz
kilo alacakmış deli gibiYerim ben onun boğumlu bacaklarını.Allah'ım
yüzünü görmeyi,kokusunu duymayı nasip etsin bize ve isteyen herkese versin(amin)
Kızçeler yatçaz kalkcaz yatçaz kalkcaz kızçemi göreceğim
Bugün görecektik ne güzel şimdi de size yazıyor olacaktım ama olmadı ne yapalım
ah şu meraklı kocalar ahhhhhBugün uyuyup kalmışım,eşim uyandırdı
Hemen kahvaltımızı yaptık ve pc başına.Geçmişi de okudum.Kızçem de mozart baby
müziğini dinledi.Bir KURAN bir mozart bir bjk marşı karıştı kızanımın aklı
Evi süpüreyim azıcık,eşim yapma ben yaparım diyor ama olmaz ki iyice hantallaşıyorum
otur otur nereye kadar.Ondan gizli dün kurulan kızçemin odasını sileyim
Adamıma katkım olsun.Resmen ev hanımı oldu bir yemek yapmıyor.Bazen mutfağa girmek
istiyor ama sokmuyorum.Çünkü bankada çalıştığım sürece o benden erken geliyordu
Yaklaşık 2 sene kadar hep o yaptıBu ayla beraber hep bebişlerimiz
kilo alacakmış deli gibiYerim ben onun boğumlu bacaklarını.Allah'ım
yüzünü görmeyi,kokusunu duymayı nasip etsin bize ve isteyen herkese versin(amin)
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
günaydın kızzlarr
2 akşamdır hiç uyyamıyorum
geceler kabus oldu
uykum kaçıyo ve artık baya zorlmaya başladı göbüşüm bebişim=)
bende erkenciyim bu sabahhh
bizimde bebiş odamız inşallah bu hafta içi geliceek , evi komple kaldırdık yerleştirdik resmeeenöldüm yorgunluktan
gece benim heryerim agrıyo sizde agrı sızı oluyor mu
bacaklarım ve belimle beraber sırtımm agrıyoo cokkk
:26:
gecmişe bakamadım gene kimbilir ne inciler paylaşılmıştır biraz bakarım
hayırdır neden yatıyorsun? Erken dogum riskin mi var?
hersey zamanı gelince oluyor canını sıkmaa
bende doğru düzgün kıyafet almadım bu hafta sonu kayınvalidemle cıkıp heralde hastane cıkışı canta filan alıcaz....
bu arada o kadar cok kıyafet geldi ki hep küçülenleri saklamışlar hep de yepyeni kıyafetler
bazıları giydirmez ama ben giydiririm .
günaydın kızlarrrr öpüyorum hepiniziiii
şişmelerden bahsetmişsiniz kızlar maden sularının içindede tuz varmış oda şişlik yapıyormuş haberiniz olsun dikkatli kullanın..
benim daha ödem yok ama ayaklarımı yere çok sallandırırsam şişme oluyo bende o yüzdem bilgisayar kasasının üstüne koyuyorum
bendede çok mide yanması var nasıl fena bişey anlatamam boğazım hep alev alev
kaya tuzu veya iri tuz dedikleri olsa gerek...o tursulara konan taş gibi olan limon tuzuydu sanırım , bu ev tuzuna benziyo taneleri daha iri canım ,
3 çorba kaşıgı tuz 1 paket karbonat .
Arkadaşlar hepinizi Allah bir avazda kurtarsın öncelikle, çok uzun zamandır takip ediyorum ama birkaç kez yazmıştım sadece, bizim de Allah nasip ederse oğlumuz geliyor :) sayenizde bir çok şey öğrendim, Allah razı olsun. Benim kafamı karıştıran şu doğum izni olayları, detaylı okuyabileceğim beni yönlendirebileceğiniz bir link varsa yardımcı olabilir misiniz ? Benim sat ile usg tutmuyor çünkü, nasıl neye göre hareket edeceğim ve prosedür nasıl ilerliyor ?
