2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ah insallah güzel bi tatil olur canim senin için , aman dikkati olun :)

nazara gelmısısn bellı cnm aman dıyımm bendee:18:kem gozlere şişşşbende tappur lerı sevıyorum ya cok kullanıslılarr

ah insallah güzel bi tatil olur canim senin için , aman dikkati olun :)
ınsl cn babamız o ka da tıtı z duamısıda okuruz ınsll sorunn olmazzzBIZ CIKIYORUZZ SIMDIK KOCIş GELIR BIRAZDAN ALLAH aemanet olun ınsll saglıcakal ben gelenece doguran fılanolmaısn heeeeeeee hazıran annelerı baslamıs 34 haftalık dogum yapmıs dun bır ark.hayılrısı bakalımmm darısı zamnı gelınce bıse ınslll

çok optuk sızlerııı

bwnde kendm yapıorum :) cam buyuk kavonozm var 3 kglk bebgm için en saglıklısı. tatlım bıraz yapma sonra duzelırsn eskısı gıbı olursun bnde yapamadm bı ara ole sulu akıskan oluyodu bıraz daha sıcak mayaladım oldu :) bn hemde bıraz da şeker atıorum içine guzel ıluo :)

Canım içini ferah tut dualarımız meleğin için..

Canım aldıkların çok güzel güle güle kullan meleğinle..

cnaım bizdelerdede aynisi var , hiç kafana takma , bişey almak vs bi kenara bırak hiç hevesim yok diyen bi kv 'ye sahibim :))) boşverdim gitti. sende öyle yap. senden bebişin ve eşinden önemli değil hiç bişey.

Huzur yüzlere yansısın bugün.
Sıkıntılardan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz günlerin
ömrünüze yayılması, Ömürlerinizin bereketli, kazançlarınızın karlı,
Sevinçlerinizin daim olması dileğiyle...
Gününüz aydın, gününüz umutlu, huzurlu olsun.
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın..
Günaydın, Günaydın Herkese....

annecikler ay hemen hemen 1 haftadır uyku düzenim bozuldu,bir ağrım sağlık sorunum yok ama böyle bir huzursuzluk ayaklarımda wc ye en az 4 5 kere uyanıyorum sabaha kadar 10 kere kalkıp saate bakıyorum benimle aynı durumda olan varmı ? bu uyku düzensizliği için erkenmi sanki,, yinede rabbim hamdolsun bu büyük bir sıkıntı değil..

bende de var aynı şey uyku kabus oldu resmen sağa döneme sırt üstü yatama her tarafı tutuluyor insanın bacaklarda kramp karın ağrısı wc gitme devamlı offf birde sıcaklar bastırdı Allah yardım etsin hepimize

günaydın herkese,
hafta bitiyor az kaldı çok şükür.
ben dayanamıyorum bu sıcaklara.kaç gecedir uyuyamıyorum.tam hastalık havası klima,vantilatör açmaya da cesaret edemiyorum.
uykusuz kalınca halsiz bitap düşüyorum

canım takma diyoruz ama demesi kolay elbet.kendi tarafın düşünüp eşinin tarafının hiç birşey yapmaması,ilgilenmemesi ciddi koyuyor insana.sanki babamın evinden getirdim çocuğu.
görgü ,kültür meselesi deyip geçiyorum.inan ki taksan kendine,bebeğine zarar.
başka şeyler düşünmeye çalışıp üzerinde durmuyorum ben bu hareketlerinin.şu halde canımı sıkmalarına izin veremem.
bir de yaptıklarına hiç cevap veya hareket olarak karşılık vermiyorum ki kaale almadığımı anlasınlar.sizi tınlamıyorum bile diyorum kısacası.
sen de dene canını sıkma.

yoğurdu yapabildikten sonra süzmesinde ne var.temiz kumaş kese var bende sadece süzme yoğurt için kullandığım .yoğurdu keseye döküp bir yere asıyorsun suyu süzülüyor al sana süzme yoğurt.
ya da tenceredeki yoğurdun üzerine temiz bir bey koyuyorsun günde 2-3 kez bu bezi sıkıp yoğurdun üzerine tekrar örtüyorsun.suyu alına alına süzme yoğurt haline geliyor.sana 2 tane anane usulü süzme yoğurt yapımı

yani o makineler gereksiz pahalı.bu benim düşüncem tabi.karar senin

burda da var o eğitimler medicalparkta ama cuma günleri saat 2 de.
hafta sonu olsaydı bari gidilebilirdi.

bende aynıyım canım sabah olsun diye dua ettiğim oluyor düşün yani kendimi sol tarafa şartlıyorum bu sefer her döndümde uyanıyorum gerçekten zorr uykusuzluk...

kızlar ankarada koccaman başkent ya burası böyle doğuma hazırlık kursları yokmu acaba ?? 7. aya girdim hiç doğum havasına giremiyor insan.. Medicanada her cumartesi 11 de annelere eğitim var ama 1 saat eşli falanda değil ve hamilelik haftasıne görede değil 1-9 ay arası genel bir eğitim bu yetersiz olabiliceğini düşündüğüm için hiç gitmedim.. Eğer bu tarz duyumlar alırsak paylaşalım..

burda da var o eğitimler medicalparkta ama cuma günleri saat 2 de.
hafta sonu olsaydı bari gidilebilirdi.

böbreğinde mi genişleme var yoksa böbrekten idrar çıkışı yapan kanaldamı?... bizim de kızımızın böbrek çıkış kanalı standart genişlikte değil, ama yüksek sınırda da değil genişliği... başından beri böyle ama... artarak devam eden bir genişleme söz konusu değilse korkma... bunun sebebi bebeğin böbreğinde tutulan idrar... bebek doğduktan sonra ilk çişini yaptığında normale dönüyor %90'ında... benim kuzenimin oğlunda da aynı durum mevcuttu ama ilk idrarını yapınca o kanal ölçüleri normale döndü... çünkü bu milimetrik bi fark... eğer sürekli artış gösteren bir genişleme söz konusuysa, endişelenmen normal ama bu ameliyatta çok basit bilginn olsun... laserle kısa süreli bir operasyon... içini rahat tut... minik kelebek sağlıklı doğucak Allah'ın izniyle annesi...

