2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canta cok guzel hangı sıteden aldın canım yazarsan sevınırı
vsn 32 den sonra calışır raporu alıp hemde neden yıllık ızın alıyorsun anlayamadım ya :44::44:
çünkü ben 32 de memleket gideceğim doğumu orda yapacağım ki uçağa bienbileyim 35 den sonra uçağa binemiyorsun. 32 den sonra 8 haftalık iznim başlarsa doğum sonuna 8 hafta kalıyor ve ben 28 ağustosta işe başı yapıyorum. olurda 6 aylık yasa 1 eylülde çıkarsa ben faydalanamıyorum eğer yasa yeni yasama yılına kalırsa ondan faydalanmak için o 32 den 37 ye kadar olan izni sona aktarıyorum ki kasıma kadar doğum izninde olayım ve yeni yasama yılı başlangıcında yasa çıkarsa faydalanayım.

Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz

kızlar hepnıze katılıyorum dolap bana bakıyo ben dolaba nolcak boyle blmıyorm tayt bıle smdden sıkmaya basladı artık. usutme hcbısı bulamıyorm ztaen benm salaslar bıle olmuyo kalıyo gobekde.
ınternetten bıkac uuzn elbse aldm ama hmile elbssesi degil umarım ıolur banada onları gyerım.
Allah hepmızın yardımcıısı olsun

ohh balkon sefasına bayılırım. iyi keyifker bacım

gecmıs olsn tatlım bızım babamızda hasta bugun eve geldı sabahdan berı yatıyo ama atesı var terlio smdilik uyandrmıyorm brazdan uyandrp dusa gr dcem fena halde cnku.

Eşim dersane öğretmeni cuma günleri yarım gün izinli sadece hiç boşu yok özel ders filan bende kıyamıyorum ama yinede akşamları gelince bulaşıkları yıkıyor ama ev işi pek yaptırmıyorum getir götür sadece.

Sanada geçmiş olsun dün akşam duş yaptırdım bu akşamda duşa gir iyice terle dedim uyur kalkar bişeyi kalmaz inşallah.Birde bir nazlı bir nazlı sorma

bu arada bir taraftan da yoğurt yapma makinesi araştırıyorum kızlar. kullanan var mı aranızda? weevel sanki iyi gibi. bi fikri olan var mı?

ay dersahne öğretmenliği debilince içim bir hoş oluyor atanmadan önce 3 yıl yaptım kabus gibiydi ya bitmeyen mesailer emeğinin karşlığını vermeyen kendini bi halt sanan patronlar dünyanın en zor işlerinden biri bence özellikle bir bayan için dahada zor. Allah yarım etsin canım

bu arada bir taraftan da yoğurt yapma makinesi araştırıyorum kızlar. kullanan var mı aranızda? weevel sanki iyi gibi. bi fikri olan var mı?

ablamda tefalin var.tek tek cam kavanozlu olandan.eski modelinden.gayet memnundu çocuklara yoğurt yaparken.kıvamından,kullanımından memnundu.

ben de evlendiğim zaman conti latte diye bir markanın makinesini almıştım kargoyla birlikte 30 tl ye
yine cam kavanozlu.kapaklı gayet kullanışlı ve pratik.bozulur alma etme dediler.cam kavanozlu diye almıştım.sağlıklı çünkü.

karabiberim ürün bu mu?... çok cici görünüyo... memnunmusun peki? kullanımı kolaymı? ucuzmuş çünkü...

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-...scxid=14489-164755-2357-0#product-information

Son düzenleme:

karabiberim ürün bu mu?... çok cici görünüyo... memnunmusun peki? kullanımı kolaymı? ucuzmuş çünkü...

CONTI CY904 LATTE YOĞURT YAPMA MAKİNESİ GittiGidiyor'da 82960579

evet canım aynen bu.
toplamda 5 kez yapmışımdır yoğurt bu makinede
ben memnunum valla.bir kettle,çay makinesi değil ki sürekli kullanayım.o kadar para vermeye gerek duymadım açıkcası.tombik cam kavanozları cezbetti beni birkaç sene alt tarafı kullanacağım,bebeğe öğünlük yoğurt da yaparım ilerde diye almıştım.yoksa ben zaten -arada tutmasa da- tencerede yoğurt mayalayabiliyorum ki

makinenin öyle ışığı,düğmesi falan yok.fişe takıyorsun 7-8 saatte yoğurdun tamam.kendi içinde termostatlı .ısındığını dokununca algılayabiliyorsun .ne kadar ekmek o kadar köfte demişler sanırım :))

bu arada moova sütün yoğurdu süper oluyor makinede.

Son düzenleme:

Evde eşimin kıyafetleri ile idare ediyorum da işe giderken inanılmaz zor oluyor çeşit çeşit giyiniyorlar rahatsız oluyorsun...

