2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tatlım bişey sorcam sana sen chicco dan ateş ölçer almıştın dimi???bana hangi modeli aldığını sölermisin??dijital almıcam normal iyi bişey olsun istiyorum sende tavsiye etmiştin..buhafta gidip halledeyim onları...

kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadık astık allahım minnak minnak pembiş pembiş nasıl tatlılar
anneler böyle asar resim koyarlardı bende yapabilecek miyim derdim hamdolsun oldu.Rabbim çok büyük her dilediğimizi elimize veriyor çok şükür.
darısı kucağımıza aldığımız günlere inş.

bugünde biberonumuz emziğimiz göğüs bakım ürünlerimiz geldi,haftayada bübchen bakım çantası inş. eksiğimiz kalmıyor pek

kızlar bu arada ben hala isim konusunda kararsızım

TUĞÇE

ZEYNEP ERVA

HANGİSİ SİZCE?

canım chicco alcaktım güya bugün almaya gidince weevel in kulaktan ölçenini aldım 83 TL ye

Dijital Kulak Ateş Ölçer | Weewell

evde denedik eşimle. 1 saniyede ölçüyor hemen sonucu gösteriyor. evin sıcaklığını bile ölçüyor bir bak istersen. biraz fiyatı yüksek ama uzun vadede kullanılcak bişey bence

Her doktor ayrı bişey söylüyor sanırım bizim şuan sol böbreğimiz 14 mm doktor en son 30 mm demişti takipteyiz :S Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..

hımm ikiside güzel aslında. Zeynep erva daha farklı duruyor Tuğçe ye göre. Daha hoş sanki. senin gönlünde hangisi daha ağır basıyor ??

sayfaların hepsini okuyamadım yine atladım hep.nasılsınız kızlar
korkma canım herkes aynı olacak diye birşey yok sonuçta.korkutmuş da olmayayım ben şimdi.

neyse geçmiş olsun dikkat et bundan sonra kendine.

inşallah annen torunu olduktan sonra yumuşar canım torun onu değiştirir.

birşey soracağım kızlar.. buhar makinesi çok gerekli birşey mi?
inşallah olmaz da bronşit olduğunda lazım oluyor birtek.

evet erkek çocukların testisleri için de ayrıca zararlı.

güle güle kullan güzelmiş farklı birşey olmuş.

Eki Görüntüle 701053 Eki Görüntüle 701054

canlar fikir olsun sizede olmuşmu oğluşun odası:)
çok tatlı güle güle kullansın inşallah

Aynı şeyler.. Rabbim bizi de sağlıkla kavuştursun yavrumuza iyi düşünmek gerekiyor Allahımm büyüktür..

hımm ikiside güzel aslında. Zeynep erva daha farklı duruyor Tuğçe ye göre. Daha hoş sanki. senin gönlünde hangisi daha ağır basıyor ??

cnm başta tuğçe demiştim şimdi o isme ihanet ediyor gibi hissediyorum :)) çevremde tuğçe pek tutulmadı da

cnm başta tuğçe demiştim şimdi o isme ihanet ediyor gibi hissediyorum :)) çevremde tuğçe pek tutulmadı da

tuğçe bir dönem çok modaydı ondan tutmamıştır benim kardeşimin bir sürü Tuğçe diye arkadaşı var. Birde Büşra öyle aynı dönemden. Bu arada kardeşim 17 yaşında
Zeynep Erva daha hoş o yüzden bence..

anladım canım hayırlı olsun..evet fiyatı yüksekmiş bakalım artık bizde alıcaz bitane..

şahsi fikrimi hemen paylaşayım...
eğer bir bebeğe iki isim veriliyorsa ikisinin de kullanılmasından yanayım... eğer sürekli "Zeynep Erva" denilecekse harika bi isim... ama biri "Zeynep" biri "Erva" diyecekse bana iki isim anlamsız geliyor... hem çocuğun ismini öğrenmesi uzun zaman alıyor... hemde ilerki hayatında sıkıntı olabiliyor... örn; biri zeynep diye tanırken diğeri zeynep de kim erva değilmiydi diycek eminim...

Eki Görüntüle 701198 Eki Görüntüle 701198
Kizlar nasil kizimin battaniyesi altini ve kenarlarını ben yaptım işlemelerini anneannemiz nasıl olmussss

Ay çok güzel ya çok kıskandım ben böyle şeyler yapamıyorum basit örgüler biliyorum.:84::84::84:

Fikrimi söylüyorum zeynep süper isim ervada değişik geldi olabilir.
Bizimde Behice Nisa olacak Behice kayınvalidemin adı Toprağı bol olsun çok iyi güler yüzlü kadındı.Kızım babannesinin adını yaşatsın ama genelde nisa diyeceğiz.Peki sen iki ismimi kullancak yoksa sadece biriylemi sesleneceksin...

iki isim konusunda hem fikiriz.ama bu iki ismi birbirine çok yakıştırıyorum.baştan beri tek isim diyordum sonunda iki isim olacak galiba :)

aynen canım eski geliyor galiba kulağa,yorum yaptığın için sağol

beğenmene sevindim sağol cnm.ben zeynep erva demeye çalışırım ama ne kadar başarılı olurum bilinmez :)) ervayı babacım istedi ondan koyucam,tek başına erva istemiyorum çünkü.

Son düzenleme:
anladım canım hayırlı olsun..evet fiyatı yüksekmiş bakalım artık bizde alıcaz bitane..

bende kıydım paraya aldım canım. sürekli kıyafete para harcayana kadar bunla bitirdim paramı
Bugün baya bişeyler aldım oğluma.
Bübcen şampuan bebe yağı pişik kremi.
tarağı saç fırçası tırnak makası
chicco cam biberon chicco emzik chicco banyo süngeri
kendimede bir tane gecelik aldım maviş çok sevimli. foto çekip göndericem

biz aslında evlenmeden önce belirlemiştik bebek isimlerimizi.... kız olursa ZeynepSu erkek olursa AliAydın diyoduk hep... sonra kızımız olucağını öğrendik... herkese dedikki ismi ZeynepSu... sonra bebeğin nasıl olduğunu sormak isterken "Zeynep nasıl ?- büyüyomu" falan gibi şeyler duydum... kimse iki ismini kullanmıycaktı... biz kullansak bile başkaları kullanmycaktı... bu yüzden değiştirdik Ayliz olsun kızımızın adı dedik...

nddd güle güle kullanın canım inş. bende eriniyorum foto çekmeye,en son düzenlediğimde koyarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…