günaydınlar hanımceler esım dısarsı cıktı hemen ıslerımı halledeyım dıye bende kahvaltı tabagımı aldım sızın yanınıza geldımm
gece st 1 oldu benım paşam babasına sevndırık oldukı kıpır kıpırdı maaslalah onu öle bırakta uyumakda ıcıme sınmıyor acaaba ac mı kı dedım kalktım bızkuvu yedım su ıctım dolandım yerlessın guselce dıye gene yokaynene ssmıle dakı gııydı ama babamız cokdann uykudaydıı yol acayıp yormus kocısımı askım benım bızde az dan gıyceklerımız hazırladık evımızı toparladıkk hazır gıbıız asagı yukarıı vee kocısımlee market alısverısı yapıp dogru memelkete ınsll bu sefer bayagı ıı gelıcekk ve bır dahakı sefere ınsl bebegımle gıtmek nasıp olurrrrrrrr an son yıl basında gıtmıstımm wuuuuuuuuuuuuu 5 ay olucak nerdeysee
hayırlısı bakalımm
bu arada bugn dr ablamısın degısı ıle 32,haftamıs bıtıyorrrrrrrrrrrrrrrrrraz kaldı bebegım sana kavusmaya ınslll
acık ve az sekerlı ıcıyorumm cnm ne bılım ıcım yanıyor ama sıcak cay ıstıyorumm heppp:44:
evet saglıklı olsunlarda cnm benım gerısı bosssssssssssss
evet o yusden sıkmıyorum ılk sut agız sutu derler ve cogu hastalıga bıre bır mıs bosa gıtmesın sakın dıye ama ole bırsey olursada sagar vee dolaba oyarım dogunca ıcırırımmınsl bebegım dogunca olurdaaa
cok gusel aldıkların sekerrr bende mmlekette akrabanın dukkandan alıcam gecelıgımı onunkıler cok gusel kalıtelı ve uygun oluyorınsl kafama gore bırsey bulursamm gecen sene ondan almıstım bu senede ınsll nasıp olurordan almakk
gunaydın cnm benımm hayılrısı ınsll gusel gusel gecsınn ben su 4 gun cabuk gecer dıye umuyorum hanı gezıcezyaaaaaaaaaa
nazara gelmısısn bellı cnm aman dıyımm bendeeilk başta ben de kendim yapıyordum,kaselere yada küçük tupper kaplarıma (çok yoğun tupper kullanıcısıyım da) çok da harika oluyordu, benim de kv özeniyordu yoğurtlara. alt komşum sağolsun bi kez gördü yaptığım yoğurdu,ben koca kadın yapamıyorum sen nasıl yapıyorsun vs vs dedi. ondan sonra bi daha hiç yoğurt tutturamadım( nazar etti bana sanırım ( hal böyle olunca da yoğurt makinesi arayışına girdim açıkçası...
ınsl cn babamız o ka da tıtı z duamısıda okuruz ınsll sorunn olmazzzah insallah güzel bi tatil olur canim senin için , aman dikkati olun :)
ilk başta ben de kendim yapıyordum,kaselere yada küçük tupper kaplarıma (çok yoğun tupper kullanıcısıyım da) çok da harika oluyordu, benim de kv özeniyordu yoğurtlara. alt komşum sağolsun bi kez gördü yaptığım yoğurdu,ben koca kadın yapamıyorum sen nasıl yapıyorsun vs vs dedi. ondan sonra bi daha hiç yoğurt tutturamadım( nazar etti bana sanırım ( hal böyle olunca da yoğurt makinesi arayışına girdim açıkçası...
Merhaba canlar
Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin...... ((((((((((((((((((
herkes uyuyor galiba ama ben bugün ne yatıklarımı anltayım hemen, yarın giremezsem olur nolmaz memleket meselesi kadar mühim mevzular
bugün kızımın karyolasını aldık daha doğrusu görümceme kitledik kısaca
DOVE | Belis
size göstermiştim daha önce zaten 350tl tuttu avcılarda beka plazadan bakmıştık. 15 güne gelicekmiş inş
sonra bakırköye gittik ordan bikaç yer baktım, loyadan bi tane pijama takımı alt-üst,bide sabahlık gecelik takım aldım emzirme sutyeni ve bide 4-5 tane pamuklu çorap aldım yazlık olanlardan 143tl tuttu hepsi.
