Kızlar ben yarın ızne baslıyorum ınsallah once bı 32.haftama kadar heyet raporu alıcam bir aylık sonrasında dogum ıznımı baslatıcam sunu sormak ıstıyorum bılen arkadaslara ben ıdareye sordum yuzume bakıyo adam yaaaa neyse :) 32.haftadan sora kacıncı haftaya kadar dogum ıznını gec baslatabılırz acaba ?????
Chicco %BPA Step Up 2 Biberon 250 ml (4 Ay+) - e-bebek.com
Dr.Browns %0 Cam Biberon Doğal Akış 120 ml - e-bebek.com
kızlar sizce hangi biberonu almalıyım
gecmişte muhtemelen konusmussunuzdur ama bayadır okuyamıyorum mısafırlerimden dolayı
bende de aşırı bir ilgi beklentisi yok ama fena halde kaybetmekorkusu başladı. aklımdafikrimde onabir şey olursa kızımla ben ne yaparız düşüncesi. Azıcıköksürse böğüreböğüreağlamak hemen check up a götürmek istiyorum. hiç sağlıklı değil...
hormanlar ele geçirmiş bizleri:)) yavas yavas anne oluyoruz :))bu arada kaybetme korkusu bendede var dua edıyorum sureklı
Gayet de uygun bence özellikle bir hamiş içiiin çok şık olmuşsun..:)
ay kızlar bianda burnum kanamaya basladı felaket derecede aspirinde kullandığım için herhalde durmadı :18: :18: sanki çok kan var ya bide öyle gitti
kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus
hepinize merhaba tombik anneler size bişey sorcam ben çok kaprisli oldum bazen kendimi kendim çekemiyorum zavallı kocacım bişey de diyemiyo sürekli benle ilgilensin beni sevsin istiyorum gece uyuma benle ilgilen diyorum adamcağız sabah 7 de işe gidiyo internete girme diyorum maç izleme onu yapma bunu yapma sen beni hiç sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyorum sonra ağlama moduna giriyorum ben niye böyle oldum anlamıyorum sizler nasılsınız benim gibi değilsinizdir
Kızlar dün eşim tatildi gezdik biraz doğum çantamın eksikleri için. Kompedandan şunu aldım sizce nasıl doğumda giyilirmi? Renk olarak koyu pembeliside vardı beden L aldım şimdi oldu 2 aya kilo alıcam ama onu göbüş dengeler.
Eki Görüntüle 700903 Eki Görüntüle 700905 Eki Görüntüle 700906
kilimde halı kadar tutacak nerdeyse .halı yeşil olunca perdede almam lazımdı idare edecek kadar aldım aslında zebra falan istiyordumama kendi evim değil çok pahalı birde. dediğin gibi bitseydi bi alınacaklar daha park yatağımız bile yokhavalar şimdiden bölee. ne yapacauk bilmiyorum. bizim doktor vermiormuş izni öle duymuştum başka hastaneden alınıyormuş galiba
bende bakayım bi ama ben kapalıyım kolu uzun olması lazım tunik tarzı falan
Kızlar dün eşim tatildi gezdik biraz doğum çantamın eksikleri için. Kompedandan şunu aldım sizce nasıl doğumda giyilirmi? Renk olarak koyu pembeliside vardı beden L aldım şimdi oldu 2 aya kilo alıcam ama onu göbüş dengeler.
Eki Görüntüle 700903 Eki Görüntüle 700905 Eki Görüntüle 700906
kıyafet çok hoş tam senlik göbüşünde güzel görünüyo tatlımm..yüzünde lekelermi oluştu bana mı öle geldi???
.
çok şıııkk bayıldım iyi günlerde kullan.
bende bi uzun gecelik alamadım yaa cok para kıyamıyorum valahiii
bu göbekle olucak mı sana .. hamile şeysi değil gibi sankii denedin mi? Nasıl oldu acaba üzerinde nasıl olur merak ettimm
güzel anneler ve meleklerine kocaman selamlar :))
taşınma teleşından neredeyse 2 haftadır giremedim , çok aktif olamasamda en azından takip ediyordum :))
çok şey kaçırdım sanırım ama geçmişi okumakta mümkün değil çoookkkk sayfa olmuş :)) umarım herkes sağlık ve afiyettedir.
bu arada ; hasimed, sinem_ss ,rengarenkkkk, kocamsızasla, sans35, bebişim52, adiyeff, essue, admen dualarınızı okudum canlar Allah kabul etsin inşallah..
