ay cnm çok güzel ben buna çubuk değil magnet yapıştırıp dağtırım mevlutte kendim yapmayı düşünüyorum süper beceriksiz bir anne olarak
yani arkasına magnet koyup yine çubuk takılabilir böylece köpüğe batırıp sunumu da güzel gözükeilir zaten çöpşiş şişlerini alsan dikiş yerlerinden geçer bence, biz de araba yapalım dedik de pek beğenilmedi paylaşırım fotolarını bitirince.. dolayıısyla güzel birşeyler satın almaya bakacağız :)) eminim yaparsın
Sabiha paktuna kitaplarına bakabilirsin bende almayı düşünüyorum star tv de melek baykala çıkıyordu geçen sene
ben pek sevmiyorum onun kitaplarını
bu kişinin bütün paylaşımları bu sitede
Evim Benim Atölyem: bebek şekeri
çok güzellermiş hele hele keseler süper
canım çok güzel duruyor da ben alırken gerektiğinde sırt çantası da olabilsin içinde termos çantası olsun diye bir model baktım yoksa evdeki büyük çantaları kullanacaktım
Epsilon yayınlarının 3 adet seri kitabı var, kalın ciltli, ilki bebeğinizi beklerken sizi neler bekler (Ki artık doğuma yaklaştığınız için bunu alıp almama kararı size kalmış.), 2. si bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler, 3.sü çocuğunuz büyürken sizi neler bekler. Kesinlikle çok yardımcı kitaplar. Her duruma hazırlıklı oluyorsunuz ama aynı zamanda panikletmeden anlatıyor herşeyi. Ben çok memnun kaldım aldığıma, biraz pahalıydı ama bence değer. Edinirseniz bişey kaybetmezsiniz emin olun.
Eki Görüntüle 699815
RNA TASARIM
bu uçak süperiş ellerinize sağlık
Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
Kafası aşağı bile dönmüş kıImın
cok yorgunluktan kanamam oolmuş
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
2 hafta sonra tekrar muayenr
ufffff alttan heryerimi deşti bugün ya... Elle aletle onla bunla
geçsin artık su zamanlar yahu ..
Herkese öpücükler
geçmiş olsun canım
ben de bu çantadan siparş verdim amazon.comdan annem usa den getirecek inş :))) en önemli özelliği sırt çantası da olabilmesi
Sicakkkkkkk ne giycem dedim hic biseycik olmuyo yahuuuuu bi tayt bi buluza kaldim ince oda haftaya olmaz :) ayak numaram buyudu babet aldim bi hafta sora sıkmaya basladi kizlar yaaaa sizde aynimisiniz
aynı canım aynı spor ayakkabım bile ayağımı vurdu ç:))
kızlar hepinize merhaba :)) bebek arabası siparişimizi verdik :)) travel set. resmi ekliyorumEki Görüntüle 699963
aa biz de cybexin anakucağını aldık aynı renk hem de :) quinny nin de dört tekerlekli zapp ını :)
arkadasalr herkese merebaaa
ben dogum ıznınızı nasıl yapacaksınız onu merak ettım benım haftaya son okulda sonra rapor alacagım ama bilmek istediğim şey doğum ıznını mı baslatacaksnız once rapor mu alacaksınz
sonrasında daha çok kullanabilmek için geç çıkmayı planlıyorum yoksa hiç çalışmayı kaldıramıyorum
çünkü ben 32 de memleket gideceğim doğumu orda yapacağım ki uçağa bienbileyim 35 den sonra uçağa binemiyorsun. 32 den sonra 8 haftalık iznim başlarsa doğum sonuna 8 hafta kalıyor ve ben 28 ağustosta işe başı yapıyorum. olurda 6 aylık yasa 1 eylülde çıkarsa ben faydalanamıyorum eğer yasa yeni yasama yılına kalırsa ondan faydalanmak için o 32 den 37 ye kadar olan izni sona aktarıyorum ki kasıma kadar doğum izninde olayım ve yeni yasama yılı başlangıcında yasa çıkarsa faydalanayım.
