bencede mantıklı söylemiş çünkü benim öğretmen olan arkadaşlarım okul kapanır kapanmaz zaten tatile girmiyorlar ki sizin temmuza kadar seminerler sınavlar vs oluyor sanırım e orda zaten sen aktif çalışıyor gözüküyorsun zaten senin son 3 haftanda haziran sonuna temmuz başına gelir resmi olan 3 haftayı kullanırsın kalanı aktarırlar benim fikrim bu ama bilemem tabi sizin işleri kurumlar farklı. burda da bi sağlık personeli arkadaşa da olmaz demişler ama sanırım o sözleşmeliydi.o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..
3 haftasonunda inşallah herşey gönlünüzce olur geçmiş olsun.Merhaba canlar
Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin...... ((((((((((((((((((
hepsi çok güzel güle güle kullanherkes uyuyor galiba ama ben bugün ne yatıklarımı anltayım hemen, yarın giremezsem olur nolmaz memleket meselesi kadar mühim mevzular
bugün kızımın karyolasını aldık daha doğrusu görümceme kitledik kısaca
DOVE | Belis
size göstermiştim daha önce zaten 350tl tuttu avcılarda beka plazadan bakmıştık. 15 güne gelicekmiş inş
sonra bakırköye gittik ordan bikaç yer baktım, loyadan bi tane pijama takımı alt-üst,bide sabahlık gecelik takım aldım emzirme sutyeni ve bide 4-5 tane pamuklu çorap aldım yazlık olanlardan 143tl tuttu hepsi.
hee prensesimin biberonu emziği kutusu fln onlarıda aldım. hepsinin fotosunu koyuyorum inş. bi sorun çıkmaz beğenirsiniz umarım. yanlız takımın sabahlığı çok güzel oldu ama geceliği biraz totoma oturdu gibi onu belki değiştirebilirim large beden ama bilemedim kararsızım iştesiz bi bakında daha düşünücem o konuyu öptük kızımla hepinizi şekerler biz çok mutluyuuuzzz
Eki Görüntüle 700346 Eki Görüntüle 700347 Eki Görüntüle 700348 Eki Görüntüle 700349
Bugün güne iyi başlamadık.
Sabah kalktık böbrek ağrısıyla sonra babamız kalktı hasta üşütmüş şimdi biraz ateşi var ıhlamur meyve tarçın filan kaynattık bide 3 litre su içirdim böbrekleri onunda ağrıyor öksürüyor.Valla kendimi unuttum ona bakıyorum.
Sonra alışveriş yaptık yemek yaptık evi sildik süpürdük çamaşırları yıkadık azcık dinleniyoruz şimdi
birazdanda yemek yeriz.
Bizden bu kadar sizler nasılsınız.
Merhaba canlar
Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin...... ((((((((((((((((((
Eşim dersane öğretmeni cuma günleri yarım gün izinli sadece hiç boşu yok özel ders filan bende kıyamıyorum ama yinede akşamları gelince bulaşıkları yıkıyor ama ev işi pek yaptırmıyorum getir götür sadece.
Sanada geçmiş olsun dün akşam duş yaptırdım bu akşamda duşa gir iyice terle dedim uyur kalkar bişeyi kalmaz inşallah.Birde bir nazlı bir nazlı sorma
adresi google ozramo blog yazarsanız çıkıyor
modeller önce kağıda çizilip sonra keçe üzerine koyup makas ile kesiyorsun
çok geçmiş olsun cnm
cnm hepsi çok güzel
off ya benimde ayaklarım tombişleşti bunlardan alıcam kendime eczanededaha uygun fiyatlılar satılıyor
Pierre Cardin Parmak Aras Terlik: 0147 | 40 Numara Bayan
güle güle kullan cnm
nereye kayboldun cnm
sağol cnm bana da fikir oldu
düşünceli gelin aynı ben
tarifini paylaşsan çok şahane olur
acık ve az sekerlı ıcıyorumm cnm ne bılım ıcım yanıyor ama sıcak cay ıstıyorumm heppp:44:çay vücuttaki demiri emiyo biliyosun dimi... hamileliikte çok tüketme bari... yada açık iç...
evet saglıklı olsunlarda cnm benım gerısı bossssssssssssscanim benim rahmin seklinden dolayi mecbur sezeryan hayirlisi ama ya yavrum saglikli olsunda..