sevgilerimle
hepinize merhaba tombik anneler size bişey sorcam ben çok kaprisli oldum bazen kendimi kendim çekemiyorum zavallı kocacım bişey de diyemiyo sürekli benle ilgilensin beni sevsin istiyorum gece uyuma benle ilgilen diyorum adamcağız sabah 7 de işe gidiyo internete girme diyorum maç izleme onu yapma bunu yapma sen beni hiç sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyorum sonra ağlama moduna giriyorum ben niye böyle oldum anlamıyorum sizler nasılsınız benim gibi değilsinizdir
yok yok Allahtan leke oluşmadı cok korkuyorum oluscak diye hattaaa
aynanın sekilleri yansıdı ışıktan
ama ergenler gibi çenemde sivilceler var malesef ve kurcalamaktan gecmiyolar... :26:
Oldu canım orda denemedim evde denedim göbekle oldu doğumdan sonra zaten inicek şişlikler göbek falan o zamana olur diye düşünüyorum. Hamileler için değil bu ama uygun geldi bana renk açısından düşündüm biraz koyu renk olması nasıl olur hastanede diye:26: Fiyatıda çok uygun 20 TLçok şıııkk bayıldım iyi günlerde kullan.
bende bi uzun gecelik alamadım yaa cok para kıyamıyorum valahiii
bu göbekle olucak mı sana .. hamile şeysi değil gibi sankii denedin mi? Nasıl oldu acaba üzerinde nasıl olur merak ettimm
Var canım çeşit var pijama tk. olarak da var 3 lü set olarak da.hoşmuş canım gülegüle kullan kompedana bnde giricektim geçenlerde önünden geçiyodum ama hamile olarak bişey bulabilirmiyim o yüzden bakmadım..
evet sor baalım canımcım inşallah ben yanlış biliyorumdurr 5 hafta daha alacaksın sen demi? rapor için doğum hastanesine gitsekde olurmuki park uzak gelio banaYani hemen hemene aynı olacak fiyatları kilimle halının kii....Metin beymi vermiyormuş alla alla nedenkine ya hani renkşi ultrason içinde park hastanesine yollamıştı rapor için demişti bana onudamı öyle yapacak acep pazartesi sorarız artıkınnn
Canım benim aldığımda uzun kollu kısalabiliyor tabi ama tunik değil ama vardı öyle modellerdee
Ama benim doğumdan hemen sonra gördüğüm bütün arkadaşların göbüşleri 5-6 aylık gibiydi hatta daha doğurmamış gibi görünen bile vardı benimde o saten setim oluyor hatta boldu şimdi tam oluyor napsak hastane valizine koysak mı ki :)Evet canim uzerime oluyor.zaten sadece karnim cikti benim.o da dogumda giderse bi sikinti olmaz heralde.sagol fikrin icin canimm.
Ayy ne makinesi yaa yoğurt yapma da ne var sanki para tuzağı onlar ve mutfakta gereksiz kalabalık ben aldığım robotu fritözü bile kullnmıyorum..
bende de aşırı bir ilgi beklentisi yok ama fena halde kaybetmekorkusu başladı. aklımdafikrimde onabir şey olursa kızımla ben ne yaparız düşüncesi. Azıcıköksürse böğüreböğüreağlamak hemen check up a götürmek istiyorum. hiç sağlıklı değil...
hormanlar ele geçirmiş bizleri:)) yavas yavas anne oluyoruz :))bu arada kaybetme korkusu bendede var dua edıyorum sureklı
hoşmuş canım gülegüle kullan kompedana bnde giricektim geçenlerde önünden geçiyodum ama hamile olarak bişey bulabilirmiyim o yüzden bakmadım..
lohusai takimi olunca fiyatlar 2 ye 3 e cikiyor , normal pijamalar 20 tl den basliyor geceliklerde öyle , ben normal pijamanin büyük bedenini aldim canim , yazlik gecelikler henüz gelmemişti , annem şile bezinden yaptirmişti onu giycem ama 1 tanede penye almak istiyorum yedek gecengun geçerken bi yerde gördüm puanli diz alti vs 25 tl ondan alcam yedekte dursun die bende.
benimde çenemden boynuma dogru et benleri cıkmaya basladi minik minik , dogumdan sonra geçermi bilmiyorum ama kötü duruyorlar
Oldu canım orda denemedim evde denedim göbekle oldu doğumdan sonra zaten inicek şişlikler göbek falan o zamana olur diye düşünüyorum. Hamileler için değil bu ama uygun geldi bana renk açısından düşündüm biraz koyu renk olması nasıl olur hastanede diye:26: Fiyatıda çok uygun 20 TL
Var canım çeşit var pijama tk. olarak da var 3 lü set olarak da.
Kızlar renk olarak olur mu koyu olması hastanede? Kırmızı seçtim çünkü lohusa tacımda kırmızı oluca uygun olsun diye düşündüm pembeyle olmazdı.:26:
evet sor baalım canımcım inşallah ben yanlış biliyorumdurr 5 hafta daha alacaksın sen demi? rapor için doğum hastanesine gitsekde olurmuki park uzak gelio banagidem bende factoya en iisi
canım zaten fiyat olarak da kalite düzeyinde ve görünüşe göre cok iyi duruyor.. bence alabilirsinSunny Baby SB-604 Playworlds Oyun Parkı
bu park yataktan alan veya yakından görenvarmı acaba kumaşı noylonsumu yakından görmedim ama sağlam duruyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?