2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ewet canım kraftın kendi ürünlerine uygun yatakları var bizde dün baktık 100 lira.. ama genel olrak fiyatlar hep öyle canım ya tabi 50-60 da var sünger olanlar visco olanlar 70-80 gibi kraftın ki pamuk ama..

cnaim ,

kendine zarar veriyosun , onlari olduklari gibi kabul etmek lazim diye söylemiştim ben , bazi insanlar ogullarini paylaşamazlar , evlendiklerini kabullenemezler , benimki o türden sneinkide öyle sanıyorumki . bende önceden senin gibiydi haftanin 5-6 günü iş hafta sonlari sülalelerini ve onlari yemege cagir hizmet et vs vs , baktim degmiyor kimse için kendimi yipratmaya , şimdi ne misafir cagiriyorum ne baska bişey , 15 gunde bir eserse gidiyorum , sen anne diyosun ben onuda demiyorum , onlar nasilsa bende öyleyim . ve en iyi çözüm 3 maymun görmedim duymadim bilmiyorum . umursamiyorum bile..

Kızlarımızın biberonları ve emzikleri aynı yerim onların bal dudaklarını gecelik için benim fikrim şuan şişiz göbüşliyiz doğumdan sonra o kadar dar olmaz bence ilerde de gîyersin

soldakii geceliklerimiz aynı:)bende du aldımm iyice agırlasmadan vede sıcaklar bastırmadan tamamlamak ıstıyorum hersey cokk guzell tatlım allah ıcıne sındırsınn:)

kızlar bu park yatağı sipariş etsem mi sizce nasıl??? karar veremiyorum :26:birde içine uygun yatak almam lazım.netten sipariş vericem.sizler ne aldınız.kraftın yatakları 100 lira çok yahu

ben ikeadan aldim yatagii , 45 tl , çok kalin degil çok incede degil , üzerine yünden ince yatak yaptiricam.

ewet canım kraftın kendi ürünlerine uygun yatakları var bizde dün baktık 100 lira.. ama genel olrak fiyatlar hep öyle canım ya tabi 50-60 da var sünger olanlar visco olanlar 70-80 gibi kraftın ki pamuk ama..

COTTONBABiES %100 Pamuk Oyun Parkı Yatağı Şilte GittiGidiyor'da 82961429

PAPETTO PAMUKLU OYUN PARK YATAK GittiGidiyor'da 82648174

canım bende visco almak istemiyorum bunları buldum daha uygun ve yüzde yüz pamuk ama karar veremedim işte

ben ikeadan aldim yatagii , 45 tl , çok kalin degil çok incede degil , üzerine yünden ince yatak yaptiricam.

canım ben annemin evinde doğum yapıcam inş. eve giderken çok fazla yüküm olsun istemiyorum hangi birini sığdırıcam arabaya bilmiyorum zaten :))) o yüzden bir yatakla halletmem lazım

benimkide bundan,kızım içinde büyüdü,taş gibi sağlam şimdide sıradakine kullanıcam :) çok kullanışlı,2 yaşına kadar kullanabilirsin iç yatağıda 60 tl ye var e-bebekde

Kv konusu geçmiş sanırım boşverin gitsin, kendiniz yapın daha mutlu oluyorsunuz inanın, benim de kendi ailem yapmış ve kv tarafı yapmamış olmasına rağmen artık bu duruma çıldırma durumlarını geçtim, hepsini doğumdan sonraya sakladım, intikamım acı olacak ehhe :) çünkü şimdi ben ne zaman sinirlensem ağlasam oğlum da üzülüyor içeride biliyorum, bu dönemde de bundan sonra da kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

Dün son alışverişimizi de yaparak (bebek arabası, kendi yatak odamıza beşik,küvet, ateş ölçer, süsleri, şekerleri)tüm herşeyi halletmiş bulunmakla sadece kendi odasında mobilyasına yatak alacağım ve bundan sonra yan gel yat osman modunda olacağım yuppiiiii :)))

ama yatak konusunda ciddi kararsızlıklar içerisindeyim, önerisi olan var mı ?

Aynen hala alışamadı 3 yıl oldu evin oğlu hala bi bırak da baba olcak artık,canım bende çağırmıyorum eskisi gibi ama kv peşine takıp getiriyo bazen hem de hamile halimle 2 kez getrdi yani bak ne kadar yoruldum anlatamam..ben de anne demek istemiyorum ama dedik bikere yani şimdi nasıl değiştriim ohh onlar isimle seslensinler işlerine gelince kızları olalım biz ama hep anne demek zorundayız off hakkaten bazen su adetlere uyuz oluyorum kim cıkardıysa sunları..ya bende eskisi kadar değilim aslında sadece su sıkıntılı günleri de bi atlatsam artık sonra da sünnetine düşünrz hoş onu hiç düşünmek istemyrm kimseye söylemycem 1-2 ay sonra yaptrcam sünnetini ne o getrsn ne o sıkıldım ölç tart..

ewet olabilr canım iyi araştırmak lazım bn hiç internetten alışveriş yapmadım eşim bu tür şeyleri görmeden almıyo baktığımız yerlerdede belli ürünler var pamuk olarak direk kraftın kendi ürününü öne sürdüler tabi bakmak lazım bende bi kaç yere daha bakıcam..

canım ben annemin evinde doğum yapıcam inş. eve giderken çok fazla yüküm olsun istemiyorum hangi birini sığdırıcam arabaya bilmiyorum zaten :))) o yüzden bir yatakla halletmem lazım

anladim canim , bu yatak rulo halde vakumlanmiş olarak satılıyor hafif ve yer kaplamiyor , ikea var ise çevrende bi bak istersen .

oyy oyy oyy... paşam gelmiş...hem de kocammannnn adam olmuş maşallah yakışıklıya...
annesi-babasıyla birlikte güzel bi gün geçirsin minik adam iyi eğlenceler olsun

benimkide bundan,kızım içinde büyüdü,taş gibi sağlam şimdide sıradakine kullanıcam :) çok kullanışlı,2 yaşına kadar kullanabilirsin iç yatağıda 60 tl ye var e-bebekde

canım çok sağol sevindim.linkini atabilir misin rica etsem?
anladim canim , bu yatak rulo halde vakumlanmiş olarak satılıyor hafif ve yer kaplamiyor , ikea var ise çevrende bi bak istersen .

ikea yok cnm alırsam netten alabilirim ancak

ölçülerine dikkat et ama ,her yatak uymuyor park yatağa veya beşige üç dört çeşit ölçü var

amannn iştteee hepsi aynii , boşvericen canim , ben ilk basta diodum anne artık dmeiyorum , sen 3 sene diyosun benim 8 sene oldu evleneli :))))

huzur bozmaktan baksa bişey değil , ayrica sen uzak durdukca onlarin daha çok zoruna gidiyo. üzme kendinide civcivinide annesii , ben sinirlendiğimde tosuncugum hemen tekmeliyo beni rahatsiz ediyosun beni diye :) bende laylaylom yapiyorum canim .

Doğru diyosun neyse tosuncuklar üzülmesinn ayy yerim ben onları yaa masum bebişler kıyamam onlara..Lay lay looom ozaman sağol canım benim..ee alcan mı banyo setiini tatlım?Hakkaten fiyat cok uygun ben cok sasırdım ama ne kadar güvenlr ve havlusu pamuk mu vs vs iyi düşün al tatlım sonra pişman olma 50 tl de kıymetli yani çöpe gtmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…