2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ay cnm çok güzel ben buna çubuk değil magnet yapıştırıp dağtırım mevlutte kendim yapmayı düşünüyorum süper beceriksiz bir anne olarak

yani arkasına magnet koyup yine çubuk takılabilir böylece köpüğe batırıp sunumu da güzel gözükeilir zaten çöpşiş şişlerini alsan dikiş yerlerinden geçer bence, biz de araba yapalım dedik de pek beğenilmedi paylaşırım fotolarını bitirince.. dolayıısyla güzel birşeyler satın almaya bakacağız :)) eminim yaparsın

Sabiha paktuna kitaplarına bakabilirsin bende almayı düşünüyorum star tv de melek baykala çıkıyordu geçen sene

ben pek sevmiyorum onun kitaplarını

bu kişinin bütün paylaşımları bu sitede
Evim Benim Atölyem: bebek şekeri

çok güzellermiş hele hele keseler süper

canım çok güzel duruyor da ben alırken gerektiğinde sırt çantası da olabilsin içinde termos çantası olsun diye bir model baktım yoksa evdeki büyük çantaları kullanacaktım

bu uçak süperiş ellerinize sağlık

geçmiş olsun canım

ben de bu çantadan siparş verdim amazon.comdan annem usa den getirecek inş :))) en önemli özelliği sırt çantası da olabilmesi

Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz

aynı canım aynı spor ayakkabım bile ayağımı vurdu ç:))

kızlar hepinize merhaba :)) bebek arabası siparişimizi verdik :)) travel set. resmi ekliyorumEki Görüntüle 699963

aa biz de cybexin anakucağını aldık aynı renk hem de :) quinny nin de dört tekerlekli zapp ını :)

sonrasında daha çok kullanabilmek için geç çıkmayı planlıyorum yoksa hiç çalışmayı kaldıramıyorum

ya keşke çıksa şu yasa biran önce ne olur ne olur ne olurrr

çok sağol cnm

ben sanırım mevlüt için seramik magnet yaptırıcam örnek;
Seramik Erkek Bebek Magneti - Hobicraft-Sosyal Paylaşım

çok güzelmiş bence çok beğendim

o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..

oh ne şanslısın ben doğum izni sonra yıllık izinlerimi kullanayım dedim de işbaşı yapmadan başlatamayız sorun çıkar dedler

canım allah gönlünüze göre versin bebişine de sağlık versinn içini ferah tutmaya çalış

çok güzel bence

oh güle güle kullansın miniş ve annesi

off ya zaten kv nin iyisini bulmak dört yapraklı yonca bulmaktan daha zor bence sıkma canını ben dyorum ki benim için ne istiyorlarsa allah da onlara yaşatsın

of canım o kadar yoğun ve stresli bir gün oldu ki 1 mayıs tatilinin üzerine gerçi dün de hastaydım (

bence çok güzel canım takarsın boynuna birşey

ay kızlar bianda burnum kanamaya basladı felaket derecede aspirinde kullandığım için herhalde durmadı :18: :18: sanki çok kan var ya bide öyle gitti

ay geçmiş olsun tansiyondan mı acaba

sabahtan beri evdeyim güneş yüzü görmedim ama anlamadım neden oldu :44:

13 saat ? maaşallah ben dün 1,5 saate dayanamadım

geçmiş olsun canım inş. önemli birşeyi yoktur

Son düzenleme:
canım sanırım ben de küçük ölçülerinde alacağım, çünkü büyük kısmı alırsam komidin altına elimi sokmakta zorlanırım çarşaf falan düzeltirken, artık sonra bi daha alırım yapacak birşey yok, fakat senin fiyat gerçekten çok iyimiş, biraz araştırcam artık bakalım fiyat anlamında, bir de dediğin gibi büyüyen beşik kullanan annelerin yatak boyu hakkında fikirlerine ihtiyacım var, umarım yardımcı olacak biri çıkar

sabahtan beri evdeyim güneş yüzü görmedim ama anlamadım neden oldu :44:

Ben başından beri yaşıyorum bunu canım. Gebelikte damarlar genişliyor kan hacmi artıyor. Sıcakta da damarlar genişliyor. Kanamaya daha meyilli oluyor. Burnunu nemli tutmaya çalış canım. Damarlar kolay çatlıyo yoksa. Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz

Canım artık yürüyüşlerimizi çok uzun yapmamalıyız. Çok yoruyo artık. Yatarken de karnıma destek olması için yastık koyuyorum ben. Ve çok rahat ettim. Yoksa karnım acıyordu.

ben de çok kararsız kaldım acaba lazım olur mu diye fiyatları da hiç ucuz değil yani en dandiği 60 liradan başlıyor.. iyi bişey alıyım desem 100-150 arası... kullanmayacağım birşeyse okdr paraya yazık başka bir ihtiyacını alırım

Son düzenleme:
Canım artık yürüyüşlerimizi çok uzun yapmamalıyız. Çok yoruyo artık. Yatarken de karnıma destek olması için yastık koyuyorum ben. Ve çok rahat ettim. Yoksa karnım acıyordu.

