kızlar alışveriş listeme bir bakarmısınız fiyatları uygun mu dermoeczanemden alayım diyorum herşeyi 13 parça eşya 200 lira tuttu fiyatlar konusunda pek fikrim yok....Eki Görüntüle 701496
Arkadaşlar çok moralim bozuk Çarşamba günü sol kaburgamın altında geçmeyen bi ağrıyla böbrek ağrısı düşüncesiyle hastaneye gittim doktor yarım yamalak böbreklerime baktı ve herhangi bir sorun gözükmüyor dedi.ve tedbir olarak nst çekilmemi söyledi gittim hemen çekildim 20 dk sürdü çok heyecanlandım bebişimin deli gibi atan kalp atışlarını duyduğumda neyse çekildikten sonra 1 tane 60 a yakın sancımın çıktığı söylendi ve doktor 2 saat sonra bi kez daha nst istedi.onuda yaptırdım bu sefer düzenli diye tabir edilen en büyüğü 28-30 a yakın olan sancılar çıktı.ve beni yatırmak istedi.erken doğum riskinden dolayı bi iğne vurucaklarını bunun bebeğimin erken doğması halinde ciğerlerini geliştireceğini söylediler.özel hastane olması sebebiyle korkutmaya çalışıyolar diye düşündüm.devlet hastanesindeki doktorumla görüşmeden hareket etmeyeciğimi söyleyerek hastaneden ayrıldım.fakat kendi doktorumun en yakın muayenesi pazartesi gününeydi.bende devlet hastanesindeki başka bi doktora randevu aldım ve gittim tekrar nst çekildi ama yoğunluktan dolayı 10 dakika.bu sefer 10 ile 20 arası ufak tefek sancılar vardı ama onların sorun olmayacağı söylendi kendimi takip etmemi elimle karnıma dokunduğumda toplanma olması ve belden sırta ağrılar vurması durumunda hemen bi hastaneye başvurmamı söylediler ve idrar yollarındaki hafif enfeksiyon içinde antibiyotik verip gönderdiler.yinede içim hiç rahat değil napıcamı bilmiyorum psikolojikmidir bilmiyorum ama sanki ara ara hafif hafif ağrılar giriyo karnıma ve kasıklarıma çok korkuyorum 2 gündür uyku uyuyamıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.nst de çıkan bu sancılar yalancı sancılar olamazmı acaba nolur yardım edin bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar...
merhaba arkadaşlar. sizi okuyordum ama ilk defa yazıyorum.
dün kontrolümüz vardı. bebeğin duruşu iyiydi. baş ağı duruyor. bir kızımız olacak hayırlısı ile.
size sormak istediğim bebeğiniz kaç gr olmuş. bizimki 1650 gram ve 34 cm. doktor iri bir bebek olacak dedi. hatta sorduk bu kilo normal mi diye. oda dedi bebeğin gelişimi 30+5 görünüyor biz dün 28,5 deydik. iki hafta ileri idi.
kızlar yarın ine kontrolüm var benim suyum azalmıştı biraz bir hafta istirahatten sonra yarın gidicem yine inşallah yükselmiştir suyum.Birde bişey sorucam size aventin ikili biberonundan aldım yeni doğan akışlı yazıyor.gaz yapmıyormuş.ama internetten aldığım için cam mı plastikmi anlamaıştım.plastikmiş.sizce kötümüdür??
