canım ben ayakta zorlanmıyorum daha ayakta kılıyorum Allah kabul etsin namazlarını
canim ,
ben buhar makinasının kullanilmamasindan yanayim ,
cocuklarda astim , bronsit ve benzeri durumlar oldugunda bu tur seyler kullaniliyor diye biliyorum , umarim bizim bebişlermizde olmaz.
teşekkürler bizim hiç burnumuz tıkanmıyor evimizde bi nem problemi yok ama tabi bebeklerde nasıl olur bilmiyorum.. en mantıklısı ihtiyaç olursa almak sanırım:)yegenlerim ne zaman bronşit oldular,tedavilerinde doktor odayı nemlendirin,burunları kurumasın dedi o zaman aldılar.iyileştikten bir süre sonrada kullanıp kaldırdılar bir dolaba.
ara sıra tekrarlayınca yine çıktı ortaya ,sonra tekrar yerine.
acele etme yani.
güle güle gidip gelmişsin ne güzel.
sağ kaburgam benimde ağrıyor.ayakları orda ittiriyor yukarı yukarı.
doktor daha erken ağrı için demişti 24. haftada.
bu aralar sağa da yatamıyorum ağrı artıyor.
yemekten sonra özellikle akşamları çok zorluyor bir de gaz varsa kimse dokunmasın bana modundayım.Allah yardımcımız olsun
gaz deme bana akşamları davul gibi oluyorum benim kaburga ondan zorlanıo:18::18:gündüz rahatım çünkü.az kaldı az daha sıkıcas dişimizi:):)
OOy anam oyyy 4 gündür geçmişi okuyorum bi bakiim dedim son sayfa kaçmış?? daha yüz sayfam var dedim bu bitmezzbi dört gün daha katılamam çatlarım çaat diye Giresuna gittik geldik 13 saat otobüs yolculuğu.3 yastıkla ben düşündüğüm kadar zor olmadı. Eltimin bebişi bir ay erken gelmişti kıyamam sürekli uyuyo emzirmek için bile zor uyanıyo, çok küçücüükkk,insan kucağına almaya kıyamıo
Bugün itibariyle 8 buçuk kilo almış bulunmaktayım , son bir ayda 2 kilo almışım ama artık hızlancak dimi kilo alımları??ben şu göbeğimin iki katını düşünemiorum nasılda zorlarŞeyi sorcaktım sizde de oluomu die ,işte biraz yürüyünce,ayakta kalınca falan karnım tahta gibi sertleşio ,sizde de oluomu?? okuduğum kadarıyla oluyo,rahatladım.Anneme sordum bebek yorulunca kendini aşağıya toplar dedi o yüzden olur dedi.Demekki çok yürümemek gerek artık ben de bolca yürüyim diyodum
Bir de sağ kaburgamın en üst kısmı zorlamaya başladı beni daha erken değilmii?? Özellikle yemekten sonra ,şişmiş haldeyken:):),acıo. Sağa sola yatıncada acaip bi karıncalanma geçmio kalkmazsam.Biraz gıcık bi his.Bu kimsede olmuyo okuduğum kadarıyla.
Bir hafta o kadar hissettimki boşluğunuz büyük oldu valla...:26::26:
birşey soracağım kızlar.. buhar makinesi çok gerekli birşey mi?
kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus
hepinize merhaba tombik anneler size bişey sorcam ben çok kaprisli oldum bazen kendimi kendim çekemiyorum zavallı kocacım bişey de diyemiyo sürekli benle ilgilensin beni sevsin istiyorum gece uyuma benle ilgilen diyorum adamcağız sabah 7 de işe gidiyo internete girme diyorum maç izleme onu yapma bunu yapma sen beni hiç sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyorum sonra ağlama moduna giriyorum ben niye böyle oldum anlamıyorum sizler nasılsınız benim gibi değilsinizdir
kızlar bebeklerinizin hareketleri ne yogunlukta oluyo acaba ?
oglenden bu zamana surekli hareket halinde vuruyor vuruyor , neden acaba ? normalden fazla hareket ediyo .
