2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ay gözün aydın bizler beş hafta daha devam çalışmaya :)) ay sanki gittikçe de işlerim yoğunlkaşıyor benim, daha ay sonunda üç günlük de bir eğitim vereceğim nasıl üstesinden geleceğim acaba bilmiyorum :))) ha gayret

canım ben chicco cam aldım daha doğrusu cam diye görümcem +kv aldırttı, görümcem dr brownsu kullanamadığını ama phlips aventin en iyisi old. syledi ama bir arkadaşım da brownsdan çok memnun olduğunu söyledi :) bilemiyorum nlayacğın

ay o bende de var, of yaa sadece eşimi değil çocuğumu da, çıldırmaya az kalıyor sanırım

Gayet de uygun bence özellikle bir hamiş içiiin çok şık olmuşsun..:)

teşekkür ederim bakalım yarın akşam giycem inşallah

ay kızlar bianda burnum kanamaya basladı felaket derecede aspirinde kullandığım için herhalde durmadı :18: :18: sanki çok kan var ya bide öyle gitti

benimde burnum kanıyo hamileliğin ortalarından beri ama genelde cok sıcaklarda olur inşallah cok uzun sürmez aspiriin içiyorsan kan kolay durmaz dikkat et

kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus

cok güzel cok begendimmmm
bizim odamızda marin :))

ayy bi an ben yazdım sandım :)) bi ara bende aynı sekildeydim kötü oluyo yaaaaaa
ancak bir süre sonra gecer Allah kolaylık versin sana ve cevrene...

çok şıııkk bayıldım iyi günlerde kullan.
bende bi uzun gecelik alamadım yaa cok para kıyamıyorum valahiii
bu göbekle olucak mı sana .. hamile şeysi değil gibi sankii denedin mi? Nasıl oldu acaba üzerinde nasıl olur merak ettimm

Yani hemen hemene aynı olacak fiyatları kilimle halının kii....Metin beymi vermiyormuş alla alla nedenkine ya hani renkşi ultrason içinde park hastanesine yollamıştı rapor için demişti bana onudamı öyle yapacak acep pazartesi sorarız artıkınnn

Canım benim aldığımda uzun kollu kısalabiliyor tabi ama tunik değil ama vardı öyle modellerdee

hoşmuş canım gülegüle kullan kompedana bnde giricektim geçenlerde önünden geçiyodum ama hamile olarak bişey bulabilirmiyim o yüzden bakmadım..

kıyafet çok hoş tam senlik göbüşünde güzel görünüyo tatlımm..yüzünde lekelermi oluştu bana mı öle geldi???
.

yok yok Allahtan leke oluşmadı cok korkuyorum oluscak diye hattaaa
aynanın sekilleri yansıdı ışıktan
ama ergenler gibi çenemde sivilceler var malesef ve kurcalamaktan gecmiyolar... :26:

lohusai takimi olunca fiyatlar 2 ye 3 e cikiyor , normal pijamalar 20 tl den basliyor geceliklerde öyle , ben normal pijamanin büyük bedenini aldim canim , yazlik gecelikler henüz gelmemişti , annem şile bezinden yaptirmişti onu giycem ama 1 tanede penye almak istiyorum yedek gecengun geçerken bi yerde gördüm puanli diz alti vs 25 tl ondan alcam yedekte dursun die bende.

Allah kabul etsin cnm çok teşekkür ederim...

ben ben ben aynı bende öyleyim ilgisiz eşim yok ama cilve yapıyorum zavallı kocişime .
Ne çektin be kociş ......

yok yok Allahtan leke oluşmadı cok korkuyorum oluscak diye hattaaa
aynanın sekilleri yansıdı ışıktan
ama ergenler gibi çenemde sivilceler var malesef ve kurcalamaktan gecmiyolar... :26:

benimde çenemden boynuma dogru et benleri cıkmaya basladi minik minik , dogumdan sonra geçermi bilmiyorum ama kötü duruyorlar

Oldu canım orda denemedim evde denedim göbekle oldu doğumdan sonra zaten inicek şişlikler göbek falan o zamana olur diye düşünüyorum. Hamileler için değil bu ama uygun geldi bana renk açısından düşündüm biraz koyu renk olması nasıl olur hastanede diye:26: Fiyatıda çok uygun 20 TL

hoşmuş canım gülegüle kullan kompedana bnde giricektim geçenlerde önünden geçiyodum ama hamile olarak bişey bulabilirmiyim o yüzden bakmadım..
Var canım çeşit var pijama tk. olarak da var 3 lü set olarak da.

