çünkü ben 32 de memleket gideceğim doğumu orda yapacağım ki uçağa bienbileyim 35 den sonra uçağa binemiyorsun. 32 den sonra 8 haftalık iznim başlarsa doğum sonuna 8 hafta kalıyor ve ben 28 ağustosta işe başı yapıyorum. olurda 6 aylık yasa 1 eylülde çıkarsa ben faydalanamıyorum eğer yasa yeni yasama yılına kalırsa ondan faydalanmak için o 32 den 37 ye kadar olan izni sona aktarıyorum ki kasıma kadar doğum izninde olayım ve yeni yasama yılı başlangıcında yasa çıkarsa faydalanayım.
canta cok guzel hangı sıteden aldın canım yazarsan sevınırı
vsn 32 den sonra calışır raporu alıp hemde neden yıllık ızın alıyorsun anlayamadım ya :44::44:
Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
off yarama parmak bastınhiçbişey yakışmıyor tamam onu kabullendim ama artık hiçbişeyim de olmuyo. almak da istemiyorum çünkü baya şişim 2 ay sonra napcam aldıklarımı onun yerine oğluma bişiler alırım diyorum ama böyle de evden çıkasım gelmiyor. ben de diyodum bugün çıkıp bi bakıyım 1-2 tane uzun elbise denk gelirse alıyım. hem rahat olur hem de doğumdan sonra da giyilir diye düşündüm ama bakalım bulabilecek miyim üstüme göre ayaklardan bahsetmiyorum bile hiç.
Aynen canım valla ben de öyleyim mahvolduk yaa.. ben evin içinde bişiler giyip idare ediyorum da dışarı çıkarken sinir krizi geçiriyorum. 2 hafta önce ayakkabı aldım şimdi ona sığmıyor ayaklarım. terlikle şıpıdık şıpıdık dolaşıyorum valla dışarda şu an
tünaydın kızlar...
biz bugün 10,30'da kalktık... balkonda babamızla kahvaltı sefası yaptık serin serin... sonra babamız salona tünedi çalışmaya başladı (home office çalışıyo kendisi de)... biz de kızımla evi sildik... şimdi de sütümüzü içtik keyif yapıyoruz...
Bugün güne iyi başlamadık.
Sabah kalktık böbrek ağrısıyla sonra babamız kalktı hasta üşütmüş şimdi biraz ateşi var ıhlamur meyve tarçın filan kaynattık bide 3 litre su içirdim böbrekleri onunda ağrıyor öksürüyor.Valla kendimi unuttum ona bakıyorum.
Sonra alışveriş yaptık yemek yaptık evi sildik süpürdük çamaşırları yıkadık azcık dinleniyoruz şimdi
birazdanda yemek yeriz.
Bizden bu kadar sizler nasılsınız.
geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize. valla ben artık ev işlerinden elimi çekmek istiyorum tamamen eşime bırakmayı düşünüyorum. normalde pazar günleri temizliği birlikte yapıyoduk, bu pazar yapmadık diye pazartesi ben kendim yapayım dedim, çok fena olduk oğlumla. bundan sonra yapmıcam. artık ara ara kasılmalarım da oluyor zaten. amaaan napıyım evim de kirli olsun biraz. bence sen de yorma kendini çok fazla.
kızlar hepnıze katılıyorum dolap bana bakıyo ben dolaba nolcak boyle blmıyorm tayt bıle smdden sıkmaya basladı artık. usutme hcbısı bulamıyorm ztaen benm salaslar bıle olmuyo kalıyo gobekde.
ınternetten bıkac uuzn elbse aldm ama hmile elbssesi degil umarım ıolur banada onları gyerım.
Allah hepmızın yardımcıısı olsun
ohh balkon sefasına bayılırım. iyi keyifker bacım
gecmıs olsn tatlım bızım babamızda hasta bugun eve geldı sabahdan berı yatıyo ama atesı var terlio smdilik uyandrmıyorm brazdan uyandrp dusa gr dcem fena halde cnku.
bunları aldım kızlar sizce nasıl?
Eşim dersane öğretmeni cuma günleri yarım gün izinli sadece hiç boşu yok özel ders filan bende kıyamıyorum ama yinede akşamları gelince bulaşıkları yıkıyor ama ev işi pek yaptırmıyorum getir götür sadece.
