canım belki sana fikir olur benimki 15 20 gün geri gelişimi malesef ben de sütü iki bardağa çıkardım yanına yoğırt ekledim balık yağı hapına başladım iki kaşık pekmez günde bi muza başladım bakalım faydası oacak mı doktorum besenmeyle alakası yok genetik dedi bana
canım ya bende balık hapı içiyordum
ama doktorum programında bir doktor amerikadan gelmiş
dedi ki hamilelerde yapılan son araştırmalarda
balık hapı bebeklerde sanılanın aksine gelişimi ilerletmiyo geriletiyormuş
yüksek miktarda metal özellikle civa içeriyormuş
zaten haftada 1-2 içiyordum şimdi iiyice kafam karıştı
onun yerine bitkisel omega 3 alınmalıymış
o da en çok keten tohumunda varmış balıktan bile fazla
kızlar ben de bu ara çok sık nefes nefese kalıyorum.sanki bir sürü merdiven çıkmışım gibi.bir de göğüslerimin hemen altı çok acıyor.benim karnım çok dik ve çıkkın.bazılarınız belli değil fazla demişsiniz ya benim de tam tersi herkes doğum yakın sanıyor.zaten yakın sayılır artık da 1 aydır falan böyle.ben son aylarda ne yapcam ya yine önceki hamileliğim gibi çok çıkcak heralde karnım.o zaman gören ikiz mi diyordu.zayıf olduğum için heralde böyle belli oluyor.
baya bahsetmişsiniz korseden de ben sezeryanla doğum yapmıştım ilk zamanlar giymek imkansızdı.çünkü çok acıtıyor.lohusalığım bittiğinde hala göbeğim vardı biraz doktora sordum artık giyebilirsin dedi.düğüne gidecektim düğünde acı çektim açıkcası sonra da hiç giyemedim.gerçi ben şanslıydım o zaman 2-3 ayda karnım dümdüz oldu hiç doğum yapmamışım gibi.şimdi ne olacak bakalım ne olur göbeğim olmasın çok korkuyoruuum
canım ya bende balık hapı içiyordum
ama doktorum programında bir doktor amerikadan gelmiş
dedi ki hamilelerde yapılan son araştırmalarda
balık hapı bebeklerde sanılanın aksine gelişimi ilerletmiyo geriletiyormuş
yüksek miktarda metal özellikle civa içeriyormuş
zaten haftada 1-2 içiyordum şimdi iiyice kafam karıştı
onun yerine bitkisel omega 3 alınmalıymış
o da en çok keten tohumunda varmış balıktan bile fazla
bana coraspinde vermedi ama bu hafta tekrar ayrıntılı ultrasoan gircem çünkü 27. haftadan sonra düzelebiliyomuşda bu çentik durmu şeker içinde dr gdiiyorum zaten diyetteyim hergün ölçüyorum kendim makine aldım çok şükür onu diyetle oturttuk rayına o güzel gidiyo ama bebeğimde accık daha büyüse senin gelişim durumun nasl canım.
kızlar ben de bu ara çok sık nefes nefese kalıyorum.sanki bir sürü merdiven çıkmışım gibi.bir de göğüslerimin hemen altı çok acıyor.benim karnım çok dik ve çıkkın.bazılarınız belli değil fazla demişsiniz ya benim de tam tersi herkes doğum yakın sanıyor.zaten yakın sayılır artık da 1 aydır falan böyle.ben son aylarda ne yapcam ya yine önceki hamileliğim gibi çok çıkcak heralde karnım.o zaman gören ikiz mi diyordu.zayıf olduğum için heralde böyle belli oluyor.
baya bahsetmişsiniz korseden de ben sezeryanla doğum yapmıştım ilk zamanlar giymek imkansızdı.çünkü çok acıtıyor.lohusalığım bittiğinde hala göbeğim vardı biraz doktora sordum artık giyebilirsin dedi.düğüne gidecektim düğünde acı çektim açıkcası sonra da hiç giyemedim.gerçi ben şanslıydım o zaman 2-3 ayda karnım dümdüz oldu hiç doğum yapmamışım gibi.şimdi ne olacak bakalım ne olur göbeğim olmasın çok korkuyoruuum
Markası Beneto cnm. Çift yönlü, içi sökülüp yıkanabiliyormuş, 4 tekerlekli, tentesi de sonuna kadar kapanabiliyor, anti alerjik kumaş, ayak uzatma yeri ve sırt kısmı ayarlanabilir. Eki Görüntüle 657327
Valla benim bebiş haftasıyla uyumlu gözüküyor ama ayrıntılı yaptırdığımda kadın 1 hafta geriden demişti.sadece karnı 3 gün önden gidiyor dedi suyum filanda iyi.
