2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Cnm ben en son gittiğimde boyu 35 cm kilosu 1035 gram demişti senin hamilelik gününe denk geliyordu günüm de. 35tir boyu canım

merak etme canım o hamile bayan anlamıştır durumu.Hamileler algıda seçicilik yaşıyor hemen anlıyor birbirini.Eşim bana hamile radarı gibisin nasıl anladın kadının hamile olduğunu diyor.Bende hamilelerin arasında telapatik güçler vardır onlar birbirini hemen anlar dedim.İnandı

ya bana doğumumda serilsin diye pike takımı yapıyor annemler aynısından bebeğede yapılacak biraz süs için yazın bebeğe büyük ihtimalle penye battaniye örteriz gibi geliyor. Beşiği ikeadan alacağım içinde korumalı uyku seti yok dolasıyle benim temin etmem lazım beğendiklerim aziz bebe nin falan 200tl den aşağı değil karacadan baktım 119 tl ölçülerim uyarsa herhalde ordan alıcam.

Cnm ben en son gittiğimde boyu 35 cm kilosu 1035 gram demişti senin hamilelik gününe denk geliyordu günüm de. 35tir boyu canım

Normal şartlara göre dediğin doğru.Hani genetik faktörler haftalık gelişim geriliği gibi durumlar oluyor ya bende endişelendim açıkçası.Ama dr uma sormadım.Çünkü arkadaşlarla karşılaştırdığımda benimki 3-5 cm kısa kalıyordu.Dr 30 cm deyince flye göre 34 çıkınca o 4 cm fark beni rahatlattı doğrusu

Eki Görüntüle 699450 benim aldigim bu canim , makinede vs de yıkanio 29 tll :)

guzelmıs canım zaten ıkea sıtesını gezdm smdı uygun baya carsaf nevresm takımı battanıye fılan..
güle güle kullanın canım.
smdı alısverısımın son safhalrnı tammlıcam ben. sıze yardımcı olan bı sıte varmı onercegnz ben bkıyormda smdı hepsı ayrı bısı yazıyo kafam karısdı.

ay o bende de vardı algıda secıcılık bu

aynı şekildeyim.buhranlardayım.

yaaa kızlar toplu birr fıskıye mi bulsak da altına girsek ((

aa benim dr sata göre olur değiştirilmez dedi yoksa benim de beklenen tarih ilerisi görünüyor ama ne yapayım zaten şimdi bile zorlanıyorum işe gelirken (

bizim topiğin kızları yanıyorrrrrrrrrrrrrrr

sorma (( netcez daha temmuza çok var :)

canım ben sanırım aybi baby diye bir markadan almıştım odamıza uyuyor diye, müzikli çıkabilen parçaları da var, ama funna baby sanırım en çok tercih edilenlerden

kızlar aranızda kan uyusmzalıgı olan varmı? varsa ne testler yapıldı.
bende var ılk bebgıme kurtaj yapmak zorunda kalmısdım. 72 saat ıcınde ıgnemı vurundum.
smdiki gebeliğimin ilk aylarında kontrol amaclı bı test daha yaptılar sonuc olmlu bı sıkntı yok dedı yalnız smdı gebelik hafta takıbınde okuyordm kan uyusmazlıgı ıgnesı bu hafta yapılır faln dıyo ama benm doktorum boyle bısı demedı. smdi doktorumu aradım. not dustu doncek bana.
ama yapmam gerekn test klamdıgını solemısdı gecen hafta. acaba gozden kacmıs olabilrimi yoksa sorun cıkmdgı ıcın tekrar ıgneyemı gerek duymadı.

başucu koruyucu < KOMPISAR | IKEA Türkiye

canım bak bu koruyucu baslık nevresım takımı alırsın koryucusununda ortusu olan olur bence

canim ben intten almamaya karar verdim gidebildiklerime , evim umr ikeaya cok yakin oldugu için her an gitme imkanim var , ben yatagimizi nevresimlerimizi lastikli çarşaflarimizi hepsini ordan aldim. cibinlikte :)

canim ben intten almamaya karar verdim gidebildiklerime , evim umr ikeaya cok yakin oldugu için her an gitme imkanim var , ben yatagimizi nevresimlerimizi lastikli çarşaflarimizi hepsini ordan aldim. cibinlikte :)

Aaa bundanda aldik biz , bu hafta yıkancak hazırlancak hepsi :)

güle güle kullanın canım. valla ıkea uygunmus ben daha hıc bakmamısdım gırmedımde magazaya bızım burda yok sanırım koctas takılıom ben daha ck. bauhause mu ne var bıde burda

haha kadın aklllık yapmıs cnm. hemen beltrmıs ısde hamle odlgnu
bende oyle gormsdm bıkckez karnı ok on baby fln tsortu vr ustnde hobı olrk gyyo herhalde dıe dusunmsdm

canım zaten beşinci aydan sonra çıkıyo 4 aylıklardır :) ben önceden anlamaları hoşuma gidiyordu formumdayım diye ama şimdi bebeişim küçük kalmış ya zaten karnımda küçük diyorum hoşuma gitmiyo :)

yok cnam uzme kendnı banada benmkı kucuk gelıo gecen fto eklmsdm herkes nekdr bellı dıyo yetmıyo bıze ytmıyo nkdr buyuselerde

gormedı galiba kımse hckımsede kan uyusmazlıgı yokmu?

canım şimdi bilemedim bende benim doktorum da çok açıklama yapmaz şu kadar diye haftasıyla uyumlu der. bende o değere göre yaklaşık söylüyorum hatta doktorda aşağı yukarı bişey diyor ama bence nomaldir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…