2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

allah uzun ayrılık vermesin canım

doktorlara gidip bebişlerini gören anneler gözünüzaydın olsunn :)

bugün lcwden sipariş ettiklerim geldi bayıldımmmmm :) Allahım giydirdiğimiz günleri görmeyi nasip etsin inş.

ben hala inanamıyorum ama

canım maşallah kızına ne güzel büyütmüşsün annesi..bu arada fotoda hiiiç 93 kg gibi durmuyosun yaaa hayatta demem 93.

Canım özel mesaj yazdım gitmedi. Kusura bakma ben sadece 5 tane peyğemberimiz (s.a.v) için okuya bildim. Yüksek tansiyon yüzünden günüm hastanede geçti biraz önce geldik.
Allah kabul etsin inşaallah.

bugün giremedim çok yoğunduk, sabahtan sağlık ocağından tahlillerimi aldım kan değerlerim normal çıktı
sonra marketimi yaptım eve geldim yemeğimi yaptım evimi toparladım iki makine çamaşırı hallettim, tabi bu kadar hamaratlığın bi sebebi olmalı sabah sabah demi
hoooooppp komşu gününe gezmeye gittik kızçemle kadınlara gezmek olsun demi, göğe merdiven dayarız valla
yedik içtik sohbet fln derken akşam üzeri eve geldik ders çalıştık biras şimdide bi size selam vereyim dedim,
ders çalışmadan buralarda çok vakit geçirince acaip vicdan azabı duyuyorum, inş. şu dersleri veririm haftasonu
benden bu kadar şimdilik bakabildiğim kadarda bi geçmişe bakayım çabucak, geri derse oturcam
bi gün gelmeyince şuraya özlüyorum kıııızzzzz çenesi düşük annişleriim benim
( diyene bak sanki benim çenem açıldımı duruyo da?? )

Canım mrb, ben de aynı senin gibiyim. haftaya doğum iznine ayrılacağım öğrenciler çekilmez oldu. 5 dk yürüsem ayakta dursam karnım sarkıyor sanki. Bide çok aşağıda ve dışarda. her gören dikkat et kendine bebek aşağıda diyor moralim iyice bozuluyor. O kadar büyüdük ki gören ayyy doğurmuş olmuşsun diyor: karnım da yırtılmaya başladı. İlk bebeğimde karnım hiç çatlamamıştı. kaburgalarım acıyor. sol tarafta kafası var galiba eğilemiyorum o tarafa. Çok şükür çok iyiyim yine de. Sen de konyadaydın galiba. kime gidiyorsun dr?

benim de ilk sezeryandı ama ben cesaret edemem.yapanlar varmış ama ne bileyim o riske giremem heralde.

paradokscum ne için ders çalışıyorsun?

evet gerçekten öğrencilere sabretmek zor oluyor kafam ses kaldırmıyor artık da ben sonrası için izin almak istemiyorum şimdiden.
ben medline da sema soysala gidiyorum, sen?

Ne mutlu sana rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna..Bu arada doktorun ne güzel yaa kıskandım :S

canım bızımde 10 12 haftalık gbydı galba hatrlamıyorm mınıkdı kuuzum. kan tahlili istedi doktor ıgne tutmusmu dıye. tutmus sorun yok dedı. o yuzden vurmuyo sanrm dger ıgneyı. dogumdan snra vurcakmıs konusdm da bugun oyle dedı. sen hem 9 haftalkken hemde 7 aylkken mı vuruldunn? ıgneyı
bıde benım 2. gebliğim ya ılknde vurduk 72 saat ıcınde ıgneyı. biz tutmusmu tutmamısmı dıye bakmsdk olumlu dedı. bdaha vurnmam gerekıyomu smdı?
dogumdan sonra dedi adam

kızlar klasık cift kısılık yatak olculerı nelerdır. ıkeadan yatak ortusu takımı alcamda netten bulamadm:)

Canlar sizin çentik varmış benim damarımın biri hiç yok malesef şuan için bebeğin gelişimi normal dedi doktor fakat 32.haftadan sonra yavaşlayabiliyormuş Allahım yardım etsin buna istinaden 16 kilo aldım walla o beslensin diye doktor çok kızdı boyuma göre toplamda 15 kg öneriyorlarmış daha zamanın var çok kilo almışsın dedi birdahaki kontrole kadar akg alcakmışım daha 3 hafta var bakalım nasıl olacak..

Canım geçmiş olsun. Aynı kaderi ben de yaşıyorum maalesef bugün benim de yine tansyionum yükseldi ve günüm hastanede geçti bi suru tahliller verdim. Sonuçta koluma 24 saat tansyionumu takip edecek alet taktılar. Umarım sonuçlar iyi çıkar
Allaha dua edelim hiç birimizin başımıza bu yüksek tansiyon belası gelmesin inşaallah. Çünkü dediğin gibi çok kötü bir şeymiş gebelikte (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…