bu beşiğimiz mavisi de olabilir bu renkte..
Kraft Calipso Oyun Parkı Kırmızı - e-bebek.com
buda arabamız ve pusetimiz
Kraft Nova Travel Sistem Bebek Arabası Siyah - e-bebek.com
kızlar belki geç oldu ama olsun ben yeni namaza başladım istiyodum ama iş güç derken akşamları artık işten geldiğimde kazalarımı kılıyorum yatsıyı akşamı kılıyorum.fakat sorum size ayakta zorlandım şu 2 gündür oturarak kılabilirmiyim kılan arkadaşlar nasıl kılıyor acaba ??
Merhaba Temmuz anneleri
Bende Temmuz annesi olucam inşallah evde internet olmadığı için ondan bundan girip ara ara okuyordum yazdıklarınızı ama artık internetimiz var bende sürekli takipçinizim.kv gelince benimki çok iyi maşallah bütün alışverişimizi yaptık oyuncağına kadar aldı ama bende kendi annemlere kızıyorum onlar sormuyo etmiyo diye.kv yapmayınca oluyo ama insanın kendi anası babası yapmayınca daha çok dokunuyo bende geçen ablama dert yandım oda bizimkilere söylemiş şimdi şöyle yaparız böle yaparız gönlümü almaya çalışıyorlar.
Neysede bunlar teferruat kızlar Allah sağlık versin onlar kısmetleriyle gelecekler herşeyleri olacak.rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin yeter
annecikler ay hemen hemen 1 haftadır uyku düzenim bozuldu,bir ağrım sağlık sorunum yok ama böyle bir huzursuzluk ayaklarımda wc ye en az 4 5 kere uyanıyorum sabaha kadar 10 kere kalkıp saate bakıyorum benimle aynı durumda olan varmı ? bu uyku düzensizliği için erkenmi sanki,, yinede rabbim hamdolsun bu büyük bir sıkıntı değil..
yatak olarak mobilyanın iç yatağını diyosun dimi canım?ben de çok araştırdım ve sonunda işbir yataktan aldım. işbir babybed modeli. uzmanların söyledikleri bütün özellikleri kapsayan tr deki tek bebek yatağı benim bulduğum kadarıyla. fiyatı da 200 tl civarı. park yatakların bile 100 tl ise bence bu özelliklerde bi yatak için fena değil fiyat da. bi bak istersen.
aaa sende bendensin canım. geçen bende aynısını demiştim. kv yapmayınca beni yabancı görüyor sevmiyor oğlunuda bu kadar seviyormuş dersin geçersin. ama insan kendi ailesinden ilgi alaka görmeyince çok zoruna gidiyor. bende kardeşime dertlenmiştim. oda anneme anlatmış. geçenlerde annem doğumda oğluma ne kadar altın takacağını anlatıyordu. Kıyafet alıyormuş arada arayıp söylüyor. Allah razı olsun diyorum bende.Artık dert etmiyorum hiçbişeyi. Eşimle ben çalışır yaparız herşeyimizi kimseye muhtaç kalmadan inşallah. üzülüp bebeciklerimizide üzmenin bir manası yok dimi
ay canım bnde anlatmıcaktım dayanamadım dün annemler vardı kv delere gittik bi ara annemle yalnız kaldığında ''beşiği siz alın arabasını biz alalım'' diyormuş bişeyi yaparken yalnız yapmaz karsıdanda olucakSinir oldum bnde şimdiye kadar herseyimi ailem yaptı yapmaya calıştı bunuda gayet güzel biliyorlar utanmadan hani siz yapın bizde yapalım der gibi konusuyo kuruşun hesabını yapar kendisi kayınpeder asla öyle değildir.. Ve bu arada bnm beğendiğim modelin 600-700 lira olduğunu duyunca kesin kalpten gider onun arabayı alalım dediği umduğu 80-100 taş çatlasın 150 tl olarak düşünüyo ayyy kesin kalpten giderrrr
Ben annemlerdende bişey istemiyorum alma yapma desemde dinlemiyo o ayrı gücümüzün yettiği kadar herşeyini kendim yapıcam kısmet olursa...
evet canım mobilya yatağını sölüyorum, hatta ben de aynı modeli istiyorum ama netten baktığım fiyatı 267 TL, bizim büyüyebilen yatak ve sanırım daha sonra büyüyecek alanına da koymam gerek diye düşünüyorum, yanlış da düşünüyor olabilirim, sen nerden aldın beni de yönlendirir misin ?
