cok guzellllllllllllllllllllllllll bnm daha bı ewım bıle yok eşimin tayını mayıs sonu benım kı taa agustosta o yuzden annemde dogum yapacagım orası ıcın bı park yatak alcam sadece ama bende böyle odalar süslemek ıstıyorum kiiiiiii )):
Graff canım çok güzel oğluşunun odası güzel uykuları olsun inşallah.
Kızlar Haziran annelerinde 2 doğum gerçekleşmiş...
ben doktora sordum sadece yürüyüş verdi..ama nefes egzersizide çok iyi diye biliyorum ama benim doktorum bunları hiç sölemiyo hep ben soruyorum napcam ben bu doktorla yaaannişler normal doğum egzersizi yapıyomusunuz ben dr sormuştum yürüyüş en güzeli dedi .
harika olmuş...sade ve çok şık sağlıcakla ii günlerde kullansın..artık odasıda tamam olduğuna göre senide sık sık burada görürüz :)))
bugun doktor kontrolumuz vardı.Kızımın durumu gayet sağlıklı dedi doktor.kilosu 1400gr boyu ise 39,6 cm miş..
ben doktora sordum sadece yürüyüş verdi..ama nefes egzersizide çok iyi diye biliyorum ama benim doktorum bunları hiç sölemiyo hep ben soruyorum napcam ben bu doktorla yaa(
harika olmuş...sade ve çok şık sağlıcakla ii günlerde kullansın..artık odasıda tamam olduğuna göre senide sık sık burada görürüz :)))
maşallah prensese inşallah hep böle güzel haberler alırız...
yok admencim bu ayın sonunda izne ayrılıyorum
1 haziran itibariyle görebilirsiniz
bugun işten erken geldimde
kocişte gelmeden eklıyım dedim :)
iyi yapmışsın cnmm...eskiler seni tanıyo ama bizler senle pek konuşmadık..izne çıkta kaynaşalım bizde :))böyle güzel bir topik açtığın içinde kendi adıma çok teşekkür ederim...
ahh ne demek bu kadar anneyi ben tekrar bulusturdugum ıcın çok mutluyum,
onceden hep onlıne dım
ama ısyerınden netlerı kapatınca malesef offlıne oldum:)
arada bakabılıyorum ıste
saka maka 30 haftaliğım bugun :)
cok heyecanlı admen cok :)
bugun doktor kontrolumuz vardı.Kızımın durumu gayet sağlıklı dedi doktor.kilosu 1400gr boyu ise 39,6 cm miş..
cok tesekkur ederım canım,rabbım yuzlerını görmeyi nasit etsin hepimizin bebislerının
aaaa doğummu olmuss amanınnn sıra bıze gelıyor:))
ben doktora sordum sadece yürüyüş verdi..ama nefes egzersizide çok iyi diye biliyorum ama benim doktorum bunları hiç sölemiyo hep ben soruyorum napcam ben bu doktorla yaa(
maşallah prensese inşallah hep böle güzel haberler alırız...
ben hergun mutlaka yürüyüş yapıorumm
çok tatlısınız maşallah size...Eki Görüntüle 701071
Oğlum ve benin
Kızlar doğum hikayelerimizin topiğini açmış bulunuyorum Hayırlı uğurlu olsun ,gününde doğumlarımız olsun İnşallah :26::26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/617976-2013-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?