2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
nddd güle güle kullanın canım inş. bende eriniyorum foto çekmeye,en son düzenlediğimde koyarım inş.

çok sağol canım
banada çok zor geliyor ondan koyamadım foto
bu ara herşey zor geliyor zaten. yoruldum artık iyice. işe de hiç gidesim yok. haziran gelsede evde oğlumu beklesem

hayırlı olsun cnm..bende şampuanını falan alayım artıkta çanta yapalım yavaş yavaş ....bekliyoruz resimleri.

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin Barışın annesiiiiiiii
Yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım...Eltinin bebiş 1 ay önce geldi deyince...Bugünde benim arkadaşın 1 ay önce geldi bebişi...Bi tırstım yaniii duyunca...Mayıs sonu doğacaktı...Biz çantaları kapıya koyalım hazırlayıp en kısa zamandaaa...Hazırlıklarda hızlansııııın...
8,5 dan 9 eder kilon saklamaaa ) Benim 15 oldu Şaka gibi aynalar düşmannn
O bahsettiğin sertleşme gibi şey benim başımada geldi 2-3 kez ama çok ısa sürdü...Saniyelerle sınırlıydı..Yorulunca değilde sanki bir tarafta toplanıyor ve poposunu dayıyor dışarıya doğru gibi hissetmiştim ben...
Kaburga ağrısından bahsetmek bile istemiyorum ama 2 hafta öncesine göre daha iyiyim...Tabikidee erken değil benim geçen ay başladı hatta...Aça açaa yer bırakmadılar içimizde minik canavarlar...Cumartesi sabah kontrolüm var soracağım tekrar ne yapabilirim diye ama sanırım yapılacak birşey yok...
Tekrar HOŞGELDİNNN

Canım bende bübchen aldım ama hem yağını hemde sütünü aldım yanlız şampuanı vücutada kullanandan değil.acaba sade şampuanmı iyi 2 si bir aradamı
sütmü daha iyi yağmı ona göre stok yapim bide Almanyadan getirtim çünkü orada çok ucuzmuş.

Ya bu emzik şartmı alıştırmayla alakalı heralde ben kullanmak istemiyorum.

hayırlı olsun cnm..bende şampuanını falan alayım artıkta çanta yapalım yavaş yavaş ....bekliyoruz resimleri.

doğum çantalarımızı hazırlasak iyi olucak artık heralde. ben 1 gecelik sabahlık takım 2 takımda pijama almayı düşünüyorum daha. başkada bir eksik kalmıyor sanırım :44:
birde emzirme sütyeni atleti vs almakta lazım.
bebiş için ilk aylar için başka bişeye gerek yok heralde dimi?

Erva nın anlamı ne acaba.:44::44:

1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit

peygamber efendimiz savin halasının adıymış cnm.aslında bir lakap.çok kahraman bir kadın olduğu için konmuş sanırım.
hem bayana hem erkeğe konulabiliyor.

bence yok cnm :) büyük beden çamaşır birde :))

kızlar bebeklerinizin hareketleri ne yogunlukta oluyo acaba ?

oglenden bu zamana surekli hareket halinde vuruyor vuruyor , neden acaba ? normalden fazla hareket ediyo .

2 gündür inanılmaz hareketli dün gece uyuyamadım vurmasından sanki çıkmak istiyo gibiydi bir ara baya bir kötü düşünmye telaşlanmaya başladım ama sonra geçte olsa uyuduk bu akşamda aynıyız dışardan izliyorum ve hiç durmuyor uyu oğlum diye sesleniyorum sürekli..

hem vücut hemde saç için canım şampuan bende özellikle öyle aldım. aldığım yerdeki kız sadece yağı alsan yeter dedi. kuzenimde öyle demişti. sütü almadım o yüzden bende. Eşimin teyzeside almanyada benim doğumumda gelicek. bende ona söyliyim yaa gelirken alsın banada bübchenin ürünlerini

emzik her ihtimale karşı aldım canım ben bir tane. alışmasından çok çekinmiyorum ben açıkçası. sürekli ağlayan bebek emzik verince susuyorsa sakınmam ben yani. nasıl olsa okula başlayana kadar mutlaka bir şekilde bırakıcak.

Zevklerimiz aynıymış canımmm :)
Kenar koruyucuları 10'ar cm. kestirtebilirsin...Başka fikir gelmedi aklıma...Tabi denersin ilk önce belkide kötü durmaz...

ben ilk anlamı okurkan sanki erkek için dedim ama ikisi içinde konuluyorsa olur tabi...

Benim arkadaşım 3 yaşındaki oğluna hala emzikle gezdiriyor birde çocuk kreşe gidiyor her resimde ağzında emzik ama aynı ay doğumlu halamın çocuğu hiç görmedim ağzında bi 6 aylıkken filan vermişti sonra çocukmu istemedi bilemem.ya bide plastik ya pek ağzında tutmasını istemiyorum devamlı...Eskiler bide biberon çok kullanan çocukların ağız kokusu olur der ne kadar doğru bilinmez biraz bağdaştırdım bende emzikle...

emzik çocuklada alakalı bişey canım. ben kardeşime hep emzik veriyordum bende küçüktüm tabi 11 yaşımdayım. oyuncak gibi oynuyordum onla o kadar uğraşmama rağmen sevmedi çocuk emziği.

uzun bir aradan sonra aranıza dönebildim çok şükür 2 haftadan fazla oldu heralde ama aklım hep sizdeydi neler yapıyorsunuz durumlar nasıl alışverişler nasıl gidiyor artık eski sayfalardanda biraz biraz okumaya çalışacam neyse inşallah bu sefer ayrılığımız bu kadar uzun sürmez doğumlarda yaklaşıyor ya bir şey kaçırmak istemem

kızlar yarın ine kontrolüm var benim suyum azalmıştı biraz bir hafta istirahatten sonra yarın gidicem yine inşallah yükselmiştir suyum.Birde bişey sorucam size aventin ikili biberonundan aldım yeni doğan akışlı yazıyor.gaz yapmıyormuş.ama internetten aldığım için cam mı plastikmi anlamaıştım.plastikmiş.sizce kötümüdür??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…