2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım ben ayakta zorlanmıyorum daha ayakta kılıyorum Allah kabul etsin namazlarını

ben 2 gündür secdeye giderken çok az zorlanıyorum..ona da secdede bacaklarımı iki yana biraz daha fazla açarak göbek kısmımı rahatlatıyorum öyle bir çözüm buldum... oturarak kılmak istemiyorum.. inşallah doğuma kadar da ayakta kılarım:) oturarak kıldığım namazdan hiç zevk almıyorum açıkcası

canim ,

ben buhar makinasının kullanilmamasindan yanayim ,

cocuklarda astim , bronsit ve benzeri durumlar oldugunda bu tur seyler kullaniliyor diye biliyorum , umarim bizim bebişlermizde olmaz.

evet canım ben de öyle düşünmüştüm ama herkes buhar makinesi felan deyince acaba gerekli birşeymi diye sormak istedim..

teşekkürler bizim hiç burnumuz tıkanmıyor evimizde bi nem problemi yok ama tabi bebeklerde nasıl olur bilmiyorum.. en mantıklısı ihtiyaç olursa almak sanırım:)

Son düzenleme:

gecen 23 nısanda buyukadaya gıdelım annemleride gezdırmıs oluruz dedım bıraz fazla yurumusum ama mahvoldum karın agrısından agla agla oldum artık daha dıkkat edıyorum yururken sureklı dinleniyorum

birşey soracağım kızlar.. buhar makinesi çok gerekli birşey mi?

bilmiyorum canım ama görümcem ilk zamanlar epeyce kullandı tabii o kışın yaptı doğuu yazın gerekir mi gerekmez mi bilmiyorum ondan ödünç alacağım zaten :)

kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus

çok cici bizim konsept de denizci ama uydurana kadar canımız çıkıyor tamamlanınca foto yükleyeceğim ben de üşenmeyip yükleyemedim birşey

ay ben de benimle ilgilensin istiyorum mesela ara ara gece arkadaşlarıyla takılıp sabah4te geliyor uyuz oluyorum söz veriyor yine yapıyor dayanamıyorum uyuyamıyorum da (( uyuz koca

kızlar bebeklerinizin hareketleri ne yogunlukta oluyo acaba ?

oglenden bu zamana surekli hareket halinde vuruyor vuruyor , neden acaba ? normalden fazla hareket ediyo .

bnim pek yoğun değil canım ama hgenelde epeycene hareketli olanlar varmış

aynısı bendede var canım aşırı ilgi bekliyorum kocamdan annesi rahatsızlandı 3 hafta yattı felan gönderemedim memleketine beni bırakmasın sureklı arasın (1satte en az bır kere olmalı)
soylediklerine alınabılıyorum baslıyorum ağlamaya bıde gonlumu yapmaya ugrasıyor

Kızlar ben yarın ızne baslıyorum ınsallah once bı 32.haftama kadar heyet raporu alıcam bir aylık sonrasında dogum ıznımı baslatıcam sunu sormak ıstıyorum bılen arkadaslara ben ıdareye sordum yuzume bakıyo adam yaaaa neyse :) 32.haftadan sora kacıncı haftaya kadar dogum ıznını gec baslatabılırz acaba ?????

37. haftaya kadar uzatabiliyorsun son 3 hafta almak zorundasın yanlış anlamadıysam soruyu

Bence de tatil olmalı işçi bayramı yanii evet zor oluyo canım kilim olunca bulamassam alıcam ama metresi 20TL idi yanlış hatırlamıyorsam bide halı sordum belediye çarşısının karşı arasından girince hemen sağda bi bebek dükkanı var oraya sordum 125TL dedi kelebekli felan oda güzel olmadı onu alıcam ama o halı gibi tabii bakalım artık nasipp bi biteydii şu alınacaklar yaaa Perdeyide almayacaktık ama eşimin arkadaşı var perdeci bi tane beyendik belki alırız yaaa karasızım halaaa offffff karasızlık ne zor anacımm yaaaawwww

Defactoda var canım bak bencede hamile pantolonları bluzler tiril tiril incecik güzel şeyler var ben almadım onlardan sonra giyemem diye ama bu aldığım çok hoşuma gitti yakıştıda kızzz ondan aldım bak tabi cnmm sendee

Ama o kadar sıcakki yanıyor dışarısı napacaz bilmem haziranda felan ayaklar şişti benim gene nereye koyacağımı şaşırdım deli olucam yaaaa Bakalım doktorum ne diyecek bu şiş ayaklarla işe devam mı tamam mı?

kızlar bu siteden alışveriş yapan oldumu acaba ?

