biz de yatak odasına alcaz inşallah zaten bu antalya yüzünden bebeğime ayrı oda ya da yapamadım hadi kışın ısıttık yazın serin tutma derdi var o zaman ediyo iki klima masrafı benle idare etsin artık
aynen cnm antalya smddden yanıyor.çd,
bzde otrma odasnda taklıyodk tek klma ama smdı yatak odasına kurduk odasını oryaa sart.bakcaz artık ındrmden
güle güle kullanın canım. valla ıkea uygunmus ben daha hıc bakmamısdım gırmedımde magazaya bızım burda yok sanırım koctas takılıom ben daha ck. bauhause mu ne var bıde burda
canım şimdi bilemedim bende benim doktorum da çok açıklama yapmaz şu kadar diye haftasıyla uyumlu der. bende o değere göre yaklaşık söylüyorum hatta doktorda aşağı yukarı bişey diyor ama bence nomaldir bebişin
selam arkadaşlar cmt günü dr gittik 27+5 günlükken kızım 960 gr dı dr bir haftalık bi gerilik var ama sorun değil dei ama benim kafam rahat değil işte bebeğe giden damarlarımdan birinde çentik var ve aynıu zamandada gebelik şekerimde yüksek çıktı diyetteyim. Hem kızıma kilo aldırmak hemde şekerimi yükseltmemek için neler yapabilrim acaba? Cuma günü tekrar ayrıntılı ultrasona giricem umarım çentik düzelmiştir. lütfen benim ve kuzum için dua edin.
canım 49.6*7 oda 35 cm felan yapıyor. yandaki 26w5 de de 26 hafta 5 gün oluyor o ölçüme göre
selam arkadaşlar cmt günü dr gittik 27+5 günlükken kızım 960 gr dı dr bir haftalık bi gerilik var ama sorun değil dei ama benim kafam rahat değil işte bebeğe giden damarlarımdan birinde çentik var ve aynıu zamandada gebelik şekerimde yüksek çıktı diyetteyim. Hem kızıma kilo aldırmak hemde şekerimi yükseltmemek için neler yapabilrim acaba? Cuma günü tekrar ayrıntılı ultrasona giricem umarım çentik düzelmiştir. lütfen benim ve kuzum için dua edin.
ben bunu görmemişim canım çok saol gerçektende öyle yapayım nevresimi ve pikesi var bi de yün yatakla yorganı tabibaşucu koruyucu < KOMPISAR | IKEA Türkiye
canım bak bu koruyucu baslık nevresım takımı alırsın koryucusununda ortusu olan olur bence
slmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
birde suyun çok fazla buda tehlike dedi erken doğuma yol açabilir dedi...sinir oldum ya su az olur erken doğum ,fazla olur erken doğum bu ne yaa(yani anlıcanız bu iki ay çikolata,tatlı,hamurişi,pilav ,makarna yok hatta tatlı meyve bile yeme dedi...
eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
benim de 2 hafta geri, yani sat ile usg arasında 2 hafta fark var ve dolayısıyla doktorum dosyasına regli tarihimi değiştirdi, bana söylediği "doğum usg gelişimine göre olur sata göre değil"
izin haklarımın yanmasından korkuyorum da gerçi kim nerden bilecek sat tarihimi :)))
ama bi yerde bir hata var gibime geliyor, doktorumu değiştirdim zaten içime sinmeyen durumlar var die, yeni doktorumla randevum 13 mayısta ve sanırım benim 32 hafta olayı o aralar dolacak, bişiler olcak ya hadi hayırlısı, eski doktor hatalı ilerlettiyse beni yolarımm onu heheh :)
aa benim dr sata göre olur değiştirilmez dedi yoksa benim de beklenen tarih ilerisi görünüyor ama ne yapayım zaten şimdi bile zorlanıyorum işe gelirken(
Evet cnm bende hesapladım 34 küsür yani 35 cm gibi çıkıyor..
Canım çentik bendede var coraspin içiyorum dr dedi
şeker içinde diyabete git mutlaka bendede var seninkilerin aynısı
kızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...
babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkksonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına
size kocaman göbekli halimi gösteriyim bidekorkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter
Eki Görüntüle 699361 Eki Görüntüle 699368
ben 37. haftaya kadar çalışıp izinleri sonradan kullanmayı düşünüyorum zaten çoğu yaza gidiyor.iznim bitince de 45 günlük rapor hakkımı kullanıcam.sen o zaman ne yapıcaksın rapor hakkın da az olacak bu durumda.6 ay çıkabilseydi bariGunaydinnnnnn guzel gunler diliyorum once yarin tatil olucagi icin mutluyuz tabi neyse kizlar ben 28. Haftami bitiricem ve ogretmenim artik okula gelemicem diye mudurun yanina gittim 32. Haftama kadar rapor alicam sonrada dogum iznimi kullnicam dedim su 6 aylik izin cikmadi yaa yonetmelik 5 nisanda yenilenmis tekrardan halen eskiye gore izin devam ediyomus sanirim cikmicak bu izin meclisten napcaz acaba buraz cnm sıkıldı calisan annelere allh sabir versinnn.
