biz cıkıyoruz paaşmla yorgunluk coktu ev cok sıcakkkk yanıyor hayılrısı bakalımm aksam yemegını nyanına pılav yapılcak aksama ark.gelıcek caya markete gıtmeyı gouzum kesmıyor esım gelırken ugrasısn bananee aksam 10 da kocısı yolcu edecegız hayılrısı ılee pöf hıc ıcımden gemıyor gıtmesı ya hayırlısı ben ondan ayrı kalamamkı amaaaasımdıden ozledım yaaaaaaaaaaaaa pöffffffffff gorusmek uzere kısceler ve cücüklerii
kızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...
babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkksonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına
size kocaman göbekli halimi gösteriyim bidekorkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter
Eki Görüntüle 699361 Eki Görüntüle 699368
kızlar ben de bu ara çok sık nefes nefese kalıyorum.sanki bir sürü merdiven çıkmışım gibi.bir de göğüslerimin hemen altı çok acıyor.benim karnım çok dik ve çıkkın.bazılarınız belli değil fazla demişsiniz ya benim de tam tersi herkes doğum yakın sanıyor.zaten yakın sayılır artık da 1 aydır falan böyle.ben son aylarda ne yapcam ya yine önceki hamileliğim gibi çok çıkcak heralde karnım.o zaman gören ikiz mi diyordu.zayıf olduğum için heralde böyle belli oluyor.
baya bahsetmişsiniz korseden de ben sezeryanla doğum yapmıştım ilk zamanlar giymek imkansızdı.çünkü çok acıtıyor.lohusalığım bittiğinde hala göbeğim vardı biraz doktora sordum artık giyebilirsin dedi.düğüne gidecektim düğünde acı çektim açıkcası sonra da hiç giyemedim.gerçi ben şanslıydım o zaman 2-3 ayda karnım dümdüz oldu hiç doğum yapmamışım gibi.şimdi ne olacak bakalım ne olur göbeğim olmasın çok korkuyoruuum
benim de ilk sezeryandı ama ben cesaret edemem.yapanlar varmış ama ne bileyim o riske giremem heralde.kızlar bu arada benim 2. bebeğim 4 yaşında bir oğlum var
sezeryanla doğdu şimdi kız bekliyoruz:)
bunda normal istiyorum doktorumda istersen deneriz dedi
etrafınızda sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı
bu arada yarın 32. haftaya giriyoruz
paradokscum ne için ders çalışıyorsun?bugün giremedim çok yoğunduk, sabahtan sağlık ocağından tahlillerimi aldım kan değerlerim normal çıktı
sonra marketimi yaptım eve geldim yemeğimi yaptım evimi toparladım iki makine çamaşırı hallettim, tabi bu kadar hamaratlığın bi sebebi olmalı sabah sabah demi
hooooopppkomşu gününe gezmeye gittik kızçemle kadınlara gezmek olsun demi, göğe merdiven dayarız valla
yedik içtik sohbet fln derken akşam üzeri eve geldik ders çalıştık biras şimdide bi size selam vereyim dedim,
ders çalışmadan buralarda çok vakit geçirince acaip vicdan azabı duyuyorum, inş. şu dersleri veririm haftasonu
benden bu kadar şimdilik bakabildiğim kadarda bi geçmişe bakayım çabucak, geri derse oturcam
bi gün gelmeyince şuraya özlüyorum kıııızzzzzçenesi düşük annişleriim benim
( diyene baksanki benim çenem açıldımı duruyo da?? )
evet gerçekten öğrencilere sabretmek zor oluyor kafam ses kaldırmıyor artık da ben sonrası için izin almak istemiyorum şimdiden.Canım mrb, ben de aynı senin gibiyim. haftaya doğum iznine ayrılacağım öğrenciler çekilmez oldu. 5 dk yürüsem ayakta dursam karnım sarkıyor sanki. Bide çok aşağıda ve dışarda. her gören dikkat et kendine bebek aşağıda diyor moralim iyice bozuluyor. O kadar büyüdük ki gören ayyy doğurmuş olmuşsun diyor: karnım da yırtılmaya başladı. İlk bebeğimde karnım hiç çatlamamıştı. kaburgalarım acıyor. sol tarafta kafası var galiba eğilemiyorum o tarafa. Çok şükür çok iyiyim yine de. Sen de konyadaydın galiba. kime gidiyorsun dr?
