Cnm ben en son gittiğimde boyu 35 cm kilosu 1035 gram demişti senin hamilelik gününe denk geliyordu günüm de. 35tir boyu canım
canım benim dr um bana 30 cmlik bir cetvel kadar düşün dedi:) yani boyu 30 cm Ağırlığı 1000 gr dedi. Ben resimdeki değerlere baktım fl 4.82*7=33.74 yani 34 sayılır.26w0 da .Ağırlıkta 1000 gr yazıyor.Şimdi merak ettim ben bu değerimi doğru kabul etmeliyim drun dediğini mi ?
geçen dolmuşta herkes oturuyo ama ben öle bi saklamışım ki karnı zaten de oturduğum için hiç belli değil hamile tşörtlü bi kadın geldi ayakta kaldı ama karnı daha çıkmamış bile minicik benden küçük karnı ne yapcamı bilemedim milletten utandım tam yer vermelik yerdeyim ama vermiyorum tabi millet beni bebeksiz sanıyo :)
son ayalrda napcaz
korumalı yorgan ve yastıkla bırlıkde takım uyku setı besıgıyle bırlıkde almısdım baanda ekstraa bı nevresım takımı bırde pıke takımı lazım. smdi bız bebıslerın ustunu ortemıcez dımı ztaen yorgan kullanmcaz pıke olurmukı gece kullanmak ıcın yoksa penye battanıyemı?
Cnm ben en son gittiğimde boyu 35 cm kilosu 1035 gram demişti senin hamilelik gününe denk geliyordu günüm de. 35tir boyu canım
Eki Görüntüle 699450 benim aldigim bu canim , makinede vs de yıkanio 29 tll :)
merak etme canım o hamile bayan anlamıştır durumu.Hamileler algıda seçicilik yaşıyor hemen anlıyor birbirini.Eşim bana hamile radarı gibisin nasıl anladın kadının hamile olduğunu diyor.Bende hamilelerin arasında telapatik güçler vardır onlar birbirini hemen anlar dedim.İnandı
aynı şekildeyim.buhranlardayım.
benim de 2 hafta geri, yani sat ile usg arasında 2 hafta fark var ve dolayısıyla doktorum dosyasına regli tarihimi değiştirdi, bana söylediği "doğum usg gelişimine göre olur sata göre değil"
izin haklarımın yanmasından korkuyorum da gerçi kim nerden bilecek sat tarihimi :)))
ama bi yerde bir hata var gibime geliyor, doktorumu değiştirdim zaten içime sinmeyen durumlar var die, yeni doktorumla randevum 13 mayısta ve sanırım benim 32 hafta olayı o aralar dolacak, bişiler olcak ya hadi hayırlısı, eski doktor hatalı ilerlettiyse beni yolarımm onu heheh :)
bizim topiğin kızları yanıyorrrrrrrrrrrrrrr
sevgili temmuz anneleri bebeğimin beşiği için 1 pike takımı 1 tane de nevresim takımı var ama ben bi de korumalı uyku setine ihtiyaç olacağını düşünüyorum sizler aldınız mı hangi markayı modeli önerirsiniz
ay bas agrısı da cabası kuzum ya.
aynen yandık klma karsısnda geccek gunlerımız artık elektrk faturaları tava:n
o sınflarda ne havasız olur ya hatrlıormd aogrenclk yılalrmı
klima da çok iyi değil ki işyerimizde bakımı yapılmadı içi tozludur diye korkuyoruz açmaya hep mikrop var
İstanbul'da yarın trafik felç!
İstanbul'da yarın 1 Mayıs kutlamaları için alınacak ulaşım önlemleri açıklandı.
Güncelleme:30 Nisan 2013 13:08
1 Mayıs kutlamaları nedeniyle alınacak önlemler çerçevesinde bazı toplu ulaşım hatları iptal edildi.
Yarın İstanbul'da iptal edilen ulaşım hatları şöyle:
Reklam
* Saat 05.00'ten itibaren tüm metrobüs seferleri iptal edildi
* Saat 06.00'dan itibaren Kabataş-Taksim finüküler sistemi çalışmayacak
* Saat 06.00'dan itibaren Şişhane-Taksim ve Taksim-Hacıosman arası çalışan metronun Şişhane-Taksim ve Levent-Taksim istasyonları arası seferleri iptal edildi.
* Saat 06.00'dan itibaren İDO'nun Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na yolcu seferleri iptal edildi. (Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na yolcu seferleri hariç)
Sendikalar: Yarın Taksim'deyiz
Sendikların Taksim programı ve Erdoğan'ın resti
Vali Mutlu: Taksim'e izin vermeyeceğiz
TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü’nde trafiğe kapatılacak yol ve alternatif güzergahlar ile iptal edilen ulaşım seferlerini açıkladı. Açıklamada, vatandaşlardan belirtilen yolları kullanmamaları istendi.
Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle: “Yolcuzade İskender Caddesi’nden gelen akım Şişhane Meydan’ dan Okçumusa Caddesi/ Bankalar Caddesi istikametine yönlendirilecek.
Abide-i Hürriyet Caddesi’ne akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Hürriyettepe ışıklardan Cevahir Otel istikametine yönlendirilecek.
Darülacizeden Hürriyettepe Işıklar istikametine gelen akım ve Bomonti Dereden gelen akım CevahirOtel önünden tekrar Darülacize Caddesine veya Bomonti yönüne yönlendirilecek,
Mecidiyeköy’den Halaskargazi Caddesine akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Esentepe istikametine yönlendirilecek.
Şişli yönüne giden akım, Ergenekon Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Dolapdere'ye yönlendirilecek.
Dolmabahçe’den Gümüşsuyu’na ve Küçük Çiftlik’e akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım sahil yönünden Karaköy’e verilecek,
Adilbaba (Maçka taksi) yönünden gelen akım Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek, Teşvikiye Caddesinden Mete Caddesine çıkan tünel kapalı tutulacak.
Perşembe Pazarı'ndan ve Unkapanı’ndan gelen akım Şişhane’den kesilip Kasımpaşa yönüne yönlendirilecek, Tarlabaşı Bulvarı'na akım verilmeyecek.
Kasımpaşa’dan gelen akım Unkapanı ve Perşembe pazarına mecburi olarak yönlendirilecek.
Dolapdere’den Yedikuyular-Divan istikametine akım verilmeyecek, Dolapdere kavşağından (U) dönüşü yaptırılacak.
Dolapdere Caddesinden Ömer Hayyam Caddesine akım verilmeyecek, Teşvikiye Caddesinden gelen akım Nişantaşı Kavşağından Rumeli Caddesine verilmeyip, Valikonağı alt başa yönlendirilecek.
Süleyman Seba Caddesi'nden gelen akım Bayıldım Caddesi'ne verilmeyip sağa Teşvikiye Caddesi'ne yönlendirilecek.
Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılacak, gelen akım Karaköy istikametine mecburi yön yapılacak,
Mebusan Yokuşu trafiğe kapatılacak, Karaköy istikametine doğru mecburi yön yapılacak.
Sıraselviler Caddesinden gelen akım, Cihangir Firuzağa Meydan’dan kesilerek Boğazkesen istikametine yönlendirilecektir.
Ayrıca Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkupanı ayrımı-Kadıköy İskelesi Önü Galata ayrımı- Ragıp Gümüşpala Caddesi Galata Köprüsü ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacaktır.
E-5 Kuzey ve Güneyden Mecidiyeköy giriş katılımları ihtiyaç halinde kapatılacaktır.
Trafiğe kapalı olan caddeler; Mecidiyeköy Ortaklardan itibaren Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular Caddesi,
Tarlabaşı Bulvarı, Sıraselviler Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Taşkışla Caddesi, Taşkışla Tünel, Rumeli Caddesi, Abdulhak Hamit Caddesidir.
biz yarın iş arkadaşlarımızla sapancaya gitmeyi planladık :))) sanırım o taraflarda sorun yok :)
yaaa kızlar toplu birr fıskıye mi bulsak da altına girsek((
aa benim dr sata göre olur değiştirilmez dedi yoksa benim de beklenen tarih ilerisi görünüyor ama ne yapayım zaten şimdi bile zorlanıyorum işe gelirken(
sorma(( netcez daha temmuza çok var :)
canım ben sanırım aybi baby diye bir markadan almıştım odamıza uyuyor diye, müzikli çıkabilen parçaları da var, ama funna baby sanırım en çok tercih edilenlerden
maşukiyede kahvalt ypınklima da çok iyi değil ki işyerimizde bakımı yapılmadı içi tozludur diye korkuyoruz açmaya hep mikrop var
biz yarın iş arkadaşlarımızla sapancaya gitmeyi planladık :))) sanırım o taraflarda sorun yok :)
ya bana doğumumda serilsin diye pike takımı yapıyor annemler aynısından bebeğede yapılacak biraz süs için yazın bebeğe büyük ihtimalle penye battaniye örteriz gibi geliyor. Beşiği ikeadan alacağım içinde korumalı uyku seti yok dolasıyle benim temin etmem lazım beğendiklerim aziz bebe nin falan 200tl den aşağı değil karacadan baktım 119 tl ölçülerim uyarsa herhalde ordan alıcam.
guzelmıs canım zaten ıkea sıtesını gezdm smdı uygun baya carsaf nevresm takımı battanıye fılan..
güle güle kullanın canım.
smdı alısverısımın son safhalrnı tammlıcam ben. sıze yardımcı olan bı sıte varmı onercegnz ben bkıyormda smdı hepsı ayrı bısı yazıyo kafam karısdı.
