2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm kizlar biz geldik minnosumla maasallah bayagi kaynatmisiniz korse konusunu bende dusunuyordum nasila alsam diye bir arkadasim delikli korse al hic terletmiyor kullanimi cok rahat demisti bakalim bulabilirsem bende oyle alicam. Happymother hayirli haberlerle donersin ins canim ayaklarini yuksek tutmaya calis kanamayi kesmeye yardimci oluyormus

Şaka yapıyorsunuz diye düşünüyorum. Ya da babanızın düşük tansiyonu var. Çünkü yüksektansiyon için tuzlu ayran kesnlikle verilmediği gibi soda da hipertansiyon hastlarına içindeki sodyum miktarından ötürü asla tavsiye edilmez. Normalde gebelere son bir ay soda içmemelerini de söyler profesörler hatta. :)

kızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum 11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...

babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkk sonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına

size kocaman göbekli halimi gösteriyim bide korkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter

geçmiş olsun... istersen ilk sayfadan arkadaşlarımızın gittiği hastanelere bakabilirsin... belki bulunduğun bölgeye yakın bi hastane ve doktor vardır... daha emin gidersin tavsiye edilince sanırım... korkma önemli bişey yoktur inşallah... dualarım seninle...

canım idrar yolları enfeksiyonu olabilir ilaç kuanınca geçiyo arkadaşımın olmuştu içini ferah tut

hayır yuksek tansıyon hastası , şaka yapmiyorum , hazir ayranlarda tuz oranı cok yuksek , bizim evimizde hazir yorgurt - ayran tüketilmez , ev yogurdundan yapilan ayranda tuz yok. sıcak havalarda özelliklesoda ayran içtiginde düzenliyor bizzat sahit olduk yillardir bu sekilde :) kişiden kişiye değişikr belki , babamin takibini yapan doktorda prof. memorial hast.de , her doktorun görüşü farklı . proflar yillarca kalp hastalarina tereyag yemeyin dediler şimdide iyi imiş düzenli tüketin diyolar. :) olabiliyor doktordan doktora.

Anaaaaaaa kız bir an kendimi gördüm resimde bende aynı sana benziyorum

Cnm çok güzel haberler almışsın ohhhhh inşallah normal olur doğumun tabi hepimizin böylelikle kilolar daha hızlı gider fışşşşt diye.

ohh , gözün aydin canim :)) hayirlisi ile inşallah hepimiz bebişlerimizi aliriz kucagimiz ,

resmi koyman iyi olmus c.tesi için kendimi hazirlamiş oldum :))) ama o kadar koca göbekli değilsin annesi :82: sen beni gör tosuncuk dio herkes

teşekkür ederiz kızlar demekki hamileliğin ortak özelliği "ŞİŞKO" olmak bu melekler için herşeye değer...

ay canım maşalahınız var rabbim nazardan saklasın bu bacak boyu beni de çok düşündüro geriden geliyo benimki ama sana göre baya geri benimki 35 cm çıkıyo aynı haftadayız kilomuz 1200 bana da ua et olur mu bir dahakine güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Bacak boyu ne oluyor benim bebişte 27 haftalık 1.013 gr boyuda yaklaşık 35 cm civarı.

biliyorum ama korkulucak bişey yok... yani doktorum bugün detaylıca anlattı bana... bizler bacak boyu geriden geliyor dediğimizde insanlar kendi bedenleriyle kıyaslıyorlar, atıyorum 70 cm beden boyuna 60 cm bacak boyu gibi algılıyolar diyo... öyle değil aslında milimetre bile olmayan kısalık bunlar... bebek doğduğunda o kısalığı herhangi biri farkedemez bile dedi doktorum... bu genelde genetik olur, anne baba kısaysa bebekte boyu kısa olacaktır çok anormal karşılamamak lazım... bacak boyu kısa demek bedeni uzun bacakları kısa demek değildir dedi doktorum... o yüzden lütfen içini ferak tut korkulacak bişey yok... sende söylemiştin eşim de ben de kısa boyluyuz demiştin... hayatını etkileyecek bi durum olmayacak emin ol...