hepinize merhaba tombik anneler size bişey sorcam ben çok kaprisli oldum bazen kendimi kendim çekemiyorum zavallı kocacım bişey de diyemiyo sürekli benle ilgilensin beni sevsin istiyorum gece uyuma benle ilgilen diyorum adamcağız sabah 7 de işe gidiyo internete girme diyorum maç izleme onu yapma bunu yapma sen beni hiç sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyorum sonra ağlama moduna giriyorum ben niye böyle oldum anlamıyorum sizler nasılsınız benim gibi değilsinizdir
kızlar hepinize merhaba :)) bebek arabası siparişimizi verdik :)) travel set. resmi ekliyorumEki Görüntüle 699963
Kızlar ben yarın ızne baslıyorum ınsallah once bı 32.haftama kadar heyet raporu alıcam bir aylık sonrasında dogum ıznımı baslatıcam sunu sormak ıstıyorum bılen arkadaslara ben ıdareye sordum yuzume bakıyo adam yaaaa neyse :) 32.haftadan sora kacıncı haftaya kadar dogum ıznını gec baslatabılırz acaba ?????
gözün aydın canım maşalah tosuncuğa
ne güzel olmuş yaa 1 mayıs tatail olmalı herkese eşimin değildi akşam 5 e doğru kendim çıktım oda bize 7 ye doğru katıldı. inşalllah bulursun gönlüne göre bişeyler halı olsa daha kolay bulunurda kilim isteyince değişiyor. defactoda hamile kiıyafetleri görmedim hiç birde ben bakayım gittiğimde hep lcwya çalışmayalımgüle güle kullan sende. bizde perde siparişini verdik bedestenin karşısında küçük bi dükkandan cumartesi alacağız
bende beğenmiştim bunu ama ölçüleri 80 cm olunca odama büyük gelecek die almadım baya sağlam duruyor.
ohhh darısı başımıza güle güle kullanın
ben normal kılabiliyorum zorlanmıyorum şükür şimdilik tabi ama çoook zorlanılırsa otutrarak kılınabilir die biliyorum hatta allah korusun felç durumlarında gözle bile kılınırmış.
hoşgeldinn..benimde aynen sen gibi kaynana benden çok aldı kıyafet battaniye şu bu annem daha çöp almadı alamayacağımda dedi bende para yok baban ne yaparsa yapar dedi oda küçük altın yapar belki alınmıyorum hiç çalıştığım için herşeyimi gönlüme göre alıyorum annemin hiç hevesi yok kaynanannın ilk torun nasıl hevesli masalcı şirinimiz bile hazır herkes içinden geldiği gibi davransın boşverelim
gayet hoş olmuş
çok tatlılar bende isimli istiyorum kapı süsünü bakalım artık
kızlar bu siteden alışveriş yapan oldumu acaba ?
Bebefix Bebek Banyo Seti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
çok uygun geldi bana siz ne dersiniz ? alsammi
çok cici ama biraz daralmaya ihtiyacı var sanki özellikle göğüs kısımından :)Eki Görüntüle 700538 Eki Görüntüle 700539 kızlar yarın aksam arkadasımın dügünü var bu kıyafeti giyicem Nasıl ???
Sabah uykudan kalkmış halim bu aradagözümü açmadan elbiseyi giydim aklıma gelince birdenn :121:
bu kıyafet ablamındı benim dügünüme almıştık , giymişti :))
4 sene önceama 40 beden bana 2 beden büyük :)) etek ucunu kestiricem öylesine katlamıştım ve yanlardan daralttırdım ama yinede gögüs kısmını dolduramadım :108: ablamla taban tabana zıttız daa:))
Takı konusunda ise henüz kararsızım
ay bende de aynı sorun babamız sen koy diyor ben sen koy diyorum gönlümden geçen hiç bişey yokbize de müsade bi ağırlaştık birazcık uzanalım dinlenelim oğluşumla yine geliriz..
bu arada kızlar biz daha isim konusunu kararlaştırmış değilizhala oğluşum diyorum..gönlümden geçen bellide bakcaz artık..
canım bu iklimle alakalı biz doğudayız kışlar çok çetin geçiyor biz kendimiz bile kışın kalorifer üzerine 2-3 kaba su koyuyoruz ona rağmen kuruluk oluyor çok ısındığı için ev ben almayı düşünüyorum çünkü komşularımda aldı oğlu rahatsızlandı doktor nemlendir havayı demiş oda aldı birde arzumun nem ölçerini aldı bende düşünüyorum kışa.birşey soracağım kızlar.. buhar makinesi çok gerekli birşey mi?