ay o bende de vardı algıda secıcılık bu
yaaa kızlar toplu birr fıskıye mi bulsak da altına girsek((
aa benim dr sata göre olur değiştirilmez dedi yoksa benim de beklenen tarih ilerisi görünüyor ama ne yapayım zaten şimdi bile zorlanıyorum işe gelirken(
sorma(( netcez daha temmuza çok var :)
canım ben sanırım aybi baby diye bir markadan almıştım odamıza uyuyor diye, müzikli çıkabilen parçaları da var, ama funna baby sanırım en çok tercih edilenlerden
maşukiyede kahvalt ypın
evet canım istanbul derede kahvaltı yapmak amacımız, bu sebeple ttail gününde saat 8,30da buluşacağız, sanki mesaiye yetişiyoruz(
yaaa kızlar toplu birr fıskıye mi bulsak da altına girsek((
aa benim dr sata göre olur değiştirilmez dedi yoksa benim de beklenen tarih ilerisi görünüyor ama ne yapayım zaten şimdi bile zorlanıyorum işe gelirken(
sorma(( netcez daha temmuza çok var :)
canım ben sanırım aybi baby diye bir markadan almıştım odamıza uyuyor diye, müzikli çıkabilen parçaları da var, ama funna baby sanırım en çok tercih edilenlerden
maşukiyede kahvalt ypın
evet canım once klma bakımı gereklı acmadan ozelliklede bızım ıcın.
yatak odası ıcınde klma araysndyız ınsallah ındrmde ıyı bısı bulurz. burda yatılmaz cnku hem bebecıge hem bıze yazık
evet canım istanbul derede kahvaltı yapmak amacımız, bu sebeple ttail gününde saat 8,30da buluşacağız, sanki mesaiye yetişiyoruz(
ooyyhh.. çok özendim
başucu koruyucu < KOMPISAR | IKEA Türkiye
canım bak bu koruyucu baslık nevresım takımı alırsın koryucusununda ortusu olan olur bence
canim ben intten almamaya karar verdim gidebildiklerime , evim umr ikeaya cok yakin oldugu için her an gitme imkanim var , ben yatagimizi nevresimlerimizi lastikli çarşaflarimizi hepsini ordan aldim. cibinlikte :)
Aaa bundanda aldik biz , bu hafta yıkancak hazırlancak hepsi :)
hahakadın aklllık yapmıs cnm. hemen beltrmıs ısde hamle odlgnu
bende oyle gormsdm bıkckez karnı ok on baby fln tsortu vr ustnde hobı olrk gyyo herhalde dıe dusunmsdm
canım zaten beşinci aydan sonra çıkıyo 4 aylıklardır :) ben önceden anlamaları hoşuma gidiyordu formumdayım diye ama şimdi bebeişim küçük kalmış ya zaten karnımda küçük diyorum hoşuma gitmiyo :)
kızlar aranızda kan uyusmzalıgı olan varmı? varsa ne testler yapıldı.
bende var ılk bebgıme kurtaj yapmak zorunda kalmısdım. 72 saat ıcınde ıgnemı vurundum.
smdiki gebeliğimin ilk aylarında kontrol amaclı bı test daha yaptılar sonuc olmlu bı sıkntı yok dedı yalnız smdı gebelik hafta takıbınde okuyordm kan uyusmazlıgı ıgnesı bu hafta yapılır faln dıyo ama benm doktorum boyle bısı demedı. smdi doktorumu aradım. not dustu doncek bana.
ama yapmam gerekn test klamdıgını solemısdı gecen hafta. acaba gozden kacmıs olabilrimi yoksa sorun cıkmdgı ıcın tekrar ıgneyemı gerek duymadı.
evet canım once klma bakımı gereklı acmadan ozelliklede bızım ıcın.
yatak odası ıcınde klma araysndyız ınsallah ındrmde ıyı bısı bulurz. burda yatılmaz cnku hem bebecıge hem bıze yazık
biz de yatak odasına alcaz inşallah zaten bu antalya yüzünden bebeğime ayrı oda ya da yapamadım hadi kışın ısıttık yazın serin tutma derdi var o zaman ediyo iki klima masrafı benle idare etsin artık
canım şimdi bilemedim bende benim doktorum da çok açıklama yapmaz şu kadar diye haftasıyla uyumlu der. bende o değere göre yaklaşık söylüyorum hatta doktorda aşağı yukarı bişey diyor ama bence nomaldir bebişin
canım benim dr um bana 30 cmlik bir cetvel kadar düşün dedi:) yani boyu 30 cm Ağırlığı 1000 gr dedi. Ben resimdeki değerlere baktım fl 4.82*7=33.74 yani 34 sayılır.26w0 da .Ağırlıkta 1000 gr yazıyor.Şimdi merak ettim ben bu değerimi doğru kabul etmeliyim drun dediğini mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?