Eki Görüntüle 700485
kızlar bu park yatağı sipariş etsem mi sizce nasıl??? karar veremiyorum :26:birde içine uygun yatak almam lazım.netten sipariş vericem.sizler ne aldınız.kraftın yatakları 100 lira çok yahu
Ben niye beni böyle kabul etsinler deyip istediğimi söyleyip yapmıyorum olmaz bence canım ya kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil hele ki gelinlerin kvleri azcık mantıklı olsalar zaten bizi el üstünde tutarlar ki yarın birgün bişey olur da yanlarına gidersem yüzüm olsun diye hele de kızı olmayanların ki bizimkinin kızı da yok annem ameliyat olup hastanede yattığında ben gttim geldim sürekli hamileliğimn başıydı o da ameliyattan cıktıktan sonra geldi 2 saat kaldı gitti daha ne gelen ne soran bir de orda oda arkdası beni övüyo kız evlat fln diye kv de ne dese e kızı olmayan napsın ben neciyim anne dedim hı tabi gelin var dedi sen böyle diyene bakar mısın ki ben evlendiğimden beri bunların sülalesine yapmadığım hizmet kalmadı yani üni mezunuyum evimi dört dörtlük cekip ceviriyorum ayrıca hoş da biriyim şimdi gel de sinir olma bazı şeylere..
Kızlarımızın biberonları ve emzikleri aynıyerim onların bal dudaklarını gecelik için benim fikrim şuan şişiz göbüşliyiz doğumdan sonra o kadar dar olmaz bence ilerde de gîyersin
kızlar bu park yatağı sipariş etsem mi sizce nasıl??? karar veremiyorum :26:birde içine uygun yatak almam lazım.netten sipariş vericem.sizler ne aldınız.kraftın yatakları 100 lira çok yahu
ewet canım kraftın kendi ürünlerine uygun yatakları var bizde dün baktık 100 lira.. ama genel olrak fiyatlar hep öyle canım ya tabi 50-60 da var sünger olanlar visco olanlar 70-80 gibi kraftın ki pamuk ama..
ben ikeadan aldim yatagii , 45 tl , çok kalin degil çok incede degil , üzerine yünden ince yatak yaptiricam.
COTTONBABiES %100 Pamuk Oyun Parkı Yatağı Şilte GittiGidiyor'da 82961429
PAPETTO PAMUKLU OYUN PARK YATAK GittiGidiyor'da 82648174
canım bende visco almak istemiyorum bunları buldum daha uygun ve yüzde yüz pamuk ama karar veremedim işte
Eki Görüntüle 700485
cnaim ,
kendine zarar veriyosun , onlari olduklari gibi kabul etmek lazim diye söylemiştim ben , bazi insanlar ogullarini paylaşamazlar , evlendiklerini kabullenemezler , benimki o türden sneinkide öyle sanıyorumki . bende önceden senin gibiydi haftanin 5-6 günü iş hafta sonlari sülalelerini ve onlari yemege cagir hizmet et vs vs , baktim degmiyor kimse için kendimi yipratmaya , şimdi ne misafir cagiriyorum ne baska bişey , 15 gunde bir eserse gidiyorum , sen anne diyosun ben onuda demiyorum , onlar nasilsa bende öyleyim . ve en iyi çözüm 3 maymun görmedim duymadim bilmiyorum . umursamiyorum bile..
COTTONBABiES %100 Pamuk Oyun Parkı Yatağı Şilte GittiGidiyor'da 82961429
PAPETTO PAMUKLU OYUN PARK YATAK GittiGidiyor'da 82648174
canım bende visco almak istemiyorum bunları buldum daha uygun ve yüzde yüz pamuk ama karar veremedim işte
canım ben annemin evinde doğum yapıcam inş. eve giderken çok fazla yüküm olsun istemiyorum hangi birini sığdırıcam arabaya bilmiyorum zaten :))) o yüzden bir yatakla halletmem lazım
Selamm kızlaarrr
3 gündür giremedim.hem iş yoğunluğundan hem evde işlerim olduğundan. bugün birazcık vaktim vardı bakayım dedim.
