2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Hoş geldin Grafımmm
İznin tadını çıkar canım.Ben sol tarafıma yatınca
oraya sıkışıyormuş gibi geliyor ve sürekli pıt pıt atıyor
O zaman zorlanıyorum sadece:26::26:

hosbulduk arkadasim
ama sola yatmak gegrgkiyormus o zaman rahat ediyorlarmıs bebem
sağda rahatsız oluyorlarmıi

hosbulduk arkadasim
ama sola yatmak gegrgkiyormus o zaman rahat ediyorlarmıs bebem
sağda rahatsız oluyorlarmıi

Sürekli solda yatıyorum canım benim.Sadece uykuya
dalana kadar azıcık bir süre sağa dönüp hemen sola dönüyorum
Eşim de buna şaşırıyor ben eskiden uyuyana kadar 1-2 saat
geçerdi ama şimdi hemen sabah olsun hemen gün bitsin diye
düşünürken uyuyakalıyorumSürekli soldayım
yani.Sabah kalktığımda bakıyorum da hep soldayım

bizi maskara yaptı bu veletler yemın ederım bende istemdişi donduğumde esim de benı cevırıyor sol tarafa
çok komik ya:))

ben pek solumda yatamıyorum... doktorumda illa şartlama kendini sola dedi... yan yat sağ-sol farketmez... ama sakın sırt üstü yatma bebeğe kan akışı sağlanamaz dedi...

ben pek solumda yatamıyorum... doktorumda illa şartlama kendini sola dedi... yan yat sağ-sol farketmez... ama sakın sırt üstü yatma bebeğe kan akışı sağlanamaz dedi...

hımmm
calla uyurken farkedemıyorumki sırt ustude oluyor :/
hee ondan rüzgar tekmelıyo benı gece
rahat degilim demek oluyor sanırım :)

Hoşgeldiniz kuzular:) herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm.
bende dalan sabunu kullanıyorum.öokta memnun kaldım.2 tane almıştım biri benim evimde diğeride anneannesinin:)))

off geçmişi okudum okudum alıntıları yaptım yaptım kapandı bilgisayar gitti herşey

bende sana katılıyorum. arkadaşımın kızı 1 yaşında çocuğa doğduğunda annesi şekerli su vermek istemiş kız yok dotor verme dedi diye diretmiş doktoru verme dediği için korkmuş ve çocuk sarılıktan zor kurtuldu yoğun bakımda kaldı günlerce uyandıramadılar. bende vermeyi düşünüyorum hemen mama yada şekerli su hatta yeni doğum yapan bi tanıdık 2 tane hurmayı suda bekletip onun suyundan vermiş bebeğe.

Hoşgeldiniz kuzular:) herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm.
bende dalan sabunu kullanıyorum.öokta memnun kaldım.2 tane almıştım biri benim evimde diğeride anneannesinin:)))

Hoşbulduk kuzum.Herşeyimiz yolunda ALLAH'ıma şükürler olsun
Dalan şart oldu bana Herkse memnunmuş canım yeni annelere sorunca bu karar çıktı
ben de

kızlar geçmişi okudum da biberon konusunda bende cam almak istiyorum her şeye para veriyoruz varsın kullanılmasın sonra ilek etap için en küçük boyda cam alacağım nuk almaya karar verdim. emziğe gelince burda adiyeff demişti sanırım ilk bebeğimde çok zorlandım parmak emmesindense emzik emsin diye banada mantıklı geldi. ben hiç vermeyecektim alışır bırakamaz diye büyük çocukta hiç sevmem çünkü emzik ama artık vermeyi düşünüyorum nasılsa bi şekilde bırakır parmak emmeyi bırakmak daha zor o yüzden de şunu alacağım emzik olarak. http://www.hepsiburada.com/liste/ph...rand%3d%7bphilips20avent%7d&fh_refview=search ağız ve çene yapısına uygun destekliyor. benim kardeşim yıllarca Ortodontik tedavi gördü ağız ve çene yapısı için o yüzden öenmini anladım diyebilirim. ama şöylede bir durum var bebekten bebeğe değişir herşey ya geçen çarşıya gittik kadının biri milyoncudan çocuğuna 3 tl ye emzik alıyordu bakmadı bile özelliklerine eşimde döndü biz kendimizi parçalarız millet 3 liraya alır kesin onların çocuğu bizimkinden sakin olur diye :) çok fazla sakınmamak lazım ama işte insan tereddüt ediyor

