2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende aldım aynısından diğer renklerini beğenmedim kırmızı daha bi güzel duruyo...bana şuanda bile dar oldu biraz ama esniyo kumaşı...olmadı doğumdan sonra evde giyerim fiyatıda çok uygundu valla..ben asıl oradan bi arkadaş almıştı pudra rengi gecelik ve sabahlık 60 tlymiş ama kalmamıştı benim baktığım yerde((
canım mutlaka gir dalmaççalı ham,le geceği vardı 14 tlye

benim baktığım yerde hiç DAMAÇYALI FALAN MODEL YOKTU YAAA

hangi şehirdesin cnm sen? ben adanadaki kompedandan baktım 3lü takım vardı orda pembe 70tlydi sanki. Dalmaçyalı bende görmedim şimdi bi arkadaşım yorum yapmış yeni doğum yaptı o da o pullar bebeğe zarar verir cildine demiş. Tam da gögüs bölgesinde pullar.:26: Bende hastanede olmasa evde giyerim normal zamanda diye düşündüm.

Kızlar bugün randevumuz vardı, Allah'a şükür herşey yolunda. Normalde 28 hafta içindeyim usg de 30 dedi doktorumuz kilosuda iyi 1450gr mutluyuz kısacası. İzin işini sordum normalde sat a göre 20 Temmuz gibi doğum , benim sezeryan olacağından 15-17 gibi doğum olucak. Doktorum 20 Mayıs'ta resmi iznini başlatalım dedi. Vallahi Antalya sıcağında beklemek zor biran evvel istirahate ayrılmak istiyorum hayırlısıyla :) haberler bu kadar sizde ne var ne yok ....

yok yok Allahtan leke oluşmadı cok korkuyorum oluscak diye hattaaa
aynanın sekilleri yansıdı ışıktan
ama ergenler gibi çenemde sivilceler var malesef ve kurcalamaktan gecmiyolar... :26:

sendedemi canim ya benimde cenemde cikiyor sivilce bogazimdan gogsume kadarda bayagi cikti goruntu felaket

erkek bebeklere daha fazla zararlıymış yürüteç

10 dk sonra 3 gün çalışmaya ara veriyorum iyi gelcek :))
2 gün dügün son gün pikniğimiz var Allah ın izni ile

3 gün boyunca muhtemelen giremeyeceğim gene kaçırıcam paylaşımları cicileri biciileriiii

gelince atlaya atlaya sayfalara bakarım artık :106:

hepinizi özlicem
:124::131::103::89:

ohh ne güzel haberler gözün aydınn..bebeğinde 2 hafta önde sanırım..sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah...

ohhh mis mis 3 gün izin ne demek yaa hayali bile güzel :)) bol bol eğlen gez toz dinlen cnm...atlaya atlaya okuma otur hepsini bitir öle gel ..sonra neler yaptın anlat...ok :)))

kızlar yaa sabah işe gelmeden haberleri dinliyordum da orda bi haber dikkatimi çekti..1 mayıs tatili dolayısıyla öğretmenler gezi planlamışlar ve tura katılmışlar ama onları taşıyan otobüs baraja düşmüş ve baya bi ölü ve yaralılar varmışş...bitanesi hamileymiş yaralıların...

geçen gün tatilden önce bi öğretmen arkadaş burada 1 mayısta tura katılıyoruz izinliyiz falan yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam( hemen aklıma o geldi...belkide tesadüftür ama inşallah o değildir...yaralananlarda umarım bi an önce sağlıkşarına kavuşurlar...ölenlerede allah rahmet eylesin acı bir olay...

benim de geldi aklıma ama herkese ortak gün olunca turlar çok fazla o gün benim de arkadaşlar gitti mesela

deli hamileler kulubumuze hoşgeldiniz geçio ama kalıcı değil merak etme

Son düzenleme:

zaten çirkin bişi

ay benim eşimde çok takıntılıdır telfon konusunda

ben çok beğendim cnm güle güle kullan

erkek bebeklere daha fazla zararlıymış yürüteç

kalça çıkığına sebep olabiliyormuş :18:

iyi tatiller cnm

annişler normal doğum egzersizi yapıyomusunuz ben dr sormuştum yürüyüş en güzeli dedi .

cnm dr browns kullanan kişiler bebeğin memeyi bıraktığını sölüyolar ben avent aldım o yuzden

sağolun kızlar dr brownsla ılgılı gaz yapmıyormus dıye duydum ama bakıyorum annelere ellerınde ne bıberonlar var cocuk usluysa uslu gazlıysa gazlı olacak herhalde
Allahım huzurlu bebekler nasip etsin insallh

annişler normal doğum egzersizi yapıyomusunuz ben dr sormuştum yürüyüş en güzeli dedi .

benim doktorum yürüyüş ile birlikte nefes egzersizi verdi ciğerlerimizi doldurup nefesimizi yavasca verecekmışız

benim yapasım gelmiyor hatta hıc bırsey yapasım gelmıyo yatayım uyuyayım kımse dokunmasın :))

sağolun kızlar dr brownsla ılgılı gaz yapmıyormus dıye duydum ama bakıyorum annelere ellerınde ne bıberonlar var cocuk usluysa uslu gazlıysa gazlı olacak herhalde
Allahım huzurlu bebekler nasip etsin insallh

amin cnmmmm

ben plates topunun üzerinde yavru dop gibi sekiyorum nefes egersiizi arada bir ve yürüyüş

Eki Görüntüle 701053 Eki Görüntüle 701054

canlar fikir olsun sizede olmuşmu oğluşun odası:)

ben hergun mutlaka yürüyüş yapıorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…