2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çok tatlısınız maşallah size...

yaaaa bu topik açıldıysa artık yavaş yavaş yazılarda yazılır yani doğumlarımıza az kaldı öylemi çokkk korkuyorummmmmmm (

Korkma tatlım niye korkuyorsunki düşünsene mutluluklarımızı paylaşıcaz güzel geçen doğum maceralarımızı yazıcaz.Ben aksine çok heyecanlıyım
bebeğime bakmaktan belkide yazamıcam.

25 temmuz sata gore 4 temmuz ediyo bende calismak istiyorum ama kismet artik benimde sisiyi ama agri sizi yok sukur benimkide hareketli demekki keyifkeri yerinde

bebişim52 yeni topic imiz beni çookk heyecanlandırdı
bakalım ilk hikaye hangimizden gelicek. inşallah çok erken gelmez hikayeler

admen cim niye korkuyorsun ki ne güzel bebeciklerimizi kuzağımıza alıcaazz çok heyecan vericii.
ben nerdeyse he gece rüyamda oğluşumu görüyorum. çok merak ediyorum içerde gün boyu beni tekmeleyen oğluşum nasıl diye

naptın sen bebeğim yaa...
bu topiğe ilk yazacaklardan biri ben olucam sanırım... fazlaca heyecan - biraz korku - biraz şüphe - bolca mutluluk kapladı şu an içimi...
doktorum 25 haziran itibariyle güzel kızımızı bekliyoruz diyor... bakalım ayın kaçında ne şartlarda gelicek minik meleğimiz...

Tek dileğim var ki; Rabb'm her birimizin bebeklerini sağlıkla-sıhhatle-huzurla-eli ayağı düzgün-hayırlı evlatlar olarak en doğru zamanda ve her birimiz için en kolay-en az acıyla atlatılacak hayırlı doğumlar nasib etsin...

hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun... heyecanla - mutlulukla ve sabırsızlıkla güzel kızımızı kucağımıza almayı bekliyoruz... SEN HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİB ET YA RABB'M...(AMİN)

Kizlar nasil kizimin battaniyesi altini ve kenarlarını ben yaptım işlemelerini anneannemiz nasıl olmussss

Goooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllll FENERBAHÇEM gol attı....ben bu gece bu heyecanla doğurmassam iyidir :)))

Ne güzel ifade etmişsin ortak dileğimizi. Âmin demekten başka bişe kalmıyo geriye:)

Goooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllll FENERBAHÇEM gol attı....ben bu gece bu heyecanla doğurmassam iyidir :)))

canım fenerbahçeli değilim ama o kadar sevindim ki anlatam. hep beraber bağrışıyoruz evde sevinçten (eşim kardeşi ben ve oğluşum ) Hepimiz Beşiktaşlıyız biz. Ama bu gece Fenerbahçe

herkese iyi akşamlar ,

soğuk sütümüzü aldik geçtik pc karşısına bakalim ne var ne yok teyzeleri

herkese iyi akşamlar ,

soğuk sütümüzü aldik geçtik pc karşısına bakalim ne var ne yok teyzeleri

hoşgeldin tatlım
haziran annelerinden doğum yapanlar var onlara bakıyorduk. çok duygulandım ve çok heyecanlandım ben sıra bize geliyor. haziranda bizdende başlayabilir doğumlar

hoşgeldin tatlım
haziran annelerinden doğum yapanlar var onlara bakıyorduk. çok duygulandım ve çok heyecanlandım ben sıra bize geliyor. haziranda bizdende başlayabilir doğumlar

ben doğum hikayesinin olduğu sayfayı bulamadm link atarmısın rica etsem...

canım fenerbahçeli değilim ama o kadar sevindim ki anlatam. hep beraber bağrışıyoruz evde sevinçten (eşim kardeşi ben ve oğluşum ) Hepimiz Beşiktaşlıyız biz. Ama bu gece Fenerbahçe

canım çok centilmensiziniz teşekkür ederiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…