Sanada geçmiş olsun dün akşam duş yaptırdım bu akşamda duşa gir iyice terle dedim uyur kalkar bişeyi kalmaz inşallah.Birde bir nazlı bir nazlı sorma
bu arada bir taraftan da yoğurt yapma makinesi araştırıyorum kızlar. kullanan var mı aranızda? weevel sanki iyi gibi. bi fikri olan var mı?
ablamda tefalin var.tek tek cam kavanozlu olandan.eski modelinden.gayet memnundu çocuklara yoğurt yaparken.kıvamından,kullanımından memnundu.
ben de evlendiğim zaman conti latte diye bir markanın makinesini almıştım kargoyla birlikte 30 tl ye
yine cam kavanozlu.kapaklı gayet kullanışlı ve pratik.bozulur alma etme dediler.cam kavanozlu diye almıştım.sağlıklı çünkü.
karabiberim ürün bu mu?... çok cici görünüyo... memnunmusun peki? kullanımı kolaymı? ucuzmuş çünkü...
CONTI CY904 LATTE YOĞURT YAPMA MAKİNESİ GittiGidiyor'da 82960579
Aynen canım valla ben de öyleyim mahvolduk yaa.. ben evin içinde bişiler giyip idare ediyorum da dışarı çıkarken sinir krizi geçiriyorum. 2 hafta önce ayakkabı aldım şimdi ona sığmıyor ayaklarım. terlikle şıpıdık şıpıdık dolaşıyorum valla dışarda şu an
benımde gecen see kalın corapla anak olan ayakabı yazlık ınce crapla zor olduu dolapdaydı hıc gıymıyordumm yanı ayaklarım sısmışşşşş:18:Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
evet bende okuyorum ara ara ve bende yapma!!!ilkesine ck aklıdma kaldı lerde beebgımız 5 aylıkken baslıcak ya kırıp dokeye o anlamda buyuk faydası olur dıye dusunuyorumm adem bey ınnnadem güneş annelik sanatı KESİNLİKLE OKUYUN.. süper bir kitap... bana etrafımda söylenen birçok şeyin ne kadar yanlış olduğunu gördüm... mesela herkes bebeği senle uyumaya alıştırma her ağladığında yanına gitme kucağa alıştırma şöyle yapma böyle yapma odasını ayır vs.... hepsi ne kadar da yanlışmış....
a.sslm kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım inşallah kimsede bir problem yoktur bebişler sağlıklıdır
ben elımde yaıyorum ve market yogurtu gıbım oluyor artık k v ıle bana yaptırıyor kı evlendıkden sonra ogrendımmbu arada bir taraftan da yoğurt yapma makinesi araştırıyorum kızlar. kullanan var mı aranızda? weevel sanki iyi gibi. bi fikri olan var mı?
canta cok guzel hangı sıteden aldın canım yazarsan sevınırı
vsn 32 den sonra calışır raporu alıp hemde neden yıllık ızın alıyorsun anlayamadım ya :44::44:
ben bunları cok begendim nerden ve kaça aldıgını yazabilirmisin?
günaydın canım..evet aynen öle insanlar nasıl para kazanacaklarını ii biliyo valla..ama bizde o göz varmı :))
yaa internetten keçe yapımıyla ilgili bişey bulamıyorum kalıpları nasıl çıkarılır bakıyorum ama bulamadım(
Canım keçe yapımıyla ilgili ne bilgim nede yeteneğim var ama birçok blogta bu konuda resimli uygulama örnekleri var.Aşağıdaki bloga bir göz at istersen
http://ozramo............../2012/08/kece-susleme-aplike-dekorasyon.html
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
Kafası aşağı bile dönmüş kıImın
cok yorgunluktan kanamam oolmuş
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
2 hafta sonra tekrar muayenr
ufffff alttan heryerimi deşti bugün ya... Elle aletle onla bunla
geçsin artık su zamanlar yahu ..
Herkese öpücükler
biz cıkıyoruz paşam laa gorusuruzzzz
Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
kızlar hepinize merhaba :)) bebek arabası siparişimizi verdik :)) travel set. resmi ekliyorumEki Görüntüle 699963
slm kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım inşallah kimsede bir problem yoktur bebişler sağlıklıdır
ablamda tefalin var.tek tek cam kavanozlu olandan.eski modelinden.gayet memnundu çocuklara yoğurt yaparken.kıvamından,kullanımından memnundu.
ben de evlendiğim zaman conti latte diye bir markanın makinesini almıştım kargoyla birlikte 30 tl ye
yine cam kavanozlu.kapaklı gayet kullanışlı ve pratik.bozulur alma etme dediler.cam kavanozlu diye almıştım.sağlıklı çünkü.
