- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
selam kızlar nasıl gidiyor hamişlik. geçen hafta bende doktora gittim. bebeğim 1.500 gr. civarı olmuş boyu 42 cm. bundan sonra 15 günde bir gidecekmişim. benim için iyi oldu. oğluşumu sık sık görücem.bir dahaki randevum bu cuma değil haftaya cuma. iple çekiyorum.
bence zeynep erva daha hoş.kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadık astık allahım minnak minnak pembiş pembiş nasıl tatlılar
anneler böyle asar resim koyarlardı bende yapabilecek miyim derdim hamdolsun oldu.Rabbim çok büyük her dilediğimizi elimize veriyor çok şükür.
darısı kucağımıza aldığımız günlere inş.
bugünde biberonumuz emziğimiz göğüs bakım ürünlerimiz geldi,haftayada bübchen bakım çantası inş. eksiğimiz kalmıyor pek
kızlar bu arada ben hala isim konusunda kararsızım
TUĞÇE
ZEYNEP ERVA
HANGİSİ SİZCE?
Ay çok güzel ya çok kıskandım ben böyle şeyler yapamıyorum basit örgüler biliyorum.:84::84::84:
Fikrimi söylüyorum zeynep süper isim ervada değişik geldi olabilir.
Bizimde Behice Nisa olacak Behice kayınvalidemin adı Toprağı bol olsun çok iyi güler yüzlü kadındı.Kızım babannesinin adını yaşatsın ama genelde nisa diyeceğiz.Peki sen iki ismimi kullancak yoksa sadece biriylemi sesleneceksin...
battaniyemizi beğenen teyzeler teşekkür ediyoruz. emeğimle yapmak istedim gerçekten çok güzel bir duygu seve seve karnıma örte örte yaptımmÇok tatlı olmuş insanın bebeği için emeğiyle bir şeyler yapması çok güzel. Keşke benim de böyle becerilerim olsa
maşallah gözün aydınselam kızlar nasıl gidiyor hamişlik. geçen hafta bende doktora gittim. bebeğim 1.500 gr. civarı olmuş boyu 42 cm. bundan sonra 15 günde bir gidecekmişim. benim için iyi oldu. oğluşumu sık sık görücem.bir dahaki randevum bu cuma değil haftaya cuma. iple çekiyorum.
nazara gelmısısn bellı cnm aman dıyımm bendee:18:kem gozlere şişşş bende tappur lerı sevıyorum ya cok kullanıslılarr
ınsl cn babamız o ka da tıtı z duamısıda okuruz ınsll sorunn olmazzzBIZ CIKIYORUZZ SIMDIK KOCIş GELIR BIRAZDAN ALLAH aemanet olun ınsll saglıcakal ben gelenece doguran fılanolmaısn heeeeeeee hazıran annelerı baslamıs 34 haftalık dogum yapmıs dun bır ark.hayılrısı bakalımmm darısı zamnı gelınce bıse ınslll
çok optuk sızlerııı
bwnde kendm yapıorum :) cam buyuk kavonozm var 3 kglk bebgm için en saglıklısı. tatlım bıraz yapma sonra duzelırsn eskısı gıbı olursun bnde yapamadm bı ara ole sulu akıskan oluyodu bıraz daha sıcak mayaladım oldu :) bn hemde bıraz da şeker atıorum içine guzel ıluo :)
yani arkasına magnet koyup yine çubuk takılabilir böylece köpüğe batırıp sunumu da güzel gözükeilir zaten çöpşiş şişlerini alsan dikiş yerlerinden geçer bence, biz de araba yapalım dedik de pek beğenilmedi paylaşırım fotolarını bitirince.. dolayıısyla güzel birşeyler satın almaya bakacağız :)) eminim yaparsın
ben pek sevmiyorum onun kitaplarını
çok güzellermiş hele hele keseler süper
canım çok güzel duruyor da ben alırken gerektiğinde sırt çantası da olabilsin içinde termos çantası olsun diye bir model baktım yoksa evdeki büyük çantaları kullanacaktım
bu uçak süperiş ellerinize sağlık
geçmiş olsun canım
