selam arkadaşlar cmt günü dr gittik 27+5 günlükken kızım 960 gr dı dr bir haftalık bi gerilik var ama sorun değil dei ama benim kafam rahat değil işte bebeğe giden damarlarımdan birinde çentik var ve aynıu zamandada gebelik şekerimde yüksek çıktı diyetteyim. Hem kızıma kilo aldırmak hemde şekerimi yükseltmemek için neler yapabilrim acaba? Cuma günü tekrar ayrıntılı ultrasona giricem umarım çentik düzelmiştir. lütfen benim ve kuzum için dua edin.
bende tam bır polo dusknymbence super bende bakmak ıstyorm cnm
Geçen baza alacaktık ölçmüştüm oradan biliyorum ben de.adam son üç yıldır falan 180 ve üzeri daha çok oluyor ondan önce aldıysanız daha az oluyor dedi.bizimki de 6 yıllıktı zaten
inşallah sorun olmadan doğum yaparsın canım.canını sıkma rahat olmaya çalış.
bakmak istersen nette satılan bi iki yer buldum ben cnm; bitanesini yazıyım hemen
MAURER AVM | U.S. Polo Anne antas + Alt Deitirme Havlusu - Swain
bide ben kendi mağazasına gittim polonun ama orda yoktu bu çantadan ;
normal diğer anne bebe çantalarına bakıyorum hemen hemen bu fiyatlardalar, bende madem bukadar para vercem güzel bişey olsun dedim;
acaba hiç kullanan varmı bu çantadan,boyutları nasıl merak ediyorum :SSS
amın cnm aynen hıc ayrı kalmak ıstemıyorum eltım dıyor ne bu merak yahuu yarın bebe olunca bıkarsın fılan dye ama ben herseyımzı onunla an be an yasamak ıstıyorumdaa hafıfden dıyorumm ne bılım ya askk bu askkkkbende kocami az once yolcu ettim simdiden ozledim bendesabah ise gondermek bile zor gelmeye basladi sehir disina gidince dahada zor oluyor sag salim gidip gelsinler insallah
amınn canım yaaaallah uzun ayrılık vermesin canım
allah razı olsun cnm benımm senn nıkı bulupda ark.lısteem ekleyemedım ondan mesaj atamadın sanırım bana senn!!tmm ekledım sagolasın ınslll dua ıleCanım özel mesaj yazdım gitmedi. Kusura bakma ben sadece 5 tane peyğemberimiz (s.a.v) için okuya bildim. Yüksek tansiyon yüzünden günüm hastanede geçti biraz önce geldik.
Allah kabul etsin inşaallah.
cnm bır kere vuruluyor sonrada dogum da o kaaa evet bnmde bu ay baktı dr sorun varmı dıyee sukur temıs cıktı hamd olsun RABBIMEE HERSEY gusel gıdıyorrr ok sukurcanım bızımde 10 12 haftalık gbydı galba hatrlamıyorm mınıkdı kuuzum. kan tahlili istedi doktor ıgne tutmusmu dıye. tutmus sorun yok dedı. o yuzden vurmuyo sanrm dger ıgneyı. dogumdan snra vurcakmıs konusdm da bugun oyle dedı. sen hem 9 haftalkken hemde 7 aylkken mı vuruldunn? ıgneyı
bıde benım 2. gebliğim ya ılknde vurduk 72 saat ıcınde ıgneyı. biz tutmusmu tutmamısmı dıye bakmsdk olumlu dedı. bdaha vurnmam gerekıyomu smdı?
dogumdan sonra dedi adam
aboww gozunuz aydın olsun cnm benım maaslalah kg nızedeee benım paşada o kg de dogucak o vakıtt bu ay bellı olurr gercıı cunku 29+4 de ıken bızde 1555 gr dık daaherkese iyi akşamlar kızlar
bugun bizimde kontrolümüz vardı aslında ayın 3 ündeydi ama biz erken gittik çünkü pazar günü bebeğim aşağı basar gibi oldu sanki idrar kaçırcakmış gibi oldum hemen doktoru aradım yat dinlen minoset parol içebilirsin dedi ama ben içmedim sadece yattım bugün de gittik çok şükür herşeyimiz iyi çıktı maşallahh kızım bikaç gün önde çok şükür kilomuzda 1600gr olmuş doktor 3500gr a yakın doğar dedi temmuzun ilk haftası beklicez inşallah yavrumu bu arada bende 78 ile hamile kaldım şu an 86 olmuşum aynı çatlicak gibiyim karnım fazla bbiraz 9. ayda napcaz bakalım doktor dediki 7 ay bitti 8 e giriyosun dedi az kaldı çok şükür
ben adem günes annelık sanatını okyorum arada bır sabıha paktuna nınkını okuyorummkızlar bu arada bebeklerimizi kucağımıza almadan önce annelikle ilgili kendimizi geliştirebileceğimiz daha ne yaptığının bilincinde anneler olmak için şu kitabı kesin oku diyeceğiniz bir kitap var mı?türk yazar olursa sevinirim.
