2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
selam kızlar nasıl gidiyor hamişlik. geçen hafta bende doktora gittim. bebeğim 1.500 gr. civarı olmuş boyu 42 cm. bundan sonra 15 günde bir gidecekmişim. benim için iyi oldu. oğluşumu sık sık görücem. bir dahaki randevum bu cuma değil haftaya cuma. iple çekiyorum.

maşallah oğluşuna :) beni de 3 hafta sonraya çagırdı doktorr.

nasılsınız..bugün son işgünü düşünmek bile ii hissettiriyor
bence zeynep erva daha hoş.

Çok tatlı olmuş insanın bebeği için emeğiyle bir şeyler yapması çok güzel. Keşke benim de böyle becerilerim olsa
battaniyemizi beğenen teyzeler teşekkür ediyoruz. emeğimle yapmak istedim gerçekten çok güzel bir duygu seve seve karnıma örte örte yaptımm alttarafı sadece dolgu başka hiçbirşey yok bebeişim basit yapabiliyorsan sende yaparsın tığla kafasını 1 kere dolayıp üçte çekiyorsunkenarlarıda genelde dolgu işlemeleride anneanneden ben yapamazdım örneği yoktu çünkü netten buldum çıktıya baka baka yapptı annem.
maşallah gözün aydın

sorma :) 1-2 derken mutfaktaki herşey tupperla yer değiştirdi :))

doğru söylüyosun aslında tekrar bi denemem lazım demek ki:) şekeri ben de atıyorum annemden öğrenmiştim :))

En güzel dua,
Başkasının haberi olmadan edilendir.
Adınızın bugün çok anılması dileğiyle;
Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun.
Saadetler hepinizin olsun.
Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun
Dualarınız Kabul, Cumanız mübarek olsun,
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın
Günaydın annişler ve onların kuzucukları

güle güle kullanın canım :)) zevkler aynı demek ki :)) arkadaşım kullanıyo çok memnun çok da sağlam 3-4 çocuk büyütür diyo :))

kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus

ayyy harika görünüyo maşallah :)) bizim de hastane çıkışımız falan deniz konseptinde :)) kendin mi yaptın yoksa yaptırdınmı canım

benim kizim olsaydi zeynep berru olcakti ismi ,

o yuzden zeynep erva bana daha güzel geldi

nasılsınız koca göbişliler ben bugün mutluyum eee malum 2 gün tatil :) dün yine dr gittim kontrole ve dr bebeğin makat gelişi olduğunu söyledi daha döner zamanı var ama dönmeme ihtimalide var dedi. sizlerde durum nedir bebeği baş aşağı duran varmı ?

canım güle güle kullan arkadasımda var bu araba ve oto koltuktan cok memnun cok hafıf oldugunu soyluyor gule gule kullan görüntüsüde güzel :)

teşekkür ederim canım evet benim de arkadaşım kullanıyor çok memnun. hem hafif hem sağlam canım. oto koltuğu 2,25kg araba kumaşlı hali 6,9kg, arabanın iskeleti 4,9kg üzerine direk oto koltuğu monte ediliyo. arkadaşım ilk 6 ay araba mekanizmasını kurmadı sadece otu koltuğu kullandı. içeri girerken bebeği arabanın üzerinden oto koltuğu ile direk aldı iskelet kapıda kaldı mesela.

günaydin ,

biz iyiyiz teyzesi sen nasilsin ? benim bebegimde 20 nisandaki kontrolumde ters duruyordu kafası yukarda ayakları asagida , ve miğdene baski yapar vs dedi doktor , döner ama daha cok var dedi . eşimde anneside öyle ters uyur diye çıkıştı umarim döner kısa zamanda :26:

inşallah döner yaa tekmeleri hep aşağıdan yiyoruz valla:)

merhaba arkadaşlar. sizi okuyordum ama ilk defa yazıyorum.
dün kontrolümüz vardı. bebeğin duruşu iyiydi. baş ağı duruyor. bir kızımız olacak hayırlısı ile.
size sormak istediğim bebeğiniz kaç gr olmuş. bizimki 1650 gram ve 34 cm. doktor iri bir bebek olacak dedi. hatta sorduk bu kilo normal mi diye. oda dedi bebeğin gelişimi 30+5 görünüyor biz dün 28,5 deydik. iki hafta ileri idi.

Günaydınnnn

Benim bebeğimde daha dönmedi kızlar başı sol tarafımda ayakları sağ tarafımda. Dr. amcamız dönmesi için daha zaman var dedi bakalım bi dahaki kontrolümüze bakalım dönecek mi.

Biz gidip kahvaltımızı yapalım oğluşumla. Kan hapımızın etkisi geçmiştir artık.

merhaba canım dünkü kontrolde benimki 1500 gr dı dr normal dedi kilosu için. seninki maşallah tombiş olacak gibi :) teyzesi yer onun tombiş yanaklarını

peygamber efendimizin halasinin adi degil canim , cok cesur ve yiğit bi kadin oldugu için verilen lakapmiş , normalde erkek ismiymiş arapçada ama turkcede kız ismi olarak kullanılıyomuş genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…