2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben gittigimde 26 haftalikti , 896 gramcikti oglusum normal dedi , may 30 de kontrol var bakalim ne cikicak , ben cevremden duydugum kadariyla kilolari her zaman dogru ölçemeyebiliyolarmiş 50-100 gram oynaabiliyomus :) hem tombik olsun annesi tam ısımrlıkkkkkk

seninki yavaş yavaş dönmeye başlamış sanki afiyet bal şeker olsun canım :)

ya sorma bazen sanki ole bi ittiriyoki aha doguruyorum diyorum sanki daha once dogum yapmişimda biliyorum ya dogumun nasil oldugunu

aynen bende de öyle bir his oluyor sanki bir anda çıkıverecekmiş gibi. birde bazen ayaklarıyla sanki kasıklarımı delecekmiş gibi ittiriyor yaramaz oğluşum benim

Eki Görüntüle 701198 Eki Görüntüle 701198
Kizlar nasil kizimin battaniyesi altini ve kenarlarını ben yaptım işlemelerini anneannemiz nasıl olmussss

Canım çok güzel battaniyesi kızının güle güle iyi günlerde kullanmak nasip olur inş...

Canım bencede ZEYNEP ERVA ervayıda ilk kez duydum ama anlamıda güzelmiş bence bu olsun kızının ismi tabi bu nacizane fikrim son karar anne ve babaya kalmışş :44::44::44::44::44::44::44:

GÜnaydınnlarrr herkese biz geldik kızçemle nasılsınız bakalım kızlar herkes iyidir umarım herkese Hayırlı Cumalar

Yeni topiğimizde hayırlı uğurlu olsun inşş bakalım ilk hikaye kimden gelecekkk dört gözle bekliyoruz miniklerimiz inş zamanında gelirlerrr

günaydin , hayirli cumalar canim.

oh çok şükür geçmişi okudum :) bebek yatağı muhabbeti olmuş dün, bizim mobilya karyola ve ölçüleri 80*140, bu ölçüde yatak heryerde yok çok baktım, sadece işbir'de var bi de ........'da bulmuş eşim. ikisi arasında karar verip sipariş edicez artık, aslında fiyatı biraz pahalı olucak ama mecburen...

bi de gece uykusu bahsi dönmüş dün :) bence artık 30 haftadan sonra niye uyuyamıyorum diye düşünmeyin, bu çok normal. bizim gitgide artıyo şikayetlerimiz,32yi bitircez. dün gece mesela sadece krampla 3 kez uyandım,üstelik aynı anda iki bacağa birden giriyo hep. uyuşukluk ağrı vs onları söylemiyorum bile.minik meleklerimiz,cennet kuşlarımız sağlıklı olsunlar da, dayanıcaz artık.eşime diyorum ki, içimde bişeyler oluyor ama anlamıyorum daha önce hamile olmadığım için,sanki oğluşum tırnaklarıyla kazıyo gibi,sanırım annemin rahim içi duvarı kolay temzilensin diye yapıyo:)) daha anlatamadığım bisürü şey... ben de gündüz uyku bastırdıkça yatıyorum, 10dk bile uyusam kar gibi geliyor.

emzik&biberon konusunda da: ben hepsini nuk aldım, biberon olarak da cam biberon tercih ettim, aslında 0 BPA biberon da tercih edilebilir ama onu biraz daha büyüyünce,mesela eline biberon vereceğimiz zaman kullanmak daha mantıklı,camı atar kırar mesela ama ona bişey olmaz zarar vermez kendine.

Her doktor ayrı bişey söylüyor sanırım bizim şuan sol böbreğimiz 14 mm doktor en son 30 mm demişti takipteyiz :S Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..
benim görümcem de kasımda doğum yaptı onunda böyle olmuştu.doğumdan sonra düzeldi bebeği.merak etmeyin genelde düzeliyormuş.

ben burda yazmıştım da ben o hatayı ilk bebeğimde yaptım.diş yapısını bozar bilmem ne diye vermedim emzik.sonra parmak emmeye alıştı.ne çektim 3buçuk yaşında bıraktırabildim parmak emmeyi.emzik bir şekilde bıraktırılıyor.olmayınca emmez sonuçta.ama parmak okadar zor ki.benim bu sefer ilk işim emziğe alıştırmak olacak.

benimki 29+2de 39.7 cm.kilo 1561 di.seninki kilolu olacak belli.

günaydın bu arada herkese

hoşgeldin ne güzel tombul tombul annesi. benim yeğenmi 5 kilo doğmuştuher çocuk aynı olmuyorki .birde 2 ay önce doğum yapan arkadaşım var 3.500 demiş doktor doğduğunda 3.200 çıkmış değişebiliyor yani ileride olması olumlu bişi bence.
günaydın canım hayırlı cumlar teşekkür ederiz teyzesi inşallah kullanmak nasip olur.

senin bir problemin olmuştu sanırım ne yaptın canım? geçmişi pek okuyamamıştım da