aralarda sütle yoğurtla falan idare etmeye çalış bari şekeri çok olmayan meyveler de yersin.çok geçmiş olsun son iki ayımızı da kolayca atlatırsın inşallah.slmm güzellikler ve minikkuşları :))biz geldik oğluşumla ..işimize başladık kahvaltı yaptık...umarım yorulmadan güzel bir gün geçiririz..sizler nasılsınız??
iki gün yoktuk malum doktora gittik şeker yüklememizi yaptık sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı sınırın biraz üzerindeaçlık ilk alınan kan değerim 96,ikincisi 152 çıktı..normali 140 mış benim biraz üzerindeymiş..çok dikkat et dedi 100 lük şimdilik istemiyorum ama yemene bundan sonra dikkat edeceksin dedi ve tatlıyı çikolatayı yasakladı (
birde suyun çok fazla buda tehlike dedi erken doğuma yol açabilir dedi...sinir oldum ya su az olur erken doğum ,fazla olur erken doğum bu ne yaa(yani anlıcanız bu iki ay çikolata,tatlı,hamurişi,pilav ,makarna yok hatta tatlı meyve bile yeme dedi...
eee ben ne yiycem ozaman..normalde ara öğünlerde ben çikolata biskivü muz vs şeylerle atlatıyodum şimdi bunlarda yok bana tavsiyeniz varmı ara öğünler için??
ama güzel haberlerde var oğlumun sağlığı çok şükür iyi benim kilomada bişey demedi ama artık 2-3 kilo daha al yeter dedi doğumun zorlaşmasın diye...oğlumda 1.80 gr 35 cm :))maşallah baya kilo almış paşam zaten artık bebek alıcakmış bundan sonra...
bizden haberler bukadar...yeni eşya alanlar ve odasını tamamlayanlarda güle güle kullansınlar hepsi çok güzel...bende bian önce odasını bitirip sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlısıyla :))
dua ederiz tabi.inşallah birşey yoktur canım.eşimin kardeşi de hamileyken böyle oluyordu bir sorun yaşamadı.2 gün ara ile lekelenme tarzı kanamalarım oluyo.. Gecen günkünde ağrı yoktu bu sefer ağrı da var.. Evde değiliz istanbul a gelmiştik 2 haftalığına.. Artık bugün doktora gidicem nereyi bulursak.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Hoşçakalın
maşallah gözünaydın canımkızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...
babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkksonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına
size kocaman göbekli halimi gösteriyim bidekorkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter
Eki Görüntüle 699361 Eki Görüntüle 699368
yok cnam uzme kendnı banada benmkı kucuk gelıo gecen fto eklmsdm herkes nekdr bellı dıyo yetmıyo bıze ytmıyo nkdr buyuselerde
gormedı galiba kımsehckımsede kan uyusmazlıgı yokmu?
bana coraspinde vermedi ama bu hafta tekrar ayrıntılı ultrasoan gircem çünkü 27. haftadan sonra düzelebiliyomuşda bu çentik durmu şeker içinde dr gdiiyorum zaten diyetteyim hergün ölçüyorum kendim makine aldım çok şükür onu diyetle oturttuk rayına o güzel gidiyo ama bebeğimde accık daha büyüse senin gelişim durumun nasl canım.
evet canım once klma bakımı gereklı acmadan ozelliklede bızım ıcın.
yatak odası ıcınde klma araysndyız ınsallah ındrmde ıyı bısı bulurz. burda yatılmaz cnku hem bebecıge hem bıze yazık
bizim klima da tam koridorda bebişin odasına bakıyor napçaz bilmiyorum
ooyyhh.. çok özendim
gel şekerim keşke yarına dğzenleseydk bbuluşmayı tatil hazır :)
canım bildiğim protein iyidir et balık süt yumurta vs vs
Bana da Sağlık ocağı aynısını söyledi seninki gibi, ama gittiğim 2 aydır doktor da döllenmen geç, 2-3 hafta geridesin sata göre dediler ve doğum zamanını ona göre verdiler, çok entresan bu işler ya, kafam çok karışık
aa benim dr sata göre olur değiştirilmez dedi yoksa benim de beklenen tarih ilerisi görünüyor ama ne yapayım zaten şimdi bile zorlanıyorum işe gelirken(
demek ki her dr kafasına göre yapıyor
neyse cancanlar mucxx görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?