bu arada kızlar unutmadan ekliyim... ben geceleri sola dönük yatıyorum ama sonra uyandığımda bi bakıyorum sırt üstü dönmüşüm... tekrar sola dönüyorum... bunu doktoruma sordum... sırt üstü yattığımızda bebeğe oksijen gitmiyomuş... sola dönük yatamıyosan sağa dönük uyu ama yan yat mutlaka dedi... eğer sırtüstü yatarsan siz müdahale edin dedi eşime... o da yastık dayıycam sırtına hocam söz dedi
hastaneyi de gezicektim ama ne gariptir ki boş oda yok dedi doktorum şu an... bi dahaki geldiğinde mutlaka hatırlat dedi... peki didim...
biz geldikk paşamlaa cok guzeldi ARK.KUR AN OKUMAMAIZ HAFTAYA BENDEYIZ INSLL
oglumm artık yerınde duramıyor cunku okumada bır an rha oturtmadı benı sureklı yer degıstım yda ayakda dolandım durdummm
suandada hıckırık tutu paamı ayakları mıdemde kafa asagıda hıskırıyorda hıckırıkyorrr 10 dk surdu hıckırıgı bu seferr:2 şam sımdıde duramıyor ayaklarını sag sola oynatıpd uruyor benden cılve ıstıyor aşkımın askısıı paşm benımm
annesi kurban olsun YASADANA LAYIK GORENE INSALLAHHHHHHHHHHH
SAGLICAKAL KUCAGIMIZA ALMAK NASIP OLUR INSLL
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM BENIM DU A ILE INSL
OHH NE GUSEL GORDUN GELDINN BIZIM DR SAFAGI DAHA 17 GUN VAR YAAAAAAA EN UZUN GITME AYIMIZ NDAN SONRA 2 HAFTADA BIR SANIRIMM CUNKUM 34 HAFTALIK OLUYORUZ INSLLOHH YARIM CIMM NE KAA GUSESIN SADE GOBISS BENIM GOBIS DE SENNKI KADRR HAFIZA KARTSIZ YUKLEMIYOR PC YAA TELIMINDE DAHA KARTI GELEMDII HYRLISI INSL BIR DAHAKI SEFEREE
AYNEN CORAP GIYEMIYORUM ARTIK BENIM EV SON KAT FULL GUNEY CEPHE SUANDA GUNESLIKLER CEKILI HALDEYIM YANIII
CNM BIZDE VAR
BEN 0-
ESIM 0+
BENM 9+4 DE IKEN hafıf sarı leke geldudı dr vurduydu hemen ama yoksam 7 aylıkkene yapılıyor cunkumm an son 29+4 de ıken dr sordu vurmustuk demı dıye evt dedım tmm dedı kan tahlılı ıstedıı ona gore beebgın gelısımını aksaı bırsey varmı dıye bakıldı sukurkı temız cıkmıs sonuclarımmızzz
öle bısde yanı vurulman sartt dr sole aman dıyım dıkkt ettttabı bırde dogumdan sonra vurulacagız o ayrıı
slm annişler
bakın yazı buldum güzel yanımızda bize yardımcı olucak kişilere okutmak lazım
Damla Çeliktaban - Loğusa kullanım kılavuzu - HABERTÜRK
kızlar klasık cift kısılık yatak olculerı nelerdır. ıkeadan yatak ortusu takımı alcamda netten bulamadm:)
bizim yatağımız 160 a 200 mesela.
bizim yatağımız 160 a 200 mesela.
bana coraspinde vermedi ama bu hafta tekrar ayrıntılı ultrasoan gircem çünkü 27. haftadan sonra düzelebiliyomuşda bu çentik durmu şeker içinde dr gdiiyorum zaten diyetteyim hergün ölçüyorum kendim makine aldım çok şükür onu diyetle oturttuk rayına o güzel gidiyo ama bebeğimde accık daha büyüse senin gelişim durumun nasl canım.
günaydın hanımlar dün hastaneden gelince yazamadım çok şükür oğlum iyiymiş ama dr amcamız tansiyon plobleminin ne kadar tehlikeli olduğunu bir daha söyledi. inşallah bir daha o kadar yükselmez dedi. ama şunuda belirtti sadece tuzla alakalı değilmiş yorgunluk ve sıcakta tetikliyormuş tansiyonu. 32. haftamı doldurunca izne ayrılacağım ve oğlumla evde başbaşa keyif yapacağız doğuma kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?