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)
günaydın kızzlarr
2 akşamdır hiç uyyamıyorum
geceler kabus oldu
uykum kaçıyo ve artık baya zorlmaya başladı göbüşüm bebişim=)
bende erkenciyim bu sabahhh
bizimde bebiş odamız inşallah bu hafta içi geliceek , evi komple kaldırdık yerleştirdik resmeeenöldüm yorgunluktan
gece benim heryerim agrıyo sizde agrı sızı oluyor mu
bacaklarım ve belimle beraber sırtımm agrıyoo cokkk
:26:
gecmişe bakamadım gene kimbilir ne inciler paylaşılmıştır biraz bakarım
günaydin güzel annelerrr
sabahin körü-nde kalktik işe geldikk , uyanmaya çalışıyoruz :122:
sizler naslisiniz , ayaklarimin şişmesiyle başim belada ne yapicam bilmiyorum
bu akşam babişkomuz erkenden geldi bizde hemen kapattık bilgisayarı... mamamızı yedik sonra attık kendimizi dışarı... sahilde babamız model arabasını sürdü bizde yürüdük biraz... sonra da markete gidip alışveriş yaptık... şimdi geldik evimize... yarın da doktor kontrolümüz var çok özledik Ayliz'imizi... hayırlı haberlerle dönelim inşallah...
slmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
birde suyun çok fazla buda tehlike dedi erken doğuma yol açabilir dedi...sinir oldum ya su az olur erken doğum ,fazla olur erken doğum bu ne yaa(yani anlıcanız bu iki ay çikolata,tatlı,hamurişi,pilav ,makarna yok hatta tatlı meyve bile yeme dedi...
eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
şişlik için aslında yarın limonu bir bardak suya sıkıp içmek çok faydalıymış yeni doğum yapan bi arakadaşım anlattı arada yapıyordum gece yatmadan sabaha balon sönmüş gibi kalkıyordum diyor. ama çok da tavsiye etm,yor kanı sulandırdığı için ilk başlarda düşük riskine sonra ki aylarda ise erken doğuma neden olabiliyormuş.
birde ben her akşam ayaklarımı tavana dikip 1 saat felan yatıyordum ama şimdi herkes burda sırt üstü yatma bebeğe zararlı deyince bıraktım haftaya doktoruma soracağım eğer yat bişey olmaz derse öyle yapacağım oda şişliklere iyi geliyordu.
aman yaaa o zarar bu zarar ee napcaz bizz...geçen yengeme sordum oda 4 sene oldu doğum yapalı..sen sırt üstü yatarmıydın diye evet zaten hep sırt üstü yatardım dedi karnım büyüyünce yan yatmak zorlaştı dedi...allaha şükürde yiğenim turp gibi doğdu..acaba bizler çokmu takıyoruz bilmiyorum...doktorlarda bi garip ona yok buna yok..
tünaydın herkese,,,
uykusuzum,halsizim,yorgunum.
tam uyudum komşuların birinden tak tak ses geliyor.gece gece.neyse dedim kalktım dolaştım evde biraz ses kesildi.
tekrar yattım uyumaya çalışırken bir başka komşu eşiyle kavga ediyor ses yatak odamda.çıldırıcim sesle uyanınca kalp atışım tavan yaptı.bu sefer uyuyamadım sabaha kadar bir sağa bir sola döndüm kaç saat uyudum bilmiyorum.kalktım işe geldim ama sersem gibiyim.
havada pek sıcaktı gece.şimdi de öyle.
sizi antalya tarafına transfer etmemiz mümkün mü?
bende öyleyim.uykusuzluk mahfediyor.bir de komşu gürültüsü
ben de giydireceğim.aldım küçülenleri yıkadım,ütüledim.
ne olcak ki .alt tarafı kaç kez giyilmiştir.
o yanmayı be n maden suyuyla geçiriyorum.alev topu var sanki midemde nasıl birşey anlatamam.ilaç kullanmamaya çalışıyorum.
kaya tuzu veya iri tuz dedikleri olsa gerek...
Yalnız değilsin benimde ayaklarım çok şişiyor malesef kütük gibi 40 numara ayakkabı giymeye başladım bilek denen bişey kalmadı ayakla aynı hizada
2 gün ara ile lekelenme tarzı kanamalarım oluyo.. Gecen günkünde ağrı yoktu bu sefer ağrı da var.. Evde değiliz istanbul a gelmiştik 2 haftalığına.. Artık bugün doktora gidicem nereyi bulursak.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Hoşçakalın
slmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
birde suyun çok fazla buda tehlike dedi erken doğuma yol açabilir dedi...sinir oldum ya su az olur erken doğum ,fazla olur erken doğum bu ne yaa(yani anlıcanız bu iki ay çikolata,tatlı,hamurişi,pilav ,makarna yok hatta tatlı meyve bile yeme dedi...
eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?