hoşgeldin tatlım
haziran annelerinden doğum yapanlar var onlara bakıyorduk. çok duygulandım ve çok heyecanlandım bensıra bize geliyor. haziranda bizdende başlayabilir doğumlar
ben doğum hikayesinin olduğu sayfayı bulamadm link atarmısın rica etsem...
tatlım bişey sorcam sana sen chicco dan ateş ölçer almıştın dimi???bana hangi modeli aldığını sölermisin??dijital almıcam normal iyi bişey olsun istiyorum sende tavsiye etmiştin..buhafta gidip halledeyim onları...
canim benim rahmin seklinden dolayi mecbur sezeryan hayirlisi ama ya yavrum saglikli olsunda..
zeynep-beren
benim oglumun iki bobregindede genisleme var hemde 6mm bu yuzden 2 aydan fazladir suyum artmiyor cogu bebeginki doguma kadar yada dogumla birlikte duzeliyor duzelmeyenler dogduktan sonra takibe aliniyor korkma canim caresi yok degil rabbim dert verip derman aratmasin.. bu arada kac mm oldunu ogren canim 10mm ye kadar dr lar onemsemiyormus bile bende cok korkmustum ilk basta ama olumlu seylerde okuyunca insanin morali duzeliyor rabbim yardimcimiz olsun
kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadık astık allahım minnak minnak pembiş pembiş nasıl tatlılar
anneler böyle asar resim koyarlardı bende yapabilecek miyim derdim hamdolsun oldu.Rabbim çok büyük her dilediğimizi elimize veriyor çok şükür.
darısı kucağımıza aldığımız günlere inş.
bugünde biberonumuz emziğimiz göğüs bakım ürünlerimiz geldi,haftayada bübchen bakım çantası inş. eksiğimiz kalmıyor pek
kızlar bu arada ben hala isim konusunda kararsızım
TUĞÇE
ZEYNEP ERVA
HANGİSİ SİZCE?
korkma canım herkes aynı olacak diye birşey yok sonuçta.korkutmuş da olmayayım ben şimdi.yaa korkutma gözümüzü(bende duymuştum lohusalıkta sinirler tavan yapıyomuş kimselere katlanılmıyomuş..hele benim kv yanımda olacak artık o halimle boğazlarım oğluyla kendisini :))ben allahın izniyle bi 30 günümü doldurayım bebeğimle sağ salim sonrası hemen deniz kenarına yazlığa gitmem lazım yoksa evde zor olacak gibi..allah yardımcımız olsun
neyse geçmiş olsun dikkat et bundan sonra kendine.Selammmm
tekrar ben
herşey yolundaymış.
Kafası aşağı bile dönmüş kıImın
cok yorgunluktan kanamam oolmuş
aman yormayın kendiniizi
iğne oldum kalçamdan
2 hafta sonra tekrar muayenr
ufffff alttan heryerimi deşti bugün ya... Elle aletle onla bunla
geçsin artık su zamanlar yahu ..
Herkese öpücükler
inşallah annen torunu olduktan sonra yumuşar canım torun onu değiştirir.kızlar moralinizi hiç bozmayın herşeyin daha ağırını yaşamış birileri mutlaka vardır. benim annem evlenirken eşimi istememişti evleneli 4 yıl oluyo hala da görüşmüyo eşimle. bana da bugüne kadar bir kere bile sormadı evlilik nasıl gidiyo bişeye ihtiyacın var mı diye. bebek konusunda yine aynı, ben koca göbeğimle gidiyorum anneme daha 1 kere bile demedi bebek nasıl yardıma ihtiyacın var mı hayırlı olsun bile demedi. bebek ve eşim yokmuş gibi davranıyo. şükürler olsun biz çok mutluyuz eşimle ama insanın kendi annesinin böyle yapması o kadar üzüyo ki. biliyorum o da böyle yaptığı için mutlu değil ama çoook inatçı. babam öyle değil ama sağolsun canım babam geçenlerde ben torunuma bişey alamıyorum diye baya bi miktar para verdi annemden gizli. düşünün bütün mobilyasını park yatak araba oto koltuğu perde avize bakım malzemesi vs hepsini o paradan aldık daha da doğum parası ayırdık ondan kenara. kv deler desen onlar kendi havalarında lafta çok seviyolar ama hiçbişey yapmadılar. olsun diyorum ama vardır herşeyin bi sebebi. herkesin sağlığı iyi olsun da dünyada herşey yaşanır herşey başa gelir ve her zaman bizden daha ağırını yaşayan birileri vardır. şükretmek lazım her günümüze ki iyilikleri daha net görebilelim.
inşallah olmaz da bronşit olduğunda lazım oluyor birtek.birşey soracağım kızlar.. buhar makinesi çok gerekli birşey mi?
evet erkek çocukların testisleri için de ayrıca zararlı.kızlar bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim Ayşe Önelin kitabını okuyorum da orda diyor ki yürüteci alışveriş listenizden çıkarın diyor. sağlık açısından pek önerilmiyormuş. zaten çocuğun zamanı geldiyse yürür ihtiyacı yok yürütece deniliyor aklınızda bulunsun
güle güle kullan güzelmiş farklı birşey olmuş.Kızlar dün eşim tatildi gezdik biraz doğum çantamın eksikleri için. Kompedandan şunu aldım sizce nasıl doğumda giyilirmi? Renk olarak koyu pembeliside vardı beden L aldım şimdi oldu 2 aya kilo alıcam ama onu göbüş dengeler.