normal canım bende evde 2 dak baksa nete hemen nete oturdun diyorum maç izleyeyim mi diyor tabi diyorum sonrada yine akşamı maçla geçirdin diyorum :) yapışık geziyoruz resmen oda Allahdan hamilelik 9 ay diyor :)hepinize merhaba tombik anneler size bişey sorcam ben çok kaprisli oldum bazen kendimi kendim çekemiyorum zavallı kocacım bişey de diyemiyo sürekli benle ilgilensin beni sevsin istiyorum gece uyuma benle ilgilen diyorum adamcağız sabah 7 de işe gidiyo internete girme diyorum maç izleme onu yapma bunu yapma sen beni hiç sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyorum sonra ağlama moduna giriyorum ben niye böyle oldum anlamıyorum sizler nasılsınız benim gibi değilsinizdir
37 ye kadar uzatabilirsin ama 37 de mecbur ayrılman lazım :)Kızlar ben yarın ızne baslıyorum ınsallah once bı 32.haftama kadar heyet raporu alıcam bir aylık sonrasında dogum ıznımı baslatıcam sunu sormak ıstıyorum bılen arkadaslara ben ıdareye sordum yuzume bakıyo adam yaaaa neyse :) 32.haftadan sora kacıncı haftaya kadar dogum ıznını gec baslatabılırz acaba ?????
pardon canım tek küvet değilmiş baya bişey var o zaman uygun tabi :)kızlar bu siteden alışveriş yapan oldumu acaba ?
Bebefix Bebek Banyo Seti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
çok uygun geldi bana siz ne dersiniz ? alsammi
Chicco %BPA Step Up 2 Biberon 250 ml (4 Ay+) - e-bebek.com
Dr.Browns %0 Cam Biberon Doğal Akış 120 ml - e-bebek.com
kızlar sizce hangi biberonu almalıyım
gecmişte muhtemelen konusmussunuzdur ama bayadır okuyamıyorum mısafırlerimden dolayı
37 ye kadar uzatabilirsin ama 37 de mecbur ayrılman lazım :)
pardon canım tek küvet değilmiş baya bişey var o zaman uygun tabi :)
aynısı bendede var canım aşırı ilgi bekliyorum kocamdan annesi rahatsızlandı 3 hafta yattı felan gönderemedim memleketine beni bırakmasın sureklı arasın (1satte en az bır kere olmalı)
soylediklerine alınabılıyorum baslıyorum ağlamaya bıde gonlumu yapmaya ugrasıyor
kilimde halı kadar tutacak nerdeyse .halı yeşil olunca perdede almam lazımdı idare edecek kadar aldım aslında zebra falan istiyordumama kendi evim değil çok pahalı birde. dediğin gibi bitseydi bi alınacaklar daha park yatağımız bile yokBence de tatil olmalı işçi bayramı yanii evet zor oluyo canım kilim olunca bulamassam alıcam ama metresi 20TL idi yanlış hatırlamıyorsam bide halı sordum belediye çarşısının karşı arasından girince hemen sağda bi bebek dükkanı var oraya sordum 125TL dedi kelebekli felan oda güzel olmadı onu alıcam ama o halı gibi tabii bakalım artık nasipp bi biteydii şu alınacaklar yaaaPerdeyide almayacaktık ama eşimin arkadaşı var perdeci bi tane beyendik belki alırız yaaa karasızım halaaa offffff karasızlık ne zor anacımm yaaaawwww
Defactoda var canım bak bencede hamile pantolonları bluzler tiril tiril incecik güzel şeyler var ben almadım onlardan sonra giyemem diye ama bu aldığım çok hoşuma gitti yakıştıda kızzzondan aldım bak tabi cnmm sendee
Ama o kadar sıcakki yanıyor dışarısı napacaz bilmem haziranda felan ayaklar şişti benim gene nereye koyacağımı şaşırdım deli olucam yaaaaBakalım doktorum ne diyecek bu şiş ayaklarla işe devam mı tamam mı?
çok ihmal etme bizleri..ben iim çok şükür oğlumda ii..umarım sizde iisinizdir??slm kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım inşallah kimsede bir problem yoktur bebişler sağlıklıdır
cnm çok geçmiş olsun sende yorma kendini fazla..Bugün güne iyi başlamadık.
