2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
herkese iyi akşamlar kızlar
bugun bizimde kontrolümüz vardı aslında ayın 3 ündeydi ama biz erken gittik çünkü pazar günü bebeğim aşağı basar gibi oldu sanki idrar kaçırcakmış gibi oldum hemen doktoru aradım yat dinlen minoset parol içebilirsin dedi ama ben içmedim sadece yattım bugün de gittik çok şükür herşeyimiz iyi çıktı maşallahh kızım bikaç gün önde çok şükür kilomuzda 1600gr olmuş doktor 3500gr a yakın doğar dedi temmuzun ilk haftası beklicez inşallah yavrumu bu arada bende 78 ile hamile kaldım şu an 86 olmuşum aynı çatlicak gibiyim karnım fazla bbiraz 9. ayda napcaz bakalım doktor dediki 7 ay bitti 8 e giriyosun dedi az kaldı çok şükür

nerden anlıosn cnm yazıyomu byernde
Geçen baza alacaktık ölçmüştüm oradan biliyorum ben de.adam son üç yıldır falan 180 ve üzeri daha çok oluyor ondan önce aldıysanız daha az oluyor dedi.bizimki de 6 yıllıktı zaten
inşallah sorun olmadan doğum yaparsın canım.canını sıkma rahat olmaya çalış.

nerden anlıosn cnm yazıyomu byernde
Geçen baza alacaktık ölçmüştüm oradan biliyorum ben de.adam son üç yıldır falan 180 ve üzeri daha çok oluyor ondan önce aldıysanız daha az oluyor dedi.bizimki de 6 yıllıktı zaten
inşallah sorun olmadan doğum yaparsın canım.canını sıkma rahat olmaya çalış.

canım hoşgeldin... Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişleri kucağına almak nasip etsin inşallah...

Amin canım... Ben de öğretmenim 27. haftamdayım ama ben iznimi sonraya atmak için sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum...oğlumla daha fazla vakit geçireyim diye :) Gerçekten çok zor oluyo çocuklar artık çok zorluyor ama Allahım güç kuvvet versin...
Ben de aynısını düşünüyorum canım :)

suyun miktarı nekadar olacak...hiç denedinmi cnm işe yarıyormu ?
canım bu nedir ve ne işe yarıyor?

kızlar bir sayfa önceki paylaşımlarımı okuyun ve emzirme sanatı dosyasını muhakak indirip okuyun

Ne mutlu sana rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna..Bu arada doktorun ne güzel yaa kıskandım :S

allah razı olsun doktorumdan... bende çok seviyorum gerçekten... ve hamilelikte doktorla iletişimin gücüne inananlardanım... güven çok önemli geliyo bana... bende çok güveniyorum doktoruma... allah herbirimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

lyre cnm çok sağol paylaşım için.elinde yenidoğan bakımı annelikle ilgili böyle minik yazılar varsa ya da eline geçerse paylaşırsan çok sevinirim

kızlar bu arada bebeklerimizi kucağımıza almadan önce annelikle ilgili kendimizi geliştirebileceğimiz daha ne yaptığının bilincinde anneler olmak için şu kitabı kesin oku diyeceğiniz bir kitap var mı?türk yazar olursa sevinirim.

ben şuan adem güneş annnelik sanatını sipariş versem mi diye düşününyorum ne dersiniz?

Sabiha paktuna kitaplarına bakabilirsin bende almayı düşünüyorum star tv de melek baykala çıkıyordu geçen sene

hayır diyorum kurs hocasına bu cuma sorar kitap öneririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…