ben şuan adem güneş annnelik sanatını sipariş versem mi diye düşününyorum ne dersiniz?
bende aldımm daaSabiha paktuna kitaplarına bakabilirsin bende almayı düşünüyorum star tv de melek baykala çıkıyordu geçen sene
kızlar bu arada bebeklerimizi kucağımıza almadan önce annelikle ilgili kendimizi geliştirebileceğimiz daha ne yaptığının bilincinde anneler olmak için şu kitabı kesin oku diyeceğiniz bir kitap var mı?türk yazar olursa sevinirim.
ben şuan adem güneş annnelik sanatını sipariş versem mi diye düşününyorum ne dersiniz?
gece gecee hıckırık tuttu paşamııı(fransız bılım adamları bebeıgn emme resleksını gelıstırdıgını soluyormus nette yazıyorr:)
aman ben diyorum hemen hamileyim yan kapıdan geçicem diye..susup kalıyolar :)) zaten ben demesem bile eşim hemen atlıyo hamile eşim diye :)))tatdını çıkartın kızlar..nazlar niyazlar için son 2 ay :))
Ne güzel açıklamana gerek kalmıyor.Ben kapıdan geçmek istemiyorum dediğimde neden diye soruyorlar bana.Bende sağlık sebebiyle diyorum tekrar tuhaf tuhaf bakıyorlar
saol canım Allahtan benim çok büyük bi sorun değilmiş oyüzden 100 lük yapmamıza gerek yok ama sen dikkat et dedi yemene bende öle yapıcam çok cnm isterse azıcık ucundan tadarım:)))maşallah bebegin kilosu çok iyi :) şekere gelince diyet yap düzeliyorr...kafana takma sakın benimde öyle çıkmıştı.diyet yaptım 1 hafta sonra 100lük yaptırdım çok güzel çıktı sonuç. yemecegin şeyler belli zaten beyaz ekmek,kızartma,hamur işi tatlı.bunları yeme yersen bile tadımlık yee ... benden bu kadar :)
tatlım yaa bende nefes nefese kalıyorum yolda yürürken bile...gerçi karnım çok çıkmadı ama yinede kesiliyorum valla allah yardımcımız olsun hele o sıcaklarda napcaz bilmiyorum..kızlar ben de bu ara çok sık nefes nefese kalıyorum.sanki bir sürü merdiven çıkmışım gibi.bir de göğüslerimin hemen altı çok acıyor.benim karnım çok dik ve çıkkın.bazılarınız belli değil fazla demişsiniz ya benim de tam tersi herkes doğum yakın sanıyor.zaten yakın sayılır artık da 1 aydır falan böyle.ben son aylarda ne yapcam ya yine önceki hamileliğim gibi çok çıkcak heralde karnım.o zaman gören ikiz mi diyordu.zayıf olduğum için heralde böyle belli oluyor.
baya bahsetmişsiniz korseden de ben sezeryanla doğum yapmıştım ilk zamanlar giymek imkansızdı.çünkü çok acıtıyor.lohusalığım bittiğinde hala göbeğim vardı biraz doktora sordum artık giyebilirsin dedi.düğüne gidecektim düğünde acı çektim açıkcası sonra da hiç giyemedim.gerçi ben şanslıydım o zaman 2-3 ayda karnım dümdüz oldu hiç doğum yapmamışım gibi.şimdi ne olacak bakalım ne olur göbeğim olmasın çok korkuyoruuum
maşallah çok tatlısın...evet fazla çıkmamış benim karnımda böyle gibi ..Eki Görüntüle 699583 Eki Görüntüle 699581
bu da benim göbüşşşgöbüşüm daha yeni yeni çıkmaya başladı artık :)
pempe tişortlu olan 29 haftalıkken..
