2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim hoş geldin ,

iyi haberleri almişsin sevindim , dalan sabun bende alicam civilimde vardi indirime girmiş bide bitti hemen alamadim :) ama 1 kg olanlari var indirimde deil onlarda stokta var sanıyorum ki ordan alabilirsin ben yarin magazaye gidicem bizzat alicam :)

şeker zaten bebeğe yasak değil mi ? onun yerine mama bence de daha uygun..

Ben yasaklara dr lara çok bakmıyorum pek :26: daha düne kadar tereyağı yemeyin diyorlardı şimdi yiyin diyolarlar , düne kadar yüzüstü yatırın diyorlardı artkk yan yatırın diyorlar anneme drlar yüzüstü yatırın demişler ben bebekken o yan yatırmış , kaç bebek vakası geliyodu hastaneye kusmuğu genzine kaçan boğulan diyor, balık yağı hapı için diyorlardı şimdi bitkisel omega3 hapları için diyolar, düne kadar herkese anyibiyotik yapıyorlardı yeni yeni antibiyotik zararrlı yılda 1den çok kullanmayın diyorlar , mama verme konusu içtiğimiz ilaç tavsiyeleri vs. Büyük ilaç şirketlerinin oyunlarıı... Doğumun hastslığın her türlünü görmüş, ben annemin tecrübesine güveniyorum...

tamamen sana katılıyorummm , hatta ben diyorumki eskiler doktor görmemiş , ultrasona girmemiş gayet sgalikli cocuklara sahipler , bu kadar pirpirikli olmamak lazim diyorum .

çok tşk ederim desteğin için canım dediğin gibi keşke elimde olsa üzülmemek.ciğerlerimi sıkıştırıyo sanki nefes alamıyorum stresten resmen.demin resmen ağlama krizine girdim bağıra bağıra ağladım ((( işte ufacıkda olsa bi bilgim olsaydı iğne konusunda hiç düşünmez yaptırırdım ama p.tesi kendi doktorum vuralım derse gözümü kırpmıcam ne isterse yapsın yeterki kızım gününde doğsun.bu arada sizinle aynı gün gözüküyo bdt rabbim aynı gün sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza inşallah...

tamamen sana katılıyorummm , hatta ben diyorumki eskiler doktor görmemiş , ultrasona girmemiş gayet sgalikli cocuklara sahipler , bu kadar pirpirikli olmamak lazim diyorum .

hay ağzınızı öpiimmm yaa...

SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR.... boşa dememişler...

annemin en modern şartlarda yetişen çocuğu benim... ben doğduğumda hazır bezler yeni yeni yurtdışından geliyomuş, onlardan almışlar... mamalar desen en özel en iyilerinden almışlar... ama gel gör ki; mızmızın tekiyim su buharndan nem kaparım... herşeyi yiyip içmem... ama ablam abim öyle değiiller maşallah çok da sağlıklılar... pipiriklendikçe çocugun hayatı boyunca çekeceği izler brakırız hiç gerek yok...

Geldik kız burdayız kızım bugün biraz sessiz.Dünkü gezmenin tozmanın
yorgunluğunu çıkarıyor galiba

inşallah canım hepimiz sağ salim kucağımza alırız.. o kadar stresliyim ki bende hep bi erken doğum korkusu var içimde sona doğru yaklaştıkça artıyoda rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

Geldik kız burdayız kızım bugün biraz sessiz.Dünkü gezmenin tozmanın
yorgunluğunu çıkarıyor galiba

hoşgeldin canım.. maşallah büyütmüşsün kızı baya.. dün bekliyoduk sizi ama gezmiş tozmuşsunuz..
onu bnde farkettim ne zaman yorulsam ertesi gün çok sakin oluyo hatta korkutuyo beni.. bizimde haftaya cuma kontrolümüz..
bu arada üçümüzünde bdt aynı gün iyi denk geldi

Eşiniz masaj yapabilir mesela, o masaj yaparken siz de bebeğinizle denize gittiğinizi, onun sevimli bebek kahkahaları attığını filan hayal edin :) size sarıldığını anne dediğini düşünün :) bişeyleri kafaya takmadan kötü şeyler düşünmeden başınızı yastığa koyun, derin nefes alın şimdi uykuya dalıyoruuum deyin ve mışıl mışıl uyuyun, ne bileyim işte bi şekilde uyuyun inşallah :)

bende haftaya cuma görücem kızcemi:))))gelsin artık cuma ve 32.hafta raporumada başlıycam geçermi 1 hafta acaba:))))

Ben dalanın sabun tozunu phlvnğlu marketten alıyorum sürekli, tansaşta migrosta filan yok mu acaba? hiç dikkat etmedim. Ben de memnunum dalan roxy den.tavsiye ederim yani.

Tamam yavrum çok sağol bugün çıkarsam dışarı hemen bakayım

Büyümüş kızanım yahu o kadar oynak ama yiyip yatıyor ya
Evet bugün çok sessiz kıyamam ben ona.Tepik atmasını bekliyorum heyecanla:26::26::26::26:
Evet canım bakalım hangimiz önce doğuracağız?Hangimiz beklenen doğum tarihinde yapacak
doğumu?

ohh be bugun ızınlıyım dinlenmece yapıyoruz oğlumla
geldik nasılsınız annişler
artık uyumak zorlaşıyor sankı
bugun 30*1 olduk
pazartesi kontrolumuz var
kac gram aldı meraktayım 1 ay oldu gormeyelı

Ben dalanın sabun tozunu phlvnğlu marketten alıyorum sürekli, tansaşta migrosta filan yok mu acaba? hiç dikkat etmedim. Ben de memnunum dalan roxy den.tavsiye ederim yani.

Migrosta yokmuş yavrum eşim bakmış şimdi dediğiniz marketlerden
bakacağım.Çok teşekkür ederim çoookkk

Hoş geldin Grafımmm
İznin tadını çıkar canım.Ben sol tarafıma yatınca
oraya sıkışıyormuş gibi geliyor ve sürekli pıt pıt atıyor
O zaman zorlanıyorum sadece:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…