Merhaba Temmuz anneleri
Bende Temmuz annesi olucam inşallah evde internet olmadığı için ondan bundan girip ara ara okuyordum yazdıklarınızı ama artık internetimiz var bende sürekli takipçinizim.kv gelince benimki çok iyi maşallah bütün alışverişimizi yaptık oyuncağına kadar aldı ama bende kendi annemlere kızıyorum onlar sormuyo etmiyo diye.kv yapmayınca oluyo ama insanın kendi anası babası yapmayınca daha çok dokunuyo bende geçen ablama dert yandım oda bizimkilere söylemiş şimdi şöyle yaparız böle yaparız gönlümü almaya çalışıyorlar.
Neysede bunlar teferruat kızlar Allah sağlık versin onlar kısmetleriyle gelecekler herşeyleri olacak.rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin yeter
Amin canım amin..Allahım ne kv ler var ne güzel ya :)) benim halam da kv dem gibi sağolsun hikaye kitaplarını bile almış gülmekten öldüm ya cok da hoşuma gtti canım beniim yerim onu :)Burada hoşgeldin canım sende topiğe umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ailene de kırılma kv okadar cok yapmış ki onlara fırsat kalmamış:)) hem inan diğer türlüsü daha kötü boşver..
Kv konusu geçmiş sanırım boşverin gitsin, kendiniz yapın daha mutlu oluyorsunuz inanın, benim de kendi ailem yapmış ve kv tarafı yapmamış olmasına rağmen artık bu duruma çıldırma durumlarını geçtim, hepsini doğumdan sonraya sakladım, intikamım acı olacak ehhe :) çünkü şimdi ben ne zaman sinirlensem ağlasam oğlum da üzülüyor içeride biliyorum, bu dönemde de bundan sonra da kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.
Dün son alışverişimizi de yaparak (bebek arabası, kendi yatak odamıza beşik,küvet, ateş ölçer, süsleri, şekerleri)tüm herşeyi halletmiş bulunmakla sadece kendi odasında mobilyasına yatak alacağım ve bundan sonra yan gel yat osman modunda olacağım yuppiiiii :)))
ama yatak konusunda ciddi kararsızlıklar içerisindeyim, önerisi olan var mı ?
kızlar ankarada koccaman başkent ya burası böyle doğuma hazırlık kursları yokmu acaba ?? 7. aya girdim hiç doğum havasına giremiyor insan.. Medicanada her cumartesi 11 de annelere eğitim var ama 1 saat eşli falanda değil ve hamilelik haftasıne görede değil 1-9 ay arası genel bir eğitim bu yetersiz olabiliceğini düşündüğüm için hiç gitmedim.. Eğer bu tarz duyumlar alırsak paylaşalım..
aayyy yorum yapmıyım dedim ama dayanamadım kız
diğer türlüsü daha kötü olurmu ayol... benim kv umurunda bile değil tek oğlunun ilk kez bi evladı olucak olması ilk kez torun sahibi olucak olmasına rağmen umurunda bile değil.. ama benim umurumda mı... hıııhh... çok da fifi yani... banane... kv dediğin "EL"dir... yapmazsa yapmaz... kafaya takıp can sıkmaya gerek yok... ama anne-baba demek "CAN" demek... insan "CAN"ından mı değer görmediğinde üzülür yoksa "EL"denmi... bi düşün bakalım...
ben "EL"i takmam bile... onlar taksın beni... çok şükür biz anne - baba olarak bebeğimize herşeyin en güzelini hazırlamaya çalışyoruz elimizden geldiğince... o düşünse nolur düşünmese nolur... herşeyden önemlisi önce "BEBEĞİMİZ" sonra "EŞİMİZLE HUZURUMUZ" diğer üçüncüler dışardan izleyip, dudak ısırmakla geçirsin hayatını...
ohh beee rahatladım.. sende böyle yap kız salla hepsini... deli mi ne ayol... sizden kıymetlimi
böbreğinde mi genişleme var yoksa böbrekten idrar çıkışı yapan kanaldamı?... bizim de kızımızın böbrek çıkış kanalı standart genişlikte değil, ama yüksek sınırda da değil genişliği... başından beri böyle ama... artarak devam eden bir genişleme söz konusu değilse korkma... bunun sebebi bebeğin böbreğinde tutulan idrar... bebek doğduktan sonra ilk çişini yaptığında normale dönüyor %90'ında... benim kuzenimin oğlunda da aynı durum mevcuttu ama ilk idrarını yapınca o kanal ölçüleri normale döndü... çünkü bu milimetrik bi fark... eğer sürekli artış gösteren bir genişleme söz konusuysa, endişelenmen normal ama bu ameliyatta çok basit bilginn olsun... laserle kısa süreli bir operasyon... içini rahat tut... minik kelebek sağlıklı doğucak Allah'ın izniyle annesi...
aayyy yorum yapmıyım dedim ama dayanamadım kız
diğer türlüsü daha kötü olurmu ayol... benim kv umurunda bile değil tek oğlunun ilk kez bi evladı olucak olması ilk kez torun sahibi olucak olmasına rağmen umurunda bile değil.. ama benim umurumda mı... hıııhh... çok da fifi yani... banane... kv dediğin "EL"dir... yapmazsa yapmaz... kafaya takıp can sıkmaya gerek yok... ama anne-baba demek "CAN" demek... insan "CAN"ından mı değer görmediğinde üzülür yoksa "EL"denmi... bi düşün bakalım...
ben "EL"i takmam bile... onlar taksın beni... çok şükür biz anne - baba olarak bebeğimize herşeyin en güzelini hazırlamaya çalışyoruz elimizden geldiğince... o düşünse nolur düşünmese nolur... herşeyden önemlisi önce "BEBEĞİMİZ" sonra "EŞİMİZLE HUZURUMUZ" diğer üçüncüler dışardan izleyip, dudak ısırmakla geçirsin hayatını...
ohh beee rahatladım.. sende böyle yap kız salla hepsini... deli mi ne ayol... sizden kıymetlimi
Eki Görüntüle 700538 Eki Görüntüle 700539 kızlar yarın aksam arkadasımın dügünü var bu kıyafeti giyicem Nasıl ???
Sabah uykudan kalkmış halim bu aradagözümü açmadan elbiseyi giydim aklıma gelince birdenn :121:
bu kıyafet ablamındı benim dügünüme almıştık , giymişti :))
4 sene önceama 40 beden bana 2 beden büyük :)) etek ucunu kestiricem öylesine katlamıştım ve yanlardan daralttırdım ama yinede gögüs kısmını dolduramadım :108: ablamla taban tabana zıttız daa:))
Takı konusunda ise henüz kararsızım
şanslısın o zaman ben nöbet için bile 28. hafta rapor aldım malesef matematik hesabı yaptı m.yardımcımız 40-12=28 yönetmelikte son 3 ay diye geçiyor dedi sanki keyfi tutmuyorum korkuyordum karnıma çarpacak çocuklar diye
kızlar bu siteden alışveriş yapan oldumu acaba ?
Bebefix Bebek Banyo Seti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
çok uygun geldi bana siz ne dersiniz ? alsammi
benimkide bundan,kızım içinde büyüdü,taş gibi sağlam şimdide sıradakine kullanıcam :) çok kullanışlı,2 yaşına kadar kullanabilirsin iç yatağıda 60 tl ye var e-bebekde
doğru diyosun neyse tosuncuklar üzülmesinn ayy yerim ben onları yaa masum bebişler kıyamam onlara..lay lay looom ozaman :d sağol canım benim..ee alcan mı banyo setiini tatlım?hakkaten fiyat cok uygun ben cok sasırdım ama ne kadar güvenlr ve havlusu pamuk mu vs vs iyi düşün al tatlım sonra pişman olma 50 tl de kıymetli yani çöpe gtmesin..
oyy oyy oyy... paşam gelmiş...hem de kocammannnn adam olmuşmaşallah yakışıklıya...
annesi-babasıyla birlikte güzel bi gün geçirsin minik adamiyi eğlenceler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?