Kızlar renk olarak olur mu koyu olması hastanede? Kırmızı seçtim çünkü lohusa tacımda kırmızı oluca uygun olsun diye düşündüm pembeyle olmazdı.:26:

evet sor baalım canımcım inşallah ben yanlış biliyorumdurr 5 hafta daha alacaksın sen demi? rapor için doğum hastanesine gitsekde olurmuki park uzak gelio bana gidem bende factoya en iisi

Son düzenleme:
Evet canim uzerime oluyor.zaten sadece karnim cikti benim.o da dogumda giderse bi sikinti olmaz heralde.sagol fikrin icin canimm.
Ama benim doğumdan hemen sonra gördüğüm bütün arkadaşların göbüşleri 5-6 aylık gibiydi hatta daha doğurmamış gibi görünen bile vardı benimde o saten setim oluyor hatta boldu şimdi tam oluyor napsak hastane valizine koysak mı ki :)

Ayy ne makinesi yaa yoğurt yapma da ne var sanki para tuzağı onlar ve mutfakta gereksiz kalabalık ben aldığım robotu fritözü bile kullnmıyorum..

biz Eşimle denedik denedik beceremedik yoğurt yapmayı 59a weewelin makinesini aldık 4 günde bir yapıyoruz artık ve çok güzel yapıyorrr 6 saatte, aslında dediğin gibi; ztn makinenin tek olayı sütü hep aynı sıcaklıkta tutmak

hormanlar ele geçirmiş bizleri:)) yavas yavas anne oluyoruz :))bu arada kaybetme korkusu bendede var dua edıyorum sureklı

Bende önceden de çoktu şimdi hepten arttı kaybetme korkusu aklıma getirmemeye çalışıyorum ama kalbim güp güp atıyor nefesim kesiliyor kötü senaryolar düşününce, ALlah eşlerimizi başımızdan yanımızdan eksik etmesin, evlat sevgisi başka ama onlar bize emanet, ne şimdi hele ki yaşlılıkta....... Kocam bi yana dünya bi yana

Son düzenleme:

evet hamile olunca nedense birden fiyatı uçuruyolarrr noluyo ki yani 2 cm kumaş fazla olunca hıhhh

en iyisi bu sekilde büyük beden ve bol kesim bulmak...

benimde çenemden boynuma dogru et benleri cıkmaya basladi minik minik , dogumdan sonra geçermi bilmiyorum ama kötü duruyorlar

seni endişelendirmek istemem ama az önce arkadaş diyodu bende et benleri cıktı aynı senin dediğin yeri gösterdi ve gecmedi dedi.. ama gdip bi cildiyecide aldırabilirsin bence... cünkü hep eline takılır uyuz bi durum..

rengide cok güzel kii neden giyilmesin kırmızı bi kere parlıyo zaten :129:
bende hatta cıkışta bakmayı düşünüyorum bu akşam begendim valla bende 60 tl veremicem alıcam dedim daha önce ama vazgectim yaaa kıyamıyorummm :26:

evet sor baalım canımcım inşallah ben yanlış biliyorumdurr 5 hafta daha alacaksın sen demi? rapor için doğum hastanesine gitsekde olurmuki park uzak gelio bana gidem bende factoya en iisi

Evet canım 5 hafta daha yani haziran başı oluyor sanırsam öyle düşünüyorum tabi vucüt şartlarım el verirse ayaklarım şuan şiş ve fena halde ağrıyor ve sızlıyorrr vee kızım çok hareketli ögleden beri hiç durmadı maşallahhh umarım herşey yolundadır

Canım sen ne zaman ayrılacaksın izneee

Bencede hemen git canım afiumun içinden girişi varya hemen girer girmez onlar var hamile pantolonları felan.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…