Listene baktım canım dermoeczanem piyasaya göre çok uygun fiyat verir.Benimde araştırmalarıma göre seçtiğin ürünler neredeyse %30-%40 daha uygunBende kozmetik alışverişini ordan yaparım.Hatta merak edip yolumun üstü diye zonguldak alaplıya uğradım(fatura adresi ordan gelmişti).Büyükşehirlerde bile böyle sistemli bir eczane görmedim.Tüm turkiyeye uygun satış yapıyorlar.Almalısın bence
kızlar alışveriş listeme bir bakarmısınız fiyatları uygun mu dermoeczanemden alayım diyorum herşeyi 13 parça eşya 200 lira tuttu fiyatlar konusunda pek fikrim yok....Eki Görüntüle 701496
çok sağol canım ya ben de dermoeczanemden lierac almıştım diğer sitelere göre daha uygun diye ama bunların piyasa fiyatlarını bilmediğimden kazık yemek istemiyorum :)) peki sence bu listede gereksiz bir şey var mı?
nasılsınız koca göbişliler ben bugün mutluyum eee malum 2 gün tatil :) dün yine dr gittim kontrole ve dr bebeğin makat gelişi olduğunu söyledi daha döner zamanı var ama dönmeme ihtimalide var dedi. sizlerde durum nedir bebeği baş aşağı duran varmı ?
ben civilim'e bakmani tavsiye ederim , bazi seyler cok uygun oluyor orda , mesela senin chicco samsupun 500 ml 14 tl civilimde 750 ml 15 tl gibi .
burun temizleyicisinin cok gereksiz oldugunu duydum ,
Bence hepsi ihtiyacın olacak şeyler sadece DR BROWN'S NATURAL FLOW 240 ın cam olup olmadığına bak birde pembe ve mavi seçeneği varmış bebeğinin cinsiyetine göre olanı seç.Birde listenin başındaki chicco sünger banyo içinse biraz daha uygun olanı seçebilirsin.Çünkü onları sık sık değiştirmek gerekiyor.Uzun süre aynı süngerle banyo pek sağlıklı değilmiş
ayrica canim dr brownlar gaz yapiyomus bebeklerde duyduguma gore :)
Kızlar doğum hikayelerimizin topiğini açmış bulunuyorum Hayırlı uğurlu olsun ,gününde doğumlarımız olsun İnşallah :26::26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/617976-2013-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
naptın sen bebeğim yaa...
bu topiğe ilk yazacaklardan biri ben olucam sanırım... fazlaca heyecan - biraz korku - biraz şüphe - bolca mutluluk kapladı şu an içimi...
doktorum 25 haziran itibariyle güzel kızımızı bekliyoruz diyor... bakalım ayın kaçında ne şartlarda gelicek minik meleğimiz...
Tek dileğim var ki; Rabb'm her birimizin bebeklerini sağlıkla-sıhhatle-huzurla-eli ayağı düzgün-hayırlı evlatlar olarak en doğru zamanda ve her birimiz için en kolay-en az acıyla atlatılacak hayırlı doğumlar nasib etsin...
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun... heyecanla - mutlulukla ve sabırsızlıkla güzel kızımızı kucağımıza almayı bekliyoruz... SEN HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİB ET YA RABB'M...(AMİN)
Eki Görüntüle 701198 Eki Görüntüle 701198
Kizlar nasil kizimin battaniyesi altini ve kenarlarını ben yaptım işlemelerini anneannemiz nasıl olmussss
at kız o elindekini
kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadık astık allahım minnak minnak pembiş pembiş nasıl tatlılar
anneler böyle asar resim koyarlardı bende yapabilecek miyim derdim hamdolsun oldu.Rabbim çok büyük her dilediğimizi elimize veriyor çok şükür.
darısı kucağımıza aldığımız günlere inş.
bugünde biberonumuz emziğimiz göğüs bakım ürünlerimiz geldi,haftayada bübchen bakım çantası inş. eksiğimiz kalmıyor pek
kızlar bu arada ben hala isim konusunda kararsızım
TUĞÇE
ZEYNEP ERVA
HANGİSİ SİZCE?
En güzel dua,
Başkasının haberi olmadan edilendir.
Adınızın bugün çok anılması dileğiyle;
Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun.
Saadetler hepinizin olsun.
Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun
Dualarınız Kabul, Cumanız mübarek olsun,
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın
Günaydın annişler ve onların kuzucukları
Arkadaşlar çok moralim bozuk Çarşamba günü sol kaburgamın altında geçmeyen bi ağrıyla böbrek ağrısı düşüncesiyle hastaneye gittim doktor yarım yamalak böbreklerime baktı ve herhangi bir sorun gözükmüyor dedi.ve tedbir olarak nst çekilmemi söyledi gittim hemen çekildim 20 dk sürdü çok heyecanlandım bebişimin deli gibi atan kalp atışlarını duyduğumda neyse çekildikten sonra 1 tane 60 a yakın sancımın çıktığı söylendi ve doktor 2 saat sonra bi kez daha nst istedi.onuda yaptırdım bu sefer düzenli diye tabir edilen en büyüğü 28-30 a yakın olan sancılar çıktı.ve beni yatırmak istedi.erken doğum riskinden dolayı bi iğne vurucaklarını bunun bebeğimin erken doğması halinde ciğerlerini geliştireceğini söylediler.özel hastane olması sebebiyle korkutmaya çalışıyolar diye düşündüm.devlet hastanesindeki doktorumla görüşmeden hareket etmeyeciğimi söyleyerek hastaneden ayrıldım.fakat kendi doktorumun en yakın muayenesi pazartesi gününeydi.bende devlet hastanesindeki başka bi doktora randevu aldım ve gittim tekrar nst çekildi ama yoğunluktan dolayı 10 dakika.bu sefer 10 ile 20 arası ufak tefek sancılar vardı ama onların sorun olmayacağı söylendi kendimi takip etmemi elimle karnıma dokunduğumda toplanma olması ve belden sırta ağrılar vurması durumunda hemen bi hastaneye başvurmamı söylediler ve idrar yollarındaki hafif enfeksiyon içinde antibiyotik verip gönderdiler.yinede içim hiç rahat değil napıcamı bilmiyorum psikolojikmidir bilmiyorum ama sanki ara ara hafif hafif ağrılar giriyo karnıma ve kasıklarıma çok korkuyorum 2 gündür uyku uyuyamıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.nst de çıkan bu sancılar yalancı sancılar olamazmı acaba nolur yardım edin bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar...
hadi yaa burnunu nasıl temizleyeceğiz peki, eğer gereksizse almıyayım ben de ya.. civilim mantıklı evet oraya da bir bakayım çok teşekkürler
dr browns cam ama açıkçası biberonda 2 marka almak doğru mu bilmiyorum. hem avent hem dr Brown... bebek alışmakta güçlük çekermi diyorum.. acaba tek bir marka 2 biberon mu alsam? sünger konusunda haklısın bana da pahalı geldi ama forumda süngerin çok önemli olduğunu suyu emici ve yumuşak olması gerektiğini okudum bu da kaliteli gibi geldi bana ama devamlı değiştirmek gerekiyorsa bu kdr pahalı almama gerek yok gerçekten.
canım emin misin kime sorduysam kolik önleyici en iyi biberon olduğunu söylediler.. hatta biberonu inceledim içinde bir de çubuğu var gazı önlüyormuş havayı içine alıyormuş çubuk sayesinde... avent alacaktım ikisini de sırf gaz önleyici sistem diye dr browns a yöneldim
ANNELER OKUMALISINIZ ♥ ♥
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla ........ne mutlu bize :)
canım emin misin kime sorduysam kolik önleyici en iyi biberon olduğunu söylediler.. hatta biberonu inceledim içinde bir de çubuğu var gazı önlüyormuş havayı içine alıyormuş çubuk sayesinde... avent alacaktım ikisini de sırf gaz önleyici sistem diye dr browns a yöneldim
Benim önerim dr brown un 125 ve 240 ml lik cam olanını seçmen.Ben öyle yaptım.Burun asplatörünün gerekli olduğunu tecrübeli anne bloglarında okudum.Bende dr blownun gaz önleyici özelliğinden dolayı tercih etmiştim.Sünger bakteri barındırabildiği için daha fazla alıp daha uygun olanı seçmek daha mantıklı bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?