Salı günü kontrol günümüzdü. Çok şükür oğluşum sağlıklı durumdaymış ve gelişimide gayet iyi ilerliyormuş.
1329 gr 38 cm olmuş oğlum
çok hareketli kıpır kıpır olan oğlum dr yanında nedense öylece duruyor hiç hareket etmiyor
neyseki bu kez yüzünü biraz gösterdi canım oğlummm
Bu arada benim bademciğimde problem vardı onun içinde aynı başka bir dr a gittim. oda ilaç verdi 2 tane bir tanede sprey verdi.
hemen onlar kadın doğum dr. a sordum kullanabilirsin dedi.
Bir sürü ilacım oldu
Bu arada en son girdiğimde sgk da soy isim değişikliğiyle ilgili sormuştum. Onuda halletim. hatta hamile olduğum için hiiçç sıra beklemedim 5 dk da hallettiler sağolsunlar
Yoğun fakat keyifli günler geçiriyorum. Akşamda annemle kardeşim bize geldiler. Onlara yemek yaptım. (Benim yemekleri kv yapıyorda hiç yapmıyorum o yüzden yemek) çok hoşuma gitti. Hem yemek yapmak hemde annemlerle keyifli bir akşam geçirmek çok güzel geldi.
Bu arada dr. a karın ağrılarımıda sordum. bebek büyüdüğü için karnın gerilir ağrır dedi dr. karnında ani bir sertleşme olup sonra tekrar rahatlarsa ve bu 5 dk. da bir tekrarlarsa sıkıntı var demektir dedi.Öyle bir durumda gel mutlaka dedi.
Şimdilik benden bu kadar kızlar. Bugün yine mesaim 2 de bitiyorKociş bana yemek ısmarlıycakmış onun yanına gidicem Biraz gezicem oohh hayat bana güzel
Ben şimdi geçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız hepinizi öptüm canlar minnaklarınızıdaa
Haa bu arada bu sabah durakta otobüs beklerken yanımdaki küçük bir kız (4 yaşlarında) annesine beni göstererek "anneeee baaak şişman göbüşş" dedi.yanında küçük kardeşi vardı. heralde benimde hamile olup olmadığını anlamaya çalışıyordu
görüşürüz şişman göbüşlüleerrr
benimkide bundan,kızım içinde büyüdü,taş gibi sağlam şimdide sıradakine kullanıcam :) çok kullanışlı,2 yaşına kadar kullanabilirsin iç yatağıda 60 tl ye var e-bebekde
anladim canim , bu yatak rulo halde vakumlanmiş olarak satılıyor hafif ve yer kaplamiyor , ikea var ise çevrende bi bak istersen .
ölçülerine dikkat et ama ,her yatak uymuyor park yatağa veya beşige üç dört çeşit ölçü var
Aynen hala alışamadı 3 yıl oldu evin oğlu hala bi bırak da baba olcak artık,canım bende çağırmıyorum eskisi gibi ama kv peşine takıp getiriyo bazen hem de hamile halimle 2 kez getrdi yani bak ne kadar yoruldum anlatamam..ben de anne demek istemiyorum ama dedik bikere yani şimdi nasıl değiştriim ohh onlar isimle seslensinler işlerine gelince kızları olalım biz ama hep anne demek zorundayız off hakkaten bazen su adetlere uyuz oluyorum kim cıkardıysa sunları..ya bende eskisi kadar değilim aslında sadece su sıkıntılı günleri de bi atlatsam artık sonra da sünnetine düşünrz hoş onu hiç düşünmek istemyrm kimseye söylemycem 1-2 ay sonra yaptrcam sünnetini ne o getrsn ne o sıkıldım ölç tart..
amannn iştteee hepsi aynii , boşvericen canim , ben ilk basta diodum anne artık dmeiyorum , sen 3 sene diyosun benim 8 sene oldu evleneli :))))
huzur bozmaktan baksa bişey değil , ayrica sen uzak durdukca onlarin daha çok zoruna gidiyo. üzme kendinide civcivinide annesii , ben sinirlendiğimde tosuncugum hemen tekmeliyo beni rahatsiz ediyosun beni diye :) bende laylaylom yapiyorum canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?