napıyım dizi izliyorumbabamız gelmek üzeredir çay demledik... ben sevmem de her akşam onun için demliyorum... afiyet olsun kuzunla sana
anamm ben hamısken caya dustum duşun bır cay bark.zor ıcen ben ıkı uc kupa devırıyorumm
babamız aradı 10 dk sonra burda bız dıgıyoruzz bızı ozeyınn sbh gıremezsek pazar gunu gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Merhaba canlar
Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin...... ((((((((((((((((((
Merhaba canlar
Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin...... ((((((((((((((((((
Merhaba canlar
Merhaba canlar
biz cıkıyoruz paşam laa gorusuruzzzz
aöf canım ya işletme,seneye mezunum bitirebiliism inşparadokscum ne için ders çalışıyorsun?
üzülme yav alırsınKızlar oğluşuma oda, yatak, beşik ne alacağımıza karar veremedik 2 haftadır bunun için dışardayız öldük walla hava da inanılmaz sıcaktı..Bizdaha kıyafet haricinde bişey alamadık(
canım sen sakın sıkıp naapma kontrol edicem diye, süt gelebilio çünkü bu aylardan itibaren, krem sürmeyi ihmal etme amakızlar gügüs ucum nemlenmişşş ve bır haftadır sızlıyorda sızlıyorrrrrrrrrrr:18::18:
o zaman hiç geçmez bilirim ama üzme kendini rabbim dermansız dert vermesin, bi ark. vardı onunda aynı böle olmuştu sonra aradaki fark kapandı demişlerdi kendiliğindende düzelebiliyor yani, yeterki sen strese girme olumlu düşün babyyyyMerhaba canlar
herkes uyuyor galiba ama ben bugün ne yatıklarımı anltayım hemen, yarın giremezsem olur nolmaz memleket meselesi kadar mühim mevzular
bugün kızımın karyolasını aldık daha doğrusu görümceme kitledik kısaca
DOVE | Belis
size göstermiştim daha önce zaten 350tl tuttu avcılarda beka plazadan bakmıştık. 15 güne gelicekmiş inş
sonra bakırköye gittik ordan bikaç yer baktım, loyadan bi tane pijama takımı alt-üst,bide sabahlık gecelik takım aldım emzirme sutyeni ve bide 4-5 tane pamuklu çorap aldım yazlık olanlardan 143tl tuttu hepsi.
hee prensesimin biberonu emziği kutusu fln onlarıda aldım. hepsinin fotosunu koyuyorum inş. bi sorun çıkmaz beğenirsiniz umarım. yanlız takımın sabahlığı çok güzel oldu ama geceliği biraz totoma oturdu gibi onu belki değiştirebilirim large beden ama bilemedim kararsızım iştesiz bi bakında daha düşünücem o konuyu öptük kızımla hepinizi şekerler biz çok mutluyuuuzzz
Eki Görüntüle 700346 Eki Görüntüle 700347 Eki Görüntüle 700348 Eki Görüntüle 700349
arkadaşlar yönetmelikte 5 haftayı aktarabilmek için fiili çalışıyor olmak yazıyormuş müdür yardımcım söylemişti benden önce okulda hamile olan arkadaşta şubat tatiline denk geldiği için 5 haftasını değil 3 haftasını aktarabildi bi araştırın isterseniz ona göre izin ya da rapor kullanın
o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..
canım 2 arkadaşımda var aynı sorun daha doğrusu vardı birinin doğumu 20 mayısta doktor bişey olmaza demiş doğunca müdahile edilir demiş. diğeri de çok oldu doğum yapalı oğlu 1. sınıfa gidiyor onda da bi sıkıntı yok Allaha şükür ama evet genelde hep erkek bebekte oluyormuşMerhaba canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?