2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
ay kız ben hala açıklama yapıyorum hamileyim diye :)

Annem dar tshirt giyersen kurtulursun ben bunu öğrendim.
Benim tarzım salaştı ne zaman giyinsem salaş burdan geçer misiniz diyorlar
Hemen göbüşü gösteriyorumAdamım utanmam kalmadı senin diyor
 
bizim topiğin kızları yanıyorrrrrrrrrrrrrrr

son ayalrda napcaz


korumalı yorgan ve yastıkla bırlıkde takım uyku setı besıgıyle bırlıkde almısdım baanda ekstraa bı nevresım takımı bırde pıke takımı lazım. smdi bız bebıslerın ustunu ortemıcez dımı ztaen yorgan kullanmcaz pıke olurmukı gece kullanmak ıcın yoksa penye battanıyemı?
 

Annem dar tshirt giyersen kurtulursun ben bunu öğrendim.
Benim tarzım salaştı ne zaman giyinsem salaş burdan geçer misiniz diyorlar
Hemen göbüşü gösteriyorumAdamım utanmam kalmadı senin diyor

aynen kuzu bende saalas gıyordm bakdm kımse anlamıyor hemen dar bodyleri giyom napym
bıde smdı usutnde beebk resmlı bodyler flan varya meshur sebebını anladm ozellikle vurgulanıyor hamileyim bak hamile baak hamileym diye
 

Annem dar tshirt giyersen kurtulursun ben bunu öğrendim.
Benim tarzım salaştı ne zaman giyinsem salaş burdan geçer misiniz diyorlar
Hemen göbüşü gösteriyorumAdamım utanmam kalmadı senin diyor

Ne güzel açıklamana gerek kalmıyor.Ben kapıdan geçmek istemiyorum dediğimde neden diye soruyorlar bana.Bende sağlık sebebiyle diyorum tekrar tuhaf tuhaf bakıyorlar
 


maşallah size
 

ben yaz diye henüz almadim uyku seti , kışa dogru düşünüyorum , yorgan vs
 

canım 49.6*7 oda 35 cm felan yapıyor. yandaki 26w5 de de 26 hafta 5 gün oluyor o ölçüme göre
 

49.62 mm yazan değer 4.962 cm dir .yaklaşık 5 cm.sen de demişsin ya 35 cm bebeğim diye. 5cmx7=35 cm

bana doktor boyunu söylemiyor fl değerinden hesaplıyorum hep

26 week 5 day yazan kısımsa doktora gittiğin gebelik haftası.26 hafta 5 günlükken gitmişsin. yüzdelik kısmı bilmiyorum ama ne demek
 


ben ikeadan aldim pike gibi , akşamlari örtülebilir , hemde yatak ortusu gibi kullanilabilir , gayet güsel.
 
Kızlar sırt üstü yatarsak vücudumuzdaki en büyük toplardamara rahmimiz baskı yapıyor ve vücuttaki kan akışını engelliyor. Bebişlerimiz de ancak bizim kanımızla beslendiği için amaç bebeğe en fazla kan akışı olacak şekilde yatmak.
 

canım hep gerilik aynıysa o döllenme kaynaklıdır benimki sonradan çıkan bi durum bence içini ferah tut
 

Annem dar tshirt giyersen kurtulursun ben bunu öğrendim.
Benim tarzım salaştı ne zaman giyinsem salaş burdan geçer misiniz diyorlar
Hemen göbüşü gösteriyorumAdamım utanmam kalmadı senin diyor

canım ben başımı örtüüğüm şalla önümü kapatıyorum ondan :)
 
canım 49.6*7 oda 35 cm felan yapıyor. yandaki 26w5 de de 26 hafta 5 gün oluyor o ölçüme göre

canım benim dr um bana 30 cmlik bir cetvel kadar düşün dedi:) yani boyu 30 cm Ağırlığı 1000 gr dedi. Ben resimdeki değerlere baktım fl 4.82*7=33.74 yani 34 sayılır.26w0 da .Ağırlıkta 1000 gr yazıyor.Şimdi merak ettim ben bu değerimi doğru kabul etmeliyim drun dediğini mi ?
 
aynen kuzu bende saalas gıyordm bakdm kımse anlamıyor hemen dar bodyleri giyom napym
bıde smdı usutnde beebk resmlı bodyler flan varya meshur sebebını anladm ozellikle vurgulanıyor hamileyim bak hamile baak hamileym diye

geçen dolmuşta herkes oturuyo ama ben öle bi saklamışım ki karnı zaten de oturduğum için hiç belli değil hamile tşörtlü bi kadın geldi ayakta kaldı ama karnı daha çıkmamış bile minicik benden küçük karnı ne yapcamı bilemedim milletten utandım tam yer vermelik yerdeyim ama vermiyorum tabi millet beni bebeksiz sanıyo :)
 
İstanbul'da yarın trafik felç!
İstanbul'da yarın 1 Mayıs kutlamaları için alınacak ulaşım önlemleri açıklandı.
Güncelleme:30 Nisan 2013 13:08
1 Mayıs kutlamaları nedeniyle alınacak önlemler çerçevesinde bazı toplu ulaşım hatları iptal edildi.

