günaydın canım..evet aynen öle insanlar nasıl para kazanacaklarını ii biliyo valla..ama bizde o göz varmı :))
yaa internetten keçe yapımıyla ilgili bişey bulamıyorum kalıpları nasıl çıkarılır bakıyorum ama bulamadım(
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
Kafası aşağı bile dönmüş kıImın
cok yorgunluktan kanamam oolmuş
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
2 hafta sonra tekrar muayenr
ufffff alttan heryerimi deşti bugün ya... Elle aletle onla bunla
geçsin artık su zamanlar yahu ..
Herkese öpücükler
kızlar bu arada bebeklerimizi kucağımıza almadan önce annelikle ilgili kendimizi geliştirebileceğimiz daha ne yaptığının bilincinde anneler olmak için şu kitabı kesin oku diyeceğiniz bir kitap var mı?türk yazar olursa sevinirim.
ben şuan adem güneş annnelik sanatını sipariş versem mi diye düşününyorum ne dersiniz?
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
Herkese öpücükler
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
Herkese öpücükler
merhabalr bıs geldık kuzumlaababamızı yolcu ettık onu gonderırken gozlerım dolduu geldı banane ya ben 5 senende olsa dayanamıyorumm kocısıme ya rabbım kazasız belasız gıdıp gelmesını nasıpp etsın ınslll
amcalarımızla oturduk sıze geldık sımdıdeee
besımıgımızın katologu geldı nete sıtesıde varmıs katolog ıcınden bunu beyendık hedıye gelcek bısee bu model ben beyazı varsa makbule gecer yoksa bu olsun dedım nasıl sızceee yatak odasındakı yerımıze tam oluyor
http://aybingolmobilya.com/urun.html besık bolumunden kahfe krem olann
burdan bakarsanız yorumlarınız beklıyorumdaa:44:
amın cnm aynen hıc ayrı kalmak ıstemıyorum eltım dıyor ne bu merak yahuu yarın bebe olunca bıkarsın fılan dye ama ben herseyımzı onunla an be an yasamak ıstıyorumdaa hafıfden dıyorumm ne bılım ya askk bu askkkk
amınn canım yaaa
allah razı olsun cnm benımm senn nıkı bulupda ark.lısteem ekleyemedım ondan mesaj atamadın sanırım bana senn!!tmm ekledım sagolasın ınslll dua ıle
cnm bır kere vuruluyor sonrada dogum da o kaaa evet bnmde bu ay baktı dr sorun varmı dıyee sukur temıs cıktı hamd olsun RABBIMEE HERSEY gusel gıdıyorrr ok sukur
aboww gozunuz aydın olsun cnm benım maaslalah kg nızedeee benım paşada o kg de dogucak o vakıtt bu ay bellı olurr gercıı cunku 29+4 de ıken bızde 1555 gr dık daadıımı yanlıs tahmınde bulunmuyorumm:44:
ben adem günes annelık sanatını okyorum arada bır sabıha paktuna nınkını okuyorummcok faydalı kıtaplar ıkısıdee ama adem guness cok daha guzelll ver derım benn gorumcemdn aldım kıtap ıı o cok kıtap okurdaa
bende aldımm daa
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
Herkese öpücükler
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
Herkese öpücükler
cnm beım hepımız oleyız ama sen basından berı bayagı sıkntıdasın ınsl mukafatını alıcagız ve heıcıde gerıde kalıcak ınslll annenlesın bılıyorum eslerın yerı ayrı hemde nasıllsuzancim buldun beni yine sagol.. artik zorlaniyorum aksam cok agrrim vardi mesela nefes alamadim eskisi gibi yuruyemiyorum oturamiyorum ama 6 haftam kaldi sukur geldik buralara kadar.. esin gitmis sanirim ama nereye gittigini anlamadim gecmisi okuyamadim allah kavustursun canim.. beni dusun ben gebeligin basindan beri ayriyim kocamla 2 hafta da bir gelebiliryor hafta sonlari oda buna şükur rabbim can sagligi versin sayili gün bunu en iyi ben bilirim herhalde gecer hic yasanmamisa döner.....