Kızlar oğluşuma oda, yatak, beşik ne alacağımıza karar veremedik 2 haftadır bunun için dışardayız öldük walla hava da inanılmaz sıcaktı..Bizdaha kıyafet haricinde bişey alamadık (

bis geldıkk paşam laa markete fılan gıttıkk baktık hava bulutku yagmur yagacak nevresımlerı toplarken gorumcemın balkondakıler gozume takıldı aradımokuldayms esı ılee kostur kostur ona gıtıtm topladım ve onlar geldı yeme hazırladık yedk yenı geldımm
bbamızla konustuk st 16:30 gıbı ankaradadıı aksam 9-10 gıbı burda olur ınslllaskım benımmyarın sabah gıdıyoruz bız 4 gunlugune sızı olluyecegım heee:26:bızı unutmayın olurmu pazar aksamaı burda oluruz sanırım yarın gıtmeden belkım ugrarız yanınıza amagıdecegzı kocısle ve pşamısla koyumuzee ordanda annemlere ınslll dogal doglaa yıcezz sera malz.yoksam daha cogu sey cıkmadı k.v ole dıyor yanıı sonra ane annemız peynırımızı yapıcaktı ve sutumuzu de ayarlıcaktı onalarıda alıp gelıcez dogal dogall ınslll

Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
benımde gecen see kalın corapla anak olan ayakabı yazlık ınce crapla zor olduu dolapdaydı hıc gıymıyordumm yanı ayaklarım sısmışşşşş:18:esmın tsotu halende ustumdee
evet bende okuyorum ara ara ve bende yapma!!!ilkesine ck aklıdma kaldı lerde beebgımız 5 aylıkken baslıcak ya kırıp dokeye o anlamda buyuk faydası olur dıye dusunuyorumm adem bey ınnn
slm kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım inşallah kimsede bir problem yoktur bebişler sağlıklıdır
a.s
cok sukur cnm benımm

ben elımde yaıyorum ve market yogurtu gıbım oluyor artık k v ıle bana yaptırıyor kı evlendıkden sonra ogrendımm

canta cok guzel hangı sıteden aldın canım yazarsan sevınırı
vsn 32 den sonra calışır raporu alıp hemde neden yıllık ızın alıyorsun anlayamadım ya :44::44:

ben bunları cok begendim nerden ve kaça aldıgını yazabilirmisin?

kızlar beğenmenize çok sevindim, ben çok kararsız biriyimdir de şimdi içim rahatladı :) Bebek arabasını havuzlu handan 500'e aldım, çantayı gittigidiyordan 185'e aldım(biraz tuzlu ama feda olsun kuzuma ) Çantayı arkadaşım bugün bakırköy yeraltı çarşısından aldı 180 Tl' ye oradan da bakabilirsiniz...

ayyy bugün topiğe kimsecikler uğramıycak sandım
tatil olunca el ayak çekiliyomuş buralardan... sıkıldım yahu bütün gün kös kös oturmaktan... kocamın işleri de akşamüstü bitti... daha doğrusu ara verdi... o saatten sonra da ben çıkmak istemedim dışarı.. 9'da da halısaha maçı var ona gidicek... çok sıkıldım ben bugün yahu...

adresi google ozramo blog yazarsanız çıkıyor

modeller önce kağıda çizilip sonra keçe üzerine koyup makas ile kesiyorsun

çok geçmiş olsun cnm

cnm hepsi çok güzel

biz cıkıyoruz paşam laa gorusuruzzzz

off ya benimde ayaklarım tombişleşti bunlardan alıcam kendime eczanededaha uygun fiyatlılar satılıyor

Pierre Cardin Parmak Aras Terlik: 0147 | 40 Numara Bayan

kızlar hepinize merhaba :)) bebek arabası siparişimizi verdik :)) travel set. resmi ekliyorumEki Görüntüle 699963

güle güle kullan cnm

slm kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım inşallah kimsede bir problem yoktur bebişler sağlıklıdır

nereye kayboldun cnm

sağol cnm bana da fikir oldu

düşünceli gelin aynı ben
tarifini paylaşsan çok şahane olur

Son düzenleme:

bayağı pahalıymış çanta

bende eşime atlet falan almaya gittim ordan arkadaşıma gittim eve geldim sonra pilav corba salata hopp bitti tv izliom
eşim gecikicek gibi duruyor muheşem yüzyılda var bu akşam

Evde eşimin kıyafetleri ile idare ediyorum da işe giderken inanılmaz zor oluyor çeşit çeşit giyiniyorlar rahatsız oluyorsun...
ay evet sinirlerim tepeme çıkıyor benim dip boyam gelmiş altta spor ayakkabılarla dolanıyorum ortada millet şıkır şıkır işe geliyor yazda geldi bide diyorum bak bu kız benden kiloluydu şimdi ben onu geçtim diye kıyaslama yapıyorum :)

ay evet kimse yoktu ya gezenti insanlar ) bizimde babamız işte sabah kızlarla kahve içtik sonra evde miskin miskin oturdum zaman var ya kimse yazmaz aama iş yoğun olunca geçmişi okumaktan şaşı oluruz :)

bende bunlardan alacağım ya rahat oluyor

çok sağol cnm

ben sanırım mevlüt için seramik magnet yaptırıcam örnek;
Seramik Erkek Bebek Magneti - Hobicraft-Sosyal Paylaşım
çok güzel bende oğluma mı yaptırsam ya ama ismi bile yok oğlumun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…