2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

dualar hepimize gelsinnn inş duzeliriz bendede şeker çok fazla çıktı diyet yap dedi ekmek şeker tatlı pilav makarna hamur işi yasaak napmalıyım ne yiycem bu şekeri nasıl duşurcem bilmiyorummm cuma gunu tekrar şeker yuklemesi yapılcak bu sefer 100 gr lık 3 saat arayla alıncak kan ya ozaman da yuksek çıkarsa dahiliyeye yonlendircek insilun kullanman gerekebilir dedi
moralım çok bozuldu yaaaaaaaaaa dua edin bizeeeeeeeeeeeeeeeee

bende tam bır polo dusknym bence super bende bakmak ıstyorm cnm

bakmak istersen nette satılan bi iki yer buldum ben cnm; bitanesini yazıyım hemen

MAURER AVM | U.S. Polo Anne antas + Alt Deitirme Havlusu - Swain

bide ben kendi mağazasına gittim polonun ama orda yoktu bu çantadan ;

normal diğer anne bebe çantalarına bakıyorum hemen hemen bu fiyatlardalar, bende madem bukadar para vercem güzel bişey olsun dedim;
acaba hiç kullanan varmı bu çantadan,boyutları nasıl merak ediyorum :SSS

Rahatım çok şükür Rabbim ne nasip ederse o olur zaten sağlıkla dünyaya gelsinde varsın küçük doğsun..

ıcı genıs kullanıslı gıbı duryor cnm.

merhabalr bıs geldık kuzumlaababamızı yolcu ettık onu gonderırken gozlerım dolduu geldı banane ya ben 5 senende olsa dayanamıyorumm kocısıme ya rabbım kazasız belasız gıdıp gelmesını nasıpp etsın ınslll
amcalarımızla oturduk sıze geldık sımdıdeee
besımıgımızın katologu geldı nete sıtesıde varmıs katolog ıcınden bunu beyendık hedıye gelcek bısee bu model ben beyazı varsa makbule gecer yoksa bu olsun dedım nasıl sızceee yatak odasındakı yerımıze tam oluyor
http://aybingolmobilya.com/urun.html besık bolumunden kahfe krem olann
burdan bakarsanız yorumlarınız beklıyorumdaa:44:
bende kocami az once yolcu ettim simdiden ozledim bende sabah ise gondermek bile zor gelmeye basladi sehir disina gidince dahada zor oluyor sag salim gidip gelsinler insallah
amın cnm aynen hıc ayrı kalmak ıstemıyorum eltım dıyor ne bu merak yahuu yarın bebe olunca bıkarsın fılan dye ama ben herseyımzı onunla an be an yasamak ıstıyorumdaa hafıfden dıyorumm ne bılım ya askk bu askkkk

allah uzun ayrılık vermesin canım
amınn canım yaaa

Canım özel mesaj yazdım gitmedi. Kusura bakma ben sadece 5 tane peyğemberimiz (s.a.v) için okuya bildim. Yüksek tansiyon yüzünden günüm hastanede geçti biraz önce geldik.
Allah kabul etsin inşaallah.
allah razı olsun cnm benımm senn nıkı bulupda ark.lısteem ekleyemedım ondan mesaj atamadın sanırım bana senn!!tmm ekledım sagolasın ınslll dua ıle

cnm bır kere vuruluyor sonrada dogum da o kaaa evet bnmde bu ay baktı dr sorun varmı dıyee sukur temıs cıktı hamd olsun RABBIMEE HERSEY gusel gıdıyorrr ok sukur

aboww gozunuz aydın olsun cnm benım maaslalah kg nızedeee benım paşada o kg de dogucak o vakıtt bu ay bellı olurr gercıı cunku 29+4 de ıken bızde 1555 gr dık daa dıımı yanlıs tahmınde bulunmuyorumm:44:

ben adem günes annelık sanatını okyorum arada bır sabıha paktuna nınkını okuyorummcok faydalı kıtaplar ıkısıdee ama adem guness cok daha guzelll ver derım benngorumcemdn aldım kıtap ıı o cok kıtap okurdaa

Sabiha paktuna kitaplarına bakabilirsin bende almayı düşünüyorum star tv de melek baykala çıkıyordu geçen sene
bende aldımm daa

Son düzenleme:
gece gecee hıckırık tuttu paşamııı(fransız bılım adamları bebeıgn emme resleksını gelıstırdıgını soluyormus nette yazıyorr:)

Epsilon yayınlarının 3 adet seri kitabı var, kalın ciltli, ilki bebeğinizi beklerken sizi neler bekler (Ki artık doğuma yaklaştığınız için bunu alıp almama kararı size kalmış.), 2. si bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler, 3.sü çocuğunuz büyürken sizi neler bekler. Kesinlikle çok yardımcı kitaplar. Her duruma hazırlıklı oluyorsunuz ama aynı zamanda panikletmeden anlatıyor herşeyi. Ben çok memnun kaldım aldığıma, biraz pahalıydı ama bence değer. Edinirseniz bişey kaybetmezsiniz emin olun.

