2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..
bencede mantıklı söylemiş çünkü benim öğretmen olan arkadaşlarım okul kapanır kapanmaz zaten tatile girmiyorlar ki sizin temmuza kadar seminerler sınavlar vs oluyor sanırım e orda zaten sen aktif çalışıyor gözüküyorsun zaten senin son 3 haftanda haziran sonuna temmuz başına gelir resmi olan 3 haftayı kullanırsın kalanı aktarırlar benim fikrim bu ama bilemem tabi sizin işleri kurumlar farklı. burda da bi sağlık personeli arkadaşa da olmaz demişler ama sanırım o sözleşmeliydi.

1 günlük tatilden sonra yine buralardayız
3 haftasonunda inşallah herşey gönlünüzce olur geçmiş olsun.
hepsi çok güzel güle güle kullan

geçmiş olsun size ailecek havalarda ısındı ama hastalıklar bitmedi hala maalesef

Cumartesi kontrolum var heycan dorukta.bakalim kuzum ne kadar olmus

Merhabalar, aynı seyı arkadasımın bebegı ıcın de soylemıslerdı... Hatta onun ıkılı testı rısklı cıkmıstı, ense kalınlıgı cok fazla ıdı... Doğuma kadar ıcı ıcını kemırdı garıbımın... !5 gun once doğum yaptı, Rabbıme sukurler olsun hıc bırseye gerek yokmus, sapasaglam doğdu bebek hem de kılo 200 gr olarak...
İçinizi ferah tutun, Rabbım ol dedıkten sonra olur, Dualarımız sızınle...

anladım canım.. o zaman bütün işleri aynı günde yapmamanı tavsiye ederim.. çok yorma kendini bebişin de yorulur etkilenir...

Nasılsınız bakim??Kaç gündür giremiyorum su dersler yüzünden ölüyorum yorgunluktan vallahi,aile hekimliği takibe çağırmıştı söylene söylene gittim sabah tahlillerime bakıldı bi tansiyon bi kilo ok 10 hazirana tekrar dediler gıcık oldum yarın zaten yine dr kontrolüm vardı boşu boşuna yordular beni ve eşimi ordan cıktık simitçinin sesi geliyo kendi yok ara sokaklarda simitçi ara işin yoksaayy sabah sabah baya güldüm halimize neyse en sonnda bulduk 2 simidi yuvarladım ama hala açım ve ders çalışmam lazımm poff Neyse kızlar bişey danışcam size şimdii bu sürekli karar verilemeyen en zor seçim olan bebek arabası puset olayı varya gcen gün kuzenim aradı ille ben alcam yiğenime diye ama travel fln dedi ya ben de aslında aldırmak istemiyorum niye okadar para versin hoş zengin ama :) olsun eşimin kardeşi annesi dururken biraz gıcığıma gitti bu durum ama ısrarlı bende hafif baston puset düşünüyodum chicco lite way şimdi benden marka model renk istiyo ben ne yapcam ya hayatta demem kimseye sunu su modeli fln diye cok sıkıştım bi de dedğim gibi artk sıkıldım herşeyimize kendi ailemin destek cıkmasından eşimn annesi gecen gün çağırmış bi tane bebek deterjanı almış bi de eskiden ördüğü daha cocuk fln yok ortada bi yelek vermiş tel de bide gel bişeyler aldım diyomuş tövbe yarabbi yani açık açık seni özledim gel görim de ne bu katekulle sonra ne eksik var demiş alim aradan 1 hafta gecti tık yok heep lafta heep lafta kardeşi desen onda da tık yok akrabalarını hepten geçtim amaan sıkıldım bunlardan valla gecende aramış zaten 10 gün hiç aramadı ki ben hastaydım biraz ders fln bana sitem ediyo hiç aramıyosun diye elim ayağım titredi resmen bikez arayıp canının istediği bişey var mı diye sormuyo bi de gelmiş bana sitem ediyo bi de hmm da hmm böyle konuşuyo gıcık oldum otrdum ağladım sinirden ya benim babam haftaya ameliyat oluyo bi de ve ben gidemiycem yanına hiç düşünmüyo ben ne haldeyim..Neyse kızlar dolmuşum biraz sinirim bozuldu yine..

