Biz geldik kızçemle30.haftamız kutlu olsun:118::118::118::119::119::119::119::119::119::118::118::118::124::124::124::124::124:
Dün giremedik çok yoğunduk.Sabah annemi de alıp doğru doktor
teyzemize.Çok heyecanlıydım hem de çok:18::18::18::26::26::26:
Kızçemi tam 1 aydır görmüyordum.Annem de benimle birlikte girdi
Doktorun yanına ne kadar da meraklıydı.Kızçem 41 cm olmuş ve 1474 gr olmuş.
Şimdilik bir sorunumuz yok ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun
Doktorum benim kiloma da baktı 1 ayda hiç kilo almamışım.Hiç değişmemişsin dedi
Çok iyi beslendiğimi söyledi.Balık tüketemiyorum artık dedim yaz gelince hep buzluktan
veriyorlar dediM.O da balık hapı verdi,magnezyum verdi.Kramplarım yok ama suda eritilenden
verdi yineMutlu mesut ayrıldık ödüllendirdik yine kendimizi
Sonra Fatih'e tülcüye gittik kızçemin odası,mutfağım,odam için tül perde siparişi verdik.
Eşim annemle bizi Eminönü'ne bıraktı doyasıya gezdik.Bebek şekerleri,şeker hamurlu kurabiye
için süsler,sepetler,odası için saat filan aldım.Hiç yorulmadım.Ama dönüşte eşim trafikte sıkışınca
taksi beklemeye başladık ama nafile.Her yer berbat bir trafikle boğuyordu.Sebebi de justinnnnn yüzünden
uyuz çocuğun konseri varmış alt üst olmuş her yer.Annemlere geçip eşimi bekledim
Onunla birlikte önce forum sonra ikeaya gittik.Sonra da eve geldik.Aldıklarım,heyecanım eşimi çok etkilemişti
Çok planlarım varrrr çokkkkk...Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum.:18::18::18::18::18:
Bu arada gözümden kaçmadı 1500.sayfaya yazmak için can atıyordum yine kaçırmışım:26::26::26::26:
Bir de kızlar bana geçen sene doğum yapan kuzenlerim bebişlerimizin kıyafetleri için
dalanın sabun tozunu önerdiler.Ama ben burda 4-5 yere sordum ama yok.Siz nerelerden aldınız?
Yardımcı olun analarım....
Geçmişi okuyuyorum şaşı olacağım ama
şeker zaten bebeğe yasak değil mi ? onun yerine mama bence de daha uygun..
Ben yasaklara dr lara çok bakmıyorum pek :26: daha düne kadar tereyağı yemeyin diyorlardı şimdi yiyin diyolarlar , düne kadar yüzüstü yatırın diyorlardı artkk yan yatırın diyorlar anneme drlar yüzüstü yatırın demişler ben bebekken o yan yatırmış , kaç bebek vakası geliyodu hastaneye kusmuğu genzine kaçan boğulan diyor, balık yağı hapı için diyorlardı şimdi bitkisel omega3 hapları için diyolar, düne kadar herkese anyibiyotik yapıyorlardı yeni yeni antibiyotik zararrlı yılda 1den çok kullanmayın diyorlar , mama verme konusu içtiğimiz ilaç tavsiyeleri vs. Büyük ilaç şirketlerinin oyunlarıı... Doğumun hastslığın her türlünü görmüş, ben annemin tecrübesine güveniyorum...
geçmiş olsun canım ne kadar kendini üzme desekte için el vermiyo kendimizden düşünürsek.. kendini iyi takip et ağrın varsada bence tekrar bi doktora görün derim.. keske iğneyi yaptırsaydın canım onun hiç bir sakıncası yok bebeğin ciğerini geliştiriyo olaki erken doğumda sizin faydanıza riskleri ortadan kaldırıyo.. eğerki doğum olmasada iğnenin hiç bir zararı yok.. bence bi danış doktoruna ve erteleme derim...
