bana 3 tane hastane çıkışı geldi hediye :)))
amin canım cümlemize
ya amin, keşke çıksa şu izin(((
inşş. canım benimm, valla doğum izni 6 aya çıksın süt izni, çocuğun eğitimi istihdamı vs garantisini verebilsinler ben 4 beş hatta altı tane bile doğururum seve seve
ben onu mersin sıcağında çok yapardım ağustos ortasında resmen titretirdi beni ama hamilrlikte çekiniyorum karıştırmaya
ben bugün açık ayakkabıyla geldim zaten yanıyorum iki gündür sıcaktan tansiyonum çıkıyor
kesinlikle bulaşık makinesi yangında ilk kurtarılacaklardan :))) şimdiden güle güle kullan
çok akıllıca ben de bir sorayım ama allah tabi hayırlısıyla bozmasın planlarımızı
ya ben pazar günü full sporluydum ayaklarım o kadar şişti ki ayakkabılar vurdu((
canım benimki de aynı durumda, dr alt çizgide gidiyor ama normal doum için iyi dedi boyunu bir türlü söylemedi ölçememiştiöncekinde, ben de zeka gelişimi normal olsun da zayıflığı sıkıntı değil diye düşünüyorum, ben de çok zayıf doğmuşum şimdi tosuncuğun önde gidenyim ee zekam da fena sayılmazp
sata göre yapıyorlar canım
doğum sonrasına kalır sadece geç çıkmış olursun bence dayanabilirsendahaavantajlı
canım geçmiş olsun bence bol dinlen fazla ayakta durma en kısa zamanda da dr ne bak
nasıl yani limıonda kalori mi varmış( yıkıldııımmm
maaşallah maaşallah maaşallah 41,5 kere,
canım yaa gerçekten tavsiyelerin çok işime yarıcak..Allahtan çok ciddi bir şey yok ama dikkat et dedi..bende dikkat etmeye çalışıcam..bide sen yiyosun galiba pilav makarna ama anladığım kadarıyla birlikte yemiyorsun...bende az da olsa yiyebilirmiyim acaba?
Canım öncelikle sana tavsiyem 6 öğün beslen ben öyle yapıyorum.(insülin direncim vardı hamiş kalınca insülin almaya başladım.)
aralarda meyva yiyebilirsin yanına yoğurt veya süt alırsan şekerini dengelersin.
Tam buğday ekmeği ye hatta tuzsuz olsun tuzuda azaltki tansiyonunda çıkmasın.
Banada dr şekerle alakalı su fazlalığı dedi tuzda su tutturuyor vücutta biliyosun.
2,5 saatten fazlada aç kalma yatarken ya süt iç yada ayran içip yat hem iyi uyursun hem gece şekerini dengelersin.
Şimdilik tavsiyelerim bunlar ama düzenli yemek yediğinde ve havuç patates ekmek makarna pilav bunların hepsini bir arada yemezsen şekerin dengelenir.
Mesela ben patates varsa o öğün ekmek yemiyorum.dengeliyorum.
Diyetisyenime gece tuvalete kalktığımda çok acıkmış oluyorum dedim oda ya süt ayran yada yoğurt ye dedi yiyemezsen 2 ceviz 3 tane de kayısı ye yada 1 dilim ekmek ve peynir ye dedi.
Kızlar tansiyona limon iyi geliyor. Ama abartmayın yarım limon bir ara öğün yerine geçiyomuş fazlada alırsak şekeri çıkarıyor.
kızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...
babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkksonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına
size kocaman göbekli halimi gösteriyim bidekorkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter
Eki Görüntüle 699361 Eki Görüntüle 699368
Evet var ama ne kadar bilemiyorum.Diyetisyenimin ve diyabet dr umun söylediğini yazdım.
kızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...
babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkksonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına
size kocaman göbekli halimi gösteriyim bidekorkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter
kızlar biz geldikkkkk
kızlar bu ne scıak agzımın ıcıne butun soguk seylerı dokesım dondurma stoklarını erıtesım var
gece klma acckdm nerdeyse.
nasl gecck bu yazz!![/QUOTE
sorma iki gündür menopozlular gibiyim ateş basıyor sıcaktan tansiyounm oynuyor, böyle giderse yandıkkk(
ohh , gözün aydin canim :)) hayirlisi ile inşallah hepimiz bebişlerimizi aliriz kucagimiz ,
resmi koyman iyi olmus c.tesi için kendimi hazirlamiş oldum :))) ama o kadar koca göbekli değilsin annesi :82: sen beni gör tosuncuk dio herkes
kızlar bu ne scıak agzımın ıcıne butun soguk seylerı dokesım dondurma stoklarını erıtesım var
nasl gecck bu yazz!!