Eki Görüntüle 700903 Eki Görüntüle 700905 Eki Görüntüle 700906
çok tatlı güle güle kullansın inşallah
Merhabalar, aynı seyı arkadasımın bebegı ıcın de soylemıslerdı... Hatta onun ıkılı testı rısklı cıkmıstı, ense kalınlıgı cok fazla ıdı... Doğuma kadar ıcı ıcını kemırdı garıbımın... !5 gun once doğum yaptı, Rabbıme sukurler olsun hıc bırseye gerek yokmus, sapasaglam doğdu bebek hem de kılo 200 gr olarak...
İçinizi ferah tutun, Rabbım ol dedıkten sonra olur, Dualarımız sızınle...
hımm ikiside güzel aslında. Zeynep erva daha farklı duruyor Tuğçe ye göre. Daha hoş sanki. senin gönlünde hangisi daha ağır basıyor ??
cnm başta tuğçe demiştim şimdi o isme ihanet ediyor gibi hissediyorum :)) çevremde tuğçe pek tutulmadı da
canım chicco alcaktım güya bugün almaya gidince weevel in kulaktan ölçenini aldım83 TL ye
Dijital Kulak Ateş Ölçer | Weewell
evde denedik eşimle. 1 saniyede ölçüyor hemen sonucu gösteriyor. evin sıcaklığını bile ölçüyorbir bak istersen. biraz fiyatı yüksek ama uzun vadede kullanılcak bişey bence
cnm başta tuğçe demiştim şimdi o isme ihanet ediyor gibi hissediyorum :)) çevremde tuğçe pek tutulmadı da
Eki Görüntüle 701198 Eki Görüntüle 701198
Kizlar nasil kizimin battaniyesi altini ve kenarlarını ben yaptım işlemelerini anneannemiz nasıl olmussss
kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadık astık allahım minnak minnak pembiş pembiş nasıl tatlılar
anneler böyle asar resim koyarlardı bende yapabilecek miyim derdim hamdolsun oldu.Rabbim çok büyük her dilediğimizi elimize veriyor çok şükür.
darısı kucağımıza aldığımız günlere inş.
bugünde biberonumuz emziğimiz göğüs bakım ürünlerimiz geldi,haftayada bübchen bakım çantası inş. eksiğimiz kalmıyor pek
kızlar bu arada ben hala isim konusunda kararsızım
TUĞÇE
ZEYNEP ERVA
HANGİSİ SİZCE?
şahsi fikrimi hemen paylaşayım...
eğer bir bebeğe iki isim veriliyorsa ikisinin de kullanılmasından yanayım... eğer sürekli "Zeynep Erva" denilecekse harika bi isim... ama biri "Zeynep" biri "Erva" diyecekse bana iki isim anlamsız geliyor... hem çocuğun ismini öğrenmesi uzun zaman alıyor... hemde ilerki hayatında sıkıntı olabiliyor... örn; biri zeynep diye tanırken diğeri zeynep de kim erva değilmiydi diycek eminim...
tuğçe bir dönem çok modaydı ondan tutmamıştırbenim kardeşimin bir sürü Tuğçe diye arkadaşı var. Birde Büşra öyle aynı dönemden. Bu arada kardeşim 17 yaşında
Zeynep Erva daha hoş o yüzden bence..
Ay çok güzel ya çok kıskandım ben böyle şeyler yapamıyorum basit örgüler biliyorum.:84::84::84:
Fikrimi söylüyorum zeynep süper isim ervada değişik geldi olabilir.
Bizimde Behice Nisa olacak Behice kayınvalidemin adı Toprağı bol olsun çok iyi güler yüzlü kadındı.Kızım babannesinin adını yaşatsın ama genelde nisa diyeceğiz.Peki sen iki ismimi kullancak yoksa sadece biriylemi sesleneceksin...
anladım canım hayırlı olsun..evet fiyatı yüksekmiş bakalım artık bizde alıcaz bitane..
iki isim konusunda hem fikiriz.ama bu iki ismi birbirine çok yakıştırıyorum.baştan beri tek isim diyordum sonunda iki isim olacak galiba :)
aynen canım eski geliyor galiba kulağa,yorum yaptığın için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?