ya keşke çıksa şu yasa biran önce ne olur ne olur ne olurrr
çok sağol cnm
ben sanırım mevlüt için seramik magnet yaptırıcam örnek;
Seramik Erkek Bebek Magneti - Hobicraft-Sosyal Paylaşım
çok güzelmiş bence çok beğendim
o tamamen idareye bağlı canım... ben aynı şeyi idareme söyledim yaza denk geldiği için aktarılamıyormuş dedim.. aktarırız hocam sorun olmaz dediler..
oh ne şanslısın ben doğum izni sonra yıllık izinlerimi kullanayım dedim de işbaşı yapmadan başlatamayız sorun çıkar dedler
Merhaba canlar
Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin...... ((((((((((((((((((
canım allah gönlünüze göre versin bebişine de sağlık versinn içini ferah tutmaya çalış
çok güzel bence
herkes uyuyor galiba ama ben bugün ne yatıklarımı anltayım hemen, yarın giremezsem olur nolmaz memleket meselesi kadar mühim mevzular
bugün kızımın karyolasını aldık daha doğrusu görümceme kitledik kısaca
DOVE | Belis
size göstermiştim daha önce zaten 350tl tuttu avcılarda beka plazadan bakmıştık. 15 güne gelicekmiş inş
sonra bakırköye gittik ordan bikaç yer baktım, loyadan bi tane pijama takımı alt-üst,bide sabahlık gecelik takım aldım emzirme sutyeni ve bide 4-5 tane pamuklu çorap aldım yazlık olanlardan 143tl tuttu hepsi.
hee prensesimin biberonu emziği kutusu fln onlarıda aldım. hepsinin fotosunu koyuyorum inş. bi sorun çıkmaz beğenirsiniz umarım. yanlız takımın sabahlığı çok güzel oldu ama geceliği biraz totoma oturdu gibi onu belki değiştirebilirim large beden ama bilemedim kararsızım iştesiz bi bakında daha düşünücem o konuyu öptük kızımla hepinizi şekerler biz çok mutluyuuuzzz
Eki Görüntüle 700346 Eki Görüntüle 700347 Eki Görüntüle 700348 Eki Görüntüle 700349
oh güle güle kullansın miniş ve annesi
Nasılsınız bakim??Kaç gündür giremiyorum su dersler yüzünden ölüyorum yorgunluktan vallahi,aile hekimliği takibe çağırmıştı söylene söylene gittim sabah tahlillerime bakıldı bi tansiyon bi kilo ok 10 hazirana tekrar dediler gıcık oldum yarın zaten yine dr kontrolüm vardı boşu boşuna yordular beni ve eşimi ordan cıktık simitçinin sesi geliyo kendi yok ara sokaklarda simitçi ara işin yoksaayy sabah sabah baya güldüm halimize neyse en sonnda bulduk 2 simidi yuvarladım ama hala açım ve ders çalışmam lazımm poff Neyse kızlar bişey danışcam size şimdii bu sürekli karar verilemeyen en zor seçim olan bebek arabası puset olayı varya gcen gün kuzenim aradı ille ben alcam yiğenime diye ama travel fln dedi ya ben de aslında aldırmak istemiyorum niye okadar para versin hoş zengin ama :) olsun eşimin kardeşi annesi dururken biraz gıcığıma gitti bu durum ama ısrarlı bende hafif baston puset düşünüyodum chicco lite way şimdi benden marka model renk istiyo ben ne yapcam ya hayatta demem kimseye sunu su modeli fln diye cok sıkıştım bi de dedğim gibi artk sıkıldım herşeyimize kendi ailemin destek cıkmasından eşimn annesi gecen gün çağırmış bi tane bebek deterjanı almış bi de eskiden ördüğü daha cocuk fln yok ortada bi yelek vermiş tel de bide gel bişeyler aldım diyomuş tövbe yarabbi yani açık açık seni özledim gel görim de ne bu katekulle sonra ne eksik var demiş alim aradan 1 hafta gecti tık yok heep lafta heep lafta kardeşi desen onda da tık yok akrabalarını hepten geçtim amaan sıkıldım bunlardan valla gecende aramış zaten 10 gün hiç aramadı ki ben hastaydım biraz ders fln bana sitem ediyo hiç aramıyosun diye elim ayağım titredi resmen bikez arayıp canının istediği bişey var mı diye sormuyo bi de gelmiş bana sitem ediyo bi de hmm da hmm böyle konuşuyo gıcık oldum otrdum ağladım sinirden ya benim babam haftaya ameliyat oluyo bi de ve ben gidemiycem yanına hiç düşünmüyo ben ne haldeyim..Neyse kızlar dolmuşum biraz sinirim bozuldu yine..
off ya zaten kv nin iyisini bulmak dört yapraklı yonca bulmaktan daha zor bence sıkma canını ben dyorum ki benim için ne istiyorlarsa allah da onlara yaşatsın
Huzur yüzlere yansısın bugün.