Yarın İstanbul'da iptal edilen ulaşım hatları şöyle:

Reklam

* Saat 05.00'ten itibaren tüm metrobüs seferleri iptal edildi

* Saat 06.00'dan itibaren Kabataş-Taksim finüküler sistemi çalışmayacak

* Saat 06.00'dan itibaren Şişhane-Taksim ve Taksim-Hacıosman arası çalışan metronun Şişhane-Taksim ve Levent-Taksim istasyonları arası seferleri iptal edildi.

* Saat 06.00'dan itibaren İDO'nun Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na yolcu seferleri iptal edildi. (Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na yolcu seferleri hariç)

Sendikalar: Yarın Taksim'deyiz

Sendikların Taksim programı ve Erdoğan'ın resti

Vali Mutlu: Taksim'e izin vermeyeceğiz

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü’nde trafiğe kapatılacak yol ve alternatif güzergahlar ile iptal edilen ulaşım seferlerini açıkladı. Açıklamada, vatandaşlardan belirtilen yolları kullanmamaları istendi.

Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle: “Yolcuzade İskender Caddesi’nden gelen akım Şişhane Meydan’ dan Okçumusa Caddesi/ Bankalar Caddesi istikametine yönlendirilecek.

Abide-i Hürriyet Caddesi’ne akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Hürriyettepe ışıklardan Cevahir Otel istikametine yönlendirilecek.

Darülacizeden Hürriyettepe Işıklar istikametine gelen akım ve Bomonti Dereden gelen akım CevahirOtel önünden tekrar Darülacize Caddesine veya Bomonti yönüne yönlendirilecek,

Mecidiyeköy’den Halaskargazi Caddesine akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Esentepe istikametine yönlendirilecek.

Şişli yönüne giden akım, Ergenekon Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Dolapdere'ye yönlendirilecek.

Dolmabahçe’den Gümüşsuyu’na ve Küçük Çiftlik’e akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım sahil yönünden Karaköy’e verilecek,

Adilbaba (Maçka taksi) yönünden gelen akım Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek, Teşvikiye Caddesinden Mete Caddesine çıkan tünel kapalı tutulacak.

Perşembe Pazarı'ndan ve Unkapanı’ndan gelen akım Şişhane’den kesilip Kasımpaşa yönüne yönlendirilecek, Tarlabaşı Bulvarı'na akım verilmeyecek.

Kasımpaşa’dan gelen akım Unkapanı ve Perşembe pazarına mecburi olarak yönlendirilecek.

Dolapdere’den Yedikuyular-Divan istikametine akım verilmeyecek, Dolapdere kavşağından (U) dönüşü yaptırılacak.

Dolapdere Caddesinden Ömer Hayyam Caddesine akım verilmeyecek, Teşvikiye Caddesinden gelen akım Nişantaşı Kavşağından Rumeli Caddesine verilmeyip, Valikonağı alt başa yönlendirilecek.

Süleyman Seba Caddesi'nden gelen akım Bayıldım Caddesi'ne verilmeyip sağa Teşvikiye Caddesi'ne yönlendirilecek.

Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılacak, gelen akım Karaköy istikametine mecburi yön yapılacak,

Mebusan Yokuşu trafiğe kapatılacak, Karaköy istikametine doğru mecburi yön yapılacak.

Sıraselviler Caddesinden gelen akım, Cihangir Firuzağa Meydan’dan kesilerek Boğazkesen istikametine yönlendirilecektir.

Ayrıca Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkupanı ayrımı-Kadıköy İskelesi Önü Galata ayrımı- Ragıp Gümüşpala Caddesi Galata Köprüsü ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacaktır.

E-5 Kuzey ve Güneyden Mecidiyeköy giriş katılımları ihtiyaç halinde kapatılacaktır.

Trafiğe kapalı olan caddeler; Mecidiyeköy Ortaklardan itibaren Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular Caddesi,

Tarlabaşı Bulvarı, Sıraselviler Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Taşkışla Caddesi, Taşkışla Tünel, Rumeli Caddesi, Abdulhak Hamit Caddesidir.
 

haha kadın aklllık yapmıs cnm. hemen beltrmıs ısde hamle odlgnu
bende oyle gormsdm bıkckez karnı ok on baby fln tsortu vr ustnde hobı olrk gyyo herhalde dıe dusunmsdm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…