ay kız ben hala açıklama yapıyorum hamileyim diye :)
bizim topiğin kızları yanıyorrrrrrrrrrrrrrr
sevgili temmuz anneleri bebeğimin beşiği için 1 pike takımı 1 tane de nevresim takımı var ama ben bi de korumalı uyku setine ihtiyaç olacağını düşünüyorum sizler aldınız mı hangi markayı modeli önerirsiniz
Annem dar tshirt giyersen kurtulursun ben bunu öğrendim.
Benim tarzım salaştı ne zaman giyinsem salaş burdan geçer misiniz diyorlar
Hemen göbüşü gösteriyorumAdamım utanmam kalmadı senin diyor
kızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...
babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkksonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına
size kocaman göbekli halimi gösteriyim bidekorkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter
Eki Görüntüle 699361 Eki Görüntüle 699368
sevgili temmuz anneleri bebeğimin beşiği için 1 pike takımı 1 tane de nevresim takımı var ama ben bi de korumalı uyku setine ihtiyaç olacağını düşünüyorum sizler aldınız mı hangi markayı modeli önerirsiniz
Canım yiyorum tabiki ama 2 kaşık pilavla bir dilim ekmek ancak yanyana geliyo bende ekmek yemiyorum 2 kaşık daha pilav koyuyorum.Düşün 1 tatlı kaşığı reçel 1 dilim ekmeğe eşit.
Canım şimdi bi koşu baktım fl 49.62 mm 26w5d 31.6% şimdi hangi sayı baz alınacak.
Canım yiyorum tabiki ama 2 kaşık pilavla bir dilim ekmek ancak yanyana geliyo bende ekmek yemiyorum 2 kaşık daha pilav koyuyorum.Düşün 1 tatlı kaşığı reçel 1 dilim ekmeğe eşit.
Canım şimdi bi koşu baktım fl 49.62 mm 26w5d 31.6% şimdi hangi sayı baz alınacak.
son ayalrda napcaz
korumalı yorgan ve yastıkla bırlıkde takım uyku setı besıgıyle bırlıkde almısdım baanda ekstraa bı nevresım takımı bırde pıke takımı lazım. smdi bız bebıslerın ustunu ortemıcez dımı ztaen yorgan kullanmcaz pıke olurmukı gece kullanmak ıcın yoksa penye battanıyemı?
Kızlar sırt üstü yatarsak vücudumuzdaki en büyük toplardamara rahmimiz baskı yapıyor ve vücuttaki kan akışını engelliyor. Bebişlerimiz de ancak bizim kanımızla beslendiği için amaç bebeğe en fazla kan akışı olacak şekilde yatmak.bekliyoruz bebegım haberlerınızı ayrıca aylız cok guzel bıısım bence cokda sırın bı kızın olcak
canım masallah ogluna:) ohh oda derdi hepimizi sardı::) mobılyalar hazır ama ufak suslemeler var cıbınlık duvar rafları oyuncklar flan:)
seker ııcın gecmıs olsn tatlım ama gercekden sen ne yceksın? ara ogunlerde meyve cıkolata yıyorm bende. hayırlısı olsun tatlım saglıklı olsnda oglun erkende dogsa sorn olmaz sıkma canını
ay o mıdemı ekstır benım ya:)
doktor banada sırt ustu yatma dıyor bende cozemedm nedn. bazen yatmak ıstyorm aklma gelıyo donuyom gerı.
ya tabıkıde oyle saglıklı olmıcak dıye bısı yokda ısde onlem. banada doktor yatma dedi bazen cnm cok ıstyoır ama dınlıyorm donyorm hemen bide bebişlerin hic sevmedgi poziyonlrdanmıs bu sırt ustu durumu
benim de 2 hafta geri, yani sat ile usg arasında 2 hafta fark var ve dolayısıyla doktorum dosyasına regli tarihimi değiştirdi, bana söylediği "doğum usg gelişimine göre olur sata göre değil"
izin haklarımın yanmasından korkuyorum da gerçi kim nerden bilecek sat tarihimi :)))
ama bi yerde bir hata var gibime geliyor, doktorumu değiştirdim zaten içime sinmeyen durumlar var die, yeni doktorumla randevum 13 mayısta ve sanırım benim 32 hafta olayı o aralar dolacak, bişiler olcak ya hadi hayırlısı, eski doktor hatalı ilerlettiyse beni yolarımm onu heheh :)
ben ikeadan aldim pike gibi , akşamlari örtülebilir , hemde yatak ortusu gibi kullanilabilir , gayet güsel.
canım 49.6*7 oda 35 cm felan yapıyor. yandaki 26w5 de de 26 hafta 5 gün oluyor o ölçüme göre
aynen kuzu bende saalas gıyordm bakdm kımse anlamıyor hemen dar bodyleri giyom napym
bıde smdı usutnde beebk resmlı bodyler flan varya meshur sebebını anladm ozellikle vurgulanıyor hamileyim bak hamile baak hamileym diye
Canım güzel haberler almana çok sevindim Allah herkese sağlıklı bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinteşekkür ederiz kızlar demekki hamileliğin ortak özelliği "ŞİŞKO" olmakbu melekler için herşeye değer...
geçen dolmuşta herkes oturuyo ama ben öle bi saklamışım ki karnı zaten de oturduğum için hiç belli değil hamile tşörtlü bi kadın geldi ayakta kaldı ama karnı daha çıkmamış bile minicik benden küçük karnı ne yapcamı bilemedim milletten utandım tam yer vermelik yerdeyim ama vermiyorum tabi millet beni bebeksiz sanıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?