ama düşme ihtimali var ve düştüğünde hemen kırılır bu seramikler
ay evet sinirlerim tepeme çıkıyor benim dip boyam gelmiş altta spor ayakkabılarla dolanıyorum ortada millet şıkır şıkır işe geliyor yazda geldi bide diyorum bak bu kız benden kiloluydu şimdi ben onu geçtim diye kıyaslama yapıyorum :)
ay evet kimse yoktu ya gezenti insanlar ) bizimde babamız işte sabah kızlarla kahve içtik sonra evde miskin miskin oturdum zaman var ya kimse yazmaz aama iş yoğun olunca geçmişi okumaktan şaşı oluruz :)
bende bunlardan alacağım ya rahat oluyor
çok güzel bende oğluma mı yaptırsam ya ama ismi bile yok oğlumun :)
kıranların ellerini kırarım
keçeden bir model yapmayı denicem beceremezsem bunlardan sipariş vericem
bakmak istersen facebookta özge design diye bir sayfa
bence keçeden yap yada sipariş ver... sen dağıttıktan sonra nerden biliceksin kimin evinde düştü de kırıldı... kırılan da çöpe atılır zaten... ben seçtim şekerleri... bi ara sipariş vericem ama ne zaman bilmiyorum...
KEÇE CİVCİV BEBEK ŞEKERİ MIKNATISLI 50 KURUŞ GittiGidiyor'da 83725545
Epsilon yayınlarının 3 adet seri kitabı var, kalın ciltli, ilki bebeğinizi beklerken sizi neler bekler (Ki artık doğuma yaklaştığınız için bunu alıp almama kararı size kalmış.), 2. si bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler, 3.sü çocuğunuz büyürken sizi neler bekler. Kesinlikle çok yardımcı kitaplar. Her duruma hazırlıklı oluyorsunuz ama aynı zamanda panikletmeden anlatıyor herşeyi. Ben çok memnun kaldım aldığıma, biraz pahalıydı ama bence değer. Edinirseniz bişey kaybetmezsiniz emin olun.
Eki Görüntüle 699815
RNA TASARIM
ay dersahne öğretmenliği debilince içim bir hoş oluyor atanmadan önce 3 yıl yaptım kabus gibiydi ya bitmeyen mesailer emeğinin karşlığını vermeyen kendini bi halt sanan patronlar dünyanın en zor işlerinden biri bence özellikle bir bayan için dahada zor. Allah yarım etsin canım
be 32 den 37 ya kadar çalışır raporu alacağım ama 32 den sonra senelik izinmden 10 gün aacağım o 10 gün biterkende 10+10 rapor alacağım canım
aynen bendende o kaa yaaa bos bos gectı gusel gunn pöffffffffffffff kocsıde daha gelmedııayyy bugün topiğe kimsecikler uğramıycak sandım
tatil olunca el ayak çekiliyomuş buralardan... sıkıldım yahu bütün gün kös kös oturmaktan... kocamın işleri de akşamüstü bitti... daha doğrusu ara verdi... o saatten sonra da ben çıkmak istemedim dışarı.. 9'da da halısaha maçı var ona gidicek... çok sıkıldım ben bugün yahu...
ne yapım paşamm la daha cok ıyılık yapasım gelıyor ınsallahhadresi google ozramo blog yazarsanız çıkıyor
modeller önce kağıda çizilip sonra keçe üzerine koyup makas ile kesiyorsun
çok geçmiş olsun cnm
cnm hepsi çok güzel
off ya benimde ayaklarım tombişleşti bunlardan alıcam kendime eczanededaha uygun fiyatlılar satılıyor
Pierre Cardin Parmak Aras Terlik: 0147 | 40 Numara Bayan
güle güle kullan cnm
nereye kayboldun cnm
sağol cnm bana da fikir oldu
düşünceli gelin aynı ben
tarifini paylaşsan çok şahane olur
arkadaşlar yönetmelikte 5 haftayı aktarabilmek için fiili çalışıyor olmak yazıyormuş müdür yardımcım söylemişti benden önce okulda hamile olan arkadaşta şubat tatiline denk geldiği için 5 haftasını değil 3 haftasını aktarabildi bi araştırın isterseniz ona göre izin ya da rapor kullanın
cnm güle güle kullan çok beğendim.sen kurdun mu?orjinal birşeye benziyor resimden çadır gibi görünmüyor değil mi,naylonumsu duruyor ya?
o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..
sans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen dualarınızı okudum inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimize kavuşuruz bitmiş bu arada dua listesi şimdi de geçmişi okuyacağımm çok sayfa varr:44:
Arkadasım aldı önce rapor daha başlatmadı doğum iznini sonuçta doğum izni 32 de başlıyor erkenden rapor alabiliriz arkadasım gecen sene doğum yaptı doğumdan sonra da 52 gün rapor izni varmış onu kullandıdoğum izni bitmeden rapor alamazsın ki.. önce doğum iznini kullanmak zorundasın
yarimm ne yaparsın kız aylız ınle bıs alperenım le cayımızı aldık da geldıkk babamız daha ortalarda yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?