zeynep-beren
benim oglumun iki bobregindede genisleme var hemde 6mm bu yuzden 2 aydan fazladir suyum artmiyor cogu bebeginki doguma kadar yada dogumla birlikte duzeliyor duzelmeyenler dogduktan sonra takibe aliniyor korkma canim caresi yok degil rabbim dert verip derman aratmasin.. bu arada kac mm oldunu ogren canim 10mm ye kadar dr lar onemsemiyormus bile bende cok korkmustum ilk basta ama olumlu seylerde okuyunca insanin morali duzeliyor rabbim yardimcimiz olsun
evet o yusden sıkmıyorum ılk sut agız sutu derler ve cogu hastalıga bıre bır mıs bosa gıtmesın sakın dıye ama ole bırsey olursada sagar vee dolaba oyarım dogunca ıcırırımmherkes uyuyor galiba ama ben bugün ne yatıklarımı anltayım hemen, yarın giremezsem olur nolmaz memleket meselesi kadar mühim mevzular
DOVE | Belis
size göstermiştim daha önce zaten 350tl tuttu avcılarda beka plazadan bakmıştık. 15 güne gelicekmiş inş
sonra bakırköye gittik ordan bikaç yer baktım, loyadan bi tane pijama takımı alt-üst,bide sabahlık gecelik takım aldım emzirme sutyeni ve bide 4-5 tane pamuklu çorap aldım yazlık olanlardan 143tl tuttu hepsi.
hee prensesimin biberonu emziği kutusu fln onlarıda aldım. hepsinin fotosunu koyuyorum inş. bi sorun çıkmaz beğenirsiniz umarım. yanlız takımın sabahlığı çok güzel oldu ama geceliği biraz totoma oturdu gibi onu belki değiştirebilirim large beden ama bilemedim kararsızım iştesiz bi bakında daha düşünücem o konuyu öptük kızımla hepinizi şekerler biz çok mutluyuuuzzz
Eki Görüntüle 700346 Eki Görüntüle 700347 Eki Görüntüle 700348 Eki Görüntüle 700349
cok gusel aldıkların sekerrr bende mmlekette akrabanın dukkandan alıcam gecelıgımı onunkıler cok gusel kalıtelı ve uygun oluyorınsl kafama gore bırsey bulursamm gecen sene ondan almıstım bu senede ınsll nasıp olurordan almakkaöf canım ya işletme,seneye mezunum bitirebiliism inş
üzülme yav alırsıno kadar gezmişsin aklında mutlaka bişeyler belirmiştir. bende 2-3 aydır bakıyorum ama sadece bakıyordum yani
daha bugün alabildik işte anca karar verdik. evin konumu, bebeğin için stediklerin, fiyat konfor amaannn çok zor işler yaaa hakkatten
canım sen sakın sıkıp naapma kontrol edicem diye, süt gelebilio çünkü bu aylardan itibaren, krem sürmeyi ihmal etme ama
o zaman hiç geçmez bilirim ama üzme kendini rabbim dermansız dert vermesin, bi ark. vardı onunda aynı böle olmuştu sonra aradaki fark kapandı demişlerdi kendiliğindende düzelebiliyor yani, yeterki sen strese girme olumlu düşün babyyyydualarımdasın 16:
gunaydın cnm benımm hayılrısı ınsll gusel gusel gecsınn ben su 4 gun cabuk gecer dıye umuyorum hanı gezıcezyaaaaaaaaaagünaydin güzel anneler ve civcivleri ,
çok yorucu 1 mayis tatilinden sonra sabahin köründe geldik yine işimize , bu hafta bitse ne kadar mutlu olucam . sizler nasilsiniz ?
Canım Allah şifa versin inşallah.İçini ferah tut nasıl düşünürsen o olurmuş gebelikte.
Ultrasonlamı anladı doktorum böbreğini ...
