Kızlar ya ben hala bir oyun parkına karar veremedimŞimdi bir tane beğendim nasıl olduğunu bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
http://www.bebekbezi.com/oyun-parki...ssimo-ricco-elite-oyun-parki-besik-mavi_p2106
günaydin canim ,
msnler cartlamadi , skype satin aldigi için skype yuklemen gerekiyor :) benimde öyle oldu sabah açamadim.
günaydın herkese,
hafta bitiyor az kaldı çok şükür.
ben dayanamıyorum bu sıcaklara.kaç gecedir uyuyamıyorum.tam hastalık havası klima,vantilatör açmaya da cesaret edemiyorum.
uykusuz kalınca halsiz bitap düşüyorum
Açma canım bence de son haftalarda hasta etme kendini aynen bende uyuyamıyorum alışmak lazım şimdiden zaten uyutmycaklar doğduklarında:)
canım takma diyoruz ama demesi kolay elbet.kendi tarafın düşünüp eşinin tarafının hiç birşey yapmaması,ilgilenmemesi ciddi koyuyor insana.sanki babamın evinden getirdim çocuğu.
görgü ,kültür meselesi deyip geçiyorum.inan ki taksan kendine,bebeğine zarar.
başka şeyler düşünmeye çalışıp üzerinde durmuyorum ben bu hareketlerinin.şu halde canımı sıkmalarına izin veremem.
bir de yaptıklarına hiç cevap veya hareket olarak karşılık vermiyorum ki kaale almadığımı anlasınlar.sizi tınlamıyorum bile diyorum kısacası.
sen de dene canını sıkma.
Aynen ya ben babamın evinden mi getrdim ya zaten daha evlediğimz günden beri bebek bebk diyen bi insan 2 yıl sonra olunca da tebriğini bile ben de babanne olamycam diye üzülüyodum diye yapan bi insan bi de öyle bi ağlıyoki sanki onun bebeği olcak ben okadar ağlamadım be!Biliyorum zaten ben zararı hep kendime en sevdiklerime veririm böylelerine cıt yok saygıda kusur etmiyorum ama söylemedikçe bence insanı daha hasta ediyo bu durum söylesen yüz göz olcan işte aman ne bilim aynı şehrde olmasam hiç tınlamam ama ben aramasm mesafe koysam o arıyo bazen oluyo 3 gün üst üste arıyo bazen oluyo 10-15 gün hiç aramıyo düşün artık dengesizliği..
Canım ders çalışırken bile kendimi bunları düşünrken buluyorum bu beyin inan iyi dayanıyo yani benmde bi terapiye ihtiyacım var 3 yılın doluluğu var sanırım inşallah biyerde patlak vermez..
yoğurdu yapabildikten sonra süzmesinde ne var.temiz kumaş kese var bende sadece süzme yoğurt için kullandığım .yoğurdu keseye döküp bir yere asıyorsun suyu süzülüyor al sana süzme yoğurt.
ya da tenceredeki yoğurdun üzerine temiz bir bey koyuyorsun günde 2-3 kez bu bezi sıkıp yoğurdun üzerine tekrar örtüyorsun.suyu alına alına süzme yoğurt haline geliyor.sana 2 tane anane usulü süzme yoğurt yapımı
yani o makineler gereksiz pahalı.bu benim düşüncem tabi.karar senin
aynn bnde acamadm skypeyıde yukleyemedm sınır oldum sen duzeltebıldınmı
canim aşağıdaki linkden yukleyebilirisniz , ben yükledim şuan skype uzerinden msn kullanabiliyorum ,
Skype'ı bilgisayarınıza indirin
canim aşağıdaki linkden yukleyebilirisniz , ben yükledim şuan skype uzerinden msn kullanabiliyorum ,
Skype'ı bilgisayarınıza indirin
tamm yukledım ama msn adresını ve sıfre aynımı olucak bn sanırım sıfremı unttm :)
evet ayni hepsi canim :))
hıhıhıhışifremı blmıorum msnde hep acık tut dedm yzmıodum hıc unttm ne etcem smdık :))))
kızlar bu siteden alışveriş yapan oldumu acaba ?
Bebefix Bebek Banyo Seti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
çok uygun geldi bana siz ne dersiniz ? alsammi
günaydın herkese,
hafta bitiyor az kaldı çok şükür.
ben dayanamıyorum bu sıcaklara.kaç gecedir uyuyamıyorum.tam hastalık havası klima,vantilatör açmaya da cesaret edemiyorum.
uykusuz kalınca halsiz bitap düşüyorum
canım takma diyoruz ama demesi kolay elbet.kendi tarafın düşünüp eşinin tarafının hiç birşey yapmaması,ilgilenmemesi ciddi koyuyor insana.sanki babamın evinden getirdim çocuğu.
görgü ,kültür meselesi deyip geçiyorum.inan ki taksan kendine,bebeğine zarar.
başka şeyler düşünmeye çalışıp üzerinde durmuyorum ben bu hareketlerinin.şu halde canımı sıkmalarına izin veremem.
bir de yaptıklarına hiç cevap veya hareket olarak karşılık vermiyorum ki kaale almadığımı anlasınlar.sizi tınlamıyorum bile diyorum kısacası.
sen de dene canını sıkma.
yoğurdu yapabildikten sonra süzmesinde ne var.temiz kumaş kese var bende sadece süzme yoğurt için kullandığım .yoğurdu keseye döküp bir yere asıyorsun suyu süzülüyor al sana süzme yoğurt.
ya da tenceredeki yoğurdun üzerine temiz bir bey koyuyorsun günde 2-3 kez bu bezi sıkıp yoğurdun üzerine tekrar örtüyorsun.suyu alına alına süzme yoğurt haline geliyor.sana 2 tane anane usulü süzme yoğurt yapımı
yani o makineler gereksiz pahalı.bu benim düşüncem tabi.karar senin
tip olarak benimkide öyle görümcemin ogluna ölüyo bitiyo , ama eşim tavrini koydu , odgduktan sonra avuçlarini yalasinlar diyor :) bakalim görecegiz , ama bunlar hep ayni yaaa amannnn tın tın tın :124::124::124::124::124:
ben alışverş yapmadım ama... korkmuyorum internet sitelerinden... sözleşme olduğu için hertürlü hak araman kolaylaşıyo Allah korusun olası bi olumsuzlukta... bence alınabilir yani...
Canım eşim bazen cok kızıyo ailesine ama tepkisini hiç veremez baba yok ya vicdan yapıyo biraz da,o yüzden ben bu kadar sinirlenyrm o verse tepkisini böyle olmaz zaten..
bazen olduklari gibimi kabul etmek gerekiyor acaba ?? zor olsada
2 haftaya yakındır aynı sorun bendede var.uyuyamıyorum sağa sola dönmekten bacaklarıma kramplar giriyor wc çok sık gitmeye başladım.uyuyamadığım içinde iş yernde çok sıkıntı çekiyorum.birde sol elimde 2 haftadır acayip uyuşuluk var.parmak uçlarımda karıncalanmalar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?