2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Evet var ama ne kadar bilemiyorum.Diyetisyenimin ve diyabet dr umun söylediğini yazdım.

canım yaa gerçekten tavsiyelerin çok işime yarıcak..Allahtan çok ciddi bir şey yok ama dikkat et dedi..bende dikkat etmeye çalışıcam..bide sen yiyosun galiba pilav makarna ama anladığım kadarıyla birlikte yemiyorsun...bende az da olsa yiyebilirmiyim acaba?

oyy kuzum çok tatlı olmuşsun maşallah kızçenle sana:)) iyi haberlerle gelmene sevindim...inşallah herkesler böle güzel haberler verirler bizlere...

kızlar bu ne scıak agzımın ıcıne butun soguk seylerı dokesım dondurma stoklarını erıtesım var
gece klma acckdm nerdeyse.
nasl gecck bu yazz!!

Allah'ım ne güzel haberler bunlar böyle maşallah hem sana hem kızçene
Ben de bugün yazıyor olacaktım ama kısmet işte perşembeye ne kaldı ki şunun şurasında
Kocaman öpüyorum kızçeniiiiii

ne güzel iyi haberlerle geldin çokk sevindin güzelim ayy çok güzel çıkmışın canım

Biz geldikkkkk kıpraşık Trakyalı kızçemle
Çok oynak bu çooookkk aynı anası ve babası gibi olacak
ALLAH'ın izniyle
Evimizi süpürdük,toz aldık,kızçemin oda takımını sildik,dolap
kapaklarını açık bıraktık havalansın diye,ocağa da yemeği koyduk,
birazdan çamaşır asacağız.Kendimizi ödüllendirdik koca bir bardak
türk kahveli süt ve dondurmaAllah'ım ne güzel
bir ödül
yarimmmmm inan ki benim göbiş senden daha fazla hele ki yandan
bakınca pırt diye çıkıyor.Zayıf olanların daha bir pırtlıyor.
Yolda benden önde önde gidiyor
Avmlere girerken 5 ay hep zorluk çekmiştim ama şimdi kimse sormadan
buyrun yandan diyorlar nasıl hoşuma gidiyor nasıl

hepimiz öyleyiz buluştuğunuzda toplu foto eklersiniz artık tontikler

kızlar bu ne scıak agzımın ıcıne butun soguk seylerı dokesım dondurma stoklarını erıtesım var
nasl gecck bu yazz!!

ayy gerçekten bilmiyorum.isyan etmiyorum ama kara kara düşünüyorum,son haftalarda nasıl geleceğim işe diye.şimdiden şişiyorum ben.aşırı sıcak ve nem var.

Bacak boyu ne oluyor benim bebişte 27 haftalık 1.013 gr boyuda yaklaşık 35 cm civarı.

ultrasonda fl (femur length) diye yazan ölçüm canım bacak boyu yani uyluk kemiği.24.haftadan sonra fl ölçümünü 7 ile çarparsan yaklaşık olarak bebeğin boyunu veriyor.

nasl gecck bu yazz!!

ay kız sorma dün okulda çatlıcaktım klima da yok sınıflarda bi de dolmuşla git gel daha bir buçuk ayım var bayılıp kalmazsam iyidir

ay kız ben hala açıklama yapıyorum hamileyim diye :)

çok geçmiş olsun cnm.peki bebeğin hareketleri nasıl.?ağrında varsa mutlaka bence bi dktora görün cnm.inşallah güzel haberlerle dönersin.

Allah'ım ne güzel haberler bunlar böyle maşallah hem sana hem kızçene
Ben de bugün yazıyor olacaktım ama kısmet işte perşembeye ne kaldı ki şunun şurasında
Kocaman öpüyorum kızçeniiiiii

o da seni öptü teyzesi... bide karnındaki arkadaşını tabiikii

benim de 2 hafta geri, yani sat ile usg arasında 2 hafta fark var ve dolayısıyla doktorum dosyasına regli tarihimi değiştirdi, bana söylediği "doğum usg gelişimine göre olur sata göre değil"
izin haklarımın yanmasından korkuyorum da gerçi kim nerden bilecek sat tarihimi :)))
ama bi yerde bir hata var gibime geliyor, doktorumu değiştirdim zaten içime sinmeyen durumlar var die, yeni doktorumla randevum 13 mayısta ve sanırım benim 32 hafta olayı o aralar dolacak, bişiler olcak ya hadi hayırlısı, eski doktor hatalı ilerlettiyse beni yolarımm onu heheh :)

Canım yiyorum tabiki ama 2 kaşık pilavla bir dilim ekmek ancak yanyana geliyo bende ekmek yemiyorum 2 kaşık daha pilav koyuyorum.Düşün 1 tatlı kaşığı reçel 1 dilim ekmeğe eşit.

Canım şimdi bi koşu baktım fl 49.62 mm 26w5d 31.6% şimdi hangi sayı baz alınacak.

sevgili temmuz anneleri bebeğimin beşiği için 1 pike takımı 1 tane de nevresim takımı var ama ben bi de korumalı uyku setine ihtiyaç olacağını düşünüyorum sizler aldınız mı hangi markayı modeli önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…