Sabah kalktık böbrek ağrısıyla sonra babamız kalktı hasta üşütmüş şimdi biraz ateşi var ıhlamur meyve tarçın filan kaynattık bide 3 litre su içirdim böbrekleri onunda ağrıyor öksürüyor.Valla kendimi unuttum ona bakıyorum.
Sonra alışveriş yaptık yemek yaptık evi sildik süpürdük çamaşırları yıkadık azcık dinleniyoruz şimdi
birazdanda yemek yeriz.
Bizden bu kadar sizler nasılsınız.
allah kabul etsin cnm çok saolsans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen dualarınızı okudum inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimize kavuşuruz bitmiş bu arada dua listesi şimdi de geçmişi okuyacağımm çok sayfa varr:44:
allah şifa versin cnm inşallah düzelir dualarımız minik meleğin için...Merhaba canlar
Minik kelebeğimi görmeye gittik bugün ama pek iyi haberler alamadık.kelebeğimin bir böbreğinde genişleme var çok üzüldük.Büyüme normale dönmezse doğar doğmaz ameliyat olacak(İlk doktorum söylememişti bana bu ikinci doktorum memnun kaldım bundan.bu durumu yaşayan var mı aranızda ne olur dua edin de fazla büyümesin kapansın.Takipe alındık 3 hafta sonra kontrolumuz var.Kızlar ne olur dua edin kızçem minik kelebeğim iyileşsin...... ((((((((((((((((((
cnm aldıkların hayırlı olsun iyi günlerde giy ve kullanın..belisin bu modeline bende baktım ama bu model mdf değilmiş suntaymış haberin var dimi ve kullanışlı değilmiş..ama inşallah bi sorun yaşamazsın..geceliğinide çok beğendim...bende hep avcılara baktım bişey yok burda bide bakırköye gideyim aldığın gecelik hoşuma gitti rengide güzel loyadan almışın nerde tam olarak burası merkezdemi açık adres sölersen sevinirim cnm...herkes uyuyor galiba ama ben bugün ne yatıklarımı anltayım hemen, yarın giremezsem olur nolmaz memleket meselesi kadar mühim mevzular
bugün kızımın karyolasını aldık daha doğrusu görümceme kitledik kısaca
DOVE | Belis
size göstermiştim daha önce zaten 350tl tuttu avcılarda beka plazadan bakmıştık. 15 güne gelicekmiş inş
sonra bakırköye gittik ordan bikaç yer baktım, loyadan bi tane pijama takımı alt-üst,bide sabahlık gecelik takım aldım emzirme sutyeni ve bide 4-5 tane pamuklu çorap aldım yazlık olanlardan 143tl tuttu hepsi.
hee prensesimin biberonu emziği kutusu fln onlarıda aldım. hepsinin fotosunu koyuyorum inş. bi sorun çıkmaz beğenirsiniz umarım. yanlız takımın sabahlığı çok güzel oldu ama geceliği biraz totoma oturdu gibi onu belki değiştirebilirim large beden ama bilemedim kararsızım iştesiz bi bakında daha düşünücem o konuyu öptük kızımla hepinizi şekerler biz çok mutluyuuuzzz
Eki Görüntüle 700346 Eki Görüntüle 700347 Eki Görüntüle 700348 Eki Görüntüle 700349
yengemde bana diyo gecelik takımlarını koy diye ama onlar abartı olur diye istemedim ben..geceliğine sığmam ama sabahlığı olur bana şuan ama ben giymicem onları..Kizlar hafta sonu iki tane pij takimi aldim.basit bisey evde giymeye.bi de aklima ceyizime aldigim gecelik setim geldi.onun sabahligini uzun esofman altini ve gomlek gibi olab ust tarafini koysammi ki.beyaz saten abartili ya da fantazi gorunmuyor hic.koysammi bilemedim valize onlari da..
aynı sorun bendede var hemde 2 aydır geceleri onkere uyanıyorum ...deliksiz bir uykuya hasret kaldım valla...bakalım ilerleyen zamanlarda daha çok olacak diyolarannecikler ay hemen hemen 1 haftadır uyku düzenim bozuldu,bir ağrım sağlık sorunum yok ama böyle bir huzursuzluk ayaklarımda wc ye en az 4 5 kere uyanıyorum sabaha kadar 10 kere kalkıp saate bakıyorum benimle aynı durumda olan varmı ? bu uyku düzensizliği için erkenmi sanki,, yinede rabbim hamdolsun bu büyük bir sıkıntı değil..
kuzummm nerdesin yaa bende iki gün görmedim seni merak etmeye başlamıştım artık açma arayı bukadar:)) oğluşunada maşallah büyümüş annesi..hadi sana ii gezmeler bizim yerimizde gezin bol bol bu güzel havada..Selamm kızlaarrr
3 gündür giremedim.hem iş yoğunluğundan hem evde işlerim olduğundan. bugün birazcık vaktim vardı bakayım dedim.