Bebefix Bebek Banyo Seti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

çok uygun geldi bana siz ne dersiniz ? alsammi

canım bana pek uygun gelmedi ya fiyatı ben çarşıdan giderli küvet maşrapa kova file 20-25 tl gibi bişey verdim. annem verdi daha doğrusu

çok cici ama biraz daralmaya ihtiyacı var sanki özellikle göğüs kısımından :)
ay bende de aynı sorun babamız sen koy diyor ben sen koy diyorum gönlümden geçen hiç bişey yok

birşey soracağım kızlar.. buhar makinesi çok gerekli birşey mi?
canım bu iklimle alakalı biz doğudayız kışlar çok çetin geçiyor biz kendimiz bile kışın kalorifer üzerine 2-3 kaba su koyuyoruz ona rağmen kuruluk oluyor çok ısındığı için ev ben almayı düşünüyorum çünkü komşularımda aldı oğlu rahatsızlandı doktor nemlendir havayı demiş oda aldı birde arzumun nem ölçerini aldı bende düşünüyorum kışa.

normal canım bende evde 2 dak baksa nete hemen nete oturdun diyorum maç izleyeyim mi diyor tabi diyorum sonrada yine akşamı maçla geçirdin diyorum :) yapışık geziyoruz resmen oda Allahdan hamilelik 9 ay diyor :)

37 ye kadar uzatabilirsin ama 37 de mecbur ayrılman lazım :)

kızlar bu siteden alışveriş yapan oldumu acaba ?

Bebefix Bebek Banyo Seti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

çok uygun geldi bana siz ne dersiniz ? alsammi
pardon canım tek küvet değilmiş baya bişey var o zaman uygun tabi :)

ben bi tane alacağım oda nuk almak istiyorum herkes onu tavisye etti canım. ama ilk attığın doğal akışlı ama +4 ay diyor 4 aydan sonra kullanabilirsin diğerinin içindeki o pipet tarzı şeye de kullanışlı bebeğe gaz yapmıyor diyorlar o yüzden bilemedim şimdi. ben nuk diyorum ama geçen bi kitapda da philips demişlerdi insanın kafası karışıyor birde onlara bak istersen. ama benim tek karar verdiğim emzik oldu oda philipsin ortodontik ağız ve diş yapısını destekleme özelliği olan.

Son düzenleme:

bende de aşırı bir ilgi beklentisi yok ama fena halde kaybetmekorkusu başladı. aklımdafikrimde onabir şey olursa kızımla ben ne yaparız düşüncesi. Azıcıköksürse böğüreböğüreağlamak hemen check up a götürmek istiyorum. hiç sağlıklı değil...

kızlar bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim Ayşe Önelin kitabını okuyorum da orda diyor ki yürüteci alışveriş listenizden çıkarın diyor. sağlık açısından pek önerilmiyormuş. zaten çocuğun zamanı geldiyse yürür ihtiyacı yok yürütece deniliyor aklınızda bulunsun

kilimde halı kadar tutacak nerdeyse .halı yeşil olunca perdede almam lazımdı idare edecek kadar aldım aslında zebra falan istiyordumama kendi evim değil çok pahalı birde. dediğin gibi bitseydi bi alınacaklar daha park yatağımız bile yokhavalar şimdiden bölee. ne yapacauk bilmiyorum. bizim doktor vermiormuş izni öle duymuştum başka hastaneden alınıyormuş galiba
bende bakayım bi ama ben kapalıyım kolu uzun olması lazım tunik tarzı falan

