bende aldım aynısından diğer renklerini beğenmedim kırmızı daha bi güzel duruyo...bana şuanda bile dar oldu biraz ama esniyo kumaşı...olmadı doğumdan sonra evde giyerim fiyatıda çok uygundu valla..ben asıl oradan bi arkadaş almıştı pudra rengi gecelik ve sabahlık 60 tlymiş ama kalmamıştı benim baktığım yerdeKızlar dün eşim tatildi gezdik biraz doğum çantamın eksikleri için. Kompedandan şunu aldım sizce nasıl doğumda giyilirmi? Renk olarak koyu pembeliside vardı beden L aldım şimdi oldu 2 aya kilo alıcam ama onu göbüş dengeler.
Eki Görüntüle 700903 Eki Görüntüle 700905 Eki Görüntüle 700906
canım mutlaka gir dalmaççalı ham,le geceği vardı 14 tlye
bende aldım aynısından diğer renklerini beğenmedim kırmızı daha bi güzel duruyo...bana şuanda bile dar oldu biraz ama esniyo kumaşı...olmadı doğumdan sonra evde giyerim fiyatıda çok uygundu valla..ben asıl oradan bi arkadaş almıştı pudra rengi gecelik ve sabahlık 60 tlymiş ama kalmamıştı benim baktığım yerde((
benim baktığım yerde hiç DAMAÇYALI FALAN MODEL YOKTU YAAA
hangi şehirdesin cnm sen? ben adanadaki kompedandan baktım 3lü takım vardı orda pembe 70tlydi sanki. Dalmaçyalı bende görmedim şimdi bi arkadaşım yorum yapmış yeni doğum yaptı o da o pullar bebeğe zarar verir cildine demiş. Tam da gögüs bölgesinde pullar.:26: Bende hastanede olmasa evde giyerim normal zamanda diye düşündüm.[/QUOTE
canım istanbuldayım ben..burada bi semtte olan ürün başka biyerde olmayabiliyor buda .çok sinir bozucu...
yok yok Allahtan leke oluşmadı cok korkuyorum oluscak diye hattaaa
aynanın sekilleri yansıdı ışıktan
ama ergenler gibi çenemde sivilceler var malesef ve kurcalamaktan gecmiyolar... :26:
kızlar bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim Ayşe Önelin kitabını okuyorum da orda diyor ki yürüteci alışveriş listenizden çıkarın diyor. sağlık açısından pek önerilmiyormuş. zaten çocuğun zamanı geldiyse yürür ihtiyacı yok yürütece deniliyor aklınızda bulunsun
Kızlar bugün randevumuz vardı, Allah'a şükür herşey yolunda. Normalde 28 hafta içindeyim usg de 30 dedi doktorumuz kilosuda iyi 1450gr mutluyuz kısacası. İzin işini sordum normalde sat a göre 20 Temmuz gibi doğum , benim sezeryan olacağından 15-17 gibi doğum olucak. Doktorum 20 Mayıs'ta resmi iznini başlatalım dedi. Vallahi Antalya sıcağında beklemek zor biran evvel istirahate ayrılmak istiyorum hayırlısıyla :) haberler bu kadar sizde ne var ne yok ....
10 dk sonra 3 gün çalışmaya ara veriyorum iyi gelcek :))
2 gün dügün son gün pikniğimiz var Allah ın izni ile
3 gün boyunca muhtemelen giremeyeceğim gene kaçırıcam paylaşımları cicileri biciileriiii
gelince atlaya atlaya sayfalara bakarım artık :106:
hepinizi özlicem
:124::131::103::89:
kızlar yaa sabah işe gelmeden haberleri dinliyordum da orda bi haber dikkatimi çekti..1 mayıs tatili dolayısıyla öğretmenler gezi planlamışlar ve tura katılmışlar ama onları taşıyan otobüs baraja düşmüş ve baya bi ölü ve yaralılar varmışş...bitanesi hamileymiş yaralıların...
geçen gün tatilden önce bi öğretmen arkadaş burada 1 mayısta tura katılıyoruz izinliyiz falan yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam( hemen aklıma o geldi...belkide tesadüftür ama inşallah o değildir...yaralananlarda umarım bi an önce sağlıkşarına kavuşurlar...ölenlerede allah rahmet eylesin acı bir olay...
Chicco %BPA Step Up 2 Biberon 250 ml (4 Ay+) - e-bebek.com
Dr.Browns %0 Cam Biberon Doğal Akış 120 ml - e-bebek.com
kızlar sizce hangi biberonu almalıyım
gecmişte muhtemelen konusmussunuzdur ama bayadır okuyamıyorum mısafırlerimden dolayı
bende de aşırı bir ilgi beklentisi yok ama fena halde kaybetmekorkusu başladı. aklımdafikrimde onabir şey olursa kızımla ben ne yaparız düşüncesi. Azıcıköksürse böğüreböğüreağlamak hemen check up a götürmek istiyorum. hiç sağlıklı değil...
kızlar bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim Ayşe Önelin kitabını okuyorum da orda diyor ki yürüteci alışveriş listenizden çıkarın diyor. sağlık açısından pek önerilmiyormuş. zaten çocuğun zamanı geldiyse yürür ihtiyacı yok yürütece deniliyor aklınızda bulunsun
biss geldik..
birazcık uzandık dinlendik o sıra da babamız uğradı eve bi kahve muhabbeti yaptık tekrar gönderdik
ayy dün olanları anlatmadım size dün öğle saatlerinde yemek hazırlıyodum telefonumda oda kalmış tv nin sesiyle duymamışım eşim aramış o sıra 10 dk için tam 15 defa hemen aradım bişey oldu die ben korktum oda ben tlfna bakmadım diye çıkmış eve geliyomuş oda korkmuş ayy gül gül öldüm düntabi biraz azar işittik
bizim trakyalı kıpırdak anneyle kızı gelmedi halaevasude doktora gidiceklerdi bugün daha gelemediler..
Kızlar dün eşim tatildi gezdik biraz doğum çantamın eksikleri için. Kompedandan şunu aldım sizce nasıl doğumda giyilirmi? Renk olarak koyu pembeliside vardı beden L aldım şimdi oldu 2 aya kilo alıcam ama onu göbüş dengeler.
Eki Görüntüle 700903 Eki Görüntüle 700905 Eki Görüntüle 700906
erkek bebeklere daha fazla zararlıymış yürüteç
10 dk sonra 3 gün çalışmaya ara veriyorum iyi gelcek :))
2 gün dügün son gün pikniğimiz var Allah ın izni ile
3 gün boyunca muhtemelen giremeyeceğim gene kaçırıcam paylaşımları cicileri biciileriiii
gelince atlaya atlaya sayfalara bakarım artık :106:
hepinizi özlicem
:124::131::103::89:
cnm dr browns kullanan kişiler bebeğin memeyi bıraktığını sölüyolar ben avent aldım o yuzden
annişler normal doğum egzersizi yapıyomusunuz ben dr sormuştum yürüyüş en güzeli dedi .
sağolun kızlar dr brownsla ılgılı gaz yapmıyormus dıye duydum ama bakıyorum annelere ellerınde ne bıberonlar var cocuk usluysa uslu gazlıysa gazlı olacak herhalde
Allahım huzurlu bebekler nasip etsin insallh
annişler normal doğum egzersizi yapıyomusunuz ben dr sormuştum yürüyüş en güzeli dedi .
ben hergun mutlaka yürüyüş yapıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?