çok tşk ederim sizede ilgilendiğiniz için.sanırım dua ederek p.tesiyi beklemekten başka çarem yok.evt teknoloji çok gelişti ama tabi işte insan gününde doğsun istiyo daha bi sürü eksiğimiz var yapılacak rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...

bana da ablam aldın chiccoyu ama beğenmezse market emziklerine döneceksin dedi.
yegenlerim ilk zamanalr chicco emdiler ama büyüdükçe seçer oldular 3 kuruşluk markt emziklerini emmeye devam ettiler.
insan tereddüt ediyor evhamlanıyor ilk çocuk olunca ama inanıyorum ki tecrübe kazandıkça daha rahat olacağız.bizim rahat olmamız çocuklar için de çok önemli.

haklısın canım ya çok pimpirikliyiz emin ol be etrafımda bakıyorum insanlara ne hamileler dikkat ediyor ne doğan çocuklarına bakıyorlar. Allah sağlık versin napalım

tabi ki .bir anne bebeği için daha ne ister ki.miyadında,eli ayağı düzgün,sağlıklı,hayırlı evlat olsun demez miyiz?
benim de erken doğum riskim var.28 den sonra 32. haftayı bekleriz 32 den sonra hiç bir hafta sorun olmaz demişti.o haftaları nasıl geçirdim gel bir de bana sor.sonra ddim ki olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş.hakkımda hayırlısı olsun ne olacaksa diye dua ettim hep rabbime.öyle telkin ettim kendimi.
sen de dediğin gibi dua et.olacaksa önüne geçemeyiz zaten.

Bazı anne babalar bilinçsizlikten yada maddi sıkıntılardan ucuzuna kaçabiliyorlar.İmkan varsa araştırıp en iyisini alma taraftarıyım

aynn tatlım yha sakınan goze cöp batarmış yha bız nekadar korursak okadar hastalanıcaklar ama oburturlude nası yapıcaz of of allah yardımcımız olsun bnde o emzıkden alıcam cok guzel ınceledm uzerendede kapaği var hemde aventte cam yok bıberonu nuk da var ama aventın bıberonu cok guzelmıs hıc gaz sorunu yapmomus bılmıorum yanı karasızm o konuda. inş bakkal memelerını emmezler :)))

benim kızıma emziği zorla kabul ettirmiştik, nuk denedik, wee denedik, bebedor denedik, damaklı denedik damaksız denedik, en son avent i almıştı, ucu böyle biraz yassı gibiydi. Onu da en fazla 6 ay filan emdi, kendiliğinden yine istememeye başladı ve bıraktı. annesinin memesi varken yalancı memeleri napsın çocuk, sağolsun her türlü emzik yerine beni kullandı :) Zaten doğduğundan beri hiçbirşeyin sahtesini kabul etmedi. Ne memenin yalancısını kabul etti ne de başka birşeyin. Mesela kolikti aspiratör ve saç kurutma makinasının sesiyle sakinleşirdi, ama sürekli onları çalıştırmayalım bozulcaklar diye internetten seslerini bulup dinletelim dedik, ilk duyduğunda 2-3 saniye susardı sonra yine başlardı ağlamaya :) arabaya binerdik gitmeye başlayınca 10 dk da uyurdu, kırmızı ışıkta durunca uyanırdı :) araştırdık ettik, titreşimli ana kucakları var kendisini arabada hissedip uyuyo dediler, o kadar para verdik aldık :) sizce noldu? tabiki bana mısın demedi, yine hepbirlikte mutfakta, kızımız tezgahın üstünde biz armut koltuk tepesinde aspiratör sesi eşliğinde uyuduk :) hiç unutmam elektrik faturamız neredeyse 3 e katladığında allah allah neden böyle geldi diye sorguladığımızı, sonradan dank etti tabi ki aspiratör :) keşke anakucaüğına o kadar vereceğimize elektriğe yatırım yapsaymışız. Yani sözün özü arkadaşlar bebek doğmadan mümkün olduğunca az şey alın, doğduktan sonra öyle acayip şeyler çıkıyo ki :) neyi beğenip neyi beğenmiceklerini de bilemiyosunuz. size kolay gelsin tatlı telaşlar bunlar yaa hem de çoooookkk