slm şeker gezmeklerdeyim bebişimin bütün ihtiyaçlarını aldım tek yatağı kaldı İstanbul izmit geziyom bir süredir sizde ne var ne yok alışveriş bittimi

günaydınlar hanımceler esım dısarsı cıktı hemen ıslerımı halledeyım dıye bende kahvaltı tabagımı aldım sızın yanınıza geldımm
gece st 1 oldu benım paşam babasına sevndırık oldukı kıpır kıpırdı maaslalah onu öle bırakta uyumakda ıcıme sınmıyor acaaba ac mı kı dedım kalktım bızkuvu yedım su ıctım dolandım yerlessın guselce dıye gene yokaynene ssmıle dakı gııydı ama babamız cokdann uykudaydıı yol acayıp yormus kocısımıaskım benım bızde az dan gıyceklerımız hazırladık evımızı toparladıkk hazır gıbıız asagı yukarııvee kocısımlee market alısverısı yapıp dogru memelkete ınsll bu sefer bayagı ıı gelıcekk ve bır dahakı sefere ınsl bebegımle gıtmek nasıp olurrrrrrrr an son yıl basında gıtmıstımm wuuuuuuuuuuuuu 5 ay olucak nerdeysee
hayırlısı bakalımm
bu arada bugn dr ablamısın degısı ıle 32,haftamıs bıtıyorrrrrrrrrrrrrrrrrraz kaldı bebegım sana kavusmaya ınslll

çay vücuttaki demiri emiyo biliyosun dimi... hamileliikte çok tüketme bari... yada açık iç...
acık ve az sekerlı ıcıyorumm cnm ne bılım ıcım yanıyor ama sıcak cay ıstıyorumm heppp:44:

evet saglıklı olsunlarda cnm benım gerısı bosssssssssssss

evet o yusden sıkmıyorum ılk sut agız sutu derler ve cogu hastalıga bıre bır mıs bosa gıtmesın sakın dıye ama ole bırsey olursada sagar vee dolaba oyarım dogunca ıcırırımmınsl bebegım dogunca olurdaaa

cok gusel aldıkların sekerrr bende mmlekette akrabanın dukkandan alıcam gecelıgımı onunkıler cok gusel kalıtelı ve uygun oluyorınsl kafama gore bırsey bulursamm gecen sene ondan almıstım bu senede ınsll nasıp olurordan almakk
günaydin güzel anneler ve civcivleri ,

çok yorucu 1 mayis tatilinden sonra sabahin köründe geldik yine işimize , bu hafta bitse ne kadar mutlu olucam . sizler nasilsiniz ?
gunaydın cnm benımm hayılrısı ınsll gusel gusel gecsınn ben su 4 gun cabuk gecer dıye umuyorum hanı gezıcezyaaaaaaaaaa

Aminnnnn canım başka neyi var ki oğluşunun

tatlım daha oncede dedıgım gıbı bosverrrrrrr!!!!!!!takmaa benım esımın aılesıde ole ve besıgımısı arkadası alıcak onun ogluna bıs kıyafet altın fılan almıstık oda duramuyorkı ben besık alcamm sen beyen dedı bende en guselını beyendım benımgozumde tabııtmm dedı ne zaman ıstersen getırtırımm ve doguma yakın sıtıyorum bennhayılrısıı bosver alıcaksa alsınn ona gore yerlerı olur ama bazı yerlerdede yuzsuz olucaksın o sana sormuyorsa se ara anne sunu yapsana cnm ıstıyor su gun gelıcem de o kaa ben 2-3 gun once kv dedım persemebe gelıcezz cnm ...ıstıyor dıye tm yaparız kızım dedı all o kaaaaaaaa onlar teklıf etmıyorsa brde sen boel dene tatlımmmmmmm

sımıtı dun bende yedımkı sormaaaaaaaaaaaaa

Kizlar hafta sonu iki tane pij takimi aldim.basit bisey evde giymeye.bi de aklima ceyizime aldigim gecelik setim geldi.onun sabahligini uzun esofman altini ve gomlek gibi olab ust tarafini koysammi ki.beyaz saten abartili ya da fantazi gorunmuyor hic.koysammi bilemedim valize onlari da..