Valla benim bebiş haftasıyla uyumlu gözüküyor ama ayrıntılı yaptırdığımda kadın 1 hafta geriden demişti.sadece karnı 3 gün önden gidiyor dedi suyum filanda iyi.
oy maşallah , senin göbük ufacık , benimki kocannnnnn
o bile yoktu bende daha yeni çıkmaya başladı :)) sende koyda senin göbüşüde görelim
benim henüz hiç resmim yok hamilelikte çekilmiş , en kisa zamanda eklerim :)
bence de bu fırsatı kaçırma... benim ilk hamilegimden hiç resmim yok. aklıma geldikçe uyuz olurum . bunda bol bol çekiniyorum ...merakla bekliyoruz
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM BENIM DU A ILE INSL2 gün ara ile lekelenme tarzı kanamalarım oluyo.. Gecen günkünde ağrı yoktu bu sefer ağrı da var.. Evde değiliz istanbul a gelmiştik 2 haftalığına.. Artık bugün doktora gidicem nereyi bulursak.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Hoşçakalın
OHH NE GUSEL GORDUN GELDINN BIZIM DR SAFAGI DAHA 17 GUN VAR YAAAAAAA EN UZUN GITME AYIMIZ NDAN SONRA 2 HAFTADA BIR SANIRIMM CUNKUM 34 HAFTALIK OLUYORUZ INSLLkızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...
babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkksonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına
size kocaman göbekli halimi gösteriyim bidekorkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter
Eki Görüntüle 699361 Eki Görüntüle 699368
AYNEN CORAP GIYEMIYORUM ARTIK BENIM EV SON KAT FULL GUNEY CEPHE SUANDA GUNESLIKLER CEKILI HALDEYIM YANIII
Hem de ne yanmakkkk tutuşuyoruzzzzzzz
Ateşle yaklaşmasınlar bize
CNM BIZDE VARkızlar aranızda kan uyusmzalıgı olan varmı? varsa ne testler yapıldı.
bende var ılk bebgıme kurtaj yapmak zorunda kalmısdım. 72 saat ıcınde ıgnemı vurundum.
smdiki gebeliğimin ilk aylarında kontrol amaclı bı test daha yaptılar sonuc olmlu bı sıkntı yok dedı yalnız smdı gebelik hafta takıbınde okuyordm kan uyusmazlıgı ıgnesı bu hafta yapılır faln dıyo ama benm doktorum boyle bısı demedı. smdi doktorumu aradım. not dustu doncek bana.
ama yapmam gerekn test klamdıgını solemısdı gecen hafta. acaba gozden kacmıs olabilrimi yoksa sorun cıkmdgı ıcın tekrar ıgneyemı gerek duymadı.
maşallah göbüşeEki Görüntüle 699583 Eki Görüntüle 699581
bu da benim göbüşşşgöbüşüm daha yeni yeni çıkmaya başladı artık :)
pempe tişortlu olan 29 haftalıkken..
biz cıkıyoruz paaşmla yorgunluk coktu ev cok sıcakkkk yanıyor hayılrısı bakalımm aksam yemegını nyanına pılav yapılcak aksama ark.gelıcek caya markete gıtmeyı gouzum kesmıyor esım gelırken ugrasısn bananee aksam 10 da kocısı yolcu edecegız hayılrısı ılee pöf hıc ıcımden gemıyor gıtmesı ya hayırlısı ben ondan ayrı kalamamkı amaaaasımdıden ozledım yaaaaaaaaaaaaa pöffffffffff gorusmek uzere kısceler ve cücüklerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?