2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar gügüs ucum nemlenmişşş ve bır haftadır sızlıyorda sızlıyorrrrrrrrrrr:18::18:

napıyım dizi izliyorum babamız gelmek üzeredir çay demledik... ben sevmem de her akşam onun için demliyorum... afiyet olsun kuzunla sana

anamm ben hamısken caya dustum duşun bır cay bark.zor ıcen ben ıkı uc kupa devırıyorumm

babamız aradı 10 dk sonra burda bız dıgıyoruzz bızı ozeyınn sbh gıremezsek pazar gunu gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Kızçesi için bardak bardak süt içen anne adayı geldi
Babamız spora gitti biz de takılıp duruyoruz kızçemle.Süt içtik yine zorlada olsa
Dayanacağız artık.Yatcaz kalkcaz kızçemi görcez ALLAH'ın izniyle:118::118::118::119::119::119::119:
O yüzden çok mutluyuz biz.Annemi de alacağız doktora giderken sonra babamız bizi Eminönü'ne
bırakacak bizi.Tabana kuvvet,dinlene dinlene gezip tozacağız.Annem pike takımı için kumaş alacak mevlüt için
bizim yatağa.Ben de kızçeme bakacağım birşeyler.Ama giysi filan değil.Hep süsleme,baby shower ve hastanede
dağıtmak için birşeyler bakacağım.Umarım çok yorulmadan hallederim.Kapı süsü yapmak için
taşlar aldım bugün yarın da Eminönü'nden bakacağım.Sonra onları yapıştıracağım.Hemen temin
edip yapmak istiyorum.Bakalım yorulmadan alabiliriz birşeylerİyi geceler diliyoruz hepinize
Dualarınızı da okuyoruz kızçemle ALLAH'ım kabul etsin (amin)

çay vücuttaki demiri emiyo biliyosun dimi... hamileliikte çok tüketme bari... yada açık iç...

Merhaba canlar

Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin......((((((((((((((((((

Dua edicem canım.. Sakin ol...

Dualarım sizinle, inşallah 3 hftaya bişey kalmaz. ama sen içini ferah tutmaya çalış, 3 hafta beklemek kolay değil, Allah yardımcınız olsun.

Canım Allah şifa versin inşallah.İçini ferah tut nasıl düşünürsen o olurmuş gebelikte.
Ultrasonlamı anladı doktorum böbreğini ...

Bizimde sol böbreğimizde var aynı sorun genelde erkek bebeklerinde görüldüğünü söylemişti doktorum doğduktan sonra müdahale edilebilen bir durummuş takip ediliyor bizde çok üzgünüz ama öyle sıkıntılı problemlerden sonra bu kısmına fazla takılamadık Allah büyüktür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim kimseyi evlatla sınamasın daha karnımızdayken çok zor.. (

Allah şifa versin... inş düzelir de öyle bişeye ihtiyaç kalmaz...

biz cıkıyoruz paşam laa gorusuruzzzz

canim benim rahmin seklinden dolayi mecbur sezeryan hayirlisi ama ya yavrum saglikli olsunda..

zeynep-beren

benim oglumun iki bobregindede genisleme var hemde 6mm bu yuzden 2 aydan fazladir suyum artmiyor cogu bebeginki doguma kadar yada dogumla birlikte duzeliyor duzelmeyenler dogduktan sonra takibe aliniyor korkma canim caresi yok degil rabbim dert verip derman aratmasin.. bu arada kac mm oldunu ogren canim 10mm ye kadar dr lar onemsemiyormus bile bende cok korkmustum ilk basta ama olumlu seylerde okuyunca insanin morali duzeliyor rabbim yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
Kızlar ya bu google reklamları çok kötü ya koltuk altı kıllı kadınlar
erkek bacaklılar sakallılar filan korkmaya başladım yani kapatılmıyoda...Ekranın sağ tarafına bakmaya korkuyorum resmen.

