kızlar klasık cift kısılık yatak olculerı nelerdır. ıkeadan yatak ortusu takımı alcamda netten bulamadm:)
Geçen baza alacaktık ölçmüştüm oradan biliyorum ben de.adam son üç yıldır falan 180 ve üzeri daha çok oluyor ondan önce aldıysanız daha az oluyor dedi.bizimki de 6 yıllıktı zatennerden anlıosn cnm yazıyomu byernde
inşallah sorun olmadan doğum yaparsın canım.canını sıkma rahat olmaya çalış.Canlar sizin çentik varmış benim damarımın biri hiç yok malesef şuan için bebeğin gelişimi normal dedi doktor fakat 32.haftadan sonra yavaşlayabiliyormuş Allahım yardım etsin buna istinaden 16 kilo aldım walla o beslensin diye doktor çok kızdı boyuma göre toplamda 15 kg öneriyorlarmış daha zamanın var çok kilo almışsın dedi birdahaki kontrole kadar akg alcakmışım daha 3 hafta var bakalım nasıl olacak..
Geçen baza alacaktık ölçmüştüm oradan biliyorum ben de.adam son üç yıldır falan 180 ve üzeri daha çok oluyor ondan önce aldıysanız daha az oluyor dedi.bizimki de 6 yıllıktı zatennerden anlıosn cnm yazıyomu byernde
inşallah sorun olmadan doğum yaparsın canım.canını sıkma rahat olmaya çalış.Canlar sizin çentik varmış benim damarımın biri hiç yok malesef şuan için bebeğin gelişimi normal dedi doktor fakat 32.haftadan sonra yavaşlayabiliyormuş Allahım yardım etsin buna istinaden 16 kilo aldım walla o beslensin diye doktor çok kızdı boyuma göre toplamda 15 kg öneriyorlarmış daha zamanın var çok kilo almışsın dedi birdahaki kontrole kadar akg alcakmışım daha 3 hafta var bakalım nasıl olacak..
benim de ilk sezeryandı ama ben cesaret edemem.yapanlar varmış ama ne bileyim o riske giremem heralde.
aslında riskler çok düşük ihtimallermiş abartıldığı kadar yüksek değil
yurt dışında 2 sezeryan sonrası bile normal doğum yaptırıyor
bana nerdeyse 5 sene olacak üstelik denemek istiyorum
Merhaba arkadaslar sat 20/10/2012 ikiz gebeyim cok erken gelmezlerse bende temmuz annnesi Olucak bi kizim bi oglum Olucak hayirlisiyla 9. Tup bebek tedavisi sonucu lkavusucam 12 yil sonra suana kadar bi sürü problem atlattim gebelik boyunca simdi iyiyiz sükür bizide araniza alirmisinizzz :))
Gunaydinnnnnn guzel gunler diliyorum once yarin tatil olucagi icin mutluyuz tabi neyse kizlar ben 28. Haftami bitiricem ve ogretmenim artik okula gelemicem diye mudurun yanina gittim 32. Haftama kadar rapor alicam sonrada dogum iznimi kullnicam dedim su 6 aylik izin cikmadi yaa yonetmelik 5 nisanda yenilenmis tekrardan halen eskiye gore izin devam ediyomus sanirim cikmicak bu izin meclisten napcaz acaba buraz cnm sıkıldı calisan annelere allh sabir versinnn.
Ben de aynısını düşünüyorum canım :)ben de 30. haftadayım. 6 aylık izni dört gözle bekleyenlerdenim ama sanırım hayal kırıklığı olacak sonu.ben mümkün olduğunca derslere devam etmek istiyorum.hem dönemi bitirmek açısından, hem de doğum öncesi çalıştığımız her gün doğum sonrası kızımla geçireceğim bir gün olacak.32. haftada tekrar gidicem doktoruma, çalışabilir raporu için. inşallah bi sorun çıkmaz ve haziran başına kadar gidebilirim okula.
canım bu nedir ve ne işe yarıyor?suyun miktarı nekadar olacak...hiç denedinmi cnm işe yarıyormu ?
kızlar nettegezerken buldum bana çok cici geldi henüz bebek süsü yapmamış olanlar belki düşünebilir
Keçe Bebek Çorabı - Hobicraft-Sosyal Paylaşım
Ne mutlu sana rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna..Bu arada doktorun ne güzel yaa kıskandım :S
kızlar bu arada bebeklerimizi kucağımıza almadan önce annelikle ilgili kendimizi geliştirebileceğimiz daha ne yaptığının bilincinde anneler olmak için şu kitabı kesin oku diyeceğiniz bir kitap var mı?türk yazar olursa sevinirim.
ben şuan adem güneş annnelik sanatını sipariş versem mi diye düşününyorum ne dersiniz?
lyre cnm çok sağol paylaşım için.elinde yenidoğan bakımı annelikle ilgili böyle minik yazılar varsa ya da eline geçerse paylaşırsan çok sevinirim
o kadar yapan insan var.tabiki olur canım neden olmasın.inşallah hayırlısıyla doğumunu yaparsın.ben korkağımdır da birazbenim de ilk sezeryandı ama ben cesaret edemem.yapanlar varmış ama ne bileyim o riske giremem heralde.
aslında riskler çok düşük ihtimallermiş abartıldığı kadar yüksek değil
yurt dışında 2 sezeryan sonrası bile normal doğum yaptırıyor
bana nerdeyse 5 sene olacak üstelik denemek istiyorum
benim bilgisayarda sorunvar da indiremedim malesefkızlar bir sayfa önceki paylaşımlarımı okuyun ve emzirme sanatı dosyasını muhakak indirip okuyun
kızlar bu arada bebeklerimizi kucağımıza almadan önce annelikle ilgili kendimizi geliştirebileceğimiz daha ne yaptığının bilincinde anneler olmak için şu kitabı kesin oku diyeceğiniz bir kitap var mı?türk yazar olursa sevinirim.
ben şuan adem güneş annnelik sanatını sipariş versem mi diye düşününyorum ne dersiniz?
kızlar nettegezerken buldum bana çok cici geldi henüz bebek süsü yapmamış olanlar belki düşünebilir
Keçe Bebek Çorabı - Hobicraft-Sosyal Paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?