hee prensesimin biberonu emziği kutusu fln onlarıda aldım. hepsinin fotosunu koyuyorum inş. bi sorun çıkmaz beğenirsiniz umarım. yanlız takımın sabahlığı çok güzel oldu ama geceliği biraz totoma oturdu gibi onu belki değiştirebilirim large beden ama bilemedim kararsızım iştesiz bi bakında daha düşünücem o konuyu öptük kızımla hepinizi şekerler biz çok mutluyuuuzzz
Eki Görüntüle 700346 Eki Görüntüle 700347 Eki Görüntüle 700348 Eki Görüntüle 700349
Nasılsınız bakim??Kaç gündür giremiyorum su dersler yüzünden ölüyorum yorgunluktan vallahi,aile hekimliği takibe çağırmıştı söylene söylene gittim sabah tahlillerime bakıldı bi tansiyon bi kilo ok 10 hazirana tekrar dediler gıcık oldum yarın zaten yine dr kontrolüm vardı boşu boşuna yordular beni ve eşimi ordan cıktık simitçinin sesi geliyo kendi yok ara sokaklarda simitçi ara işin yoksaayy sabah sabah baya güldüm halimize neyse en sonnda bulduk 2 simidi yuvarladım ama hala açım ve ders çalışmam lazımm poff Neyse kızlar bişey danışcam size şimdii bu sürekli karar verilemeyen en zor seçim olan bebek arabası puset olayı varya gcen gün kuzenim aradı ille ben alcam yiğenime diye ama travel fln dedi ya ben de aslında aldırmak istemiyorum niye okadar para versin hoş zengin ama :) olsun eşimin kardeşi annesi dururken biraz gıcığıma gitti bu durum ama ısrarlı bende hafif baston puset düşünüyodum chicco lite way şimdi benden marka model renk istiyo ben ne yapcam ya hayatta demem kimseye sunu su modeli fln diye cok sıkıştım bi de dedğim gibi artk sıkıldım herşeyimize kendi ailemin destek cıkmasından eşimn annesi gecen gün çağırmış bi tane bebek deterjanı almış bi de eskiden ördüğü daha cocuk fln yok ortada bi yelek vermiş tel de bide gel bişeyler aldım diyomuş tövbe yarabbi yani açık açık seni özledim gel görim de ne bu katekulle sonra ne eksik var demiş alim aradan 1 hafta gecti tık yok heep lafta heep lafta kardeşi desen onda da tık yok akrabalarını hepten geçtim amaan sıkıldım bunlardan valla gecende aramış zaten 10 gün hiç aramadı ki ben hastaydım biraz ders fln bana sitem ediyo hiç aramıyosun diye elim ayağım titredi resmen bikez arayıp canının istediği bişey var mı diye sormuyo bi de gelmiş bana sitem ediyo bi de hmm da hmm böyle konuşuyo gıcık oldum otrdum ağladım sinirden ya benim babam haftaya ameliyat oluyo bi de ve ben gidemiycem yanına hiç düşünmüyo ben ne haldeyim..Neyse kızlar dolmuşum biraz sinirim bozuldu yine..
bende de var aynı şey uyku kabus oldu resmen sağa döneme sırt üstü yatama her tarafı tutuluyor insanın bacaklarda kramp karın ağrısı wc gitme devamlı offf birde sıcaklar bastırdı Allah yardım etsin hepimizeannecikler ay hemen hemen 1 haftadır uyku düzenim bozuldu,bir ağrım sağlık sorunum yok ama böyle bir huzursuzluk ayaklarımda wc ye en az 4 5 kere uyanıyorum sabaha kadar 10 kere kalkıp saate bakıyorum benimle aynı durumda olan varmı ? bu uyku düzensizliği için erkenmi sanki,, yinede rabbim hamdolsun bu büyük bir sıkıntı değil..
Nasılsınız bakim??Kaç gündür giremiyorum su dersler yüzünden ölüyorum yorgunluktan vallahi,aile hekimliği takibe çağırmıştı söylene söylene gittim sabah tahlillerime bakıldı bi tansiyon bi kilo ok 10 hazirana tekrar dediler gıcık oldum yarın zaten yine dr kontrolüm vardı boşu boşuna yordular beni ve eşimi ordan cıktık simitçinin sesi geliyo kendi yok ara sokaklarda simitçi ara işin yoksaayy sabah sabah baya güldüm halimize neyse en sonnda bulduk 2 simidi yuvarladım ama hala açım ve ders çalışmam lazımm poff Neyse kızlar bişey danışcam size şimdii bu sürekli karar verilemeyen en zor seçim olan bebek arabası puset olayı varya gcen gün kuzenim aradı ille ben alcam yiğenime diye ama travel fln dedi ya ben de aslında aldırmak istemiyorum niye okadar para versin hoş zengin ama :) olsun eşimin kardeşi annesi dururken biraz gıcığıma gitti bu durum ama ısrarlı bende hafif baston puset düşünüyodum chicco lite way şimdi benden marka model renk istiyo ben ne yapcam ya hayatta demem kimseye sunu su modeli fln diye cok sıkıştım bi de dedğim gibi artk sıkıldım herşeyimize kendi ailemin destek cıkmasından eşimn annesi gecen gün çağırmış bi tane bebek deterjanı almış bi de eskiden ördüğü daha cocuk fln yok ortada bi yelek vermiş tel de bide gel bişeyler aldım diyomuş tövbe yarabbi yani açık açık seni özledim gel görim de ne bu katekulle sonra ne eksik var demiş alim aradan 1 hafta gecti tık yok heep lafta heep lafta kardeşi desen onda da tık yok akrabalarını hepten geçtim amaan sıkıldım bunlardan valla gecende aramış zaten 10 gün hiç aramadı ki ben hastaydım biraz ders fln bana sitem ediyo hiç aramıyosun diye elim ayağım titredi resmen bikez arayıp canının istediği bişey var mı diye sormuyo bi de gelmiş bana sitem ediyo bi de hmm da hmm böyle konuşuyo gıcık oldum otrdum ağladım sinirden ya benim babam haftaya ameliyat oluyo bi de ve ben gidemiycem yanına hiç düşünmüyo ben ne haldeyim..Neyse kızlar dolmuşum biraz sinirim bozuldu yine..