Ama aslında ben yorulmuyorum yürüyünce ama bebiş toplanıp ööle karnım çok sertleşince rahatsız oluyorum, o mu çok yoruluyo acaba deyip geri dönüyorum
,bana kalsa yürürümde yürürüm yane,sıpam benim şimdiden kısıtlıo beni ama ben ona sorcam doğunca o bacakları kolları hep öpücem

canim ,

ben buhar makinasının kullanilmamasindan yanayim ,

cocuklarda astim , bronsit ve benzeri durumlar oldugunda bu tur seyler kullaniliyor diye biliyorum , umarim bizim bebişlermizde olmaz.

kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus

Eklentiler

• $DSCN4450.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCN4443.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 33

CNM BEŞİM EŞİMDE DE aynı ağrı var fırsat bulup dr a gidemedi dr size ne dicek bakalım bizede fikir olur benim eşimde kilo aldı ve sürekli bilg başında kambur duruyor ondan diyorum bende

canim ,

ben buhar makinasının kullanilmamasindan yanayim ,

cocuklarda astim , bronsit ve benzeri durumlar oldugunda bu tur seyler kullaniliyor diye biliyorum , umarim bizim bebişlermizde olmaz.

bizim evde kombi açık oldumu bütün kış burnumuz tıkandı o yuzden ben almayı düşünüyorum soğuk buhar üfleyen alın diyorlar int te araştırmıştım

canım ben ayakta zorlanmıyorum daha ayakta kılıyorum Allah kabul etsin namazlarını

hepinize merhaba tombik anneler size bişey sorcam ben çok kaprisli oldum bazen kendimi kendim çekemiyorum zavallı kocacım bişey de diyemiyo sürekli benle ilgilensin beni sevsin istiyorum gece uyuma benle ilgilen diyorum adamcağız sabah 7 de işe gidiyo internete girme diyorum maç izleme onu yapma bunu yapma sen beni hiç sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyorum sonra ağlama moduna giriyorum ben niye böyle oldum anlamıyorum sizler nasılsınız benim gibi değilsinizdir

güle güle gidip gelmişsin ne güzel.
sağ kaburgam benimde ağrıyor.ayakları orda ittiriyor yukarı yukarı.
doktor daha erken ağrı için demişti 24. haftada.
bu aralar sağa da yatamıyorum ağrı artıyor.
yemekten sonra özellikle akşamları çok zorluyor bir de gaz varsa kimse dokunmasın bana modundayım.Allah yardımcımız olsun

birşey soracağım kızlar.. buhar makinesi çok gerekli birşey mi?

yegenlerim ne zaman bronşit oldular,tedavilerinde doktor odayı nemlendirin,burunları kurumasın dedi o zaman aldılar.iyileştikten bir süre sonrada kullanıp kaldırdılar bir dolaba.
ara sıra tekrarlayınca yine çıktı ortaya ,sonra tekrar yerine.
acele etme yani.

kızlar bebeklerinizin hareketleri ne yogunlukta oluyo acaba ?

oglenden bu zamana surekli hareket halinde vuruyor vuruyor , neden acaba ? normalden fazla hareket ediyo .

gözün aydın canım maşalah tosuncuğa
ne güzel olmuş yaa 1 mayıs tatail olmalı herkese eşimin değildi akşam 5 e doğru kendim çıktım oda bize 7 ye doğru katıldı. inşalllah bulursun gönlüne göre bişeyler halı olsa daha kolay bulunurda kilim isteyince değişiyor. defactoda hamile kiıyafetleri görmedim hiç birde ben bakayım gittiğimde hep lcwya çalışmayalım güle güle kullan sende. bizde perde siparişini verdik bedestenin karşısında küçük bi dükkandan cumartesi alacağız
bende beğenmiştim bunu ama ölçüleri 80 cm olunca odama büyük gelecek die almadım baya sağlam duruyor.
ohhh darısı başımıza güle güle kullanın

ben normal kılabiliyorum zorlanmıyorum şükür şimdilik tabi ama çoook zorlanılırsa otutrarak kılınabilir die biliyorum hatta allah korusun felç durumlarında gözle bile kılınırmış.
hoşgeldinn..benimde aynen sen gibi kaynana benden çok aldı kıyafet battaniye şu bu annem daha çöp almadı alamayacağımda dedi bende para yok baban ne yaparsa yapar dedi oda küçük altın yapar belki alınmıyorum hiç çalıştığım için herşeyimi gönlüme göre alıyorum annemin hiç hevesi yok kaynanannın ilk torun nasıl hevesli masalcı şirinimiz bile hazır herkes içinden geldiği gibi davransın boşverelim
gayet hoş olmuş
kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus

çok tatlılar bende isimli istiyorum kapı süsünü bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…