RNA TASARIM

Son düzenleme:
sabah hiçbir çatlağım yoktu, az önce duşa girdim çıktım bi baktım bacaklarımın ön tarafında çatlaklar oluşmuşş bir anda nasıl oldu yaaa hala inanamıyorum

ben çok beğendim hatta gecelik ihtiyaclarımı almışken bir tane de bundan mı alsam diedim

yok yok Allahtan leke oluşmadı cok korkuyorum oluscak diye hattaaa
aynanın sekilleri yansıdı ışıktan
ama ergenler gibi çenemde sivilceler var malesef ve kurcalamaktan gecmiyolar... :26:

canım korkma bende de epeycene sivilce çıktı hamileliğimde şimdi lekeleri kaldı sanırım geçecek ama iz kalmaz inş

benimde çenemden boynuma dogru et benleri cıkmaya basladi minik minik , dogumdan sonra geçermi bilmiyorum ama kötü duruyorlar

canım görümcemin bacaklarında çıkmış doğum ertesi geçmiş

canım ben 1 mayısta işyerindekilerle sapancaya gideceğiz diyeyazmıştım hatırladığın ben miyim bilmiyorum ama çok şükür tek parçayım kazasız belasız geldik

evet ya benim de garfield diyorlar bana işyerinde zaten :))) ye ic yat

Eki Görüntüle 701053 Eki Görüntüle 701054

canlar fikir olsun sizede olmuşmu oğluşun odası:)

maaşallah güle güle kullanın

Graff canım çok güzel oğluşunun odası güzel uykuları olsun inşallah.

Kızlar Haziran annelerinde 2 doğum gerçekleşmiş...

ooo inanılmaz, ani doğum mu acaba planlı sezeyanb mı :))

amin canım inş. sağlıkla kucağımıza da alacağızz

maaşallah size

bana da tadını çıkar hamileliğin diyorlarr

amin canım inş.

Eki Görüntüle 701198 Eki Görüntüle 701198
Kizlar nasil kizimin battaniyesi altini ve kenarlarını ben yaptım işlemelerini anneannemiz nasıl olmussss

ellerinize sağlık canım

tuğçe de zeynep de bence güzel ervanın anlamı da güzelmiş, tuğçe zeynep ya da tuçe erva da olabilir :))

canım benim iki ismim var belli bir yaşa kadar hep babaannemin ismiyle hitap edildi ama ortaokulla beraber iki ismimi de tepe tepe kullandım hala da öyle ve ben bu durumdan çok memnunum çocuğumuzun da ikşi isimli olmasını istiyoruz

peygamber efendimizin halasinin adi degil canim , cok cesur ve yiğit bi kadin oldugu için verilen lakapmiş , normalde erkek ismiymiş arapçada ama turkcede kız ismi olarak kullanılıyomuş genelde

teşekkürler cnm
benim kizim olsaydi zeynep berru olcakti ismi ,

o yuzden zeynep erva bana daha güzel geldi

zeynep berru arkadaşımın kızının ismi canım o yüzden zeynep erva düşündük

Keyfimbilir ya senin nickini görünce aklıma bildiğim bi gelin kaynana fıkrası geliyo, anlatayım da bugün de gülücüler benden olsun :)

Bir gün bi gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
kaynana ;

- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım demiş.

gelinde ;

- tabi anne konuşalım demiş.

kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim.
kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı
olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli
olurum.
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

- valla anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…