Aynıyım canım. Son bir haftaya kadar göbeğimden başka hamile olduğum pek belli bile değildi. Sanki son bir haftada birdenbire şişirilmiş balon gibi oldum aynada kendime bakınca bile şaşırıyorum. Sıcaklar mahvetti bizi:)
DoktordayıZ... Herkese günaydın...
oh beee şükürler olsun.... maşallah kızına... sende yorma kendini annesiiSelammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
Kafası aşağı bile dönmüş kıImın
cok yorgunluktan kanamam oolmuş
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
2 hafta sonra tekrar muayenr
ufffff alttan heryerimi deşti bugün ya... Elle aletle onla bunla
geçsin artık su zamanlar yahu ..
Herkese öpücükler
bende de var o nefessiz kalıyorum gibi oluyor göbüşler baskı yapıyor )kızlar ben de bu ara çok sık nefes nefese kalıyorum.sanki bir sürü merdiven çıkmışım gibi.bir de göğüslerimin hemen altı çok acıyor.benim karnım çok dik ve çıkkın.bazılarınız belli değil fazla demişsiniz ya benim de tam tersi herkes doğum yakın sanıyor.zaten yakın sayılır artık da 1 aydır falan böyle.ben son aylarda ne yapcam ya yine önceki hamileliğim gibi çok çıkcak heralde karnım.o zaman gören ikiz mi diyordu.zayıf olduğum için heralde böyle belli oluyor.
baya bahsetmişsiniz korseden de ben sezeryanla doğum yapmıştım ilk zamanlar giymek imkansızdı.çünkü çok acıtıyor.lohusalığım bittiğinde hala göbeğim vardı biraz doktora sordum artık giyebilirsin dedi.düğüne gidecektim düğünde acı çektim açıkcası sonra da hiç giyemedim.gerçi ben şanslıydım o zaman 2-3 ayda karnım dümdüz oldu hiç doğum yapmamışım gibi.şimdi ne olacak bakalım ne olur göbeğim olmasın çok korkuyoruuum
kızz çekilmez mi ben günn gün çekiyorum )benim henüz hiç resmim yok hamilelikte çekilmiş , en kisa zamanda eklerim :)
en ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakımını okuyorum güzel kitap. biraz reklam kokuyor ama :)kızlar bu arada bebeklerimizi kucağımıza almadan önce annelikle ilgili kendimizi geliştirebileceğimiz daha ne yaptığının bilincinde anneler olmak için şu kitabı kesin oku diyeceğiniz bir kitap var mı?türk yazar olursa sevinirim.
ben şuan adem güneş annnelik sanatını sipariş versem mi diye düşününyorum ne dersiniz?
kızlar hepinize merhaba :)) bebek arabası siparişimizi verdik :)) travel set. resmi ekliyorumEki Görüntüle 699963
bakmak istersen nette satılan bi iki yer buldum ben cnm; bitanesini yazıyım hemen
MAURER AVM | U.S. Polo Anne antas + Alt Deitirme Havlusu - Swain
bide ben kendi mağazasına gittim polonun ama orda yoktu bu çantadan ;
normal diğer anne bebe çantalarına bakıyorum hemen hemen bu fiyatlardalar, bende madem bukadar para vercem güzel bişey olsun dedim;
acaba hiç kullanan varmı bu çantadan,boyutları nasıl merak ediyorum :SSS
güle güle kullan canım çok güzel bir seçim..çantaya bayıldım..bende bu aralar çanta araştırıyorum..şık ve kullanışlı olmasını istiyorum bakalım artık bulcaz elbet :))
Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
günaydın anneler :) dün bebişimi görmeye gittim. boyu bir hafta ileride, kilosu bir hafta geride çıktı.. hep böyle çıkıyor üzüldüm. doktorum her bebek 3500 -4000 gr doğacak diye bişey yok seninkide 3100-3200 falan doğacak normal dedi. uzun boylu zayıf bi kızım olacak. iki gündür çok hareketli kızım çok mutlu ediyor beni. hepimizin sağlıkla doğum yaptığı günleri görelim anneler...
