2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ay biz şimdiden böyle olursak daha mayıs var haziran var ne yapcaz ben daha kahvaltı masamı bile oplayack güç bulamadım kendimde yarın okul geri başlıyo off pöfff

oh beee şükürler olsun.... maşallah kızına... sende yorma kendini annesii

tünaydın kızlar...
biz bugün 10,30'da kalktık... balkonda babamızla kahvaltı sefası yaptık serin serin... sonra babamız salona tünedi çalışmaya başladı (home office çalışıyo kendisi de)... biz de kızımla evi sildik... şimdi de sütümüzü içtik keyif yapıyoruz...

bende de var o nefessiz kalıyorum gibi oluyor göbüşler baskı yapıyor )

benim henüz hiç resmim yok hamilelikte çekilmiş , en kisa zamanda eklerim :)
kızz çekilmez mi ben günn gün çekiyorum )

en ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakımını okuyorum güzel kitap. biraz reklam kokuyor ama :)

adem güneş annelik sanatı KESİNLİKLE OKUYUN.. süper bir kitap... bana etrafımda söylenen birçok şeyin ne kadar yanlış olduğunu gördüm... mesela herkes bebeği senle uyumaya alıştırma her ağladığında yanına gitme kucağa alıştırma şöyle yapma böyle yapma odasını ayır vs.... hepsi ne kadar da yanlışmış....

Ben aldım aynı urunu aynı sıteden hedıye olarak...Çok memnun kaldı arkadaşım...

güle güle kullan canım çok güzel bir seçim..çantaya bayıldım..bende bu aralar çanta araştırıyorum..şık ve kullanışlı olmasını istiyorum bakalım artık bulcaz elbet :))
Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz

aynen tatlım yaa babetlerim olmuyo bana 1 tanesini buldum olan dün onu giydim ilk..dahada şişecekmişiz ozman nolcak hiç bilmiyorum..allah yardımcımız olsun tatlım...

Amin canım.İnşaallah hepimiz kolaylikle doğum yapıp sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alıp buyütmek nasıp olsun

Sana da bebişine de 41 kere MAŞALLAH

aynen kuzu bende saalas gıyordm bakdm kımse anlamıyor hemen dar bodyleri giyom napym
bıde smdı usutnde beebk resmlı bodyler flan varya meshur sebebını anladm ozellikle vurgulanıyor hamileyim bak hamile baak hamileym diye

Ay kız alemsin

Tabii ki inanır kız. Biz fanayız

Eki Görüntüle 699583 Eki Görüntüle 699581

bu da benim göbüşşş göbüşüm daha yeni yeni çıkmaya başladı artık :)
pempe tişortlu olan 29 haftalıkken..

Maşallah, maşallah göbiş aynı benimki gibi

Amin canım. İnşaallah hepimize o günleri görmek nasip olsun

Çok güzelmiş yav. Tam benim tarzım keşki önceden almasaydım bunu alırdım. Ama yine de canlı görmek lazım çünkü ölçülerini yazmamış. Biraz buyük ve içi geniş çanta daha kullanışlı olur diyorlar.

Geçmiş olsun canım. Amaan kendine dikkat et.

kızlar hepinize merhaba :)) bebek arabası siparişimizi verdik :)) travel set. resmi ekliyorumEki Görüntüle 699963

Kızlar aldıklarınız çok güzelmiş. İnşaallah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.

arkadasalr herkese merebaaa
ben dogum ıznınızı nasıl yapacaksınız onu merak ettım benım haftaya son okulda sonra rapor alacagım ama bilmek istediğim şey doğum ıznını mı baslatacaksnız once rapor mu alacaksınz

be 32 den 37 ya kadar çalışır raporu alacağım ama 32 den sonra senelik izinmden 10 gün aacağım o 10 gün biterkende 10+10 rapor alacağım canım

doğum izni bitmeden rapor alamazsın ki.. önce doğum iznini kullanmak zorundasın

Bugün güne iyi başlamadık.
Sabah kalktık böbrek ağrısıyla sonra babamız kalktı hasta üşütmüş şimdi biraz ateşi var ıhlamur meyve tarçın filan kaynattık bide 3 litre su içirdim böbrekleri onunda ağrıyor öksürüyor.Valla kendimi unuttum ona bakıyorum.
Sonra alışveriş yaptık yemek yaptık evi sildik süpürdük çamaşırları yıkadık azcık dinleniyoruz şimdi
birazdanda yemek yeriz.
Bizden bu kadar sizler nasılsınız.

amin inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz..

geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize. valla ben artık ev işlerinden elimi çekmek istiyorum tamamen eşime bırakmayı düşünüyorum. normalde pazar günleri temizliği birlikte yapıyoduk, bu pazar yapmadık diye pazartesi ben kendim yapayım dedim, çok fena olduk oğlumla. bundan sonra yapmıcam. artık ara ara kasılmalarım da oluyor zaten. amaaan napıyım evim de kirli olsun biraz. bence sen de yorma kendini çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…