Son düzenleme:
slm kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım inşallah kimsede bir problem yoktur bebişler sağlıklıdır
çok ihmal etme bizleri..ben iim çok şükür oğlumda ii..umarım sizde iisinizdir??
cnm çok geçmiş olsun sende yorma kendini fazla..
sans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen dualarınızı okudum inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimize kavuşuruz bitmiş bu arada dua listesi şimdi de geçmişi okuyacağımm çok sayfa varr:44:
allah kabul etsin cnm çok saol
allah şifa versin cnm inşallah düzelir dualarımız minik meleğin için...
cnm aldıkların hayırlı olsun iyi günlerde giy ve kullanın..belisin bu modeline bende baktım ama bu model mdf değilmiş suntaymış haberin var dimi ve kullanışlı değilmiş..ama inşallah bi sorun yaşamazsın..geceliğinide çok beğendim...bende hep avcılara baktım bişey yok burda bide bakırköye gideyim aldığın gecelik hoşuma gitti rengide güzel loyadan almışın nerde tam olarak burası merkezdemi açık adres sölersen sevinirim cnm...
yengemde bana diyo gecelik takımlarını koy diye ama onlar abartı olur diye istemedim ben..geceliğine sığmam ama sabahlığı olur bana şuan ama ben giymicem onları..
aynı sorun bendede var hemde 2 aydır geceleri onkere uyanıyorum ...deliksiz bir uykuya hasret kaldım valla...bakalım ilerleyen zamanlarda daha çok olacak diyolar (
kuzummm nerdesin yaa bende iki gün görmedim seni merak etmeye başlamıştım artık açma arayı bukadar:)) oğluşunada maşallah büyümüş annesi..hadi sana ii gezmeler bizim yerimizde gezin bol bol bu güzel havada..
allah kabul etsin canım çok saol...
hoş geldin cnm aramıza..bebeğin hayırlı olsun öncelikle...ne güzel kv tarafından şanslıymışın ama haklısın insanın kendi ailesinden görmemesi daha bi koyar..benim hiç umrumda değil kv bişey yapmaması saolsun annemler herşeyi fazlasıyla yapıyolar...
kıyafet çok hoş tam senlik göbüşünde güzel görünüyo tatlımm..yüzünde lekelermi oluştu bana mı öle geldi???
ahhh kuzum benim annemde eşimi istememişti sonradan razı oldu çok şükür bir sorun olmadı ama hala soğuk eşime doğal olarakta eşim anneme((ama annem nekadar eşimi sevmesede ben onun kızıyım ne yapıyorsa benim için yapıyor ve ara arada söyler bunu...kv gelince benden uzuk allaha yakın onların hiçbirşeylerine ihtiyacım yok..dediğin gibi annemler herşeyi yapıyo zaten ben çok bişey almadım hep onlar yaptı allah uzun ömürler versin...
yaa bende yürüyüşü biraz sıklaştırayım diyorum ama çok çabuk yoruluyorum ve ayaklarımın altı sızlıyor ve bigün sonrası daha çok ağrıyo...napcaz biz böle yaa yürüsek olmuyo yürümesek hiç olmuyo kafayı yiycem yaa...
kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus
çok güzel cnm güle güle kullanın...hazır aldın dimi bunları...benim aklımda bi kapı süsü var bakalım keçeye merak saldım eğer yapabilirsem kendim yapıcam :))
kızlar bebeklerinizin hareketleri ne yogunlukta oluyo acaba ?

oglenden bu zamana surekli hareket halinde vuruyor vuruyor , neden acaba ? normalden fazla hareket ediyo .

cnm o belli olmuyo bigün çok oluyo bigün daha az...mesela önceleri ben ayaktayken hissetmiyordum ama şimdileri ayhakta olduğumdada hissediyorum..allahım ne güzel bi duygu yaa içinde afacanın birinin kıpır kıpır olması..şükürler olsun...

biss geldik..
birazcık uzandık dinlendik o sıra da babamız uğradı eve bi kahve muhabbeti yaptık tekrar gönderdik
ayy dün olanları anlatmadım size dün öğle saatlerinde yemek hazırlıyodum telefonumda oda kalmış tv nin sesiyle duymamışım eşim aramış o sıra 10 dk için tam 15 defa hemen aradım bişey oldu die ben korktum oda ben tlfna bakmadım diye çıkmış eve geliyomuş oda korkmuş ayy gül gül öldüm dün tabi biraz azar işittik
bizim trakyalı kıpırdak anneyle kızı gelmedi hala evasude doktora gidiceklerdi bugün daha gelemediler..

hormanlar ele geçirmiş bizleri:)) yavas yavas anne oluyoruz :))bu arada kaybetme korkusu bendede var dua edıyorum sureklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…