kızlar biz geldikkkkk
bugünkü doktor kontrolümüz hepsinden çok çok güzel geçti... inanılmaz motive oldum... kendimi çok iyi hissediyorum... minik meleğimiz de çok iyi maşallahı var...
bizim randevumuz aslında 10'daymış saf ben 11 sanıyorum11 de gittik doktor da diyoki hastasın falan sandım öğle paydosunda seni arıycaktım... ultrasona girmeden aklımdaki soruları sordum... kramp için, uzun yürüyüşler yerine bol dinlenmeli yürüyüşler yapmalısın artık dedi... sütünü aksatma kalsiyumu mutlaka iç hergün dedi... karnımdaki gerilmelerin canımı çok yaktığını ve korktuğumu söyledim... kızın büyüyo ve zaman zaman kafasını poposunu dayayıp canını yakıcak annesi dedi... meleğim iyi olsun da ben dayanırım... sonra bi de doğumu sordum "bu doğum denilen şey nasıl başlar ben nasıl anlıycam" dedim... güldü onu anlamamak gibi bişey olamaz dedi sonra ultrasona girdik... kızımın tüm ölçümlerini yaptı doktor teyzesi... tüm uzuvları haftasıyla birebir uyumlu ilerliyor... Allah'ıma şükürler olsun özellikle en merak ettiğimiz konu bacak boyuydu... "çok şükür pozisyonuyla ilgili bi durummuş, şu an ölçümler harika" dedi doktorumuz... kalp atışları baş çevresi bacak boyu vs herşeyi mükemmel Ayliz'imizin boyumuz 39 cm. kilomuz ise 1650 gr olmuş teyzeler... kocaman kız olmuşuz biz 2 haftada 100 gr almışım... "miray tahmin ettiğimden mükemmel ilerliyosun, şaşırtıyosun beni bravo sana" dedi doktorumuz... yani son 2 haftada ben değil Ayliz büyümüş "bebeğin başı aşağıda ve %95 normal doğum görünüyor, sende çok istiyosun zaten, inşallah normal olucak" dedi... bende "bazen korkuyorum ama olsun inşallah normal olur" dedim doğum 8 temmuz görünüyor ultrasonda ama doktorum 25 haziran - 5 temmuz arası bekliyorum erken doğum ihtimali yok görünürde dedi... bu arada doktorum şu an yardımcı doçent, doçentliğe hazırlanıyor... ve bu sınav da haziranın 1-10 tarihleri arasında ankarada olucakmış (henüz tarih açıklanmamış), onu bekliyor özellikle doktorum... 10 mayısta da izine ayrılıyor 2 veya 3 haftalığına ders çalışmak için... bizi de tekrar 10 mayısta çağırdı "gitmeden bi daha bakalım sen pipiriklisin başka doktor istemezsin" dedi güldü inşallah bi aksilik olmazsa, yani kızım erken gelmezse doğumumuza doktor teyzemiz giricek...
babişkomuz bizi eve bıraktı, hemen kocaman bir kupa soğuk sütü hüplettikkksonrada bi meyve tabağı hazırladık oturduk tv-bilg. karşısına
size kocaman göbekli halimi gösteriyim bidekorkmayın ama olarmı... zayıflıycam ben meleğimi sağlıkla kucağıma alıyım yeter
Eki Görüntüle 699361 Eki Görüntüle 699368
aynen kuzu bende saalas gıyordm bakdm kımse anlamıyor hemen dar bodyleri giyom napym
bıde smdı usutnde beebk resmlı bodyler flan varya meshur sebebını anladm ozellikle vurgulanıyor hamileyim bak hamile baak hamileym diye
merak etme canım o hamile bayan anlamıştır durumu.Hamileler algıda seçicilik yaşıyor hemen anlıyor birbirini.Eşim bana hamile radarı gibisin nasıl anladın kadının hamile olduğunu diyor.Bende hamilelerin arasında telapatik güçler vardır onlar birbirini hemen anlar dedim.İnandı
Eki Görüntüle 699583 Eki Görüntüle 699581
bu da benim göbüşşşgöbüşüm daha yeni yeni çıkmaya başladı artık :)
pempe tişortlu olan 29 haftalıkken..