Ben yasaklara dr lara çok bakmıyorum pek :26: daha düne kadar tereyağı yemeyin diyorlardı şimdi yiyin diyolarlar , düne kadar yüzüstü yatırın diyorlardı artkk yan yatırın diyorlar anneme drlar yüzüstü yatırın demişler ben bebekken o yan yatırmış , kaç bebek vakası geliyodu hastaneye kusmuğu genzine kaçan boğulan diyor, balık yağı hapı için diyorlardı şimdi bitkisel omega3 hapları için diyolar, düne kadar herkese anyibiyotik yapıyorlardı yeni yeni antibiyotik zararrlı yılda 1den çok kullanmayın diyorlar , mama verme konusu içtiğimiz ilaç tavsiyeleri vs. Büyük ilaç şirketlerinin oyunlarıı... Doğumun hastslığın her türlünü görmüş, ben annemin tecrübesine güveniyorum...
tamamen sana katılıyorummm , hatta ben diyorumki eskiler doktor görmemiş , ultrasona girmemiş gayet sgalikli cocuklara sahipler , bu kadar pirpirikli olmamak lazim diyorum .
biss geldik..
birazcık uzandık dinlendik o sıra da babamız uğradı eve bi kahve muhabbeti yaptık tekrar gönderdik
ayy dün olanları anlatmadım size dün öğle saatlerinde yemek hazırlıyodum telefonumda oda kalmış tv nin sesiyle duymamışım eşim aramış o sıra 10 dk için tam 15 defa hemen aradım bişey oldu die ben korktum oda ben tlfna bakmadım diye çıkmış eve geliyomuş oda korkmuş ayy gül gül öldüm düntabi biraz azar işittik
bizim trakyalı kıpırdak anneyle kızı gelmedi halaevasude doktora gidiceklerdi bugün daha gelemediler..
çok tşk ederim desteğin için canım dediğin gibi keşke elimde olsa üzülmemek.ciğerlerimi sıkıştırıyo sanki nefes alamıyorum stresten resmen.demin resmen ağlama krizine girdim bağıra bağıra ağladım((( işte ufacıkda olsa bi bilgim olsaydı iğne konusunda hiç düşünmez yaptırırdım ama p.tesi kendi doktorum vuralım derse gözümü kırpmıcam ne isterse yapsın yeterki kızım gününde doğsun.bu arada sizinle aynı gün gözüküyo bdt rabbim aynı gün sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza inşallah...
Geldik kız burdayız kızım bugün biraz sessiz.Dünkü gezmenin tozmanın
yorgunluğunu çıkarıyor galiba
aah kızlar ah biliyorum elinizde değil ama uyumaya çalışın, daha önce de bahsetmiştim ama görmemiş olabilirsiniz, benimde hamileyken uykusuzluk sorunum vardı ki ben hayatım boyunca hiç uykusuzluk çekmemiştim, uykuyu da severdim ama 7-8. aylarda geceleri hiç uyuyamadım, 3-4 saat uyumak için hiç kalkmadan gözlerimi kapatmayı filan denerdim, sağa sola dönmekten bıkardım yorulurdum.daha önce doğum yapan bi arkadaşım da deneyimlerinden duyduklarından, bana derdi ki ne yap et uyumaya çalış yoksa bebiş de uykusuz oluyo diye, harbiden de kızım doğdu 3 ay hemen hemen hiç uyumadı,15 aylık oldu anca uykuları düzene girdi ama hala desteksiz kendiliğinden uyumuyo. sağlığında hiçbişey yok çoooook şükür ama uykusuzluk hakikaten problem sizi çok iyi anlıyorum. benim uykusuzluğum 9. ayda geçmişti. sizin de geçer inşallah. 9. ayda miss gibi uyuyodum :)
RNA TASARIM
oleyyyyy bi hafta daha bitmek üzere.. ( hafta sonu nasıl olsa cabuk geciyo) haftaya cuma oğluşumu görücez kısmetse..
ya kızlar bu arada bnm de uyandım uyanalı böyle bi regli olcakmısım gibi hafif bir ağrımı desem sızı mı desem bişeyler var anlamadım gitti..
Biz geldik kızçemle30.haftamız kutlu olsun:118::118::118::119::119::119::119::119::119::118::118::118::124::124::124::124::124:
Dün giremedik çok yoğunduk.Sabah annemi de alıp doğru doktor
teyzemize.Çok heyecanlıydım hem de çok:18::18::18::26::26::26:
Kızçemi tam 1 aydır görmüyordum.Annem de benimle birlikte girdi
Doktorun yanına ne kadar da meraklıydı.Kızçem 41 cm olmuş ve 1474 gr olmuş.
Şimdilik bir sorunumuz yok ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun
Doktorum benim kiloma da baktı 1 ayda hiç kilo almamışım.Hiç değişmemişsin dedi
Çok iyi beslendiğimi söyledi.Balık tüketemiyorum artık dedim yaz gelince hep buzluktan
veriyorlar dediM.O da balık hapı verdi,magnezyum verdi.Kramplarım yok ama suda eritilenden
verdi yineMutlu mesut ayrıldık ödüllendirdik yine kendimizi
Sonra Fatih'e tülcüye gittik kızçemin odası,mutfağım,odam için tül perde siparişi verdik.
Eşim annemle bizi Eminönü'ne bıraktı doyasıya gezdik.Bebek şekerleri,şeker hamurlu kurabiye
için süsler,sepetler,odası için saat filan aldım.Hiç yorulmadım.Ama dönüşte eşim trafikte sıkışınca
taksi beklemeye başladık ama nafile.Her yer berbat bir trafikle boğuyordu.Sebebi de justinnnnn yüzünden
uyuz çocuğun konseri varmış alt üst olmuş her yer.Annemlere geçip eşimi bekledim
Onunla birlikte önce forum sonra ikeaya gittik.Sonra da eve geldik.Aldıklarım,heyecanım eşimi çok etkilemişti
Çok planlarım varrrr çokkkkk...Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum.:18::18::18::18::18:
Bu arada gözümden kaçmadı 1500.sayfaya yazmak için can atıyordum yine kaçırmışım:26::26::26::26:
Bir de kızlar bana geçen sene doğum yapan kuzenlerim bebişlerimizin kıyafetleri için
dalanın sabun tozunu önerdiler.Ama ben burda 4-5 yere sordum ama yok.Siz nerelerden aldınız?
Yardımcı olun analarım....
Geçmişi okuyuyorum şaşı olacağım ama
oyyy maşallah minik kartala...
ben marketten alıyorum... hemen her markette var...
canim hoş geldin ,
iyi haberleri almişsin sevindim , dalan sabun bende alicam civilimde vardi indirime girmiş bide bitti hemen alamadim :) ama 1 kg olanlari var indirimde deil onlarda stokta var sanıyorum ki ordan alabilirsin ben yarin magazaye gidicem bizzat alicam :)
inşallah canım hepimiz sağ salim kucağımza alırız.. o kadar stresliyim ki bende hep bi erken doğum korkusu var içimde sona doğru yaklaştıkça artıyoda rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
hoşgeldin canım.. maşallah büyütmüşsün kızı baya.. dün bekliyoduk sizi ama gezmiş tozmuşsunuz..
onu bnde farkettim ne zaman yorulsam ertesi gün çok sakin oluyo hatta korkutuyo beni.. bizimde haftaya cuma kontrolümüz..
bu arada üçümüzünde bdt aynı gün iyi denk geldi
Ben dalanın sabun tozunu phlvnğlu marketten alıyorum sürekli, tansaşta migrosta filan yok mu acaba? hiç dikkat etmedim. Ben de memnunum dalan roxy den.tavsiye ederim yani.
Migrosta yokmuş yavrum eşim bakmış şimdi dediğiniz marketlerden
bakacağım.Çok teşekkür ederim çoookkk
ohh be bugun ızınlıyım dinlenmece yapıyoruz oğlumla
geldik nasılsınız annişler
artık uyumak zorlaşıyor sankı
bugun 30*1 olduk
pazartesi kontrolumuz var
kac gram aldı meraktayım 1 ay oldu gormeyelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?