2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

güle güle kullanın canım. valla ıkea uygunmus ben daha hıc bakmamısdım gırmedımde magazaya bızım burda yok sanırım koctas takılıom ben daha ck. bauhause mu ne var bıde burda

ikeanin intten satisida var canim , malzemeleri güzel , nevresimlerinin bazilarinda carsaf yok sadece , bilgine.

Vayyy be 4 cm nin benim için bu kadar önemli olduğunu hiç düşünmezdim annelik böyle endişelere sebep oluyor demekki:)

selam arkadaşlar cmt günü dr gittik 27+5 günlükken kızım 960 gr dı dr bir haftalık bi gerilik var ama sorun değil dei ama benim kafam rahat değil işte bebeğe giden damarlarımdan birinde çentik var ve aynıu zamandada gebelik şekerimde yüksek çıktı diyetteyim. Hem kızıma kilo aldırmak hemde şekerimi yükseltmemek için neler yapabilrim acaba? Cuma günü tekrar ayrıntılı ultrasona giricem umarım çentik düzelmiştir. lütfen benim ve kuzum için dua edin.

dularım seninle canım

canım 49.6*7 oda 35 cm felan yapıyor. yandaki 26w5 de de 26 hafta 5 gün oluyor o ölçüme göre

Evet cnm bende hesapladım 34 küsür yani 35 cm gibi çıkıyor..

Canım çentik bendede var coraspin içiyorum dr dedi
şeker içinde diyabete git mutlaka bendede var seninkilerin aynısı

maşallah bebegin kilosu çok iyi :) şekere gelince diyet yap düzeliyorr...kafana takma sakın benimde öyle çıkmıştı.diyet yaptım 1 hafta sonra 100lük yaptırdım çok güzel çıktı sonuç. yemecegin şeyler belli zaten beyaz ekmek,kızartma,hamur işi tatlı.bunları yeme yersen bile tadımlık yee ... benden bu kadar :)

canım benim doktorum sat a göre olan tarihi baz alıyor usg de erken çıkıyor
ama yine de son tarihine kadar bekleyeceğini söyledi sezeryan olmasına rağmen
doğum erken olabilir ama niye dosyasındaki doğru bilgiyi değiştiriyor ki
bencede sen başka bi doktorun fikrini al

Bana da Sağlık ocağı aynısını söyledi seninki gibi, ama gittiğim 2 aydır doktor da döllenmen geç, 2-3 hafta geridesin sata göre dediler ve doğum zamanını ona göre verdiler, çok entresan bu işler ya, kafam çok karışık

aa benim dr sata göre olur değiştirilmez dedi yoksa benim de beklenen tarih ilerisi görünüyor ama ne yapayım zaten şimdi bile zorlanıyorum işe gelirken (

canım umarım sağlıklı haberlerle gelirsin 1 haftalık gerilik önemli değil canım kapatır bebeğin bu açığı
bebeğe en çok faydalı ve kilo aldıran besinler yumurta, yoğurt, ceviz, bol proteinli gıdalar tüketmeye çalış
ben inanılmaz yoğurt tüketiyorum 20 haftalık falandı doktorum şaşırmıştı ne kadar uzun parmakları var diye:))

Evet cnm bende hesapladım 34 küsür yani 35 cm gibi çıkıyor..

Canım çentik bendede var coraspin içiyorum dr dedi
şeker içinde diyabete git mutlaka bendede var seninkilerin aynısı

bana coraspinde vermedi ama bu hafta tekrar ayrıntılı ultrasoan gircem çünkü 27. haftadan sonra düzelebiliyomuşda bu çentik durmu şeker içinde dr gdiiyorum zaten diyetteyim hergün ölçüyorum kendim makine aldım çok şükür onu diyetle oturttuk rayına o güzel gidiyo ama bebeğimde accık daha büyüse senin gelişim durumun nasl canım.

öncelikle maşşallah diyelim..bebegin için çok sevindimm :) kiloları da dert etme dogumdan sonra vercez inş çok hoş görünüyorsun :)

ben 37. haftaya kadar çalışıp izinleri sonradan kullanmayı düşünüyorum zaten çoğu yaza gidiyor.iznim bitince de 45 günlük rapor hakkımı kullanıcam.sen o zaman ne yapıcaksın rapor hakkın da az olacak bu durumda.6 ay çıkabilseydi bari
aralarda sütle yoğurtla falan idare etmeye çalış bari şekeri çok olmayan meyveler de yersin.çok geçmiş olsun son iki ayımızı da kolayca atlatırsın inşallah.
dua ederiz tabi.inşallah birşey yoktur canım.eşimin kardeşi de hamileyken böyle oluyordu bir sorun yaşamadı.
maşallah gözünaydın canım

doktorun yememen gerekenleri söylediyse onlara dikkat et canım.dua ederiz tabi.inşallah düzelir.

Son düzenleme:
yok cnam uzme kendnı banada benmkı kucuk gelıo gecen fto eklmsdm herkes nekdr bellı dıyo yetmıyo bıze ytmıyo nkdr buyuselerde

gormedı galiba kımse hckımsede kan uyusmazlıgı yokmu?

canım benim de ilk bebek dış gebelikti bana da iğne yapmışlardı o zaman bundada 28. haftamda iğne oldum ama bana test yapılmadı herhalde diye hatırlıyorum

kızlar bu arada benim 2. bebeğim 4 yaşında bir oğlum var
sezeryanla doğdu şimdi kız bekliyoruz:)
bunda normal istiyorum doktorumda istersen deneriz dedi
etrafınızda sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı

bu arada yarın 32. haftaya giriyoruz

canım belki sana fikir olur benimki 15 20 gün geri gelişimi malesef ben de sütü iki bardağa çıkardım yanına yoğırt ekledim balık yağı hapına başladım iki kaşık pekmez günde bi muza başladım bakalım faydası oacak mı doktorum besenmeyle alakası yok genetik dedi bana

Canım endişelenme bu çentik sık karşılaşılan bir durum bende coraspin kullanıyorum.Damarlara giden kan akışı için.Beslenmeyle ilgili bir diyetisyenden öneri alabilirsin.Bebeğin için protein ağırlıklı et ve süt ürünleri bakliyat iyi gelecek diye düşünüyorum.Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…