ben de bu çantadan siparş verdim amazon.comdan annem usa den getirecek inş :))) en önemli özelliği sırt çantası da olabilmesi
aynı canım aynı spor ayakkabım bile ayağımı vurdu ç:))
aa biz de cybexin anakucağını aldık aynı renk hem de :) quinny nin de dört tekerlekli zapp ını :)
sonrasında daha çok kullanabilmek için geç çıkmayı planlıyorum yoksa hiç çalışmayı kaldıramıyorum
ya keşke çıksa şu yasa biran önce ne olur ne olur ne olurrr
çok güzelmiş bence çok beğendim
oh ne şanslısın ben doğum izni sonra yıllık izinlerimi kullanayım dedim de işbaşı yapmadan başlatamayız sorun çıkar dedler
canım allah gönlünüze göre versin bebişine de sağlık versinn içini ferah tutmaya çalış
çok güzel bence
oh güle güle kullansın miniş ve annesi
off ya zaten kv nin iyisini bulmak dört yapraklı yonca bulmaktan daha zor bence sıkma canını ben dyorum ki benim için ne istiyorlarsa allah da onlara yaşatsın
of canım o kadar yoğun ve stresli bir gün oldu ki 1 mayıs tatilinin üzerine gerçi dün de hastaydım(
bence çok güzel canım takarsın boynuna birşey
ay geçmiş olsun tansiyondan mı acaba
13 saat ? maaşallah ben dün 1,5 saate dayanamadım
geçmiş olsun canım inş. önemli birşeyi yoktur
kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus
kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadık astık allahım minnak minnak pembiş pembiş nasıl tatlılar
anneler böyle asar resim koyarlardı bende yapabilecek miyim derdim hamdolsun oldu.Rabbim çok büyük her dilediğimizi elimize veriyor çok şükür.
darısı kucağımıza aldığımız günlere inş.
bugünde biberonumuz emziğimiz göğüs bakım ürünlerimiz geldi,haftayada bübchen bakım çantası inş. eksiğimiz kalmıyor pek
kızlar bu arada ben hala isim konusunda kararsızım
TUĞÇE
ZEYNEP ERVA
HANGİSİ SİZCE?
canım güle güle kullan arkadasımda var bu araba ve oto koltuktan cok memnun cok hafıf oldugunu soyluyor gule gule kullan görüntüsüde güzel :)
nasılsınız koca göbişliler ben bugün mutluyum eee malum 2 gün tatil :) dün yine dr gittim kontrole ve dr bebeğin makat gelişi olduğunu söyledi daha döner zamanı var ama dönmeme ihtimalide var dedi. sizlerde durum nedir bebeği baş aşağı duran varmı ?
günaydin ,
biz iyiyiz teyzesi sen nasilsin ? benim bebegimde 20 nisandaki kontrolumde ters duruyordu kafası yukarda ayakları asagida , ve miğdene baski yapar vs dedi doktor , döner ama daha cok var dedi . eşimde anneside öyle ters uyur diye çıkıştıumarim döner kısa zamanda :26:
inşallah döner yaa tekmeleri hep aşağıdan yiyoruz valla:)
merhaba arkadaşlar. sizi okuyordum ama ilk defa yazıyorum.
dün kontrolümüz vardı. bebeğin duruşu iyiydi. baş ağı duruyor. bir kızımız olacak hayırlısı ile.
size sormak istediğim bebeğiniz kaç gr olmuş. bizimki 1650 gram ve 34 cm. doktor iri bir bebek olacak dedi. hatta sorduk bu kilo normal mi diye. oda dedi bebeğin gelişimi 30+5 görünüyor biz dün 28,5 deydik. iki hafta ileri idi.
1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit
peygamber efendimiz savin halasının adıymış cnm.aslında bir lakap.çok kahraman bir kadın olduğu için konmuş sanırım.
hem bayana hem erkeğe konulabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?