Bizimde sol böbreğimizde var aynı sorun genelde erkek bebeklerinde görüldüğünü söylemişti doktorum doğduktan sonra müdahale edilebilen bir durummuş takip ediliyor bizde çok üzgünüz ama öyle sıkıntılı problemlerden sonra bu kısmına fazla takılamadık Allah büyüktür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim kimseyi evlatla sınamasın daha karnımızdayken çok zor..(
Nasılsınız bakim??Kaç gündür giremiyorum su dersler yüzünden ölüyorum yorgunluktan vallahi,aile hekimliği takibe çağırmıştı söylene söylene gittim sabah tahlillerime bakıldı bi tansiyon bi kilo ok 10 hazirana tekrar dediler gıcık oldum yarın zaten yine dr kontrolüm vardı boşu boşuna yordular beni ve eşimi ordan cıktık simitçinin sesi geliyo kendi yok ara sokaklarda simitçi ara işin yoksaayy sabah sabah baya güldüm halimize neyse en sonnda bulduk 2 simidi yuvarladım ama hala açım ve ders çalışmam lazımm poff Neyse kızlar bişey danışcam size şimdii bu sürekli karar verilemeyen en zor seçim olan bebek arabası puset olayı varya gcen gün kuzenim aradı ille ben alcam yiğenime diye ama travel fln dedi ya ben de aslında aldırmak istemiyorum niye okadar para versin hoş zengin ama :) olsun eşimin kardeşi annesi dururken biraz gıcığıma gitti bu durum ama ısrarlı bende hafif baston puset düşünüyodum chicco lite way şimdi benden marka model renk istiyo ben ne yapcam ya hayatta demem kimseye sunu su modeli fln diye cok sıkıştım bi de dedğim gibi artk sıkıldım herşeyimize kendi ailemin destek cıkmasından eşimn annesi gecen gün çağırmış bi tane bebek deterjanı almış bi de eskiden ördüğü daha cocuk fln yok ortada bi yelek vermiş tel de bide gel bişeyler aldım diyomuş tövbe yarabbi yani açık açık seni özledim gel görim de ne bu katekulle sonra ne eksik var demiş alim aradan 1 hafta gecti tık yok heep lafta heep lafta kardeşi desen onda da tık yok akrabalarını hepten geçtim amaan sıkıldım bunlardan valla gecende aramış zaten 10 gün hiç aramadı ki ben hastaydım biraz ders fln bana sitem ediyo hiç aramıyosun diye elim ayağım titredi resmen bikez arayıp canının istediği bişey var mı diye sormuyo bi de gelmiş bana sitem ediyo bi de hmm da hmm böyle konuşuyo gıcık oldum otrdum ağladım sinirden ya benim babam haftaya ameliyat oluyo bi de ve ben gidemiycem yanına hiç düşünmüyo ben ne haldeyim..Neyse kızlar dolmuşum biraz sinirim bozuldu yine..
ablamda tefalin var.tek tek cam kavanozlu olandan.eski modelinden.gayet memnundu çocuklara yoğurt yaparken.kıvamından,kullanımından memnundu.
ben de evlendiğim zaman conti latte diye bir markanın makinesini almıştım kargoyla birlikte 30 tl ye
yine cam kavanozlu.kapaklı gayet kullanışlı ve pratik.bozulur alma etme dediler.cam kavanozlu diye almıştım.sağlıklı çünkü.
Nasılsınız bakim??Kaç gündür giremiyorum su dersler yüzünden ölüyorum yorgunluktan vallahi,aile hekimliği takibe çağırmıştı söylene söylene gittim sabah tahlillerime bakıldı bi tansiyon bi kilo ok 10 hazirana tekrar dediler gıcık oldum yarın zaten yine dr kontrolüm vardı boşu boşuna yordular beni ve eşimi ordan cıktık simitçinin sesi geliyo kendi yok ara sokaklarda simitçi ara işin yoksaayy sabah sabah baya güldüm halimize neyse en sonnda bulduk 2 simidi yuvarladım ama hala açım ve ders çalışmam lazımm poff Neyse kızlar bişey danışcam size şimdii bu sürekli karar verilemeyen en zor seçim olan bebek arabası puset olayı varya gcen gün kuzenim aradı ille ben alcam yiğenime diye ama travel fln dedi ya ben de aslında aldırmak istemiyorum niye okadar para versin hoş zengin ama :) olsun eşimin kardeşi annesi dururken biraz gıcığıma gitti bu durum ama ısrarlı bende hafif baston puset düşünüyodum chicco lite way şimdi benden marka model renk istiyo ben ne yapcam ya hayatta demem kimseye sunu su modeli fln diye cok sıkıştım bi de dedğim gibi artk sıkıldım herşeyimize kendi ailemin destek cıkmasından eşimn annesi gecen gün çağırmış bi tane bebek deterjanı almış bi de eskiden ördüğü daha cocuk fln yok ortada bi yelek vermiş tel de bide gel bişeyler aldım diyomuş tövbe yarabbi yani açık açık seni özledim gel görim de ne bu katekulle sonra ne eksik var demiş alim aradan 1 hafta gecti tık yok heep lafta heep lafta kardeşi desen onda da tık yok akrabalarını hepten geçtim amaan sıkıldım bunlardan valla gecende aramış zaten 10 gün hiç aramadı ki ben hastaydım biraz ders fln bana sitem ediyo hiç aramıyosun diye elim ayağım titredi resmen bikez arayıp canının istediği bişey var mı diye sormuyo bi de gelmiş bana sitem ediyo bi de hmm da hmm böyle konuşuyo gıcık oldum otrdum ağladım sinirden ya benim babam haftaya ameliyat oluyo bi de ve ben gidemiycem yanına hiç düşünmüyo ben ne haldeyim..Neyse kızlar dolmuşum biraz sinirim bozuldu yine..