Baby Bed | İşbir Yatak
Eki Görüntüle 700538 Eki Görüntüle 700539 kızlar yarın aksam arkadasımın dügünü var bu kıyafeti giyicem nasıl ???
Sabah uykudan kalkmış halim bu arada :d gözümü açmadan elbiseyi giydim aklıma gelince birdenn:121:
Bu kıyafet ablamındı benim dügünüme almıştık , giymişti :))
4 sene önceAma 40 beden bana 2 beden büyük :)) etek ucunu kestiricem öylesine katlamıştım ve yanlardan daralttırdım ama yinede gögüs kısmını dolduramadım :108: Ablamla taban tabana zıttız daa:))
takı konusunda ise henüz kararsızım
canım yine kuzenimden edindiğim bilgilerden sanada aktarayım. Bebek için küvet alırken içinin düz olmasına dikkat et demişti. Içinde oyuk olanlarda bebeki yıkamak zor olur demişti. Filede kullanıcaz ilk aylar ama bebekimiz büyüyünce o fileler taşımıycak içine koymamız gerekicek.tabanı düz bişey tercih et derim ben.
ay kızlar bianda burnum kanamaya basladı felaket derecede aspirinde kullandığım için herhalde durmadı :18: :18: Sanki çok kan var ya bide öyle gitti
sıcakta kalma fazla canım ,
kızlar biz çıkıyoruz...
bugün de babamızın doktor kontrolü var... bikaç zamandır sağ göğüs altında ağrısı oluyodu (ben kiloya bağlıyorum)... bunun için bi randevu aldık... bi doktora görünelim bakalım ne diycek... bide diyetisyene yönlendirmesini rica edicez çünkü çok hızlı kilo aldı... benimle birlikte o da yaşıyo hamileliği sanki... inşallah önemli bişey çıkmaz kızlar görüşmek üzere...
kızlar moralinizi hiç bozmayın herşeyin daha ağırını yaşamış birileri mutlaka vardır. benim annem evlenirken eşimi istememişti evleneli 4 yıl oluyo hala da görüşmüyo eşimle. bana da bugüne kadar bir kere bile sormadı evlilik nasıl gidiyo bişeye ihtiyacın var mı diye. bebek konusunda yine aynı, ben koca göbeğimle gidiyorum anneme daha 1 kere bile demedi bebek nasıl yardıma ihtiyacın var mı hayırlı olsun bile demedi. bebek ve eşim yokmuş gibi davranıyo. şükürler olsun biz çok mutluyuz eşimle ama insanın kendi annesinin böyle yapması o kadar üzüyo ki. biliyorum o da böyle yaptığı için mutlu değil ama çoook inatçı. babam öyle değil ama sağolsun canım babam geçenlerde ben torunuma bişey alamıyorum diye baya bi miktar para verdi annemden gizli. düşünün bütün mobilyasını park yatak araba oto koltuğu perde avize bakım malzemesi vs hepsini o paradan aldık daha da doğum parası ayırdık ondan kenara. kv deler desen onlar kendi havalarında lafta çok seviyolar ama hiçbişey yapmadılar. olsun diyorum ama vardır herşeyin bi sebebi. herkesin sağlığı iyi olsun da dünyada herşey yaşanır herşey başa gelir ve her zaman bizden daha ağırını yaşayan birileri vardır. şükretmek lazım her günümüze ki iyilikleri daha net görebilelim.
Kızlar ya ben hala bir oyun parkına karar veremedimŞimdi bir tane beğendim nasıl olduğunu bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
http://www.bebekbezi.com/oyun-parki...ssimo-ricco-elite-oyun-parki-besik-mavi_p2106
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?