Salı günü kontrol günümüzdü. Çok şükür oğluşum sağlıklı durumdaymış ve gelişimide gayet iyi ilerliyormuş.
1329 gr 38 cm olmuş oğlum
çok hareketli kıpır kıpır olan oğlum dr yanında nedense öylece duruyor hiç hareket etmiyor
neyseki bu kez yüzünü biraz gösterdi canım oğlummm
Bu arada benim bademciğimde problem vardı onun içinde aynı başka bir dr a gittim. oda ilaç verdi 2 tane bir tanede sprey verdi.
hemen onlar kadın doğum dr. a sordum kullanabilirsin dedi.
Bir sürü ilacım oldu
Bu arada en son girdiğimde sgk da soy isim değişikliğiyle ilgili sormuştum. Onuda halletim. hatta hamile olduğum için hiiçç sıra beklemedim 5 dk da hallettiler sağolsunlar
Yoğun fakat keyifli günler geçiriyorum. Akşamda annemle kardeşim bize geldiler. Onlara yemek yaptım. (Benim yemekleri kv yapıyorda hiç yapmıyorum o yüzden yemek) çok hoşuma gitti. Hem yemek yapmak hemde annemlerle keyifli bir akşam geçirmek çok güzel geldi.
Bu arada dr. a karın ağrılarımıda sordum. bebek büyüdüğü için karnın gerilir ağrır dedi dr. karnında ani bir sertleşme olup sonra tekrar rahatlarsa ve bu 5 dk. da bir tekrarlarsa sıkıntı var demektir dedi.Öyle bir durumda gel mutlaka dedi.
Şimdilik benden bu kadar kızlar. Bugün yine mesaim 2 de bitiyorKociş bana yemek ısmarlıycakmış onun yanına gidicem Biraz gezicem oohh hayat bana güzel
Ben şimdi geçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız hepinizi öptüm canlar minnaklarınızıdaa
Haa bu arada bu sabah durakta otobüs beklerken yanımdaki küçük bir kız (4 yaşlarında) annesine beni göstererek "anneeee baaak şişman göbüşş" dedi.yanında küçük kardeşi vardı. heralde benimde hamile olup olmadığını anlamaya çalışıyordu
görüşürüz şişman göbüşlüleerrr
allah kabul etsin canım çok saol...güzel anneler ve meleklerine kocaman selamlar :))
taşınma teleşından neredeyse 2 haftadır giremedim , çok aktif olamasamda en azından takip ediyordum :))
çok şey kaçırdım sanırım ama geçmişi okumakta mümkün değil çoookkkk sayfa olmuş :)) umarım herkes sağlık ve afiyettedir.
bu arada ; hasimed, sinem_ss ,rengarenkkkk, kocamsızasla, sans35, bebişim52, adiyeff, essue, admen dualarınızı okudum canlar Allah kabul etsin inşallah..
sevgilerimle
hoş geldin cnm aramıza..bebeğin hayırlı olsun öncelikle...ne güzel kv tarafından şanslıymışın ama haklısın insanın kendi ailesinden görmemesi daha bi koyar..benim hiç umrumda değil kv bişey yapmaması saolsun annemler herşeyi fazlasıyla yapıyolar...Merhaba Temmuz anneleri
Bende Temmuz annesi olucam inşallah evde internet olmadığı için ondan bundan girip ara ara okuyordum yazdıklarınızı ama artık internetimiz var bende sürekli takipçinizim.kv gelince benimki çok iyi maşallah bütün alışverişimizi yaptık oyuncağına kadar aldı ama bende kendi annemlere kızıyorum onlar sormuyo etmiyo diye.kv yapmayınca oluyo ama insanın kendi anası babası yapmayınca daha çok dokunuyo bende geçen ablama dert yandım oda bizimkilere söylemiş şimdi şöyle yaparız böle yaparız gönlümü almaya çalışıyorlar.
