2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ayy ne makinesi yaa yoğurt yapma da ne var sanki para tuzağı onlar ve mutfakta gereksiz kalabalık ben aldığım robotu fritözü bile kullnmıyorum..

Canım eşim bazen cok kızıyo ailesine ama tepkisini hiç veremez baba yok ya vicdan yapıyo biraz da,o yüzden ben bu kadar sinirlenyrm o verse tepkisini böyle olmaz zaten..

Selamm kızlaarrr

3 gündür giremedim.hem iş yoğunluğundan hem evde işlerim olduğundan. bugün birazcık vaktim vardı bakayım dedim.
Salı günü kontrol günümüzdü. Çok şükür oğluşum sağlıklı durumdaymış ve gelişimide gayet iyi ilerliyormuş.
1329 gr 38 cm olmuş oğlum
çok hareketli kıpır kıpır olan oğlum dr yanında nedense öylece duruyor hiç hareket etmiyor
neyseki bu kez yüzünü biraz gösterdi canım oğlummm
Bu arada benim bademciğimde problem vardı onun içinde aynı başka bir dr a gittim. oda ilaç verdi 2 tane bir tanede sprey verdi.
hemen onlar kadın doğum dr. a sordum kullanabilirsin dedi.
Bir sürü ilacım oldu
Bu arada en son girdiğimde sgk da soy isim değişikliğiyle ilgili sormuştum. Onuda halletim. hatta hamile olduğum için hiiçç sıra beklemedim 5 dk da hallettiler sağolsunlar
Yoğun fakat keyifli günler geçiriyorum. Akşamda annemle kardeşim bize geldiler. Onlara yemek yaptım. (Benim yemekleri kv yapıyorda hiç yapmıyorum o yüzden yemek) çok hoşuma gitti. Hem yemek yapmak hemde annemlerle keyifli bir akşam geçirmek çok güzel geldi.
Bu arada dr. a karın ağrılarımıda sordum. bebek büyüdüğü için karnın gerilir ağrır dedi dr. karnında ani bir sertleşme olup sonra tekrar rahatlarsa ve bu 5 dk. da bir tekrarlarsa sıkıntı var demektir dedi.Öyle bir durumda gel mutlaka dedi.
Şimdilik benden bu kadar kızlar. Bugün yine mesaim 2 de bitiyor Kociş bana yemek ısmarlıycakmış onun yanına gidicem Biraz gezicem oohh hayat bana güzel
Ben şimdi geçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız hepinizi öptüm canlar minnaklarınızıdaa
Haa bu arada bu sabah durakta otobüs beklerken yanımdaki küçük bir kız (4 yaşlarında) annesine beni göstererek "anneeee baaak şişman göbüşş" dedi. yanında küçük kardeşi vardı. heralde benimde hamile olup olmadığını anlamaya çalışıyordu
görüşürüz şişman göbüşlüleerrr

Herkese günaydın kızlar biz geldik kıpırmı kıpır kızçemleee
Amanın bir gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş yahuuuu şaşı olcam şaşııı sayenizdee

Eeeee nasılsınız bakalım dün 1 Mayıstı ve biz izinliydik dün kocişimde izinliydi bir gezdik bir gezdikk ama çok yorulduk kızlarr yawww hala ayaklarım sızlıyorrr amann gezmeyecem bida bu kadarr yaaa

nisayy'cım Canım dün koçtaşada gittik baktım kilim tarzı şeylere pek çeşit yoktu ama 2 tane vardı bulamassam onlardan birini alıcazz tekrar bakıcaz artıkınn kızlar dün defactodan hamile tişörtü aldım 15 TL ye çok hoşuma gitti netde bulamadım bulursam koyarım ve sonradan giyibileceğim bişi beyaz-grili ince uzun kollu kollar kısalabiliyor içinin tişörtü beyaz taşlı dışındaki grinin yanları uzun karnını kapatabiliyon almayacaktım ama baktım sonrada giyerim dayanamadım aldımmm

kızlar bu park yatağı sipariş etsem mi sizce nasıl??? karar veremiyorum :26:birde içine uygun yatak almam lazım.netten sipariş vericem.sizler ne aldınız.kraftın yatakları 100 lira çok yahu

Son düzenleme:
bazen olduklari gibimi kabul etmek gerekiyor acaba ?? zor olsada

Ben niye beni böyle kabul etsinler deyip istediğimi söyleyip yapmıyorum olmaz bence canım ya kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil hele ki gelinlerin kvleri azcık mantıklı olsalar zaten bizi el üstünde tutarlar ki yarın birgün bişey olur da yanlarına gidersem yüzüm olsun diye hele de kızı olmayanların ki bizimkinin kızı da yok annem ameliyat olup hastanede yattığında ben gttim geldim sürekli hamileliğimn başıydı o da ameliyattan cıktıktan sonra geldi 2 saat kaldı gitti daha ne gelen ne soran bir de orda oda arkdası beni övüyo kız evlat fln diye kv de ne dese e kızı olmayan napsın ben neciyim anne dedim hı tabi gelin var dedi sen böyle diyene bakar mısın ki ben evlendiğimden beri bunların sülalesine yapmadığım hizmet kalmadı yani üni mezunuyum evimi dört dörtlük cekip ceviriyorum ayrıca hoş da biriyim şimdi gel de sinir olma bazı şeylere..

Tünaydınnnnnnnnnn...
hele şükür sonunda oku oku bitirdik..
nasılsınız hanımlar..??? bebişler nasıl..??
biz iki gündür kıpır kıpırdık bugün pek bir sakiniz yine..
doktora gitmiş arkadaşlar var gidecekler var.. inşallah hep güzel haberler alırız..
bizimde haftaya cuma kısmetse kontrolümüz var öncesinde tahlillerimiz var..
inşallah kanımız düşmemiştir...kaçarı yok kan alıcaz da yine de düşmesin artıkkkk... :18:
bir kaç gündür felaket bir sıcak var Antalya yanıyo şimdiden heleki geceleri uyutmuyo.
tuvalet sıkıntımız sıcak koca göbüşten dönememek sabahlar oluyo artık..
dün beşiğimize arabamız ve pusetimize karar verdik.. bnm istediğim renkler elllerinde olmadığı için getirticekler.. bir iki çıtçıtlı badi ve bi tane kundak aldık.. birazdan resimlerimizi ekleriz..

tatlım aynen o uyuşmalar benimde sol bacağımda ve ayağımda var doktorum onun için osteocare diye bir D vitamini hapı verdi ve sütü biraz daha çok iç dedi.. sende doktoruna sorup içebilirsin.. yahu çevremde hamileliği uykuda geçirenler var aygın baygınn.. onalrdan olamadım isterdim aslında biz uyudukca minişlerimiz içimizde byürdü vall.. yinede çok şükür bin şükür halimize.. şükürlerimizi unutmayalım aman ha. öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…