RNA TASARIM

Son düzenleme:
gece gecee hıckırık tuttu paşamııı(fransız bılım adamları bebeıgn emme resleksını gelıstırdıgını soluyormus nette yazıyorr:)

suzancim buldun beni yine sagol.. artik zorlaniyorum aksam cok agrrim vardi mesela nefes alamadim eskisi gibi yuruyemiyorum oturamiyorum ama 6 haftam kaldi sukur geldik buralara kadar.. esin gitmis sanirim ama nereye gittigini anlamadim gecmisi okuyamadim allah kavustursun canim.. beni dusun ben gebeligin basindan beri ayriyim kocamla 2 hafta da bir gelebiliryor hafta sonlari oda buna şükur rabbim can sagligi versin sayili gün bunu en iyi ben bilirim herhalde gecer hic yasanmamisa döner.....

herkese kocaman gunaydin bu arada

gnd hamişlerim ve tosbikleri demirbaş gibi oldum burda
gidim biraz daha uzanim

biz geldik güzel annişler nasılsınız bakalım minik tosbalarınızda iidir inşallah..??biz oğlumla iiz çok şükür kalkıp işe geldik son sabahımız Allahtan artık uykusuzluğa dayanamıyorum öğlene doğru bitiyorum..hele bu sıcaklar evet yakıyo artık elim ayağım ateş gibi herzaman..duştan çıkmak istemiyorum ve soğuk duşa başladım yavaştan..inşallah hasta olmam :))
dün işten çıktım eve gidip uyudum biraz sonra akşamda babamızla birlikte dışarı çıktık yemek yedik tabi ben salata ağırlıklı beslendim oysaki neler neler vardı neyse biraz dikkat edeyimde sonraları bende yerim:))
oğlumuza ve annesine babamız hediyeler aldı..çoğu eksiğimizi tamamladık..şampuan pişik kremi vs kaldı sadece onlarıda tek tek alıcam zaten.
defactodan çok güzel badiler aldım salaş ve büyük bedenleri oldu yazın rahatlıkla giyilebilr bi bakın derim...hemde uygun fiyata..hamile kıyafeti diye bisürü paralar veriyoruz onun yerine normal bayan kıyafetlerinin büyük bedenleride çok rahat olur ve daha çok çeşit var ...
haydinnn çok öpüyoruz sizi güzel bir gün geçirin bol tekmeli:)))

Ne güzel açıklamana gerek kalmıyor.Ben kapıdan geçmek istemiyorum dediğimde neden diye soruyorlar bana.Bende sağlık sebebiyle diyorum tekrar tuhaf tuhaf bakıyorlar
aman ben diyorum hemen hamileyim yan kapıdan geçicem diye..susup kalıyolar :)) zaten ben demesem bile eşim hemen atlıyo hamile eşim diye :)))tatdını çıkartın kızlar..nazlar niyazlar için son 2 ay :))
saol canım Allahtan benim çok büyük bi sorun değilmiş oyüzden 100 lük yapmamıza gerek yok ama sen dikkat et dedi yemene bende öle yapıcam çok cnm isterse azıcık ucundan tadarım:)))
tatlım yaa bende nefes nefese kalıyorum yolda yürürken bile...gerçi karnım çok çıkmadı ama yinede kesiliyorum valla allah yardımcımız olsun hele o sıcaklarda napcaz bilmiyorum..
Eki Görüntüle 699583 Eki Görüntüle 699581