Kizlar hafta sonu iki tane pij takimi aldim.basit bisey evde giymeye.bi de aklima ceyizime aldigim gecelik setim geldi.onun sabahligini uzun esofman altini ve gomlek gibi olab ust tarafini koysammi ki.beyaz saten abartili ya da fantazi gorunmuyor hic.koysammi bilemedim valize onlari da..
bis geldıkk paşam laa markete fılan gıttıkk baktık hava bulutku yagmur yagacak nevresımlerı toplarken gorumcemın balkondakıler gozume takıldı aradımokuldayms esı ılee kostur kostur ona gıtıtm topladım ve onlar geldı yeme hazırladık yedk yenı geldımm
bbamızla konustuk st 16:30 gıbı ankaradadıı aksam 9-10 gıbı burda olur ınslllaskım benımm yarın sabah gıdıyoruz bız 4 gunlugune sızı olluyecegım heee:26:bızı unutmayın olurmu pazar aksamaı burda oluruz sanırım yarın gıtmeden belkım ugrarız yanınıza ama gıdecegzı kocısle ve pşamısla koyumuzee ordanda annemlere ınslll dogal doglaa yıcezz sera malz.yoksam daha cogu sey cıkmadı k.v ole dıyor yanıı sonra ane annemız peynırımızı yapıcaktı ve sutumuzu de ayarlıcaktı onalarıda alıp gelıcez dogal dogall ınslll
benımde gecen see kalın corapla anak olan ayakabı yazlık ınce crapla zor olduu dolapdaydı hıc gıymıyordumm yanı ayaklarım sısmışşşşş:18:esmın tsotu halende ustumdee
evet bende okuyorum ara ara ve bende yapma!!!ilkesine ck aklıdma kaldı lerde beebgımız 5 aylıkken baslıcak ya kırıp dokeye o anlamda buyuk faydası olur dıye dusunuyorumm adem bey ınnn
a.s
cok sukur cnm benımm
ben elımde yaıyorum ve market yogurtu gıbım oluyor artık k v ıle bana yaptırıyor kı evlendıkden sonra ogrendımm
Kızçesi için bardak bardak süt içen anne adayı geldi
Babamız spora gitti biz de takılıp duruyoruz kızçemle.Süt içtik yine zorlada olsa
Dayanacağız artık.Yatcaz kalkcaz kızçemi görcez ALLAH'ın izniyle:118::118::118::119::119::119::119:
O yüzden çok mutluyuz biz.Annemi de alacağız doktora giderken sonra babamız bizi Eminönü'ne
bırakacak bizi.Tabana kuvvet,dinlene dinlene gezip tozacağız.Annem pike takımı için kumaş alacak mevlüt için
bizim yatağa.Ben de kızçeme bakacağım birşeyler.Ama giysi filan değil.Hep süsleme,baby shower ve hastanede
dağıtmak için birşeyler bakacağım.Umarım çok yorulmadan hallederim.Kapı süsü yapmak için
taşlar aldım bugün yarın da Eminönü'nden bakacağım.Sonra onları yapıştıracağım.Hemen temin
edip yapmak istiyorum.Bakalım yorulmadan alabiliriz birşeylerİyi geceler diliyoruz hepinize
Dualarınızı da okuyoruz kızçemle ALLAH'ım kabul etsin (amin)
Merhaba canlar
Bizimde sol böbreğimizde var aynı sorun genelde erkek bebeklerinde görüldüğünü söylemişti doktorum doğduktan sonra müdahale edilebilen bir durummuş takip ediliyor bizde çok üzgünüz ama öyle sıkıntılı problemlerden sonra bu kısmına fazla takılamadık Allah büyüktür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim kimseyi evlatla sınamasın daha karnımızdayken çok zor..(
herkes uyuyor galiba ama ben bugün ne yatıklarımı anltayım hemen, yarın giremezsem olur nolmaz memleket meselesi kadar mühim mevzular
DOVE | Belis
Canım ben çeyizimdeki ne sabahlık ne gecelik takımının içine girebilecek durumda değilim kilolardan.Sen giyinebilecek misin çeyizindeki gecelik setini?Eğer öyleyse koy tabiki valizine varken neden birdaha alasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?