Son düzenleme:
herkes uyuyor galiba ama ben bugün ne yatıklarımı anltayım hemen, yarın giremezsem olur nolmaz memleket meselesi kadar mühim mevzular
bugün kızımın karyolasını aldık daha doğrusu görümceme kitledik kısaca
DOVE | Belis
size göstermiştim daha önce zaten 350tl tuttu avcılarda beka plazadan bakmıştık. 15 güne gelicekmiş inş
sonra bakırköye gittik ordan bikaç yer baktım, loyadan bi tane pijama takımı alt-üst,bide sabahlık gecelik takım aldım emzirme sutyeni ve bide 4-5 tane pamuklu çorap aldım yazlık olanlardan 143tl tuttu hepsi.
hee prensesimin biberonu emziği kutusu fln onlarıda aldım. hepsinin fotosunu koyuyorum inş. bi sorun çıkmaz beğenirsiniz umarım. yanlız takımın sabahlığı çok güzel oldu ama geceliği biraz totoma oturdu gibi onu belki değiştirebilirim large beden ama bilemedim kararsızım işte siz bi bakında daha düşünücem o konuyu öptük kızımla hepinizi şekerler biz çok mutluyuuuzzz

paradokscum ne için ders çalışıyorsun?
aöf canım ya işletme,seneye mezunum bitirebiliism inş

Kızlar oğluşuma oda, yatak, beşik ne alacağımıza karar veremedik 2 haftadır bunun için dışardayız öldük walla hava da inanılmaz sıcaktı..Bizdaha kıyafet haricinde bişey alamadık (
üzülme yav alırsın o kadar gezmişsin aklında mutlaka bişeyler belirmiştir. bende 2-3 aydır bakıyorum ama sadece bakıyordum yani
daha bugün alabildik işte anca karar verdik. evin konumu, bebeğin için stediklerin, fiyat konfor amaannn çok zor işler yaaa hakkatten

kızlar gügüs ucum nemlenmişşş ve bır haftadır sızlıyorda sızlıyorrrrrrrrrrr:18::18:
canım sen sakın sıkıp naapma kontrol edicem diye, süt gelebilio çünkü bu aylardan itibaren, krem sürmeyi ihmal etme ama

o zaman hiç geçmez bilirim ama üzme kendini rabbim dermansız dert vermesin, bi ark. vardı onunda aynı böle olmuştu sonra aradaki fark kapandı demişlerdi kendiliğindende düzelebiliyor yani, yeterki sen strese girme olumlu düşün babyyyy dualarımdasın 16:

İzmir anneleriiiiiiii medicalparkta 28 haftadan büyük gebelere doğuma hazırlık ve sonrası kursu veriliyormuş. 11mayısta başlıyacakmış 4 hafta sürecekmiş, sadece cts günleri 15.00-18.00 arası, eşli katılabiliniyormuş.

Kızlarımızın biberonları ve emzikleri aynı yerim onların bal dudaklarını gecelik için benim fikrim şuan şişiz göbüşliyiz doğumdan sonra o kadar dar olmaz bence ilerde de gîyersin

Son düzenleme:
günaydin güzel anneler ve civcivleri ,

çok yorucu 1 mayis tatilinden sonra sabahin köründe geldik yine işimize , bu hafta bitse ne kadar mutlu olucam . sizler nasilsiniz ?

günaydın kızlar bu haftayı da saymazsak haftaya son iş haftam olacak ve sonra izne ayrılacağım şükür atlattık sayılır :)

o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..

tamamen çalıştığın kuruma bağlı bu evet fiili çalışıyor olmak yazıyor ama sen atıyorum 33. haftada grip oldun doktordan rapor aldın e gripsin bu kadın doğumu bağlamaz senin o fiili haftanıda bağlamaz. hadi bunu geçtim senin annen rahatsız atıyorum izne ayrılıp ona bakman gerek ve senelik izne ayrılıyorsun 34. haftada yine bağlamaz o 5 haftayı çünkü senelik izin farklı doğum öncesi izin farklı. ha ama doğumdan sonra ki 8 haftanda eğer rapor izin alırsan olmaz işte o 8 haftanın sonunda alacaksın. o zaman hem analık iznin hem senelik iznin yada raporun yanar. şahsen ben kendi müdür yardımcıma müdüre sordum ayrılabilirsin dedi. sonra bağlı olduğumuz müdürlüğün personel müdürünü aradım o yoktu yardımcısına sordum oda ayrılabilirsin dedi. o yüzden ayrılacağım kuruma göre farklılık olabilir.

canım 2 arkadaşımda var aynı sorun daha doğrusu vardı birinin doğumu 20 mayısta doktor bişey olmaza demiş doğunca müdahile edilir demiş. diğeri de çok oldu doğum yapalı oğlu 1. sınıfa gidiyor onda da bi sıkıntı yok Allaha şükür ama evet genelde hep erkek bebekte oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…