bu da benim göbüşşş göbüşüm daha yeni yeni çıkmaya başladı artık :)
pempe tişortlu olan 29 haftalıkken..
maşallah çok tatlısın...evet fazla çıkmamış benim karnımda böyle gibi ..
benim henüz hiç resmim yok hamilelikte çekilmiş , en kisa zamanda eklerim :)
benimde yok ...bak bu konu atlanıcak bişey değil...şöyle güzel bi giyinip manzaralı biyerde bikaç hamiş fotosu hiçte fena olmaz:))
etrafımda anlayışsız insanlar olmadığı halde çok kötü geçti benim lohusalığım.bir de öyle olanlara allah sabır versin.lohusalığı keyifle geçen var mı çok merak ediyorum
yaa korkutma gözümüzü (bende duymuştum lohusalıkta sinirler tavan yapıyomuş kimselere katlanılmıyomuş..hele benim kv yanımda olacak artık o halimle boğazlarım oğluyla kendisini :))ben allahın izniyle bi 30 günümü doldurayım bebeğimle sağ salim sonrası hemen deniz kenarına yazlığa gitmem lazım yoksa evde zor olacak gibi..allah yardımcımız olsun
aman canım çok geçmiş olsun..Allahtan bi aksilik olduğunu alayıp aramışsın doktoru..allah korusun ama ben bu konularda biraz geriyim galiba böle bişey başıma gelse uzanır dinlenir o ağrıyı çekerim geçene kadar hiç doktora sormak yada gitmek aklıma gelmez...dikkat et cnm kendine
tatlım ayak şişmeleri için karbonat ve kaya tuzu iyi geliyormuş dün onu konuştukta nekadar suyla yapılıyo diye sormuştum..

ay cnm çok güzel ben buna çubuk değil magnet yapıştırıp dağtırım mevlutte kendim yapmayı düşünüyorum süper beceriksiz bir anne olarak

cnm öğrenirsen yaparsın öle deme...el emeği olur çokta güzel olur..ben yapabilirsem mıknatıslıda yapmayı isterim hatıra kalsın diye dolaba yapıştırırım :))

Canım zaten hamile veya lohusa laf geçiyorsa tekstil fiyatları iki katına çıkıyor.Oysaki hamilelerinde giyebileceği büyük beden normal fiyatlı seçeneklerde var

Günaydın canım Hadi güzel haberlerini bekliyorum.Umarım sıkıntı yoktur
Doktoru bekliyorum. Sezeryana girmiş.. Allah I'm bizde su günleri görelim.. Ben de kanama var da kızımı görseniz öyle bi hareketli ki sanki 24 saat halay çekiyor.. Biz bu kızla cok didişcez herhalde .. Rezil etti beni tatilimde.. Yaka paça hastanelik etti.. Olsun.. Be diyim.. Helâli hoş olsun.. Ona mı sorduk hamile kalırken.. Onun suçu ne.. Bakalım ne olucak...

İnşallah canım bizde doğum maceramızı yaşayalım :) Ohh demekki hareketliymiş çok sevindim canım umarım zamanında çıkarda seni üzmez

Canım zaten hamile veya lohusa laf geçiyorsa tekstil fiyatları iki katına çıkıyor.Oysaki hamilelerinde giyebileceği büyük beden normal fiyatlı seçeneklerde var

günaydın canım..evet aynen öle insanlar nasıl para kazanacaklarını ii biliyo valla..ama bizde o göz varmı :))

yaa internetten keçe yapımıyla ilgili bişey bulamıyorum kalıpları nasıl çıkarılır bakıyorum ama bulamadım(

Günaydın annecikler ve melekleri bi geldik
Benim kızçem çok kıvrak yahu bir de hıçkırık tutuyor
sürekli pıt pıt pıt atıyor kıyamam ben ona kurban olurum ona
İçimde jöle gibi sallanıyor sonra sürünür gibi yüzeye yakın geziniyor.Kameraya
çekmiştim izliyorum eşim de şaşırıyor Bazen karnımın bir bölgesine
toplanıp daha sonra birden öbür tarafa.Sanki karnım 3 oda 1 salon
Çok merak ediyorum benimle herşeyi paylaşan meleğimi.ALLah'ım çabucak geçsin
ama azıcık daha işlerimi halledeyimDün eşimle bebişimle
dışarıda gezerken eşyalarını koymak için çanta aldık.Ben anne bebek çantalarını
sevmediğim için adidastan siyah altın yaldızlı valiz tarzı çok kullanışlı bir çanta
aldım(bana göre kullanışlı)Daha listem kabarık hiç eksilmiyor ki:18::18::18::18:
Her gün artıyor bakalım inşallah bitiririz....
Çok erkenciyiz biz kahvaltımızı yaptık,geçmişi okuduk,evi toparladık burdayızzzzz
UYkucularrrrrr uyanınnnnnnnnnn
Bir ay daha bitti hadi bakalım şafak saymaya başlayalımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…