beğenmene sevindim sağol cnm.ben zeynep erva demeye çalışırım ama ne kadar başarılı olurum bilinmez :)) ervayı babacım istedi ondan koyucam,tek başına erva istemiyorum çünkü.
nddd güle güle kullanın canım inş. bende eriniyorum foto çekmeye,en son düzenlediğimde koyarım inş.
bende kıydım paraya aldım canım. sürekli kıyafete para harcayana kadar bunla bitirdim paramı
Bugün baya bişeyler aldım oğluma.
Bübcen şampuan bebe yağı pişik kremi.
tarağı saç fırçası tırnak makası
chicco cam biberon chicco emzik chicco banyo süngeri
kendimede bir tane gecelik aldım maviş çok sevimli. foto çekip göndericem
hayırlı olsun cnm..bende şampuanını falan alayım artıkta çanta yapalım yavaş yavaş ....bekliyoruz resimleri.
OOy anam oyyy 4 gündür geçmişi okuyorum bi bakiim dedim son sayfa kaçmış?? daha yüz sayfam var dedim bu bitmezzbi dört gün daha katılamam çatlarım çaat diye Giresuna gittik geldik 13 saat otobüs yolculuğu.3 yastıkla ben düşündüğüm kadar zor olmadı. Eltimin bebişi bir ay erken gelmişti kıyamam sürekli uyuyo emzirmek için bile zor uyanıyo, çok küçücüükkk,insan kucağına almaya kıyamıo
Bugün itibariyle 8 buçuk kilo almış bulunmaktayım , son bir ayda 2 kilo almışım ama artık hızlancak dimi kilo alımları??ben şu göbeğimin iki katını düşünemiorum nasılda zorlarŞeyi sorcaktım sizde de oluomu die ,işte biraz yürüyünce,ayakta kalınca falan karnım tahta gibi sertleşio ,sizde de oluomu?? okuduğum kadarıyla oluyo,rahatladım.Anneme sordum bebek yorulunca kendini aşağıya toplar dedi o yüzden olur dedi.Demekki çok yürümemek gerek artık ben de bolca yürüyim diyodum
Bir de sağ kaburgamın en üst kısmı zorlamaya başladı beni daha erken değilmii?? Özellikle yemekten sonra ,şişmiş haldeyken:):),acıo. Sağa sola yatıncada acaip bi karıncalanma geçmio kalkmazsam.Biraz gıcık bi his.Bu kimsede olmuyo okuduğum kadarıyla.
Bir hafta o kadar hissettimki boşluğunuz büyük oldu valla...:26::26:
bende kıydım paraya aldım canım. sürekli kıyafete para harcayana kadar bunla bitirdim paramı
Bugün baya bişeyler aldım oğluma.
Bübcen şampuan bebe yağı pişik kremi.
tarağı saç fırçası tırnak makası
chicco cam biberon chicco emzik chicco banyo süngeri
kendimede bir tane gecelik aldım maviş çok sevimli. foto çekip göndericem
hayırlı olsun cnm..bende şampuanını falan alayım artıkta çanta yapalım yavaş yavaş ....bekliyoruz resimleri.
Erva nın anlamı ne acaba.:44::44:
doğum çantalarımızı hazırlasak iyi olucak artık heralde. ben 1 gecelik sabahlık takım 2 takımda pijama almayı düşünüyorum daha. başkada bir eksik kalmıyor sanırım :44:
birde emzirme sütyeni atleti vs almakta lazım.
bebiş için ilk aylar için başka bişeye gerek yok heralde dimi?
hepinize merhaba tombik anneler size bişey sorcam ben çok kaprisli oldum bazen kendimi kendim çekemiyorum zavallı kocacım bişey de diyemiyo sürekli benle ilgilensin beni sevsin istiyorum gece uyuma benle ilgilen diyorum adamcağız sabah 7 de işe gidiyo internete girme diyorum maç izleme onu yapma bunu yapma sen beni hiç sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyorum sonra ağlama moduna giriyorum ben niye böyle oldum anlamıyorum sizler nasılsınız benim gibi değilsinizdir[/QUOTE
Cümleler bile aynı sürekli bir ağlamaklı hava bendededün gece uyuma diye yalvardım ama yatar yatmaz uyudu üzüldüm ağladım bende..
çantaya şampuan da mı koycas
kızlar bebeklerinizin hareketleri ne yogunlukta oluyo acaba ?
oglenden bu zamana surekli hareket halinde vuruyor vuruyor , neden acaba ? normalden fazla hareket ediyo .
Canım bende bübchen aldım ama hem yağını hemde sütünü aldım yanlız şampuanı vücutada kullanandan değil.acaba sade şampuanmı iyi 2 si bir aradamı
sütmü daha iyi yağmı ona göre stok yapim bide Almanyadan getirtim çünkü orada çok ucuzmuş.
Ya bu emzik şartmı alıştırmayla alakalı heralde ben kullanmak istemiyorum.
Canım tamda benim beğendiğimi almışsın güle güle kullanzaten erkek bebek için içlerinden en güzel duran buydu sade ve şık:))alacaktım ama benim yatak ölçüm 60*120 olacak bu ölçü 10 ar cm büyük olacak (yani kenar koruyucusu sadece büyük olacak )o yüzen almayı ertelemiştim.Nasıl duracağını kestiremedim.Sence kötü mü durur?
Bu arada benimde geçen yaz anlımın sağ üst köşesinde güneş lekem varbazen kaçınılmaz oluyor umarım artmaz
bence yok cnm :) büyük beden çamaşır birde :))
1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit
peygamber efendimiz savin halasının adıymış cnm.aslında bir lakap.çok kahraman bir kadın olduğu için konmuş sanırım.
hem bayana hem erkeğe konulabiliyor.
hem vücut hemde saç için canım şampuan bende özellikle öyle aldım. aldığım yerdeki kız sadece yağı alsan yeter dedi. kuzenimde öyle demişti. sütü almadım o yüzden bende. Eşimin teyzeside almanyada benim doğumumda gelicek. bende ona söyliyim yaa gelirken alsın banada bübchenin ürünlerini
emzik her ihtimale karşı aldım canım ben bir tane. alışmasından çok çekinmiyorum ben açıkçası. sürekli ağlayan bebek emzik verince susuyorsa sakınmam ben yani. nasıl olsa okula başlayana kadar mutlaka bir şekilde bırakıcak.
ben ilk anlamı okurkan sanki erkek için dedim ama ikisi içinde konuluyorsa olur tabi...
Benim arkadaşım 3 yaşındaki oğluna hala emzikle gezdiriyor birde çocuk kreşe gidiyor her resimde ağzında emzik ama aynı ay doğumlu halamın çocuğu hiç görmedim ağzında bi 6 aylıkken filan vermişti sonra çocukmu istemedi bilemem.ya bide plastik ya pek ağzında tutmasını istemiyorum devamlı...Eskiler bide biberon çok kullanan çocukların ağız kokusu olur der ne kadar doğru bilinmez biraz bağdaştırdım bende emzikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?