herkese kocaman gunaydin bu arada
DoktordayıZ... Herkese günaydın...
cnm benım hersey cücüklerimiz ıcın ınsll saglıklı olsunlardaa ben bıle o gun kalp atısı cok nts ye baglıcaz dıyınce bıle esımı arayıp hungur hungur agladımmDoktoru bekliyorum. Sezeryana girmiş.. Allah I'm bizde su günleri görelim.. Ben de kanama var da kızımı görseniz öyle bi hareketli ki sanki 24 saat halay çekiyor.. Biz bu kızla cok didişcez herhalde .. Rezil etti beni tatilimde.. Yaka paça hastanelik etti.. Olsun.. Be diyim.. Helâli hoş olsun.. Ona mı sorduk hamile kalırken.. Onun suçu ne.. Bakalım ne olucak...
evet evt benım kıde sankı 2 oda 1 salon modundaa sbh bende vıdeo ya cektımm babamız gelsın gostercemm ınslllGünaydın annecikler ve melekleri bi geldik
Benim kızçem çok kıvrak yahu bir de hıçkırık tutuyor
sürekli pıt pıt pıt atıyor kıyamam ben ona kurban olurum ona
İçimde jöle gibi sallanıyor sonra sürünür gibi yüzeye yakın geziniyor.Kameraya
çekmiştim izliyorum eşim de şaşırıyorBazen karnımın bir bölgesine
toplanıp daha sonra birden öbür tarafa.Sanki karnım 3 oda 1 salon
Çok merak ediyorum benimle herşeyi paylaşan meleğimi.ALLah'ım çabucak geçsin
ama azıcık daha işlerimi halledeyimDün eşimle bebişimle
dışarıda gezerken eşyalarını koymak için çanta aldık.Ben anne bebek çantalarını
sevmediğim için adidastan siyah altın yaldızlı valiz tarzı çok kullanışlı bir çanta
aldım(bana göre kullanışlı)Daha listem kabarık hiç eksilmiyor ki:18::18::18::18:
Her gün artıyor bakalım inşallah bitiririz....
Çok erkenciyiz biz kahvaltımızı yaptık,geçmişi okuduk,evi toparladık burdayızzzzz
UYkucularrrrrr uyanınnnnnnnnnn
Bir ay daha bitti hadi bakalım şafak saymaya başlayalımmmmmmm
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
Herkese öpücükler
sagolasın cnm ınsll ya cumlemızde ınslllben beyz ıstıyorum varsa o yoksam bu model hylrısı bakalımçok güzel canim , ben begendim , Allah hayırlısı ile saglikli büyükmeyi nasip etsin inşallah
Aynıyım canım. Son bir haftaya kadar göbeğimden başka hamile olduğum pek belli bile değildi. Sanki son bir haftada birdenbire şişirilmiş balon gibi oldum aynada kendime bakınca bile şaşırıyorum. Sıcaklar mahvetti bizi:)Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
Doktoru bekliyorum. Sezeryana girmiş.. Allah I'm bizde su günleri görelim.. Ben de kanama var da kızımı görseniz öyle bi hareketli ki sanki 24 saat halay çekiyor.. Biz bu kızla cok didişcez herhalde .. Rezil etti beni tatilimde.. Yaka paça hastanelik etti.. Olsun.. Be diyim.. Helâli hoş olsun.. Ona mı sorduk hamile kalırken.. Onun suçu ne.. Bakalım ne olucak...
Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
off yarama parmak bastınhiçbişey yakışmıyor tamam onu kabullendim ama artık hiçbişeyim de olmuyo. almak da istemiyorum çünkü baya şişim 2 ay sonra napcam aldıklarımı onun yerine oğluma bişiler alırım diyorum ama böyle de evden çıkasım gelmiyor. ben de diyodum bugün çıkıp bi bakıyım 1-2 tane uzun elbise denk gelirse alıyım. hem rahat olur hem de doğumdan sonra da giyilir diye düşündüm ama bakalım bulabilecek miyim üstüme göre ayaklardan bahsetmiyorum bile hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?