2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım benim ilkk üç ayım düşük tehlikesi ile geçti , oturarak kıldım o yuzden , sonrasındada göbegim , bel fıtıgım ve ayakalrımda şişliklerden dolayı oturarak kılmaya devam ettim bazen iş yerimde ayakta kılıyorum mescıtte sandalye tabure vs olmadıgı için , ama çok zorlanıyorum nefes nefese ve ruku yaptıkca miğdem agzıma geliyor , sonucta dinimiz kolaylık dini , bu sekilde zorlanarak yapılan ibadet çok dogrumudur bilmiyorum , ben namazımı bırakmadan kılayımda oturarak yatarak ayakta nasıl olursa olsun diye düşünüyorum.

aldım gitti kurtuldum birde içine uygun nevresim takımı buldum mu tamamdır

aaa sende bendensin canım. geçen bende aynısını demiştim. kv yapmayınca beni yabancı görüyor sevmiyor oğlunuda bu kadar seviyormuş dersin geçersin. ama insan kendi ailesinden ilgi alaka görmeyince çok zoruna gidiyor. bende kardeşime dertlenmiştim. oda anneme anlatmış. geçenlerde annem doğumda oğluma ne kadar altın takacağını anlatıyordu. Kıyafet alıyormuş arada arayıp söylüyor. Allah razı olsun diyorum bende.Artık dert etmiyorum hiçbişeyi. Eşimle ben çalışır yaparız herşeyimizi kimseye muhtaç kalmadan inşallah. üzülüp bebeciklerimizide üzmenin bir manası yok dimi

Aynen canım. Eskiden sabaha kadar uyanmazdım şimdi bölük pörçük uyuyorum en ufacık şeye uyanıyorum.

slm kizlar keyifler nasil bakim herkes kv den dert yanmis yahu bosverin dusunmemeye calisin herkes ne yaparsa kendine yapar kendileri kaybeder yani, Allaha sukur benim kv yana derdim yok kendi kizi olsam bukadar kollar heralde Allah hepsinin gogsune merhamet versin ne diyelim

evet canım mobilya yatağını sölüyorum, hatta ben de aynı modeli istiyorum ama netten baktığım fiyatı 267 TL, bizim büyüyebilen yatak ve sanırım daha sonra büyüyecek alanına da koymam gerek diye düşünüyorum, yanlış da düşünüyor olabilirim, sen nerden aldın beni de yönlendirir misin ?

Baby Bed | İşbir Yatak

kızlar moralinizi hiç bozmayın herşeyin daha ağırını yaşamış birileri mutlaka vardır. benim annem evlenirken eşimi istememişti evleneli 4 yıl oluyo hala da görüşmüyo eşimle. bana da bugüne kadar bir kere bile sormadı evlilik nasıl gidiyo bişeye ihtiyacın var mı diye. bebek konusunda yine aynı, ben koca göbeğimle gidiyorum anneme daha 1 kere bile demedi bebek nasıl yardıma ihtiyacın var mı hayırlı olsun bile demedi. bebek ve eşim yokmuş gibi davranıyo. şükürler olsun biz çok mutluyuz eşimle ama insanın kendi annesinin böyle yapması o kadar üzüyo ki. biliyorum o da böyle yaptığı için mutlu değil ama çoook inatçı. babam öyle değil ama sağolsun canım babam geçenlerde ben torunuma bişey alamıyorum diye baya bi miktar para verdi annemden gizli. düşünün bütün mobilyasını park yatak araba oto koltuğu perde avize bakım malzemesi vs hepsini o paradan aldık daha da doğum parası ayırdık ondan kenara. kv deler desen onlar kendi havalarında lafta çok seviyolar ama hiçbişey yapmadılar. olsun diyorum ama vardır herşeyin bi sebebi. herkesin sağlığı iyi olsun da dünyada herşey yaşanır herşey başa gelir ve her zaman bizden daha ağırını yaşayan birileri vardır. şükretmek lazım her günümüze ki iyilikleri daha net görebilelim.

canim ,

bende dusunuyodum basta nasıl olcak nasıl yapcaz vs vs herseyı , hastaneydı doktordu dogumdu , ama allah oyle kolaylıgını verıyokı , sımdı 3-5 parca bı eksıgımız kaldı , kımseyede mudaramız yok , herseyı kendımız yaptık . Daha mutlu oluyo ınsan kendı yaptıgında ,

canım benim aldığım beşik büyüyen değil 60*120 ölçülerinde. o ölçü için 220 tl ye aldım ben, ankarada istanbul yolundaki işbir mağazasından. ama büyüyen beşiklerde nasıl almak gerek onu hiç düşünmemiştim canım istersen büyüyen beşik kullananlara bi sor öyleyse ama baya büyük bi yatak alman gerekmez mi? kafam karıştı :/

çok gzel canım güle güle giy

dogru diyosun , bakalim inceleyelim biraz daha o zaman teyzesi :)

OOy anam oyyy 4 gündür geçmişi okuyorum bi bakiim dedim son sayfa kaçmış?? daha yüz sayfam var dedim bu bitmezz bi dört gün daha katılamam çatlarım çaat diye Giresuna gittik geldik 13 saat otobüs yolculuğu.3 yastıkla ben düşündüğüm kadar zor olmadı. Eltimin bebişi bir ay erken gelmişti kıyamam sürekli uyuyo emzirmek için bile zor uyanıyo, çok küçücüükkk,insan kucağına almaya kıyamıo

Bugün itibariyle 8 buçuk kilo almış bulunmaktayım , son bir ayda 2 kilo almışım ama artık hızlancak dimi kilo alımları??ben şu göbeğimin iki katını düşünemiorum nasılda zorlar Şeyi sorcaktım sizde de oluomu die ,işte biraz yürüyünce,ayakta kalınca falan karnım tahta gibi sertleşio ,sizde de oluomu?? okuduğum kadarıyla oluyo,rahatladım.Anneme sordum bebek yorulunca kendini aşağıya toplar dedi o yüzden olur dedi.Demekki çok yürümemek gerek artık ben de bolca yürüyim diyodum

Bir de sağ kaburgamın en üst kısmı zorlamaya başladı beni daha erken değilmii?? Özellikle yemekten sonra ,şişmiş haldeyken:):),acıo. Sağa sola yatıncada acaip bi karıncalanma geçmio kalkmazsam.Biraz gıcık bi his.Bu kimsede olmuyo okuduğum kadarıyla.

Bir hafta o kadar hissettimki boşluğunuz büyük oldu valla...:26::26:

kızlar biz çıkıyoruz...
bugün de babamızın doktor kontrolü var... bikaç zamandır sağ göğüs altında ağrısı oluyodu (ben kiloya bağlıyorum)... bunun için bi randevu aldık... bi doktora görünelim bakalım ne diycek... bide diyetisyene yönlendirmesini rica edicez çünkü çok hızlı kilo aldı... benimle birlikte o da yaşıyo hamileliği sanki... inşallah önemli bişey çıkmaz kızlar görüşmek üzere...

geçmiş olsun canim , hayırlı haberlerle gelin inşallah..

Sende üzülme canım umarım anlar annende hatasını bak baban da arkanda destekmiş evet dediğin gibi hayatımızdaki güzellikleri görmeye calışmalıyız en başta bebeğimz ne kadar isteyip de ulaşamayanlar var bu duyguya çok şükür diyelim doğru..

bize de müsade bi ağırlaştık birazcık uzanalım dinlenelim oğluşumla yine geliriz..
bu arada kızlar biz daha isim konusunu kararlaştırmış değiliz hala oğluşum diyorum..gönlümden geçen bellide bakcaz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…