2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benimde tam kesinleşmiş bir ismi yok no name yazdırırız olmadı

kıranların ellerini kırarım
keçeden bir model yapmayı denicem beceremezsem bunlardan sipariş vericem
bakmak istersen facebookta özge design diye bir sayfa

bence keçeden yap yada sipariş ver... sen dağıttıktan sonra nerden biliceksin kimin evinde düştü de kırıldı... kırılan da çöpe atılır zaten... ben seçtim şekerleri... bi ara sipariş vericem ama ne zaman bilmiyorum...
KEÇE CİVCİV BEBEK ŞEKERİ MIKNATISLI 50 KURUŞ GittiGidiyor'da 83725545

raneki bunları nasıl yapıyorsun yaa çok güzeller bnde yapmak istiyorum kalıp falan varsa bnm özelime atar mısın çok giremiyorum geçmişi her zmn takip edemiyorum

hemde nasıl resmi tatillerde bile piknik gezi filan düzenlemeye çalışıyolar haksızlık çok oluyor.

Bu arada kızlar 8 de hastaneden geldik tam 3 saat orda bekledik kandı idrardı derken Allahtan bişey çıkmadı zaten yapılacakları ben yapmışım eşime
Dr birşeyciğin yok bol bol su iç deyince eşimin nazları bitti adamın gözleri açıldı bende eşime diyorumki nazın banaydı doktor bişey yok deyince nasıl dirildi gözlerin diyorum.

be 32 den 37 ya kadar çalışır raporu alacağım ama 32 den sonra senelik izinmden 10 gün aacağım o 10 gün biterkende 10+10 rapor alacağım canım

arkadaşlar yönetmelikte 5 haftayı aktarabilmek için fiili çalışıyor olmak yazıyormuş müdür yardımcım söylemişti benden önce okulda hamile olan arkadaşta şubat tatiline denk geldiği için 5 haftasını değil 3 haftasını aktarabildi bi araştırın isterseniz ona göre izin ya da rapor kullanın

aynen bendende o kaa yaaa bos bos gectı gusel gunn pöffffffffffffff kocsıde daha gelmedıı

ne yapım paşamm la daha cok ıyılık yapasım gelıyor ınsallahh

canım yogurt dıyorsun saırım sut cuden alıp gusel ce bır kaynatıyorum sonra sogum aya bırakıyorum tabı pısırdıgım tencereden baska bır tencerede mayalıyorumm 5 kg süte 3 yemek kasıgı kadar hazır yogurt cırpıyorum serce parmagımla yokluyorum yakıp yakmama arasında olucak sıcaklıgı ole ıse 3 y.k yogurtdumu kasıkla cırpıp besmelee cekipp tahıyyat suresını okuarak karıstırıyorum e altını ustunu 3kat sarıp 4 st maylanmaay bırakıyorum nsll sonrasındada acıkyor cok sıcak sa ahalen(ortam sıcakıgna gore degısıyorda:) az bekletıyor yoksa dırek buz dolabına koyuyorum cok sukur her zaan gusel oluyorr maya sı hazır yogurt oldugu ıcın herkesler hazır sanıryorr

fasla kısmeler yok cayımızı demledık yatsı namazımızı kılıp gelıyoruz ınsll babamız gelıceye kadar burdayızzzzzzz

sans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen dualarınızı okudum inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimize kavuşuruz bitmiş bu arada dua listesi şimdi de geçmişi okuyacağımm çok sayfa varr:44:

o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..

cnm güle güle kullan çok beğendim.sen kurdun mu?orjinal birşeye benziyor resimden çadır gibi görünmüyor değil mi,naylonumsu duruyor ya?

teşekkürler canım getirince kurdular sonra biz kaldırdık daha badana temizlik falan yapılacak diye yok gayet kalın güzel ınce değil

yarimm ne yaparsın kız aylız ınle bıs alperenım le cayımızı aldık da geldıkk babamız daha ortalarda yokkk

o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..

şanslısın o zaman ben nöbet için bile 28. hafta rapor aldım malesef matematik hesabı yaptı m.yardımcımız 40-12=28 yönetmelikte son 3 ay diye geçiyor dedi sanki keyfi tutmuyorum korkuyordum karnıma çarpacak çocuklar diye

sans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen dualarınızı okudum inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimize kavuşuruz bitmiş bu arada dua listesi şimdi de geçmişi okuyacağımm çok sayfa varr:44:

Canım Allah kabul etsin inşallah.Çok teşekkürler...

doğum izni bitmeden rapor alamazsın ki.. önce doğum iznini kullanmak zorundasın
Arkadasım aldı önce rapor daha başlatmadı doğum iznini sonuçta doğum izni 32 de başlıyor erkenden rapor alabiliriz arkadasım gecen sene doğum yaptı doğumdan sonra da 52 gün rapor izni varmış onu kullandı

bugün fazla kaynatmamışsınız bitirdim hemen yazılanları şimdi tv karşısındayım kocişle ya bu mevlütde dağıtılacakları ben eminönünden bakıcam inşallah güzel bulurum.. bide cuma gecesi kv gidicez annemlerde yakın Allahtan 250mt var yok araları bugünde çok yorgunum kahvaltıya görümcemin okuldan arkadaşıyla abisi geldiler ilk defa valla kaldıramıyorum artık bu kadar yorgunluğu ve akşam üzeri eşimle yürüyüş yaptık tabanlarım acıdı ne olacak benim halimm

anammm gelmısler oglum bakk teyzlerın ve cucuklerısı gelmıssssssssss yanlıs degılızzzzzzzzz

yarimm ne yaparsın kız aylız ınle bıs alperenım le cayımızı aldık da geldıkk babamız daha ortalarda yokkk

napıyım dizi izliyorum babamız gelmek üzeredir çay demledik... ben sevmem de her akşam onun için demliyorum... afiyet olsun kuzunla sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…