doktorlara gidip bebişlerini gören anneler gözünüzaydın olsunn :)
bugün lcwden sipariş ettiklerim geldi bayıldımmmmm :) Allahım giydirdiğimiz günleri görmeyi nasip etsin inş.
ben hala inanamıyorum ama
Çok güzelmiş yav. Tam benim tarzım keşki önceden almasaydım bunu alırdım. Ama yine de canlı görmek lazım çünkü ölçülerini yazmamış. Biraz buyük ve içi geniş çanta daha kullanışlı olur diyorlar.
2 gün ara ile lekelenme tarzı kanamalarım oluyo.. Gecen günkünde ağrı yoktu bu sefer ağrı da var.. Evde değiliz istanbul a gelmiştik 2 haftalığına.. Artık bugün doktora gidicem nereyi bulursak.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Hoşçakalın
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
Kafası aşağı bile dönmüş kıImın
cok yorgunluktan kanamam oolmuş
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
2 hafta sonra tekrar muayenr
ufffff alttan heryerimi deşti bugün ya... Elle aletle onla bunla
geçsin artık su zamanlar yahu ..
Herkese öpücükler
kızlar hepinize merhaba :)) bebek arabası siparişimizi verdik :)) travel set. resmi ekliyorumEki Görüntüle 699963
be 32 den 37 ya kadar çalışır raporu alacağım ama 32 den sonra senelik izinmden 10 gün aacağım o 10 gün biterkende 10+10 rapor alacağım canımarkadasalr herkese merebaaa
ben dogum ıznınızı nasıl yapacaksınız onu merak ettım benım haftaya son okulda sonra rapor alacagım ama bilmek istediğim şey doğum ıznını mı baslatacaksnız once rapor mu alacaksınz
çok güzel tatlım gülerek kullan
arkadasalr herkese merebaaa
ben dogum ıznınızı nasıl yapacaksınız onu merak ettım benım haftaya son okulda sonra rapor alacagım ama bilmek istediğim şey doğum ıznını mı baslatacaksnız once rapor mu alacaksınz
Amin canım.İnşaallah hepimiz kolaylikle doğum yapıp sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alıp buyütmek nasıp olsun
Sana da bebişine de 41 kere MAŞALLAH
Ay kız alemsin
Tabii ki inanır kız. Biz fanayız
Maşallah, maşallah göbiş aynı benimki gibi
Amin canım. İnşaallah hepimize o günleri görmek nasip olsun
Çok güzelmiş yav. Tam benim tarzım keşki önceden almasaydım bunu alırdım. Ama yine de canlı görmek lazım çünkü ölçülerini yazmamış. Biraz buyük ve içi geniş çanta daha kullanışlı olur diyorlar.
Geçmiş olsun canım. Amaan kendine dikkat et.
Kızlar aldıklarınız çok güzelmiş. İnşaallah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Bugün güne iyi başlamadık.
Sabah kalktık böbrek ağrısıyla sonra babamız kalktı hasta üşütmüş şimdi biraz ateşi var ıhlamur meyve tarçın filan kaynattık bide 3 litre su içirdim böbrekleri onunda ağrıyor öksürüyor.Valla kendimi unuttum ona bakıyorum.
Sonra alışveriş yaptık yemek yaptık evi sildik süpürdük çamaşırları yıkadık azcık dinleniyoruz şimdi
birazdanda yemek yeriz.
Bizden bu kadar sizler nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?