Arkadaşlar çok moralim bozuk Çarşamba günü sol kaburgamın altında geçmeyen bi ağrıyla böbrek ağrısı düşüncesiyle hastaneye gittim doktor yarım yamalak böbreklerime baktı ve herhangi bir sorun gözükmüyor dedi.ve tedbir olarak nst çekilmemi söyledi gittim hemen çekildim 20 dk sürdü çok heyecanlandım bebişimin deli gibi atan kalp atışlarını duyduğumda neyse çekildikten sonra 1 tane 60 a yakın sancımın çıktığı söylendi ve doktor 2 saat sonra bi kez daha nst istedi.onuda yaptırdım bu sefer düzenli diye tabir edilen en büyüğü 28-30 a yakın olan sancılar çıktı.ve beni yatırmak istedi.erken doğum riskinden dolayı bi iğne vurucaklarını bunun bebeğimin erken doğması halinde ciğerlerini geliştireceğini söylediler.özel hastane olması sebebiyle korkutmaya çalışıyolar diye düşündüm.devlet hastanesindeki doktorumla görüşmeden hareket etmeyeciğimi söyleyerek hastaneden ayrıldım.fakat kendi doktorumun en yakın muayenesi pazartesi gününeydi.bende devlet hastanesindeki başka bi doktora randevu aldım ve gittim tekrar nst çekildi ama yoğunluktan dolayı 10 dakika.bu sefer 10 ile 20 arası ufak tefek sancılar vardı ama onların sorun olmayacağı söylendi kendimi takip etmemi elimle karnıma dokunduğumda toplanma olması ve belden sırta ağrılar vurması durumunda hemen bi hastaneye başvurmamı söylediler ve idrar yollarındaki hafif enfeksiyon içinde antibiyotik verip gönderdiler.yinede içim hiç rahat değil napıcamı bilmiyorum psikolojikmidir bilmiyorum ama sanki ara ara hafif hafif ağrılar giriyo karnıma ve kasıklarıma çok korkuyorum 2 gündür uyku uyuyamıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.nst de çıkan bu sancılar yalancı sancılar olamazmı acaba nolur yardım edin bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar...

öncelikle geçmiş olsun canim ,

bu sekilde kendini uzersen risklerin varsa daha cok artar aman dikkat et , ben baska bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim , erken dogum vs durumu var ise tedbirini alirlar , bu kadar kendini üzme , ayrica bu haftalarda erken dogan bebişler gayet sgalikli bir şekilde hayatlarini sürdürebiliyorlar , hayirli haberler inş.

Gunaydin kizlarrr yarin kizimi gormeye gidwcem heycan dorukta.minnosum buyudumu acabaa:):)

bu konuda çok da bilgim yok ama doktor yatman gerekiyor dediyse yatsaydın keşke.bence yine git ve yatırırlarsa yat.hiç değilse erken doğumu önlerler.ciğer geliştirici iğne yapılması da iyi olur.geçmiş olsun

çok tşk ederim cevabınız için ama işte insanın elinde olmuyor kafayı yemek üzereyim ne yazıkki pazartesi gününe devlet hastanesindeki kendi doktoruma randevu aldım bakalım o ne diyecek nolur dua edin bana yanılıyo olsun diğerleri.Allah sizede bebişinizi gününde sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

günaydın hayırlı cumalar herkese,

oooh bir hafta daha bitti gelsin 2 gün tatil bebişlerimize 1 hafta daha yaklaştık çok şükür

önümüzdeki hafta havalar biraz daha mevsim normaline dönecekmiş hadi hayırlısı.uykusuz bir haftanın üzerine .düzelsin artık da azıcık uyuyalım daha çoooook uykusuz günlerimiz olacak.

işte ilk gebelik olunca insan idrak edemiyor acaba maksuz para içinmi yatırmaya kalkıyolar diye düşündük eşimle.çünkü o doktora ilk kez muayene oldum ve konuşmaları hiçde ikna edici ve güven verici değildi.bende kendimi gayet iyi hissettiğim için kabul etmedim inanmadım yani söylenenlere.üstelik maddi olarak altından kalkabileceğim bi yerde değildi.devlet hastanesi yatırsaydı yatıcaktım zaten hiç tereddüt etmeden bakalım p.tesi gittiğimde ne dicek kendi doktorum.ilginize çok tşk ederim sizede hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim...

günaydın anneler eee artık bebeklerimizin hareketlerini çok fazla hissediyoruz eskisi gibi yok harejket etmiyo yada daha hissetmedim gibi sözler sarfetmiyoruz eskisi kadar :)) ben bebişimin nerde durduğunu anlamıyorum mesela kafası nerede poposu nerde nerede toplandı die doğaldır dimi yengem elini karnıma koyuyo gayet iyi söylüyo bak şu an şöle yatıyo diyo mesela ...anlamamam normalmi

kızlar alışveriş listeme bir bakarmısınız fiyatları uygun mu dermoeczanemden alayım diyorum herşeyi 13 parça eşya 200 lira tuttu fiyatlar konusunda pek fikrim yok....

geçmiş olsun canım ne kadar kendini üzme desekte için el vermiyo kendimizden düşünürsek.. kendini iyi takip et ağrın varsada bence tekrar bi doktora görün derim.. keske iğneyi yaptırsaydın canım onun hiç bir sakıncası yok bebeğin ciğerini geliştiriyo olaki erken doğumda sizin faydanıza riskleri ortadan kaldırıyo.. eğerki doğum olmasada iğnenin hiç bir zararı yok.. bence bi danış doktoruna ve erteleme derim...

Gunaydin kizlarrr yarin kizimi gormeye gidwcem heycan dorukta.minnosum buyudumu acabaa:):)

ben de yarın gidiyorum hayırlı haberlerle döneriz inşallah

ben de anlamıyorum ama tecrübeliler anlıyor dokununca.kendimi kötü hissediyorum o zaman.çocuğumun duruşunu ben niye anlamıyorum diye

Son düzenleme:
oleyyyyy bi hafta daha bitmek üzere.. ( hafta sonu nasıl olsa cabuk geciyo ) haftaya cuma oğluşumu görücez kısmetse..
ya kızlar bu arada bnm de uyandım uyanalı böyle bi regli olcakmısım gibi hafif bir ağrımı desem sızı mı desem bişeyler var anlamadım gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…