önerin için teşekkürler canım.tabi sağlıklı olması önemli. ben de baya baktım, contiye de baktım, tefalin delices yoğurtçum modeline de baktım. hem süzme hem normal yapıyor, ben süzme yoğurt da çok kullanıyorum, yoğurt çorbası ve mantı gibi şeylere, kesilmiyor çünkü.
İzmir anneleriiiiiiii medicalparkta 28 haftadan büyük gebelere doğuma hazırlık ve sonrası kursu veriliyormuş. 11mayısta başlıyacakmış 4 hafta sürecekmiş, sadece cts günleri 15.00-18.00 arası, eşli katılabiliniyormuş.
annecikler ay hemen hemen 1 haftadır uyku düzenim bozuldu,bir ağrım sağlık sorunum yok ama böyle bir huzursuzluk ayaklarımda wc ye en az 4 5 kere uyanıyorum sabaha kadar 10 kere kalkıp saate bakıyorum benimle aynı durumda olan varmı ? bu uyku düzensizliği için erkenmi sanki,, yinede rabbim hamdolsun bu büyük bir sıkıntı değil..
burda da var o eğitimler medicalparkta ama cuma günleri saat 2 de.
hafta sonu olsaydı bari gidilebilirdi.
Kızlar ya ben hala bir oyun parkına karar veremedimŞimdi bir tane beğendim nasıl olduğunu bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
http://www.bebekbezi.com/oyun-parki...ssimo-ricco-elite-oyun-parki-besik-mavi_p2106
Merhaba canlar
Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin...... ((((((((((((((((((
tatlım daha oncede dedıgım gıbı bosverrrrrrr!!!!!!!takmaa benım esımın aılesıde ole ve besıgımısı arkadası alıcak onun ogluna bıs kıyafet altın fılan almıstık oda duramuyorkı ben besık alcamm sen beyen dedı bende en guselını beyendım benımgozumde tabııtmm dedı ne zaman ıstersen getırtırımm ve doguma yakın sıtıyorum benn hayılrısıı bosver alıcaksa alsınn ona gore yerlerı olur ama bazı yerlerdede yuzsuz olucaksın o sana sormuyorsa se ara anne sunu yapsana cnm ıstıyor su gun gelıcem de o kaa ben 2-3 gun once kv dedım persemebe gelıcezz cnm ...ıstıyor dıye tm yaparız kızım dedı all o kaaaaaaaa onlar teklıf etmıyorsa brde sen boel dene tatlımmmmmmm
sımıtı dun bende yedımkı sormaaaaaaaaaaaaa
boşver böyle şeyler için canını sıkma... bence hiçkimseden birşey bekleme öyle daha mutlu olursun... hatta kayınvalidenlerin birşey yapmamaları bence daha iyi en azından minnet altına girmezsin eşinin ailesine karşı... yarın bigün çocuğunla ilgili birşey olduğunda müdahele etmelerine de izin vermezsin nasılsa bebeğin için pek de birşey yapmadılar yani:)))
arayıp hayıflanmalarına da hiç takılma he de geç bence inan kafana takmamayı başarabilirsen çok mutlu olursun bu dünyada:)
mesela benim de hem kendi ailemden hem eşimin ailesinden hiç arayıp da bebeğin ne eksikleri var diye soran olmadı ya da bebeğin şu ihtiyacını da biz alalım diyen olmadı.. belki de herşeyi zevkimize göre biz alalım diye teklif etmediler bilemiyorum ama böylesi daha iyi oldu... ben kendim bebeğimin herşeyini zevkime göre kendi paramla yapıyorum kimseye de minnet etmiyorum çok şükür:)
cnaım bizdelerdede aynisi var , hiç kafana takma , bişey almak vs bi kenara bırak hiç hevesim yok diyen bi kv 'ye sahibim :))) boşverdim gitti. sende öyle yap. senden bebişin ve eşinden önemli değil hiç bişey.
günaydin güzel anneler ve civcivleri ,
çok yorucu 1 mayis tatilinden sonra sabahin köründe geldik yine işimize , bu hafta bitse ne kadar mutlu olucam . sizler nasilsiniz ?