benimde yok ...bak bu konu atlanıcak bişey değil...şöyle güzel bi giyinip manzaralı biyerde bikaç hamiş fotosu hiçte fena olmaz:))benim henüz hiç resmim yok hamilelikte çekilmiş , en kisa zamanda eklerim :)
yaa korkutma gözümüzüetrafımda anlayışsız insanlar olmadığı halde çok kötü geçti benim lohusalığım.bir de öyle olanlara allah sabır versin.lohusalığı keyifle geçen var mı çok merak ediyorum
aman canım çok geçmiş olsun..Allahtan bi aksilik olduğunu alayıp aramışsın doktoru..allah korusun ama ben bu konularda biraz geriyim galiba böle bişey başıma gelse uzanır dinlenir o ağrıyı çekerim geçene kadar hiç doktora sormak yada gitmek aklıma gelmez...dikkat et cnm kendineherkese iyi akşamlar kızlar
bugun bizimde kontrolümüz vardı aslında ayın 3 ündeydi ama biz erken gittik çünkü pazar günü bebeğim aşağı basar gibi oldu sanki idrar kaçırcakmış gibi oldum hemen doktoru aradım yat dinlen minoset parol içebilirsin dedi ama ben içmedim sadece yattım bugün de gittik çok şükür herşeyimiz iyi çıktı maşallahh kızım bikaç gün önde çok şükür kilomuzda 1600gr olmuş doktor 3500gr a yakın doğar dedi temmuzun ilk haftası beklicez inşallah yavrumu bu arada bende 78 ile hamile kaldım şu an 86 olmuşum aynı çatlicak gibiyim karnım fazla bbiraz 9. ayda napcaz bakalım doktor dediki 7 ay bitti 8 e giriyosun dedi az kaldı çok şükür
tatlım ayak şişmeleri için karbonat ve kaya tuzu iyi geliyormuş dün onu konuştukta nekadar suyla yapılıyo diye sormuştum..canım hoşgeldin... Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişleri kucağına almak nasip etsin inşallah...
Amin canım... Ben de öğretmenim 27. haftamdayım ama ben iznimi sonraya atmak için sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum...oğlumla daha fazla vakit geçireyim diye :) Gerçekten çok zor oluyo çocuklar artık çok zorluyor ama Allahım güç kuvvet versin...
Ben de aynısını düşünüyorum canım :)
canım bu nedir ve ne işe yarıyor?
kızlar nettegezerken buldum bana çok cici geldi henüz bebek süsü yapmamış olanlar belki düşünebilir
yaa çok beğendim..bende yapmak istiyorum elimden gelir severim böle işleri ve vakit geçirirm ama keçeyi nerden bulucam bide onu alacağım yere bi model göstersem nasıl yapılacağını açıklarmı bana kalıbını falan nasıl çıkarılıcağını öğrensem yaparım ben...
Keçe Bebek Çorabı - Hobicraft-Sosyal Paylaşım
ay cnm çok güzel ben buna çubuk değil magnet yapıştırıp dağtırım mevlutte kendim yapmayı düşünüyorum süper beceriksiz bir anne olarak
DoktordayıZ... Herkese günaydın...
DoktordayıZ... Herkese günaydın...
Doktoru bekliyorum. Sezeryana girmiş.. Allah I'm bizde su günleri görelim.. Ben de kanama var da kızımı görseniz öyle bi hareketli ki sanki 24 saat halay çekiyor.. Biz bu kızla cok didişcez herhalde .. Rezil etti beni tatilimde.. Yaka paça hastanelik etti.. Olsun.. Be diyim.. Helâli hoş olsun.. Ona mı sorduk hamile kalırken.. Onun suçu ne.. Bakalım ne olucak...Günaydın canımHadi güzel haberlerini bekliyorum.Umarım sıkıntı yoktur
Doktoru bekliyorum. Sezeryana girmiş.. Allah I'm bizde su günleri görelim.. Ben de kanama var da kızımı görseniz öyle bi hareketli ki sanki 24 saat halay çekiyor.. Biz bu kızla cok didişcez herhalde .. Rezil etti beni tatilimde.. Yaka paça hastanelik etti.. Olsun.. Be diyim.. Helâli hoş olsun.. Ona mı sorduk hamile kalırken.. Onun suçu ne.. Bakalım ne olucak...
Canım zaten hamile veya lohusa laf geçiyorsa tekstil fiyatları iki katına çıkıyor.Oysaki hamilelerinde giyebileceği büyük beden normal fiyatlı seçeneklerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?