gozunaydin canim kizceni gordun icin rahatlamistir maasallah diyelim ikinizede

bu arada kızlar unutmadan ekliyim... ben geceleri sola dönük yatıyorum ama sonra uyandığımda bi bakıyorum sırt üstü dönmüşüm... tekrar sola dönüyorum... bunu doktoruma sordum... sırt üstü yattığımızda bebeğe oksijen gitmiyomuş... sola dönük yatamıyosan sağa dönük uyu ama yan yat mutlaka dedi... eğer sırtüstü yatarsan siz müdahale edin dedi eşime... o da yastık dayıycam sırtına hocam söz dedi

hastaneyi de gezicektim ama ne gariptir ki boş oda yok dedi doktorum şu an... bi dahaki geldiğinde mutlaka hatırlat dedi... peki didim...

evet canım haklısın ben de birilerine söyliyim o zaman hediye alırlar belki :))

bana 3 tane hastane çıkışı geldi hediye :)))

masallah baya girmedim 800 sayfa birden ilerlemissiniz artik sondan biraz okurum allah simdiden tum anne adaylarina rahat ahamilelik ve rahat dogum nasip etsin

amin canım cümlemize

ya amin, keşke çıksa şu izin (((

inşş. canım benimm, valla doğum izni 6 aya çıksın süt izni, çocuğun eğitimi istihdamı vs garantisini verebilsinler ben 4 beş hatta altı tane bile doğururum seve seve

ben onu mersin sıcağında çok yapardım ağustos ortasında resmen titretirdi beni ama hamilrlikte çekiniyorum karıştırmaya

ben bugün açık ayakkabıyla geldim zaten yanıyorum iki gündür sıcaktan tansiyonum çıkıyor

kesinlikle bulaşık makinesi yangında ilk kurtarılacaklardan :))) şimdiden güle güle kullan

çok akıllıca ben de bir sorayım ama allah tabi hayırlısıyla bozmasın planlarımızı

ya ben pazar günü full sporluydum ayaklarım o kadar şişti ki ayakkabılar vurdu ((

canım benimki de aynı durumda, dr alt çizgide gidiyor ama normal doum için iyi dedi boyunu bir türlü söylemedi ölçememiştiöncekinde, ben de zeka gelişimi normal olsun da zayıflığı sıkıntı değil diye düşünüyorum, ben de çok zayıf doğmuşum şimdi tosuncuğun önde gidenyim ee zekam da fena sayılmaz p

sata göre yapıyorlar canım

doğum sonrasına kalır sadece geç çıkmış olursun bence dayanabilirsendahaavantajlı

canım geçmiş olsun bence bol dinlen fazla ayakta durma en kısa zamanda da dr ne bak

nasıl yani limıonda kalori mi varmış ( yıkıldııımmm

maaşallah maaşallah maaşallah 41,5 kere,

bende genelde sola donuk yatiyorum devamli ama gece her uyandigimda sirtustu uyaniyorum farkinda olmadan donuyorum kocam uyanipta farkina varirsa bazen o uyandirip diyor yan tarafina don diye

inşallah canım benim de randevum haftaya çarşamba bakalım ne olacak bu sefer

inşallah önemli bişi yoktur canım. hayırlı haberlerle dönersin inşallahhh.

gözünüz aydın maşallah aylizine senin çok göbüşün çıkmamış diyorlar bana annemler ablam falan oysa 12 kilo aldım bende senin göbüş baya belli maşallahh

cnm gecmıs olsun. bencde bı doktora gorun derım.dularımız senınle

cnm gercekden cok sevndm super haberler almıssın darııs basımıza.
tontıs anne senı hepmızı gıbı cok tatlı gornyosun

bencede yarım guzel anlatımıs deragun uzme kendını.
inşallah canım benim de randevum haftaya çarşamba bakalım ne olacak bu sefer

ınsallah hersey yoluna gırcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…