Bacak boyu ne oluyor benim bebişte 27 haftalık 1.013 gr boyuda yaklaşık 35 cm civarı.
nasl gecck bu yazz!!
sorma iki gündür menopozlular gibiyim ateş basıyor sıcaktan tansiyounm oynuyor, böyle giderse yandıkkk(
Biz geldikkkkk kıpraşık Trakyalı kızçemle
Çok oynak bu çooookkk aynı anası ve babası gibi olacak
ALLAH'ın izniyle
Evimizi süpürdük,toz aldık,kızçemin oda takımını sildik,dolap
kapaklarını açık bıraktık havalansın diye,ocağa da yemeği koyduk,
birazdan çamaşır asacağız.Kendimizi ödüllendirdik koca bir bardak
türk kahveli süt ve dondurmaAllah'ım ne güzel
bir ödül
yarimmmmm inan ki benim göbiş senden daha fazla hele ki yandan
bakınca pırt diye çıkıyor.Zayıf olanların daha bir pırtlıyor.
Yolda benden önde önde gidiyor
Avmlere girerken 5 ay hep zorluk çekmiştim ama şimdi kimse sormadan
buyrun yandan diyorlar nasıl hoşuma gidiyor nasıl
2 gün ara ile lekelenme tarzı kanamalarım oluyo.. Gecen günkünde ağrı yoktu bu sefer ağrı da var.. Evde değiliz istanbul a gelmiştik 2 haftalığına.. Artık bugün doktora gidicem nereyi bulursak.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Hoşçakalın
Allah'ım ne güzel haberler bunlar böyle maşallah hem sana hem kızçene
Ben de bugün yazıyor olacaktım ama kısmet işte perşembeye ne kaldı ki şunun şurasında
Kocaman öpüyorum kızçeniiiiii
canım usgye göre senin bebeiş iki hafta geriden mi gidiyor ilerden mi. benim bildiğim önemi olan sat göre usg 24den sonra bebeğin gelişimine göre hesaplıyor benimkinin gelişi geri ya şimdi usgye bakarsak ben 43. haftada doğrururm
canım yaa gerçekten tavsiyelerin çok işime yarıcak..Allahtan çok ciddi bir şey yok ama dikkat et dedi..bende dikkat etmeye çalışıcam..bide sen yiyosun galiba pilav makarna ama anladığım kadarıyla birlikte yemiyorsun...bende az da olsa yiyebilirmiyim acaba?
oyy kuzum çok tatlı olmuşsun maşallah kızçenle sana:)) iyi haberlerle gelmene sevindim...inşallah herkesler böle güzel haberler verirler bizlere...
hepimiz öyleyizbuluştuğunuzda toplu foto eklersiniz artık tontikler
ayy gerçekten bilmiyorum.isyan etmiyorum ama kara kara düşünüyorum,son haftalarda nasıl geleceğim işe diye.şimdiden şişiyorum ben.aşırı sıcak ve nem var.
ultrasonda fl (femur length) diye yazan ölçüm canım bacak boyu yani uyluk kemiği.24.haftadan sonra fl ölçümünü 7 ile çarparsan yaklaşık olarak bebeğin boyunu veriyor.
nasl gecck bu yazz!![/QUOTE
ay bas agrısı da cabası kuzum ya.
hepimiz öyleyizbuluştuğunuzda toplu foto eklersiniz artık tontikler
ayy gerçekten bilmiyorum.isyan etmiyorum ama kara kara düşünüyorum,son haftalarda nasıl geleceğim işe diye.şimdiden şişiyorum ben.aşırı sıcak ve nem var.
ultrasonda fl (femur length) diye yazan ölçüm canım bacak boyu yani uyluk kemiği.24.haftadan sonra fl ölçümünü 7 ile çarparsan yaklaşık olarak bebeğin boyunu veriyor.
aynen yandık klma karsısnda geccek gunlerımız artık elektrk faturaları tava:n
ay kız sorma dün okulda çatlıcaktım klima da yok sınıflarda bi de dolmuşla git gel daha bir buçuk ayım varbayılıp kalmazsam iyidir
o sınflarda ne havasız olur ya hatrlıormd aogrenclk yılalrmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?