Neysede bunlar teferruat kızlar Allah sağlık versin onlar kısmetleriyle gelecekler herşeyleri olacak.rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin yeter
kıyafet çok hoş tam senlik göbüşünde güzel görünüyo tatlımm..yüzünde lekelermi oluştu bana mı öle geldi???Eki Görüntüle 700538 Eki Görüntüle 700539 kızlar yarın aksam arkadasımın dügünü var bu kıyafeti giyicem Nasıl ???
Sabah uykudan kalkmış halim bu aradagözümü açmadan elbiseyi giydim aklıma gelince birdenn :121:
bu kıyafet ablamındı benim dügünüme almıştık , giymişti :))
4 sene önceama 40 beden bana 2 beden büyük :)) etek ucunu kestiricem öylesine katlamıştım ve yanlardan daralttırdım ama yinede gögüs kısmını dolduramadım :108: ablamla taban tabana zıttız daa:))
Takı konusunda ise henüz kararsızım
ahhh kuzum benim annemde eşimi istememişti sonradan razı oldu çok şükür bir sorun olmadı ama hala soğuk eşime doğal olarakta eşim annemekızlar moralinizi hiç bozmayın herşeyin daha ağırını yaşamış birileri mutlaka vardır. benim annem evlenirken eşimi istememişti evleneli 4 yıl oluyo hala da görüşmüyo eşimle. bana da bugüne kadar bir kere bile sormadı evlilik nasıl gidiyo bişeye ihtiyacın var mı diye. bebek konusunda yine aynı, ben koca göbeğimle gidiyorum anneme daha 1 kere bile demedi bebek nasıl yardıma ihtiyacın var mı hayırlı olsun bile demedi. bebek ve eşim yokmuş gibi davranıyo. şükürler olsun biz çok mutluyuz eşimle ama insanın kendi annesinin böyle yapması o kadar üzüyo ki. biliyorum o da böyle yaptığı için mutlu değil ama çoook inatçı. babam öyle değil ama sağolsun canım babam geçenlerde ben torunuma bişey alamıyorum diye baya bi miktar para verdi annemden gizli. düşünün bütün mobilyasını park yatak araba oto koltuğu perde avize bakım malzemesi vs hepsini o paradan aldık daha da doğum parası ayırdık ondan kenara. kv deler desen onlar kendi havalarında lafta çok seviyolar ama hiçbişey yapmadılar. olsun diyorum ama vardır herşeyin bi sebebi. herkesin sağlığı iyi olsun da dünyada herşey yaşanır herşey başa gelir ve her zaman bizden daha ağırını yaşayan birileri vardır. şükretmek lazım her günümüze ki iyilikleri daha net görebilelim.
yaa bende yürüyüşü biraz sıklaştırayım diyorum ama çok çabuk yoruluyorum ve ayaklarımın altı sızlıyor ve bigün sonrası daha çok ağrıyo...napcaz biz böle yaa yürüsek olmuyo yürümesek hiç olmuyo kafayı yiycem yaa...Ama aslında ben yorulmuyorum yürüyünce ama bebiş toplanıp ööle karnım çok sertleşince rahatsız oluyorum, o mu çok yoruluyo acaba deyip geri dönüyorum
,bana kalsa yürürümde yürürüm yane,sıpam benim şimdiden kısıtlıo beni ama ben ona sorcam doğunca o bacakları kolları hep öpücem
çok güzel cnm güle güle kullanın...hazır aldın dimi bunları...benim aklımda bi kapı süsü var bakalım keçeye merak saldım eğer yapabilirsem kendim yapıcam :))kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus
kızlar bebeklerinizin hareketleri ne yogunlukta oluyo acaba ?
oglenden bu zamana surekli hareket halinde vuruyor vuruyor , neden acaba ? normalden fazla hareket ediyo .
bende de aşırı bir ilgi beklentisi yok ama fena halde kaybetmekorkusu başladı. aklımdafikrimde onabir şey olursa kızımla ben ne yaparız düşüncesi. Azıcıköksürse böğüreböğüreağlamak hemen check up a götürmek istiyorum. hiç sağlıklı değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?