2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bugun doktor kontrolumuz vardı.Kızımın durumu gayet sağlıklı dedi doktor.kilosu 1400gr boyu ise 39,6 cm miş..

canım benımm allah gohlune göre versin
evinde olur hic sıkma canının hersey yavaş yavaş
daha guzellerı senın olsun canım

Graff canım çok güzel oğluşunun odası güzel uykuları olsun inşallah.

Kızlar Haziran annelerinde 2 doğum gerçekleşmiş...

Graff canım çok güzel oğluşunun odası güzel uykuları olsun inşallah.

Kızlar Haziran annelerinde 2 doğum gerçekleşmiş...

cok tesekkur ederım canım,rabbım yuzlerını görmeyi nasit etsin hepimizin bebislerının
aaaa doğummu olmuss amanınnn sıra bıze gelıyor:))

annişler normal doğum egzersizi yapıyomusunuz ben dr sormuştum yürüyüş en güzeli dedi .
ben doktora sordum sadece yürüyüş verdi..ama nefes egzersizide çok iyi diye biliyorum ama benim doktorum bunları hiç sölemiyo hep ben soruyorum napcam ben bu doktorla yaa(
Eki Görüntüle 701053 Eki Görüntüle 701054

canlar fikir olsun sizede olmuşmu oğluşun odası:)
harika olmuş...sade ve çok şık sağlıcakla ii günlerde kullansın..artık odasıda tamam olduğuna göre senide sık sık burada görürüz :)))
bugun doktor kontrolumuz vardı.Kızımın durumu gayet sağlıklı dedi doktor.kilosu 1400gr boyu ise 39,6 cm miş..

maşallah prensese inşallah hep böle güzel haberler alırız...

yok admencim bu ayın sonunda izne ayrılıyorum
1 haziran itibariyle görebilirsiniz
bugun işten erken geldimde
kocişte gelmeden eklıyım dedim :)

yok admencim bu ayın sonunda izne ayrılıyorum
1 haziran itibariyle görebilirsiniz
bugun işten erken geldimde
kocişte gelmeden eklıyım dedim :)

iyi yapmışsın cnmm...eskiler seni tanıyo ama bizler senle pek konuşmadık..izne çıkta kaynaşalım bizde :))böyle güzel bir topik açtığın içinde kendi adıma çok teşekkür ederim...

iyi yapmışsın cnmm...eskiler seni tanıyo ama bizler senle pek konuşmadık..izne çıkta kaynaşalım bizde :))böyle güzel bir topik açtığın içinde kendi adıma çok teşekkür ederim...

ahh ne demek bu kadar anneyi ben tekrar bulusturdugum ıcın çok mutluyum,
onceden hep onlıne dım
ama ısyerınden netlerı kapatınca malesef offlıne oldum:)
arada bakabılıyorum ıste
saka maka 30 haftaliğım bugun :)
cok heyecanlı admen cok :)

o heyecanı yaşamamıza sebep olan rabbime şükürler olsun..bunca zaman beklemek sonra böyle bir mucizeyle karşılaşmak harika bir şey :))birde sağlıcakla onları kucağımıza alsak başkada bişey istemeyiz...

ne kadar saçma bir gün, Kocam mesaide, benim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, oğlumun odasını düzenlemek istiyorum halim yok, ayağa kalksam başım dönüyor, yarın sağlık ocağına gideceğiz kan değerlerimize bakacaklarmış, dolayısıyla 3 gün tatil :)
şu günler geçse de artık zamanı gelse de yavrularımıza sağlıkla kucağımıza alsak keşke, ben çok sıkıldım hamilelikten, benim gibi hareketli birine göre değilmiş, offfff, daraldımmm

cok tesekkur ederım canım,rabbım yuzlerını görmeyi nasit etsin hepimizin bebislerının
aaaa doğummu olmuss amanınnn sıra bıze gelıyor:))

Evet sıra bize geliyor haziran annelerinden sonra Temmuz annelriiiiiii

Benim doktorumda bir şey demiyor ilk muayeneye gittiğimde herşeyi söyledi ama şimdi ağzından kerpetenle laf alıyorum ben soruyorum hep...

çok tatlısınız maşallah size...

yaaaa bu topik açıldıysa artık yavaş yavaş yazılarda yazılır yani doğumlarımıza az kaldı öylemi çokkk korkuyorummmmmmm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…