2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım keçe yapımıyla ilgili ne bilgim nede yeteneğim var ama birçok blogta bu konuda resimli uygulama örnekleri var.Aşağıdaki bloga bir göz at istersen

http://ozramo............../2012/08/kece-susleme-aplike-dekorasyon.html

Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
Kafası aşağı bile dönmüş kıImın
cok yorgunluktan kanamam oolmuş
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
2 hafta sonra tekrar muayenr
ufffff alttan heryerimi deşti bugün ya... Elle aletle onla bunla
geçsin artık su zamanlar yahu ..
Herkese öpücükler

Çok geçmiş olsun Allah ciddi sıkıntı vermesin

Yeterki iyi olsunlar anneler her sıkıntıya katlanıyor...

günaydın herkese,
güzel bir sabah, öğleye doğru sıcak,yakıcı bir gün olma yolunda ilerliyor.
baş ağrıları da cabası.

ben ali çankırılı nın kitaplarının hepsini aldım.
sabiha paktunannkileri de ablamın çocukları zamanından okudum ama daha bilimsel,teknik anlatım var.eğitim kitaplarında sevmediğim bir üslup.
ali çankırılının kitaplarıysa tonton dede ile konuşuyormuşsun gibi.içten,samimi,yalın bir anlatım dili var ve bir çok şey örneklerle açıklanmış.daha faydalı buldum açıkçası.

çok geçmiş olsun.yorma kendini de bebeği de.gerçi keyfi yerindeymiş maşallah.

günaydın kızl<r iyi olmana sevindim tatım geçmiş olsun

çok güzel canim , ben begendim , Allah hayırlısı ile saglikli büyükmeyi nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun ,

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve bebişine :)

nasılsını bakalımm bıs gece 2 gıbı uyudu babamızı ozledıkdeeama olsun ınsl gece ye burdaa askım benım sabah aradı 8 de bıs ındıkk cnm merak etme dıye paşamısı sordu coksukur oda hemen uyandı ahanda burdayımm dıyeee
sonra amcamıza kahvaltı hazırladık tabı bısde yedık sonra cay keyfı yaptık st 10 oldu baktıkk uykumuz glıyor hopp yatagaaa
11 gıbı uyandık tel sessızdeydı babamız aramısdı genecaldırdık ama mesgul snaırım neyse arar ınsll
bu arda ben uayndım paşamda hemen uayndım bır kıpır kıpırr ee bende actım gobısı vıdeo ya cektım ustune kumandayı koydumm babamız gelsın gostercezz hehe erkekım benımmm cücük erkekım hemdeeannesi kurban olsun bagıslayana layık gorene elhamdulıllahhh
sımdı suyumuuz aldık sıze bakalım dısarı cıkıcazz meyve sebze kalmadı onları alıcazz ve komsunun oglusu evlenıyor hedıye alıp onlara goturecegız k.v yerınee hıc sevmıyorum bu ıslerı ama k.v burdakı bayısı beım suanda davetıye bana geldii
işte boleee ellerım ayakalrım yanıyor ılık dusun vkatısı geldı gunlukkk ıı olur bızım ıcınde normal dogum ıcn ınslll safak 16 paşamı gorme gunuuu ama obur safakk asıl bulusma ya ınsll 57 gun kaldıııııııı

kızlar besıkımızın modelı buyrun bakın yorum beklıyorum ben beyaz ıstedım ark.hedıye alacagı ıcın bakım yoksa bu dedıı tm dedımm
kahfe krem olan modell ın besıgıı:44:
http://aybingolmobilya.com/urun.html

cnm beım hepımız oleyız ama sen basından berı bayagı sıkntıdasın ınsl mukafatını alıcagız ve heıcıde gerıde kalıcak ınslll annenlesın bılıyorum eslerın yerı ayrı hemde nasıll
esım ıs nedenı ıle gıttı ya hayılısı bakalım gece gelıcek ınslll ben cokozledımonu ya fotosuna bakıyorum daa pek asıkım snaırım bırde meyvemıs olunca ayrıı snaırm sende olesınıdr ınsl kavusmanısa az kalmıs sezeryanmı olucaksınkı cnm 6 haftan kaldıı:44:
dıkkat et kendıne allah e emanetsınız ınsl
DoktordayıZ... Herkese günaydın...

cnm benım hersey cücüklerimiz ıcın ınsll saglıklı olsunlardaa ben bıle o gun kalp atısı cok nts ye baglıcaz dıyınce bıle esımı arayıp hungur hungur agladımmıste annelıkkkkkkkkkkk neysekı bır sorun yokmus enn kıc mazaratılık yapıyor erkendenn
evet evt benım kıde sankı 2 oda 1 salon modundaa sbh bende vıdeo ya cektımm babamız gelsın gostercemm ınslll
hayurlı olsun cantanısdaa

çok güzel canim , ben begendim , Allah hayırlısı ile saglikli büyükmeyi nasip etsin inşallah
sagolasın cnm ınsll ya cumlemızde ınslllben beyz ıstıyorum varsa o yoksam bu model hylrısı bakalım

Son düzenleme:
Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz

Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
Aynıyım canım. Son bir haftaya kadar göbeğimden başka hamile olduğum pek belli bile değildi. Sanki son bir haftada birdenbire şişirilmiş balon gibi oldum aynada kendime bakınca bile şaşırıyorum. Sıcaklar mahvetti bizi:)

oyymaasallah kizina merak etme anne iyiyim ben diyor sana icin rahat olsun iyi haberler alicaksin insallah benim kizda ayni kipir kipir bu arada dogum tarihlerimizde ayni

off yarama parmak bastın hiçbişey yakışmıyor tamam onu kabullendim ama artık hiçbişeyim de olmuyo. almak da istemiyorum çünkü baya şişim 2 ay sonra napcam aldıklarımı onun yerine oğluma bişiler alırım diyorum ama böyle de evden çıkasım gelmiyor. ben de diyodum bugün çıkıp bi bakıyım 1-2 tane uzun elbise denk gelirse alıyım. hem rahat olur hem de doğumdan sonra da giyilir diye düşündüm ama bakalım bulabilecek miyim üstüme göre ayaklardan bahsetmiyorum bile hiç.

Aynen canım valla ben de öyleyim mahvolduk yaa.. ben evin içinde bişiler giyip idare ediyorum da dışarı çıkarken sinir krizi geçiriyorum. 2 hafta önce ayakkabı aldım şimdi ona sığmıyor ayaklarım. terlikle şıpıdık şıpıdık dolaşıyorum valla dışarda şu an

bende hamile kiyafeti giymiyorum elbise aldim giyiyorum cok rahat oluyor dedigin gibi dogumdan sonrada giyilebilir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…