Ayy canım 1 saattr teldeyim ark. aradı kapatamadım da iyi radyasyon yedim ya ya bi boşvereblsem canım olmuyo işte bak sennki alıp götürüyo en azından ya benmki de yapacak sanki ama böyle sürünceme de bırakıyo insanı hem varya o 2 yaptığını 5 diye tüm sülalesine anlatır benim ailemin yaptıklarını da soran olmazsa hiç dillendrmez hoş kesin sorulur yani o da üstün körü anlatır düğün zamanı öyle olmuştu çünki ordan biliyorum..Benm ailemn yaptıklarını eşimn kardeşi bile bilmiyo düşün ama kv oğlunun alacağı 2-3 şeyi daha yapmadan anlatıyo ki onlarda eczneden bez fln yani bi zahmet o da ecz. biz ateşölçerini fln bile başka yerden aldık düşün..Canım bi kez istedim bak bi kez yani tatlı cekti canım yapcam yapcam 15 gün gecti annem sehirdışından yaptı gnderdi hem de 1 bavul başka yiyeceklerle ve bildiği halde hiç yorum yapmadı gecende pazar pazar bize geldi biz de kocişle sarma yaptık canım cekti diye gördü tabi yedi fln bana neden demedin dedi dilime geldi geldi gitti söyledik de noldu cok yaptın sanki diye ama hiç kimseye muhtaç değilim ifadesi takındım ve biz yaptık dedim kendi utansın tabi varsa utanması amaan neyse kuzum..Ayy simiiit :)) afiyet olsun sana da tatlım..

Canım o anlatıyodur şimdi herkese aldığı nevresim takımını battaniyeyi ıvır zıvırı yani bi 300lük anca masraf yaptı daha tık yok ama eminmki ailede dillenmştr yapıyrz ediyrz gibi bizimklern aldıkları hiç yoktur piyasada 2 tane karyola yani boru mu ve zevkinize göre alın diye para gnderdiler bunun gibi taksit yaptırablceği yerlere sokmuyolar adamı ama bak daha karyolalar hayırlı olsun demedi bana biliyomusun annemleri de aramaz doğru düzgün yani eşime de sağolsunlar diyomuş sürekli e öyle diyceğine ben olsam ulan kızın kuzeni bile bebek arabası alıyo oğluma söylim de o da büyük ihtiyaç olan bişey yapsın derim yani benim problemm aynı frekansta değiliz ve bitaraf yaparken diğer tarafın bukadar rahat olması geriyo yoksa kimse almaın annemler fln bukadar yapmamış olsaydı tınlamazdım ama batıyo ya resmen cocuğu ben doğurim bi de üstüne ailem yapsın herseyi o da oğluşum oğluşum diye sevsin torunu bi de öyle bi seviyoki şimdiden alt kattaki komşu duyar yani o derece..Canım kimse teklif etmedi ama bekledin dimi Allah için en azından parasını verip kzım siz zevkinize göre yapın denileblr bak benm ailem altında yapcak üstüne sanki coook olduğundan mı yok ameliyat masrafları oda parası onlarda cok zorda kalcaklar ama bizim görevmz diyolar ben kv ağzından hiç böyle bişi duymadım eşimn babası olsa yapmıycakmıydı onun parasını yiyo yani ev kira değil ama yok anlatabldmmi ben buna kızıyrm..Bi de gitmiş omo nun bebek deterjanını almış cık cık insan bi sorar dimi annesine cok biliyo öö pof ya :))

cnaım bizdelerdede aynisi var , hiç kafana takma , bişey almak vs bi kenara bırak hiç hevesim yok diyen bi kv 'ye sahibim :))) boşverdim gitti. sende öyle yap. senden bebişin ve eşinden önemli değil hiç bişey.

O da ayrı bi türmüşş..Aman boşver bebişine bulaşmaz en azından bizimki salyalarını akıtcak bildiğin eminm ,öyle tabi ama huzur bozuyo işte tatlım .

günaydin güzel anneler ve civcivleri ,

çok yorucu 1 mayis tatilinden sonra sabahin köründe geldik yine işimize , bu hafta bitse ne kadar mutlu olucam . sizler nasilsiniz ?

günaydın şekerim... benim msn cortlamış açamıyorum... özel msj atıyorum sana :)

tip olarak benimkide öyle görümcemin ogluna ölüyo bitiyo , ama eşim tavrini koydu , odgduktan sonra avuçlarini yalasinlar diyor :) bakalim görecegiz , ama bunlar hep ayni yaaa amannnn tın tın tın :124::124::124::124::124:

2 haftaya yakındır aynı sorun bendede var.uyuyamıyorum sağa sola dönmekten bacaklarıma kramplar giriyor wc çok sık gitmeye başladım.uyuyamadığım içinde iş yernde çok sıkıntı çekiyorum.birde sol elimde 2 haftadır acayip uyuşuluk var.parmak uçlarımda karıncalanmalar((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…