Sıkıntılardan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz günlerin
ömrünüze yayılması, Ömürlerinizin bereketli, kazançlarınızın karlı,
Sevinçlerinizin daim olması dileğiyle...
Gününüz aydın, gününüz umutlu, huzurlu olsun.
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın..
Günaydın, Günaydın Herkese....
of canım o kadar yoğun ve stresli bir gün oldu ki 1 mayıs tatilinin üzerine gerçi dün de hastaydım
Eki Görüntüle 700538 Eki Görüntüle 700539 kızlar yarın aksam arkadasımın dügünü var bu kıyafeti giyicem Nasıl ???
Sabah uykudan kalkmış halim bu aradagözümü açmadan elbiseyi giydim aklıma gelince birdenn :121:
bu kıyafet ablamındı benim dügünüme almıştık , giymişti :))
4 sene önceama 40 beden bana 2 beden büyük :)) etek ucunu kestiricem öylesine katlamıştım ve yanlardan daralttırdım ama yinede gögüs kısmını dolduramadım :108: ablamla taban tabana zıttız daa:))
Takı konusunda ise henüz kararsızım
bence çok güzel canım takarsın boynuna birşey
ay kızlar bianda burnum kanamaya basladı felaket derecede aspirinde kullandığım için herhalde durmadı :18: :18: sanki çok kan var ya bide öyle gitti
ay geçmiş olsun tansiyondan mı acaba
sabahtan beri evdeyim güneş yüzü görmedim ama anlamadım neden oldu :44:
OOy anam oyyy 4 gündür geçmişi okuyorum bi bakiim dedim son sayfa kaçmış?? daha yüz sayfam var dedim bu bitmezzbi dört gün daha katılamam çatlarım çaat diye Giresuna gittik geldik 13 saat otobüs yolculuğu.3 yastıkla ben düşündüğüm kadar zor olmadı. Eltimin bebişi bir ay erken gelmişti kıyamam sürekli uyuyo emzirmek için bile zor uyanıyo, çok küçücüükkk,insan kucağına almaya kıyamıo
Bugün itibariyle 8 buçuk kilo almış bulunmaktayım , son bir ayda 2 kilo almışım ama artık hızlancak dimi kilo alımları??ben şu göbeğimin iki katını düşünemiorum nasılda zorlarŞeyi sorcaktım sizde de oluomu die ,işte biraz yürüyünce,ayakta kalınca falan karnım tahta gibi sertleşio ,sizde de oluomu?? okuduğum kadarıyla oluyo,rahatladım.Anneme sordum bebek yorulunca kendini aşağıya toplar dedi o yüzden olur dedi.Demekki çok yürümemek gerek artık ben de bolca yürüyim diyodum
Bir de sağ kaburgamın en üst kısmı zorlamaya başladı beni daha erken değilmii?? Özellikle yemekten sonra ,şişmiş haldeyken:):),acıo. Sağa sola yatıncada acaip bi karıncalanma geçmio kalkmazsam.Biraz gıcık bi his.Bu kimsede olmuyo okuduğum kadarıyla.
Bir hafta o kadar hissettimki boşluğunuz büyük oldu valla...:26::26:
13 saat ? maaşallah ben dün 1,5 saate dayanamadım
kızlar biz çıkıyoruz...
bugün de babamızın doktor kontrolü var... bikaç zamandır sağ göğüs altında ağrısı oluyodu (ben kiloya bağlıyorum)... bunun için bi randevu aldık... bi doktora görünelim bakalım ne diycek... bide diyetisyene yönlendirmesini rica edicez çünkü çok hızlı kilo aldı... benimle birlikte o da yaşıyo hamileliği sanki... inşallah önemli bişey çıkmaz kızlar görüşmek üzere...
geçmiş olsun canım inş. önemli birşeyi yoktur
Son düzenleme: