2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar belki geç oldu ama olsun ben yeni namaza başladım istiyodum ama iş güç derken akşamları artık işten geldiğimde kazalarımı kılıyorum yatsıyı akşamı kılıyorum.fakat sorum size ayakta zorlandım şu 2 gündür oturarak kılabilirmiyim kılan arkadaşlar nasıl kılıyor acaba ??

güzel anneler ve meleklerine kocaman selamlar :))
taşınma teleşından neredeyse 2 haftadır giremedim , çok aktif olamasamda en azından takip ediyordum :))
çok şey kaçırdım sanırım ama geçmişi okumakta mümkün değil çoookkkk sayfa olmuş :)) umarım herkes sağlık ve afiyettedir.
bu arada ; hasimed, sinem_ss ,rengarenkkkk, kocamsızasla, sans35, bebişim52, adiyeff, essue, admen dualarınızı okudum canlar Allah kabul etsin inşallah..
sevgilerimle

Merhaba Temmuz anneleri
Bende Temmuz annesi olucam inşallah evde internet olmadığı için ondan bundan girip ara ara okuyordum yazdıklarınızı ama artık internetimiz var bende sürekli takipçinizim.kv gelince benimki çok iyi maşallah bütün alışverişimizi yaptık oyuncağına kadar aldı ama bende kendi annemlere kızıyorum onlar sormuyo etmiyo diye.kv yapmayınca oluyo ama insanın kendi anası babası yapmayınca daha çok dokunuyo bende geçen ablama dert yandım oda bizimkilere söylemiş şimdi şöyle yaparız böle yaparız gönlümü almaya çalışıyorlar.
Neysede bunlar teferruat kızlar Allah sağlık versin onlar kısmetleriyle gelecekler herşeyleri olacak.rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin yeter

Amin canım amin..Allahım ne kv ler var ne güzel ya :)) benim halam da kv dem gibi sağolsun hikaye kitaplarını bile almış gülmekten öldüm ya cok da hoşuma gtti canım beniim yerim onu :)Burada hoşgeldin canım sende topiğe umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ailene de kırılma kv okadar cok yapmış ki onlara fırsat kalmamış:)) hem inan diğer türlüsü daha kötü boşver..

dün aldıklarımız...

takım anneannemizden diğeri arkadasımızdan..

artık kıyafet olarak eksiğimiz yok tabi görünce dayanılmıyo o ayrı bir konu...

Allah kabul etsin arkadaşım ben ilk kızımda 9 ay tam kıldım,hatta o kadar zorlanıyordum ki genede rükü etmekten vaz geçemedim,herkez oturarak kıl senin özrün var deselerde vaz geçmedim,benim evladıma olan merhametimden bana daha merhametli olan rabbime tek ayakla bile olsa rükü ederim,zorlansanda rabbin için tam kılmaya gayret et,zaten doğumdan sonra 40 gün kılamicaz

aayyy yorum yapmıyım dedim ama dayanamadım kız
diğer türlüsü daha kötü olurmu ayol... benim kv umurunda bile değil tek oğlunun ilk kez bi evladı olucak olması ilk kez torun sahibi olucak olmasına rağmen umurunda bile değil.. ama benim umurumda mı... hıııhh... çok da fifi yani... banane... kv dediğin "EL"dir... yapmazsa yapmaz... kafaya takıp can sıkmaya gerek yok... ama anne-baba demek "CAN" demek... insan "CAN"ından mı değer görmediğinde üzülür yoksa "EL"denmi... bi düşün bakalım...
ben "EL"i takmam bile... onlar taksın beni... çok şükür biz anne - baba olarak bebeğimize herşeyin en güzelini hazırlamaya çalışyoruz elimizden geldiğince... o düşünse nolur düşünmese nolur... herşeyden önemlisi önce "BEBEĞİMİZ" sonra "EŞİMİZLE HUZURUMUZ" diğer üçüncüler dışardan izleyip, dudak ısırmakla geçirsin hayatını...

ohh beee rahatladım.. sende böyle yap kız salla hepsini... deli mi ne ayol... sizden kıymetlimi

yatak olarak mobilyanın iç yatağını diyosun dimi canım?ben de çok araştırdım ve sonunda işbir yataktan aldım. işbir babybed modeli. uzmanların söyledikleri bütün özellikleri kapsayan tr deki tek bebek yatağı benim bulduğum kadarıyla. fiyatı da 200 tl civarı. park yatakların bile 100 tl ise bence bu özelliklerde bi yatak için fena değil fiyat da. bi bak istersen.

canım koru hastanesi'nde var balgat şubesinde. ben normalde kontroller için sincandaki koru'ya gidiyorum eryamanda oturuyorum evime çok yakın diye. doğum eğitimleri cts günleri balgatta oluyormuş bir ara istersen tlfda ayrıntılı bilgi veriyorlar eşler de katılabiliyor.

Eki Görüntüle 700538 Eki Görüntüle 700539 kızlar yarın aksam arkadasımın dügünü var bu kıyafeti giyicem Nasıl ???
Sabah uykudan kalkmış halim bu arada gözümü açmadan elbiseyi giydim aklıma gelince birdenn :121:

bu kıyafet ablamındı benim dügünüme almıştık , giymişti :))

4 sene önce ama 40 beden bana 2 beden büyük :)) etek ucunu kestiricem öylesine katlamıştım ve yanlardan daralttırdım ama yinede gögüs kısmını dolduramadım :108: ablamla taban tabana zıttız daa:))
Takı konusunda ise henüz kararsızım

ay canım bnde anlatmıcaktım dayanamadım dün annemler vardı kv delere gittik bi ara annemle yalnız kaldığında ''beşiği siz alın arabasını biz alalım'' diyormuş bişeyi yaparken yalnız yapmaz karsıdanda olucak sinir oldum bnde şimdiye kadar herseyimi ailem yaptı yapmaya calıştı bunuda gayet güzel biliyorlar utanmadan hani siz yapın bizde yapalım der gibi konusuyo kuruşun hesabını yapar kendisi kayınpeder asla öyle değildir.. ve bu arada bnm beğendiğim modelin 600-700 lira olduğunu duyunca kesin kalpten gider onun arabayı alalım dediği umduğu 80-100 taş çatlasın 150 tl olarak düşünüyo ayyy kesin kalpten giderrrr
ben annemlerdende bişey istemiyorum alma yapma desemde dinlemiyo o ayrı gücümüzün yettiği kadar herşeyini kendim yapıcam kısmet olursa...

Son düzenleme:

içim ferahladı bıraz canım sağol

Yarimm ya alemsin haha güldürdün beni hee,ya canım tabi o da kötü ama sen de diyosun CAN onlar diye sen onların içini bilirsin illaki düşünrler ama belki bi nedenleri vardır imkanları olmayablr belki doğuma saklıyolar güzel bi takı yapcaklar vs vs.Ama elin içini bilemiyosun ayrıca vericeği kıymet bana değil karnında bile ölüp bittiği torununa tatlım işte ben o dengesizliğe kızarım arakadaş hele de kendi ailenle değil de kv ile daha yakın mesafedeysen ve herseyini biliyosan ister istemez batıyo ama dediğin gibi üzmeye değmez aslında tabi bebek doğduktan sonra daha fena olmimde onun hareketleri bana daha cok batcak çünki oof off ya benmde ortam yok tatlım ya cok kibarım ya da cok sivri dilli su şakayla karışık laf sokmaları bi ben yapamıyorum sanırım kv deden ders almalıyım

Gayet de uygun bence özellikle bir hamiş içiiin çok şık olmuşsun..:)

Ben 24. Hafta bitiminde nöbetten muaf oldum neden öyle yapmış ya ne kadar anlayışsız insanlarmış

kızlar bu siteden alışveriş yapan oldumu acaba ?

Bebefix Bebek Banyo Seti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

çok uygun geldi bana siz ne dersiniz ? alsammi

canım yine kuzenimden edindiğim bilgilerden sanada aktarayım. Bebek için küvet alırken içinin düz olmasına dikkat et demişti. içinde oyuk olanlarda bebeki yıkamak zor olur demişti. Filede kullanıcaz ilk aylar ama bebekimiz büyüyünce o fileler taşımıycak içine koymamız gerekicek.tabanı düz bişey tercih et derim ben.

ay kızlar bianda burnum kanamaya basladı felaket derecede aspirinde kullandığım için herhalde durmadı :18: :18: sanki çok kan var ya bide öyle gitti

benimkide bundan,kızım içinde büyüdü,taş gibi sağlam şimdide sıradakine kullanıcam :) çok kullanışlı,2 yaşına kadar kullanabilirsin iç yatağıda 60 tl ye var e-bebekde

bende bundan aldım sağlam demkki. çok sevindim bunu duyduğuma

ben havlusunu kullanmsam bile kuvet kova masrapa hesi bu fiyata gayet iyi geldi bana , 2 çift almamiz gerekiyor anneanne bakıcak oglusumuza o yuzden birimizden biri kullanır diye dusunuyorum , bakayım biraz daha karar vericem canim.

oyy oyy oyy... paşam gelmiş...hem de kocammannnn adam olmuş maşallah yakışıklıya...
annesi-babasıyla birlikte güzel bi gün geçirsin minik adam iyi eğlenceler olsun

çookk sağoll canıımm.
3 gün girmedim ama aklım hep sizde. Bugün biraz işten kaytarıp geldim aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…