Ayy canım 1 saattr teldeyim ark. aradı kapatamadım da iyi radyasyon yedim yaya bi boşvereblsem canım olmuyo işte bak sennki alıp götürüyo en azından ya benmki de yapacak sanki ama böyle sürünceme de bırakıyo insanı hem varya o 2 yaptığını 5 diye tüm sülalesine anlatır benim ailemin yaptıklarını da soran olmazsa hiç dillendrmez hoş kesin sorulur yani o da üstün körü anlatır düğün zamanı öyle olmuştu çünki ordan biliyorum..Benm ailemn yaptıklarını eşimn kardeşi bile bilmiyo düşün ama kv oğlunun alacağı 2-3 şeyi daha yapmadan anlatıyo ki onlarda eczneden bez fln yani bi zahmet o da ecz. biz ateşölçerini fln bile başka yerden aldık düşün..Canım bi kez istedim bak bi kez yani tatlı cekti canım yapcam yapcam 15 gün gecti annem sehirdışından yaptı gnderdi hem de 1 bavul başka yiyeceklerle ve bildiği halde hiç yorum yapmadı gecende pazar pazar bize geldi biz de kocişle sarma yaptık canım cekti diye gördü tabi yedi fln bana neden demedin dedi dilime geldi geldi gitti söyledik de noldu cok yaptın sanki diye ama hiç kimseye muhtaç değilim ifadesi takındım ve biz yaptık dedim kendi utansın tabi varsa utanması amaan neyse kuzum..Ayy simiiit :)) afiyet olsun sana da tatlım..
Canım o anlatıyodur şimdi herkese aldığı nevresim takımını battaniyeyi ıvır zıvırı yani bi 300lük anca masraf yaptı daha tık yok ama eminmki ailede dillenmştr yapıyrz ediyrz gibi bizimklern aldıkları hiç yoktur piyasada 2 tane karyola yani boru mu ve zevkinize göre alın diye para gnderdiler bunun gibi taksit yaptırablceği yerlere sokmuyolar adamı ama bak daha karyolalar hayırlı olsun demedi bana biliyomusun annemleri de aramaz doğru düzgün yani eşime de sağolsunlar diyomuş sürekli e öyle diyceğine ben olsam ulan kızın kuzeni bile bebek arabası alıyo oğluma söylim de o da büyük ihtiyaç olan bişey yapsın derim yani benim problemm aynı frekansta değiliz ve bitaraf yaparken diğer tarafın bukadar rahat olması geriyo yoksa kimse almaın annemler fln bukadar yapmamış olsaydı tınlamazdım ama batıyo ya resmen cocuğu ben doğurim bi de üstüne ailem yapsın herseyi o da oğluşum oğluşum diye sevsin torunu bi de öyle bi seviyoki şimdiden alt kattaki komşu duyar yani o derece..Canım kimse teklif etmedi ama bekledin dimi Allah için en azından parasını verip kzım siz zevkinize göre yapın denileblr bak benm ailem altında yapcak üstüne sanki coook olduğundan mı yok ameliyat masrafları oda parası onlarda cok zorda kalcaklar ama bizim görevmz diyolar ben kv ağzından hiç böyle bişi duymadım eşimn babası olsa yapmıycakmıydı onun parasını yiyo yani ev kira değil ama yok anlatabldmmi ben buna kızıyrm..Bi de gitmiş omo nun bebek deterjanını almış cık cık insan bi sorar dimi annesine cok biliyo öö pof ya :))
O da ayrı bi türmüşş..Aman boşver bebişine bulaşmaz en azından bizimki salyalarını akıtcak bildiğin eminm ,öyle tabi ama huzur bozuyo işte tatlım .
annecikler ay hemen hemen 1 haftadır uyku düzenim bozuldu,bir ağrım sağlık sorunum yok ama böyle bir huzursuzluk ayaklarımda wc ye en az 4 5 kere uyanıyorum sabaha kadar 10 kere kalkıp saate bakıyorum benimle aynı durumda olan varmı ? bu uyku düzensizliği için erkenmi sanki,, yinede rabbim hamdolsun bu büyük bir sıkıntı değil..
günaydın şekerim... benim msn cortlamış açamıyorum... özel msj atıyorum sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?