önerin için teşekkürler canım.tabi sağlıklı olması önemli. ben de baya baktım, contiye de baktım, tefalin delices yoğurtçum modeline de baktım. hem süzme hem normal yapıyor, ben süzme yoğurt da çok kullanıyorum, yoğurt çorbası ve mantı gibi şeylere, kesilmiyor çünkü.

boşver böyle şeyler için canını sıkma... bence hiçkimseden birşey bekleme öyle daha mutlu olursun... hatta kayınvalidenlerin birşey yapmamaları bence daha iyi en azından minnet altına girmezsin eşinin ailesine karşı... yarın bigün çocuğunla ilgili birşey olduğunda müdahele etmelerine de izin vermezsin nasılsa bebeğin için pek de birşey yapmadılar yani:)))

arayıp hayıflanmalarına da hiç takılma he de geç bence inan kafana takmamayı başarabilirsen çok mutlu olursun bu dünyada:)

mesela benim de hem kendi ailemden hem eşimin ailesinden hiç arayıp da bebeğin ne eksikleri var diye soran olmadı ya da bebeğin şu ihtiyacını da biz alalım diyen olmadı.. belki de herşeyi zevkimize göre biz alalım diye teklif etmediler bilemiyorum ama böylesi daha iyi oldu... ben kendim bebeğimin herşeyini zevkime göre kendi paramla yapıyorum kimseye de minnet etmiyorum çok şükür:)

Son düzenleme:

Canım ben çeyizimdeki ne sabahlık ne gecelik takımının içine girebilecek durumda değilim kilolardan.Sen giyinebilecek misin çeyizindeki gecelik setini?Eğer öyleyse koy tabiki valizine varken neden birdaha alasın

Son düzenleme:

ilk başta ben de kendim yapıyordum,kaselere yada küçük tupper kaplarıma (çok yoğun tupper kullanıcısıyım da) çok da harika oluyordu, benim de kv özeniyordu yoğurtlara. alt komşum sağolsun bi kez gördü yaptığım yoğurdu,ben koca kadın yapamıyorum sen nasıl yapıyorsun vs vs dedi. ondan sonra bi daha hiç yoğurt tutturamadım ( nazar etti bana sanırım ( hal böyle olunca da yoğurt makinesi arayışına girdim açıkçası...

Günaydın...

Ooohh ne güzel sonunda bebişini görecek gün gelmiş. İnşaallah güzel haberlerle dönersin Alış verişiniz de güzel geçer inşaallah, aman aman kendini de bebeişini de fazla yorma

Canım benim geçmiş olsun. Allah buyükdür inşaallah 3 haftaya iyileşir. Biz hepimiz sen için dua edecez sadece çok bunu düşünerek sıkılma bundan fayda değil bebişe sadece zararı olur. Unutma Allah her şeye kadirdir dua et ve biz de edelim seni bebişin de iyileşsin bizim bebişler de böyle bir hastalıkları görmesin

Evet ben de katılıyorum sana. Fazla takılmamak lazım çünkü veren de Allah alan da Allah. Hattaki Allahim bebek ana karnıdan çıkana kadar cinsiyetini de değiştira bilirmiş düşün yani.
Ben çocuk kanser olup da ölme tehlikesi olup da gece boyunca Allaha dua edip 1 günde iyileştiğini duydum. Sonuçta karnımızdeki bu harika bebişleri bu mucizeyi minnacık sperm ve yumurtadan yaratan Allah değil mi

Canım aldıkların çok güzelmiş. İnşaallah bebişinle güle güle kullanmak nasip olsun

Canım ben çeyizimdeki ne sabahlık ne gecelik takımının içine girebilecek durumda değilim kilolardan.Sen giyinebilecek misin çeyizindeki gecelik setini?Eğer öyleyse koy tabiki valizine varken neden birdaha alasın

Evet canim uzerime oluyor.zaten sadece karnim cikti benim.o da dogumda giderse bi sikinti olmaz heralde.sagol fikrin icin canimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…