bis geldıkk paşam laa markete fılan gıttıkk baktık hava bulutku yagmur yagacak nevresımlerı toplarken gorumcemın balkondakıler gozume takıldı aradımokuldayms esı ılee kostur kostur ona gıtıtm topladım ve onlar geldı yeme hazırladık yedk yenı geldımm
bbamızla konustuk st 16:30 gıbı ankaradadıı aksam 9-10 gıbı burda olur ınslllaskım benımm yarın sabah gıdıyoruz bız 4 gunlugune sızı olluyecegım heee:26:bızı unutmayın olurmu pazar aksamaı burda oluruz sanırım yarın gıtmeden belkım ugrarız yanınıza ama gıdecegzı kocısle ve pşamısla koyumuzee ordanda annemlere ınslll dogal doglaa yıcezz sera malz.yoksam daha cogu sey cıkmadı k.v ole dıyor yanıı sonra ane annemız peynırımızı yapıcaktı ve sutumuzu de ayarlıcaktı onalarıda alıp gelıcez dogal dogall ınslll
benımde gecen see kalın corapla anak olan ayakabı yazlık ınce crapla zor olduu dolapdaydı hıc gıymıyordumm yanı ayaklarım sısmışşşşş:18:esmın tsotu halende ustumdee
evet bende okuyorum ara ara ve bende yapma!!!ilkesine ck aklıdma kaldı lerde beebgımız 5 aylıkken baslıcak ya kırıp dokeye o anlamda buyuk faydası olur dıye dusunuyorumm adem bey ınnn
a.s
cok sukur cnm benımm
ben elımde yaıyorum ve market yogurtu gıbım oluyor artık k v ıle bana yaptırıyor kı evlendıkden sonra ogrendımm
of ya benimde ayaklarım tombişleşti bunlardan alıcam kendime eczanededaha uygun fiyatlılar satılıyor
Pierre Cardin Parmak Aras Terlik: 0147 | 40 Numara Bayan
kızlar beğenmenize çok sevindim, ben çok kararsız biriyimdir de şimdi içim rahatladı :) Bebek arabasını havuzlu handan 500'e aldım, çantayı gittigidiyordan 185'e aldım(biraz tuzlu ama feda olsun kuzuma) Çantayı arkadaşım bugün bakırköy yeraltı çarşısından aldı 180 Tl' ye oradan da bakabilirsiniz...
ayyy bugün topiğe kimsecikler uğramıycak sandım
tatil olunca el ayak çekiliyomuş buralardan... sıkıldım yahu bütün gün kös kös oturmaktan... kocamın işleri de akşamüstü bitti... daha doğrusu ara verdi... o saatten sonra da ben çıkmak istemedim dışarı.. 9'da da halısaha maçı var ona gidicek... çok sıkıldım ben bugün yahu...
çok sağol cnm
ben sanırım mevlüt için seramik magnet yaptırıcam örnek;
Seramik Erkek Bebek Magneti - Hobicraft-Sosyal Paylaşım
ay evet sinirlerim tepeme çıkıyor benim dip boyam gelmiş altta spor ayakkabılarla dolanıyorum ortada millet şıkır şıkır işe geliyor yazda geldi bide diyorum bak bu kız benden kiloluydu şimdi ben onu geçtim diye kıyaslama yapıyorum :)Evde eşimin kıyafetleri ile idare ediyorum da işe giderken inanılmaz zor oluyor çeşit çeşit giyiniyorlar rahatsız oluyorsun...
ay evet kimse yoktu ya gezenti insanlar ) bizimde babamız işte sabah kızlarla kahve içtik sonra evde miskin miskin oturdum zaman var ya kimse yazmaz aama iş yoğun olunca geçmişi okumaktan şaşı oluruz :)ayyy bugün topiğe kimsecikler uğramıycak sandım
tatil olunca el ayak çekiliyomuş buralardan... sıkıldım yahu bütün gün kös kös oturmaktan... kocamın işleri de akşamüstü bitti... daha doğrusu ara verdi... o saatten sonra da ben çıkmak istemedim dışarı.. 9'da da halısaha maçı var ona gidicek... çok sıkıldım ben bugün yahu...
bende bunlardan alacağım ya rahat oluyor
çok güzel bende oğluma mı yaptırsam ya ama ismi bile yok oğlumun :)çok sağol cnm
ben sanırım mevlüt için seramik magnet yaptırıcam örnek;
Seramik Erkek Bebek Magneti - Hobicraft-Sosyal Paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?