2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım ya bende balık hapı içiyordum
ama doktorum programında bir doktor amerikadan gelmiş
dedi ki hamilelerde yapılan son araştırmalarda
balık hapı bebeklerde sanılanın aksine gelişimi ilerletmiyo geriletiyormuş
yüksek miktarda metal özellikle civa içeriyormuş
zaten haftada 1-2 içiyordum şimdi iiyice kafam karıştı
onun yerine bitkisel omega 3 alınmalıymış
o da en çok keten tohumunda varmış balıktan bile fazla

kızlar ben de bu ara çok sık nefes nefese kalıyorum.sanki bir sürü merdiven çıkmışım gibi.bir de göğüslerimin hemen altı çok acıyor.benim karnım çok dik ve çıkkın.bazılarınız belli değil fazla demişsiniz ya benim de tam tersi herkes doğum yakın sanıyor.zaten yakın sayılır artık da 1 aydır falan böyle.ben son aylarda ne yapcam ya yine önceki hamileliğim gibi çok çıkcak heralde karnım.o zaman gören ikiz mi diyordu.zayıf olduğum için heralde böyle belli oluyor.
baya bahsetmişsiniz korseden de ben sezeryanla doğum yapmıştım ilk zamanlar giymek imkansızdı.çünkü çok acıtıyor.lohusalığım bittiğinde hala göbeğim vardı biraz doktora sordum artık giyebilirsin dedi.düğüne gidecektim düğünde acı çektim açıkcası sonra da hiç giyemedim.gerçi ben şanslıydım o zaman 2-3 ayda karnım dümdüz oldu hiç doğum yapmamışım gibi.şimdi ne olacak bakalım ne olur göbeğim olmasın çok korkuyoruuum

haklısın canım ben de duymuştum buna benzer bi şey o yüzden doktor al dediği halde almamıştım böle bi sorun çıkınca 4 gündür başladım valla ne yapcam bilemedim şimdi

benimde öyle kaburgalarıma baskı yapıyor..2 adım yürüyüm nefesim kesiliyorr. artık beebişler büyüyor ondan normal yanii şurda 2 2,5 ayımız kaldı birazcık daha sabredicez inşş :)

Canım benzer bir araştırmadan benim dr umda bahsetti.Ben balık hapı istemiştim.Aynı açıklamayı yaptı.Ama keten tohumunu söylemedi.Balık yerine günde 5 ceviz içi yemen daha çok omega 3 almanı sağlar demişti.

Valla benim bebiş haftasıyla uyumlu gözüküyor ama ayrıntılı yaptırdığımda kadın 1 hafta geriden demişti.sadece karnı 3 gün önden gidiyor dedi suyum filanda iyi.

Bende aynen yaşıyorum.O kaburgaların baskısı özellikle yemekten sonra işkence gibi geliyor...Bende korsenin doğumdan hemen sonra kullanılmasının sakıncalı olduğunu duymuştum.Özellikle bağırsak hareketlerinin ilk haftalarda normale dönmesi için korse sakıncalıymış

bu da benim göbüşşş göbüşüm daha yeni yeni çıkmaya başladı artık :)
pempe tişortlu olan 29 haftalıkken..

Son düzenleme:
Valla benim bebiş haftasıyla uyumlu gözüküyor ama ayrıntılı yaptırdığımda kadın 1 hafta geriden demişti.sadece karnı 3 gün önden gidiyor dedi suyum filanda iyi.

aman ii maşallah cnm benim işte gerçi sağlıkla doğsunlarda çok kg olmasada olur:) ama şimdi ann yüreği ite rahat etmiyor

aman ii maşallah cnm benim işte gerçi sağlıkla doğsunlarda çok kg olmasada olur:) ama şimdi ann yüreği işte rahat etmiyor

benim henüz hiç resmim yok hamilelikte çekilmiş , en kisa zamanda eklerim :)

bence de bu fırsatı kaçırma... benim ilk hamilegimden hiç resmim yok. aklıma geldikçe uyuz olurum . bunda bol bol çekiniyorum ...merakla bekliyoruz

biz geldikk paşamlaa cok guzeldi ARK.KUR AN OKUMAMAIZ HAFTAYA BENDEYIZ INSLL
oglumm artık yerınde duramıyor cunku okumada bır an rha oturtmadı benı sureklı yer degıstım yda ayakda dolandım durdummm
suandada hıckırık tutu paamı ayakları mıdemde kafa asagıda hıskırıyorda hıckırıkyorrr 10 dk surdu hıckırıgı bu seferr:2şam sımdıde duramıyor ayaklarını sag sola oynatıpd uruyor benden cılve ıstıyor aşkımın askısıı paşm benımm
annesi kurban olsun YASADANA LAYIK GORENE INSALLAHHHHHHHHHHH
SAGLICAKAL KUCAGIMIZA ALMAK NASIP OLUR INSLL

ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM BENIM DU A ILE INSL

OHH NE GUSEL GORDUN GELDINN BIZIM DR SAFAGI DAHA 17 GUN VAR YAAAAAAA EN UZUN GITME AYIMIZ NDAN SONRA 2 HAFTADA BIR SANIRIMM CUNKUM 34 HAFTALIK OLUYORUZ INSLLOHH YARIM CIMM NE KAA GUSESIN SADE GOBISS BENIM GOBIS DE SENNKI KADRR HAFIZA KARTSIZ YUKLEMIYOR PC YAA TELIMINDE DAHA KARTI GELEMDII HYRLISI INSL BIR DAHAKI SEFEREE

Hem de ne yanmakkkk tutuşuyoruzzzzzzz
Ateşle yaklaşmasınlar bize
AYNEN CORAP GIYEMIYORUM ARTIK BENIM EV SON KAT FULL GUNEY CEPHE SUANDA GUNESLIKLER CEKILI HALDEYIM YANIII
CNM BIZDE VAR
BEN 0-
ESIM 0+
BENM 9+4 DE IKEN hafıf sarı leke geldudı dr vurduydu hemen ama yoksam 7 aylıkkene yapılıyor cunkumm an son 29+4 de ıken dr sordu vurmustuk demı dıye evt dedım tmm dedı kan tahlılı ıstedıı ona gore beebgın gelısımını aksaı bırsey varmı dıye bakıldı sukurkı temız cıkmıs sonuclarımmızzz
öle bısde yanı vurulman sartt dr sole aman dıyım dıkkt ettttabı bırde dogumdan sonra vurulacagız o ayrıı

biz cıkıyoruz paaşmla yorgunluk coktu ev cok sıcakkkk yanıyor hayılrısı bakalımm aksam yemegını nyanına pılav yapılcak aksama ark.gelıcek caya markete gıtmeyı gouzum kesmıyor esım gelırken ugrasısn bananee aksam 10 da kocısı yolcu edecegız hayılrısı ılee pöf hıc ıcımden gemıyor gıtmesı ya hayırlısı ben ondan ayrı kalamamkı amaaaasımdıden ozledım yaaaaaaaaaaaaa pöffffffffff gorusmek uzere kısceler ve cücüklerii

bende kocami az once yolcu ettim simdiden ozledim bende sabah ise gondermek bile zor gelmeye basladi sehir disina gidince dahada zor oluyor sag salim gidip gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…